eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگ و لعاب این مربای به، صبحونه رو حسابی دلچسب میکنه😍 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی🤤 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطر و طعم این ته چین مزه بهشت میده ازش غافل نشو😍 ۲ عدد تخم مرغ کوچیک ۲ تا ۳ ق زعفران دم کرده غلیظ یک‌ق گلاب اضافه کنید و هم بزنید. این کار باعث میشه بوی زُحم تخم مرغ ها از بین بره. نصف ق چ فلفل سیاه ۲ ق چ نمک ۲ ق روغن مایع یک و یک سوم لیوان ماست چکیده اضافه و مخلوط کنید. ۲ پیمانه برنج رو با نمک بپزید و آبکش کنید سعی کنید یک مقدار دون تر از حد معمول بردارید برنج رو. اضافه کنید و هم بزنید. کف تابه که از قبل روغن ریختیم نصف بیشتر برنج رو بریزید و صاف کنید. با پشت قاشق خوب فشرده کنید نصف یک سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل بپزید و ریش ریش کنید و بریزید وسط برنج، کناره هارو نریزید. دوباره یک مقدار مرغ رو فشار بدید روی مرغ ها کمی زرشک بریزید. مابقی برنج رو هم بریزید و خوب فشرده کنید. بذارید روی شعله پخش کن با شعله متوسط تا زمانی که دورش طلایی بشه و دم بکشه تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه. وقتی دو طرفش خوب طلایی شد از ظرف درش بیارید و برش بدید. میتونید با زرشک و خلال پسته هم تزیین کنید. ته چین ازون غذاهای راحتیه که هیچ کس بهش نه نمیگه همین الان دست به کار شید🤤😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه یه خوراکی راحت و مقوی دو و نیم لیوان آب رو با ۱۳۰ گرم نبات بجوشونین تا نبات حل بشه یک و نیم قاشق غذاخوری آرد تفت بدین تا خامیش گرفته بشه یک قاشق چایخوری زرد چوبه یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره سیاه اضافه و کمی تفت بدین آب و نبات رو از صافی رد کنین و به آرد ها اضافه و یکدست کنید وقتی کمی غلیظ شد یک قاشق کره یا روغن جامد بریزین و هم بزنین کاچی رو ده دقیقه دم کنین تا جا بیفته و بعد نوش جان کنید شما کاچی رو چطور درست میکنید؟😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 آب: ۶ لیوان خیار : ۱ کیلو نمک طبیعی: ۳ قاشق سرکه: یک سوم فنجان شوید: صد گرم ترخون خشک: ۲ قاشق غذاخوری سیر : ۴ حبه فلفل تند : ۲ عدد نخود: ۱۰ عدد وقتی آب نمک و سرکه سرد شدن بریزینش توی ظرف و کاملاً پرش کنین و درشو جوری ببندین که اصلا هوا نکشه. بعد بذارینش توی یه جای خشک و خنک! دو الی سه هفته ی بعد خیارشورتون آمادست . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا امتحان کردین؟ لبو پخته و ۲ حبه سیر رنده کنید ماست نمک فلفل گردو خرد شده باهم مخلوط کنید ترکیب و رنگ و البته طعمش واقعا عالیه 👌 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی طعم‌ متفاوت و جذاب😍😋 .به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک لیمو عمانی ی عدد رب یک تا دو قاشق غذاخوری ادویه و نمک به میران لازم ی عدد پیاز متوسط سیب زمینی یک تا دوتا متوسط لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختم‌داخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد عجیب طعم جالبی داشت گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپک زدن و نرم شدن تو کار این ترشی گوجه نیست😊 یک عدد گل کلم متوسط رو خرد کنین سه عدد هویج رو خرد کنین چهار شاخه کرفس رو خرد کنین چهار عدد فلفل تند رو خرد کنین یک غوره سیر رو خرد کنین برگ های کرفس رو خرد کنین پودر گلپر ، پودر تخم گشنیز ، ترخون خشک ، سیاه دانه تر هر کدام یک قاشق چایخوری بریزین و هم بزنین سه کیلو گوجه رو با چاقو یک به علاوه بزنین و داخل آبجوش بریزین سه دقیقه بجوشن و بعد آبکش کنین و پوستش رو جدا کنین داخل مخلوط کنین بریزین و میکس کنین داخل قابلمه بریزین و اجازه بدین بجوشن سه قاشق غذاخوری سر پر نمک بریزین و سه پیمانه سرکه اضافه کنین وقتی خنک شد روی مواد خرد شده بریزین و هم بزنین داخل شیشه بریزین بعد از چهار روز استفاده کنین نوش جان. به نظر من که خوشمزه ترینه 😋😍 نوش جان . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰 داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید ۲ ق مغز گردو خرد شده ۳ عدد قیصی خرد شده ۳ ق زرشک نمک ۳ ق رب انار اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید داخل مرغ ها را با مواد پر کنید مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه کباب کوبیده دوست دارن اما فوت و فن درست کردنشو هر کسی بلد نیست!😋 نیم کیلو پیاز رو رنده کنین و بوسیله دستمال، آبش رو بگیرین پیاز رو به همراه یک قاشق چایخوری فلفل و یک و نیم قاشق چایخوری نمک به ۷۰۰ گرم گوشت گوساله و۳۰۰ گرم قلوه گاه گوسفندی چرخ کرده اضافه، و خوب ورز بدین (گوشت ها اصلا نباید یخ زده باشه ، موقع چرخ کردن با سری کبریتی چرخ کنین یا اگه بیرون دادین چرخ کنن ، بگین که براتون کوبیده ای چرخ کنن تا زمانیکه گوشت حسابی منسجم بشه و بهم بچسبه مواد رو ۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدین یه تکه گوشت بردارین، برای هر سیخ کباب ۸۰گرم گوشت کافیه با یک دست به سیخ بکشین ،عرض سیخ کباب کوبیده باید ۲.۵ سانت باشه حین کار دستتون رو کمی با آب سرد خیس کنین تا گوشت مرتب روی سیخ قرار بگیره در آخر با دو انگشت روی گوشت ها اصطلاحا گل کباب کوبیده بزنین سیخ ها رو مرتب روی منقل با ذغال داغ بچینید بعد از۲۰ ثانیه سیخ برگردونین تا دو طرف کباب به سیخ بچسبه و نریزه گوجه کبابی و نون و برنج هم که پایه ثابت یه کباب داغ و دلچسبه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩🤩 دو قاشق غذاخوری رب انار سه قاشق غذاخوری آب نارنج سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری رب مقدار ی کمی آب با هم خوب مخلوط کنین چهل دقیقه آخر به قرمه سبزی تون اضافه کنین که همه راز خوشمزگی شو ازت میپرسن . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ عدد قوطی تن ماهی رو باز کنید از صافی رد کنید که روغنش خارج بشه ۴ برگ کاهو خرد شده ۳ عدد خیار شور خرد شده ۱ عدد گوجه خرد شده ۱ عدد سیب زمینی آبپز خرد شده ۱ تیکه فلفل دلمه ای خرد شده برای سس: ۲ ق مایونز ۱ ق سس خردل ۱ ق آب لیمو ترش تازه فلفل سیاه نمک جعفری خرد شده همه‌رو باهم مخلوط کنید داخل نان باگت پر کنید یه ساندویچ لذیذ، هم برای تغذیه بچه ها مناسبه هم برای شام😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما را با یک روش ساده به شیرینی خوشمزه تبدیل کن🌴 ۵۰۰ گرم خرمای هسته و پوست گرفته شده را داخل تابه ۵ دقیقه تفت بدید ۱۰۰ گرم کره اضافه کنید وقتی ذوب شد زیر گاز خاموش کنید وقتی خنک شد داخل کیسه فریزر بریزید و بازش کنید کنجد، بیسکویت پتی بور به آرامی رول کنید چند بار این کار تکرار کنید با دست بهش شکل بدید و کنجد بپاشید، حداقل ۷ ساعت داخل یخچال بزارید به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید😋 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍 یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین دو عدد پیاز و چند حبه سیر پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره نوش جان😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه روش جدید و جالب بلالُ آبدار، شیری و سریع آماده کن🤩🤩 بلال های برش خرده رو کف قابلمه بچینین نصف لیوان شیر یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری کره بریزین روی حرارت بذارین تا بجوشن و پخته بشن روشون بافرچه یک لایه سس مایونز بزنین داخل دوریتوز یا چیپس فلفلی خرد شده بغلتونین داخل ظرف بچینین و با جعفری خرد شده تزیین کنین کافیه یه گاز از این بلال خوشمزه بخوری، عاشقش میشی نوش جان😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای هر کسی طعم الویه ،خوشمزه ترین خاطره س،با این روش دوباره تجربه ش کن😋 داخل قابلمه نصف یک سینه مرغ مقداری آب اضافه و روی حرارت ببرید پنج دقیقه زمان بدین تا بجوشه وبعد آبشو خال کنید دوباره سینه رو داخل قابلمه بذارید، سه عدد سیب زمینی و یک عدد هویج رو پوست بگیرید و اضافه کنید یک عدد پیاز رو خرد کنید نصف یک فلفل دلمه نمک ، زردچوبه و دانه فلفل سفید بریزید مقداری آب و در نهایت یک برگ بو بزارین روی حرارت تا بجوشه وقتی آبش کم شد و به اندازه یک لیوان رسید بردارید سیب زمینی هارو پوره کنید حین کار هویج رو اضافه و ادامه بدید پنج عدد خیار شور رو خرد و اضافه کنین سینه مرغ رو هم به همین ترتیب نصف پیمانه نخود فرنگی سه عدد تخم مرغ آب پز رو رنده و داخل کاسه بریزین به چهار قاشق سس مایونز، آبِ یک لیمو ترش تازه، یک پیمانه آب مرغ و درآخر نمک اضافه و حسابی مخلوط کنین روی مواد بریزید و یکدست کنید داخل یخچال بزارین بعد از ۲ساعت آماده سرو کردنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 4-5 عدد سیب زمینی متوسط ⭐️نمک، پودر فلفل قرمز، نعناع خشک، پودر سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هروقت اراده کنی میتونی یه کیک با بافت عالی جلو روت داشته باشی تازه نه نیاز به فر داره نه همزن ۲ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۸ ق غ شکر ۳ دقیقه با همزن دستی هم بزنید ۶ ق غ روغن مایع، ۱۰ ق غ مخلوط آب و گلاب یا شیر با آب خالی، در حد مخلوط شدن هم بزنید ۱۰ ق غ آرد، ۱ ق چ بکینگ پودر الک کنید و مخلوط کنید در آخر ۲ ق غ زعفران دم شده اضافه کنید. داخل قابلمه ای که با کره چرب کردید کنجد بپاشید. مواد کیک داخل قابلمه بریزید. درش دم کنی بزارید روی شعله پخش کن بزارید، ۴۰ دقیقه زمان میبره تا بپزه. سرد که شد از توی قابلمه درش بیارید. هر طوری هم که دوست داشتید تزئین کنید دیگه سه سوته تر از این کیک نداریم👌🏻🤤 حتما امتحانش کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارهایی که یه عمر اشتباه انجام میدادیم ! . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شمام آنفولانزا گرفتید و سرفه دارید یا سرما خوردید این دمنوش خیلی بهتون کمک میکنه ▫️سیب، دارچین هم به تازه میشه هم به خشک شده (تو ویدیو خشک استفاده شده) مخصوصا هسته‌های بِه که عالیه. نعنا، عناب، زنجبیل، آویشن + مصرف دمنوش گرم سیب به همراه کمی دارچین برای سرفه‌های خشک بسیار موثره . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیتزای خوشمزه و بدون دردسر خونگی یه شب عالی براتون درکنار خانواده میسازه🤩🤩 ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ شکر ۱ ق چ نمک هم بزنید ۱ لیوان شیر ۱ ق غ روغن اضافه و مخلوط کنید ۱ لیوان آرد نصف ق چ بکینگ پودر الک کنید تابه را با روغن چرب کنید یکی دو ملاقه از مواد رو داخل تابه بریزید، وقتی که روش حباب زد، با هرچیزی که دوست داشتید، پیتزاتون رو درست کنید سس گوجه پنیر پیتزا ژامبون خرد شده ذرت فلفل دلمه ای قارچ تفت داده شده آویشن در آخر روش پنیر پیتزا بریزید و درش رو ببندید تا پنیر آب بشه و خمیر طلایی بشه این مقدار مواد، ۲ تا پیتزا میشه برش بزنید و سرو کنید دیگه بهتر از این نداریم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته؟؟. اونم تو یک روز؟؟ واقعا که محشره😋 سه عدد هویج دو عدد خیار یک عدد فلفل دلمه قرمز مواد رو جدا داخل غذاساز بریزید و خرد کنین ، به طوری که آب نندازه ، دکمه غذاساز رو بگیرید و رها کنین مواد خرد شده رو داخل قابلمه بریزین ادویه جات شامل پودر تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری نمک بریزین یک بسته تمر هندی رو با دو پیمانه سرکه باز کنین و از صافی رد کنین و داخل قابلمه بریزین دو پیمانه آب بریزین و یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنین بزارین روی حرارت تا یک ربع بجوشه بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزین بعد از یک روز آمادست، 😍 یادتون باشه تو یخچال نگهداری کنین. 😋 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋 توی ظرف سه عدد تخم مرغ، یک پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنین تا یکدست شه ¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ، به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه و خوب هم بزنید کفِ هر دو درِ یه تابه‌ی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین مواد رو با قاشق مثل فیلم ، شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین واشر تابه رو در بیارین در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین اگه بهش نچسبید،آماده س کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات نوش جان😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭