فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر رو حتما درست کن😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز🧅😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مشتی_بادمجان😍😋
بادمجان ۵عدد عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
آرد نخودچی یاآردسوخاری یک قاشق غذاخوری
گوجه ۴ تا ۵ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخ کرده،نمک وادویه و آردسوخاری،پیازرنده شده رو
با هم مخلوط ورزمیدیم، بعد به شکل قلقلی در میاریم وسرخ میکنیم
پیازروسرخ میکنیم گوجهای حلقه شده روتفت میدیم بهش بادمجانهای سرخ شده،نمک،وادویه وگوشتهای قلقلی سرخ شده رواضافه کرده دوحبه سیرهم میریزیم ودرنهایت نصف لیوان آب اضافه کرده اجازه میدیم خورشت جابیفته
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفک_خونگی😍😋
دو عدد سیب زمینی درشت
۳ قاشق غذاخوری رد نشاسته ذرت
نمک و فلفل و آویشن
روغن برای سرخ کردن
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی😍😋
• .
این کیک شکلاتی ساده و آسون با کرم وسطش بسیار خوشمزه و لطیفه و با یه لیوان چای خیلی میچسبه 😍
تو تابه هم میشه درست کنید
مواد لازم
تخم مرغ ٣ عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه یا چهار ق غ
بکینگ پودر دو ق م
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
برای کرمش
صدو پنجاه گرم پنیر خامه ای
وانیل یک چهارم ق چ
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت دو ق غ
پودر قند هم دو ق غ
مواد پنیری در ظرفی همه باهم ترکیب و باهمزن دستی بزنید تا یکدست بشه
تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با همزن بزنید بعد شیر رو روغن مخلوط و بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده یکدست که شد بریزید در ظرف مورد نظر که چرب کردید
حالا کرم مورد نظر رو با قاشق به دلخواه روی کیک قرار بدید و در فر ١٨٠ درجه به مدت چهل دقیقه بپزید (با خلال چک کنید)
حالا آماده اس
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا #بدون_فر😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کماج سه سوته😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی 😍🌽🧀
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_چاکلت_فرانسوی😍😋
شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو)
شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم
کف شیر برا تزیین
شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_پرتقال😍😋
آب پرتقال دولیوان
شکریک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل میغلتونیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان شکلاتی با دو ماده اولیه 😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋😍
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناب ترین دستور کتلت😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_انجیر_و_خرما 😍😋
مواد لازم:
انجیر خشک 1 پیمانه
خرمای بدون هسته 3 عدد
آب پرتقال 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
مارگارین ۱۲۵ گرم
آرد حدودا یک پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پنیر و مارگارین و ارد و پودر قند را مخلوط کنید تاخمیر نرمی به دست بیاید اگر به دست می چسبید کمی ارد اضافه کنید .خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
انجیر و خرما و آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا انجیر ها نرم شود سپس داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید تا خمیری شود . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید مواد فیلینگ را به صورت لوله ای در اورده و وسط خمیر بگذارید و خمیر را از دو طرف جمع کنید و به اندازه دل خواه برش بزنید و داخل سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای
۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید . بعد از خنک شدن شیرینی ها روی شیرینی پودر قند بپاشید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل😍😋
پودر جوز هندی نصف واحد
فلفل سیاه یک واحد
پودر انبه ۱ واحد
پودر تخم گشنیز نصف واحد
زیره سیاه نصف واحد
زردچوبه یک واحد
بیکینگپودر نصف واحد
نمک ۳ واحد
من برای ۱،۵ لیوان نخود خام یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط و ۲ حبه سیر و حدود ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کردم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_تخم_مرغ_با_مغزی_سیب_زمینی😋😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نسکافه
🍰خامه قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
🧀پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
🧋نسکافه هر چقد دوست دارین🤓 من یک بسته و نصفی ریختم
🍪بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم (بستگی به ظرفتون داره)
بیسکوییت هارو با نسکافه دم کرده مرطوب کنید(نسکافه سرد) و کف ظرف بچینید و لایه لایه با خامه بزارید رو هم و دسر رو حداقل ۳ ساعت بزارین تو یخچال
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه با طعم زرشک😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیبزمینی😍😋
سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید.
فلفلسیاه
نمک
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
سیبزمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید.
مرغهارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.داخل کاسه، نصف سیبزمینیهارو به همراه نمک، فلفلسیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.مرغ و ذرت، بقیه سیبزمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سالاد آماده هست. میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تابستونی جذاب😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_اسنک😍😋
حتما درستش کن که عالیه
راحت سریع وخوشمزه س
فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی
روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست
در آخر هم سس سفید وپنیر
می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره
ونوش جاان.......
خیلی نرم وخوشمزه میشه😋
سس سفید:
۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه
۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر
مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن
نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"کیک مرغ"🍗😋😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😋😍
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭