eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مراحل و مواد در ویدئو مشخصه... من میزان مواد سالاد رو چشمی میریزم... مقدار کلم پیچ سفید حدودا باید سه برابر کلم پیچ قرمز باشه... نسبت بقیه مواد هم کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره... حتما دقت کنید میزان سرکه سالاد نباید زیاد باشه فقط چند قاشق درحدی که بین مزه ها تعادل ایجاد بشه میتونید به مواد مقداری کشمش اضافه کنید که برای این منظور کشمش رو ابتدا کمی خیس و بعد آبکش و به سالاد اضافه کنید. این سالاد طعم فوق العاده ای داره حتما امتحانش کنید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پیاز متوسط یک عدد، سیریک حبه، پوره گوجه فرنگی یک لیوان + یک قاشق رب گوجه، گشنیز خردشده نصف لیوان، برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ (که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم) و نمک و زعفران و ادویه پلویی. فلفل سیاه و قرمز مرغ رو با نمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید، پیاز رو تفت داده در حد نارنجی شدن، سیر رو اضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس مرغ روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم. تا تغییر رنگ بده، پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف رو ببندین، حرارت روکم کنید.(زود میپزه) آب که بخورد مواد رفت نمک و ادویه و گشنیز بزنید و حرارت رو خاموش کنید 👈قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه. کمی روغن یا کره بزنید و با حرارت ملایم دم کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هر کی میگه سفر رفتن پول میخواد دروغ میگه 😂 میتونی با زیر ۳میلیون بری کیش اونم هتل ۵ستاره😳😅 یا با ۱.۸٠٠ هوایی بری مشهد و برگردی 😉 کلی تور دیگه هم داریم بیا تا بهت بگم 👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/1620049921C32ef7b922c ما ۸ ساله که کنار شماییم و به لطف خدا همیشه همراهانمون راضی بودن🥰🙏 تازه این سری هم چون داری این پیامو میخونی یه تخفیف هم از ما داری💯 پس دیگه معطل نکن الان بهترین موقعیت برات ❤
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى امام رضا شما روطلبیده 🥲😍 دیگه منتظر نباش یه راه بهت نشون میدم که با ۹۹۰ تومن بری مشهد اونم با کلیه امکانات😉 https://eitaa.com/joinchat/1620049921C32ef7b922c بزن اینجا 👆🏼 تا بهت بگم راستی برای ما هم دعا کن 🥰
2/ 1پیمانه پیازچه خرد شده 2 پیمانه سیب زمینی پخته و خرد شده 2/1پیمانه فلفل دلمه ای رنگی 1 ق س پوره سیر به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم زعفران محلول در آب 5 عدد تخم مرغ به میزان لازم روغن ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید، سپس پوره سیررا همراه پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده، مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت نیم ساعت داخل فرقرار دهید تا کوکو آماده شود. بعد از اینکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکو را برش زده، سرو کنید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد۵۳۰ گرم شکر۱۰۰ گرم نمک یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری۱ ق غ خم مرغ۳ عدد شیر۶۰ گرم آب۶۰ گرم کره۱۵۰ گرم نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم شکلات خرد شده۱ پیمانه مواد لازم برای شربت شکر۱۰۰ گرم آب۸۰ گرم برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید. سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم. سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم. در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از گسترده چمران
من و باجناقم هر دو از اینستاگرام درآمد داشتیم اما بعد حسابی کاسبیمون ضعیف شد و دو ماهه که کلا بیکار شدیم. ولی باجناقم از یک ماه پیش فعالیت تو ایتارو شروع کرد ولی من ترسیدم شروع کنم😔. حالا بعد یک ماه باجناقم درآمد داره. بدون اینکه لازم باشه تو فعالیت کنه. 🐟ماهیو هروقت از آب بگیری تازه‌ست دیروز آدرس اون کانالو از ایشون گرفتم که منم یاد بگیرم کارو و سریع شروع کنم. شاید طولانی شه. این آدرس کانال هست برای کسانی که دوست دارن👇 https://eitaa.com/joinchat/3446210565Cf446883380 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
جنازه ای که 24 سال سالم ماند... سید علی میرزا در ایام جوانی اش عاشق مریم می شود. اما خانواده میرزا با وصلت وی مخالفت می کنند و زندگی برای میرزا پوچ و بی معنی میشود مریم نیز ناامید می شود بالاجبار با مرد دیگری ازدواج می کند و ‏زندگی میرزا را به یاَس مطلق مبدل می کند. میرزا با دلی شکسته چون جغد شومی به مدت 40 سال به تنهایی در ارگ مخروبه شهر طبس ماوا می گزیند. مردم وی را دیوانه می پندارند و دست به آزار و اذیتش می برند.... تا اینکه یک روز... 👇 http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیمانه نخود(از قبل به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت خیس می کنیم.) یک الی دو عدد پیاز کوچک خرد شده ۳ الی ۵ حبه سیر مقداری جعفری(عطر خیلی خوبی به فلافل میده.) نمک و فلفل زردچوبه پودر کاری زیره سبز من از زیره ی کامل استفاده کردم ولی شما می توانید از پودر زیره سبز استفاده کنید. مقداری روغن برای سرخ کردن همه ی مواد را باهم در بلندر یا خرد کن قوی می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد به خوبی به خورد هم بروند. اگر بلندر نداشتید از گوشتکوب برقی و یا چرخ گوشت استفاده کنید. در صورت استفاده از چرخ گوشت نخود ها را دو بار همراه مواد چرخ کنید. فلافل ها را با دست یا فلافل زن فرم می دهیم. اگر از فلافل زن استفاده می کنید برای شل کردن مواد می توانید از چند قاشق آب اضافه کنید. فلافل ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شوند. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(باقالی پخته)فراوان خوشمزه برای پخت این خوشمزه جان اونا رو ازقلاف اصلی دربیارید وخوب بشورید وبا مقداری آب رو شعله متوسطه بزارید بپزه به اندازه ای اب بریزید دوباره مجبور نشید اب بریزید توجه کنید شعله گاز خیییلی کم باشه باقالی باید فقط جوش ریز بزنه نه اینکه قل بزنه . چند دقیقه اخر مقداری سرکه،وادویه ها میزنیم تا طعم بگیره عزیزان زدن مقدار ادویه ها اختیاریه خیلیا پر ادویه دوست دارن ویا برعکس اگر اواسط پخت چند عدد گوجه سبز بزنید عالی میشه من نداشتم تا بزنم ادویه ها شامل اویشن، گلپر،سماق،نمکو فلفل سباه وفلفل تند قرمز همه رو با هم بریزید توی هاون وخوب بکوبید.اگر شما پودریشو دارید همین طور بریزید. برای باقالی خشک زمان بیشتری پخت نیاز داره آب بیشتری بریزید باقالی خشک بهتره چند ساعتی خیس بخوره . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔴سرانجام کانال حاج آقا دانشمند در ایتا افتتاح شد. 👈از همه ی هموطنان عزیزم میخوام تا در کانال《استاد دانشمند》عضو شوند و از مطالب و سخنرانی های جذاب آن استفاده کنند.🙏 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
📿چرا شیعیان بر مهر سجده می کنند ولی اهل سنت بر مهر سجده نمی کنند؟ 📿چرا حضرت محمد(ص) در پنجاه سالگی با عایشه ازدواج کرد؟ 📿چرا امامت در نسل امام حسین (ع) قرار داده شد نه در امام حسن (ع) ؟ 📿چرا زنها نمیتوانند چند شوهر داشته باشند؟ 📿چرا ما مسلمانها ختنه می کنیم؟ 📿چرا شمشیر امام علی را ذوالفقار نامیدند؟ 📿چرا شب ها نباید ناخن گرفت؟ ✅جواب سوالات در کانال زیر👇 https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کرم 1پاکت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است) نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) یک بسته بیسکوییت پتی بور برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید. در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید. موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید. مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6 تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود. در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از گسترده سامان
پافر نخر ؛ خودت بدوز !!!😎 با هزینه ای که برای خرید یک پافر پرداخت می کنی ، میشه ۳ تا پافر دوخت😯 برو تو این کانال و آموزش های رایگان ببین 👇 https://eitaa.com/joinchat/2549481508Caf7b0500ea هر هفته الگو و دوخت یک لباس کاربردی رو صفر تا صد براتون میزاریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درنهایت ان رابازکنید یک لایه سس مایونز بزنید و موادمیانی راروی ان پهن کنیدورول کنید وپس ازکمی سردومنسجم شدن برش بزنید، *می تونید مایه رادرون ماهیتابه های دوطرفه برروی گازنیزبپزیدفقط نصف میزان موادبرای هرتابه کافیست، موادمیانی: سینه مرغ پخته 200گرم ژامبون 100گرم فلفل دلمه ای ریزخردشده 3ق غ جعفری ساطوری شده مقداری نمک، فلفل، سس مایونزوسس خردل مقداری پیازیک عدد سیریک حبه خیارشورریزخردشده 4_3عدد پیازراریزخردکنیددرون تابه کمی تفت دهیدتاسبک شودسینه مرغ پخته وژامبون وسیر رادرون غذاسازریزکنید_من هرسه رابارنده ریزرنده زدم_وسپس به همراه پیازکمی تفت دهیدفلفل دلمه ای وجعفری رانیزبیفزایید نمک وفلفل رامیزان کنید، پس ازسردشدن خیارشور ریزخردشده وحدود دوقاشق سس مایونزوکمی سس خردل اضافه کنید تامایه منسجم شود، می تونیدکمی ماست چکیده یاپنیرخامه ای هم بزنید ولی من طعمشو دوست ندارم و نزدم، سس هم خیلی نزنیدکه موادشل بشن، کمی میزنیم که موادبه هم دست بدندوپس ازبرش ازلای نان نریزند . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان را بگیرید و با چاقو به حالت تراشیدن گوشت را در انتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_ کتفها را از چند ساعت قبل با مخلوط پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه بشه_ بعد کتفها رااز موادمزه دار جداکنید، دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خوب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید یک ق م روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک ق غ پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک ق م سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید، کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود، درنهایت میزان نمک، شکر و سرکه را با چشیدن میزان کنید. به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم برای خمیر: تخم مرغ 4 عدد ارد 1/2لیوان شیر سرد1/3لیوان نمک وفلفل سیاه کمی روغن مایع 2ق غ جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره_ اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید، زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید، قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا یک املت معروف قهوه خونه ای در گیلان هست که شاپور قهوه چی برای اولین بار تو قهوه خونه اش برای مشتریاش سرو کرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا کرده املت لوبیا یا شاپوری یک املت مشتی و خوشمزه. برای درست کردن این املت چندتا نکته هست تا بشه اون املت قهوه خونه ای گیلان. اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه کنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترکیب کنید اگر که نه مثل من بزارید خوشگل باقی بمونه . بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه که از قبل آماده کردین یا از کنسرو اون استفاده کنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتی محلی هست اما خوب لوبیا چیتی معمولی هم کارتون رو راه میندازه در پاره ای موارد دیده شده که از لوبیا کشاورزی هم استفاده میشه ولی بیشتر همون چیتی طرفدار داره. نکته این هست که لوبیا نباید آب داشته باشه. املت رو باید بزنین کنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولی من دورش ریختم. در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن زیتون و آب نارنج هست که بریزید روی املت و حسابی ازش لذت ببرید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 1 لیتر شیر (اگر شیر بزباشه بهتره). 1لیوان شکر (200 میلی لیتر)، (میتونید شکر کمتر بزنید). 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) . 1 ق م ثعلب. 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه شیر را در قابلمه بریزید. خامه، شکر و ثعلب را اضافه کنید، مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی اجاق گاز بردارید. شکلات و شکلات صبحانه را اضافه کنید وهم بزنید سپس آن را در ظرف دیگر بریزید وبگذارید در فریزر 1ساعت بماند، دوباره از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و بزارید فريزر، تا 4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هر ساعت آن را از فریزر بیرون آورید مخلوط کنید. در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شما ، امروز براتون حالی خوب و سرشار از آرامش میخواهم ✅گاهی هم به خودت سر بزن حالِ چشمهایت را بپرس و دستی به سر و روی احساست بکش؛ رو به روی آیینه بایست و تمام تنهایی ات را محکم در آغوش بگیر وَ با صدای بلند به خودت بگو که تو تنها داراییِ من هستی بگو که با همه کاستی های جسمی و روحی، تو را بی بهانه و عاشقانه دوست دارم؛ برای خودت وقت بگذار، با مهربانی دستت را بگیر و به هوای آزاد ببر، نگذار احساس تنهایی کنی و نگذار ابرهای سیاه چشمهایت را از پا دربیاورد مطمئن باش هرگز کسی دلسوزتر از تو نسبت به تو پیدا نخواهد شد سلام صبح یکشنبه تون بی نظیر🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭