eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔🍩😋 ۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗 🔸طرز تهيه:چهار تا پنج ليوان ساقه و برگهاي جوان و روشن كرفس(خرد شده)+سه چهارم ليوان برگ گشنيز+يدونه پيازچه خرد شده(هم قسمت سفيد و هم سبز)+نصف يك فلفل قرمز تند بدون هسته(اختياري) براي سس:چهار ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+يك ق غ عسل+دو ق غ روغن كنجد يا زيتون براي روي سالاد:نصف ق غ كنجد برشته . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥧 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سيب زمينى ٤-٥ عدد متوسط جعفرى خرد شده ٤-٥ قاشق غذاخورى (ميتونيد طبق سليقه خودتون بيشتر هم بريزيد) نمك و فلفل به ميزان لازم دستور تهيه : سيب زمينى هامون رو آب پز ميكنيم و بعد نگينى خرد ميكنيم، جعفرى رو هم خرد ميكنيم، بعد جعفرى خرد شده رو به سيب زمينى ها اضافه ميكنيم و نمك و فلفل هم ميزنيم و همه ى مواد رو با هم مخلوط ميكنيم، نون هامون رو به سايز دلخواهمون برش ميزنيم و بعد مواد رو داخل نون ها ميريزيم و نون رو ميپيچيم، بعد هر كدوم رو كه پيچيديم، ميتونيم داخل يك ظرف كه روش كيسه فريزر كشيديم بذاريم كه تا بقيه سمبوسه ها رو ميپيچيم نون هامون خشك نشن، بعد داخل روغن سرخ ميكنيم و روى دستمال ميذاريم تا روغن اضافيش گرفته بشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم : پودرقند ۱۸۰ گرم آرد سفید ۱۸۰ گرم آرد نخودچی ۱۸۰ گرم روغن جامد یا کره ۱۸۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری هل ۱ قاشق مربا خوری گلاب ۱/۲ پیمانه پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم طرز تهیه : روغن جامد یا کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج استفاده کنید) و در مغز های مختلف یا پودر نارگیل رنگی یا زعفرانی بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ 🔴 کانال آشپز خونه
با مغز کرمفیل: تخم مرغ 4 عدد شکر 3/4 لیوان شیر 3/4 لیوان روغن مایع 3/4 لیوان آرد 2 لیوان ب پ 2 م غ وانیل 1/4ق چ پودرکاکائو 3 ق س کرمفیل وانیلی مقدار لازم کرمفیل شکلاتی مقدار لازم خامه 100 گرم شکلات تخته ای 150 گرم تخم مرغ و وانیل رو حدود هفت تا هشت دقیقه خوب هم میزنیم، شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و روغن مایع و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و دو تا سه بار الک می کنیم و در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و به آرامی و از یک جهت هم میزنیم ... حال مایه کیک رو در قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشی کردیم،میریزیم،و کرمفیل رو با قیف به صورت گل روی مایه کیک می ریزیم. (البته میشه با قاشق هم روی کیک ریخت) حال قالب رو در فر در دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میگذاریم. حال صد گرم خامه صبحانه رو داخل شیردوش میریزیم و روی حرارت میذاریم،قبل از اینکه به جوش بیاد(فقط باید داغ بشه)از روی حرارت برمی داریم و صد و پنجاه گرم شکلات ترجیحا تلخ(اگر دوست نداشتین،از شکلات شیری است🔴 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو راهى رو برو كه باعث آرامشته اين وظيفه تو در قبال خودته حالا چه ديگران متوجهش بشن و قدرشو بدونن و چه متوجهش نشن و قدرشو ندونن وقتى تو براى دل خودت اونكارو كردى در نهايت راضى و آروم خواهى بود پس نداى درونت رو دنبال كن و آرامشى كه لايقش هستى رو بساز ... "سپهرخدابنده" . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @honarkadeeshgh کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یه بسته گوشت چرخ شده روبا تقریبا 1عدد نون باگت و1عدد تخم مرغ و2ق غ هویج رنده شده و2ق غ سس کچاب و1ق غ رب گوجه فرنگی و1ق چ سویا سس و1حبه سیر وکمی نمک وفلفل تومیکسروبعد اندازه یه گردو کف دست از مواد رو گلوله کنید وتو روغن سرخش کنید وچیزی شد که میبینین👇 پ.ن.1مقدار نون باگت مصرفیمون ازیه دونه کمتره پ.ن.2سویا سس خودش نمک داره پس موقع زدن نمک حواستون باشه پ.ن3می تونین بجای سرخ کردن تو روغن بزارین تو قالب مینی مافین ودر فرازقبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 45_30باز بستگی به فرتون داره پ.ن.۴هویج باید خام باشه . روی توپ توپکا هم ترب سفید باغچست . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خورشت تره که اکثرا در کردستان درست میشه گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد انار ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ موادلازم انار کاهو🥬 کلم سفید کلم بنفش هویج🥕 خیار🥒 سس سفید نمک فلفل سیاه و قرمز🌶🧂 آبلیمو 🍋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
موادلازم سیب زمینی سه عدد متوسط پنیر پیتزا نمک،‌فلفل،‌زردچوبه، آویشن،‌پودرسیر آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن طرزتهیه اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید سپس نمک،‌فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید) دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه_روکش_شکلات خوشمزههه😋 ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ۲ عدد موز توتفرنگی ابتدا موزهارو برش زده و شکلات رو روی بخار کتری ذوب میکنیم و توت فرنگی و موزها رو یه سیخ چوبی میزنیم و شکلات ذوب شده رو روی میوه ها میریزیم و تکون میدیم که شکلات اضافی بریزه و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و در یخچال ۴ ساعت میذاریم تا شکلات ببنده و بعد با سس شکلات یا شکلات ذوب شده که داخل قیف ریختیم تزیین میکنیم 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳 برای درست کردن این شیرینی یک بسته خامه ی صبحانه رو به همراه ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد قنادی و نوک ق چ خ بکینگ پودر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳 ✅موادلازم: 🌈ژله هرطعمی که دوسدارین۱بسته 🌈خامه صبحانه۱بسته 🍮🍪 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول سوسیس سوخاری ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ مواد لازم: نون تست🍞 سوسیس انگشتی🌭 پنیر ورقه ای🧀 آرد سوخاری🍘 تخم مرغ 🥚 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ مواد لازم چیز برگر پمینا🍔 ۱ بسته پیاز متوسط🧅 ۲ عدد سیب زمینی🥔 ۲ عدد کره 🧈۲۰ گرم نان🥖 ۴ عدد قارچ🍄 ۵ عدد سس مایونز🥣 ۲ قاشق کچاپ 🍅۲ قاشق سرکه سفید ۴قاشق خیارشور 🥒۳ عدد نمک 🧂 فلفل سیاه🌶 آویشن🍃 پودر سیر🧄 پاپریکا از هرکدام ۱ قاشق چایخوری . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ترشه آش یکی از غذای سنتی و محلی استان گیلان است. گوشت یک کیلو نخود و لوبیا مجموعاً ۱۵۰ گرم باقلا یا پاچ باقلا نیم کیلو تره و جعفری و گشنیز و اسفناج و نعناع و خالواش (خنش) مجموعاً ۱٫۵ کیلو برنج ۲۵۰ گرم گوجه سبز ریز خیلی ترش (جنگلی) یک کیلو سیر برای سیرداغ روی آش ۲ بته طرز تهیه: گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم، همراه نخود و لوبیا می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. باقلا را از پوست اول در می‌آوریم و با پوست دوم با مقداری آب می‌پزیم. سبزی را خرد کرده می‌گذاریم بپزد. برنج را به آن اضافه می‌کنیم وقتی که کاملاً پخت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملاً پخته شده و جا بیفتد. نمک و فلفل زده بر می داریم. روی آن قدری نعنا و سیر داغ می‌ریزیم. این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهی شور صرف می‌کنند و از طرف دوستان و فامیل معمولاً برای خانمهای باردار به عنوان ویارانه تهیه می‌شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ترشه آش یکی از غذای سنتی و محلی استان گیلان است. گوشت یک کیلو نخود و لوبیا مجموعاً ۱۵۰ گرم باقلا یا پاچ باقلا نیم کیلو تره و جعفری و گشنیز و اسفناج و نعناع و خالواش (خنش) مجموعاً ۱٫۵ کیلو برنج ۲۵۰ گرم گوجه سبز ریز خیلی ترش (جنگلی) یک کیلو سیر برای سیرداغ روی آش ۲ بته طرز تهیه: گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم، همراه نخود و لوبیا می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. باقلا را از پوست اول در می‌آوریم و با پوست دوم با مقداری آب می‌پزیم. سبزی را خرد کرده می‌گذاریم بپزد. برنج را به آن اضافه می‌کنیم وقتی که کاملاً پخت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملاً پخته شده و جا بیفتد. نمک و فلفل زده بر می داریم. روی آن قدری نعنا و سیر داغ می‌ریزیم. این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهی شور صرف می‌کنند و از طرف دوستان و فامیل معمولاً برای خانمهای باردار به عنوان ویارانه تهیه می‌شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ اکبر جوجه باید ریز باشه و به همین اسم هم تو مغازه های بفروش می رسه که زیر یک کیلو هستن . مرغ رو خوب می شوریم و از شب قبل بیرون و داخلش رو نمک و فلفل می زنیم .وقتی خوب طعم دار شد داخل قابلمه نصف لیوان آب و یک لیوان روغن می ریزیم و مرغ رو داخلش می گزاریم و روش نمک می پاشیم . ابتدا زیرش رو زیاد می کنیم بعد که جوش اومد زیرش رو کم می کنیم تا حدود سه ساعت برا خودش بپزه وسطهای پخت هم یکبار زیر رو می کنیمش به آرامی که صدمه نبینه و یک پیاز درسته و یک حبه سیر رو همون وسط های پخت بهش اضافه می کنیم .آخر پخت هم یه زعفران آبکرده ی حسابی روش می دیم و آرام از توی قابلمه بر می داریم . سس این غذا رب انار هستش .من از رب انار کامبیز استفاده می کنم که خیلی خوشمزه ست و احتیاج به عمل اومدن نداره . من اکبر جوجه هام رو درسته درست می کنم شما می تونید از وسط نصف کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای بال تنوری بال وکتف مرغ رو یکشب قبل با نمک وفلفل قرمز واب لیمو ترش وروغن زیتون وپودر سیر وشوید خشک مزه دار کرده موقع پخت کف تابه فر فویل انداخته ودر تابه چیده ودر فر دویست درجه می پزیم یکطرفش سرخ شد بر میگردونیم نا اونطرفشم سرخ بشه برا‌سوپ دال عدسم: :دال عدس نصف پیمانه،برنج نیم دانه یک چهارم پیمانه،بلغورگندم یک چهارم پیمانه ،سیر دوحبه ریز خرد شده،پیاز متوسط یک عدد ریز خرد شده ،رب گوجه دوقاشق،نمک وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم ،اب مرغ چهار لیوان ونعنا خشک وفلفل قرمز برا تزیین اول با کمی روغن پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه کمی که سرخ شد سیر رو اضافه وکمی تفت بدین رب رو ریخته ودو سه دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی اون گرفته بشه وخوشرنگ بشه دال عدس وبرنج وبلغور رو شسته وبه قابلمه اضافه ودو سه دقیقه تفت بدین نمک وفلفل رو هم افزوده اب مرغ رو اضافه کنید و وقتی جوش امد حرارتو کم کنید تاجا بیافته اگه کمی غلیظ شد میتونید ابجوش اضافه کنید هنگام سرو ده بیست گرم کره روذوب کنید روی سوپ بریزیید وروی اون نعنا خشک سابیده وفلفل قرمز بپاشید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭