پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سیب_زمینی_انگشتی
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به شما با بهترین آرزوها 😍
نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خوراک_مرغ_سیر_با_سبزیجات
این خوراک خوشمزه که امروز دستورش رو براتون تهیه کردم، هم سالمه و هم خیلی خوش طعم مخصوصا برای وعده شاام عالیه و به خاطر وجود سبزیجات سرشار از فیبره
مواد لازم:
_سینه مرغ ۲۰۰ گرم
_قارچ ۲۰۰ گرم
_کدو سبز ۲ عدد
_پیاز یک عدد
_گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد
_سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر )
_لوبیا قرمز پخته یک پیمانه
_آویشن یک قاشق چایخوری
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_روغن زیتون به میزان لازم
_نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا تکه ها مرغ را با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مخلوط کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود ، همزمان گوجه های گیلاسی را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید...
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق در دل ماند و
یار از دست رفت...
❣ عصرتون عاشقانه ❣
═❈══₪❅♥️❅₪══❈═
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سالاد زمستانی
اسفناج سه پیمانه، دانه انار سیاه یک دوم پیمانه، گردو خرد شده یک سوم پیمانه، هویج دو عدد، لبو یک عدد، شکر یک قاشق غذاخوری، سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری، روغن زیتون به میزان لازم.
هویج و لبو را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم. خلال ها را با روغن زیتون و شعله کم تفت می دهیم تا کاملاً نرم شوند، سپس شکر را نیز اضافه می کنیم. گردو را بدون روغن با شعله کم، کمی تفت می دهیم.
پس از خنک شدن خلال ها و گردو، بیبی اسفناج، انار و سرکه را اضافه و مخلوط کرده و حداقل سی دقیقه قبل از سرو در ظرف درب دار در یخچال قرار می دهیم
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_ژله_کیوی
🔻مواد لازم : 📝
▫️کیوی متوسط ۱۰ عدد
▫️شکر نصف لیوان
▫️آب نصف لیوان
▫️ژلاتین ۱ ق چ
▫️ژله آلوئه ورا ۲ بسته
▫️بستنی ۴ ق غ
✍کیوی رو پوست گرفته و حلقه می کنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا پوره بشه . ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستی رو اضافه و خوب هم میزنیم حالا کیوی رو اضافه کرده همه مواد و مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳ تا ۴ ساعت بمونه تا سفت بشه .
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترشی_قاشقی
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
نیم کیلو فلفل سبز
1 کیلو هویج
1 کیلو خیار محلی
2 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
1 بسته جعفری (بسته کوچک)
تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کوکی_دارچینی_پنیری 🍪 😋
▫️۱۰۰ گرم کره ی نرم
▫️۱۲۰ گرم پنیر خامه ای نرم
▫️یک و یک دوم پیمانه پودر قند
▫️یک عدد تخم مرغ
▫️یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
▫️یک قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
▫️یک پینچ نمک
▫️یک و ۳/۴ پیمانه آرد
▫️۱/۴ پیمانه شکر
▫️یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
🔸کره و پنیر رو خوب با همزن بزنید پودر قند رو اضافه کرده و ترکیب کنید تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل و نمک رو ریخته و دوباره هم بزنید آرد رو روی مواد الک کرده و فولد کنید.
❌ ممکنه دو تا ۳ قاشق ارد بیشتری مصرف بشه اگر دیدید موادتون خیلی شله کم کم ارد اضافه کنید تا اندازه بشه
روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید شکر و دارچین رو باهم مخلوط کنید حدود یک قاشق غذا خوری از مواد رو برداشته رول کنید و خوب در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و با فاصله کف سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۸ تا ۹ دقیقه بپزید
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خورش باميه مواد لازم : برای 6 نفر
بامیه 1 کیلو
گوشت 400 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
رب 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو یا قوره به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد. در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم . نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_باتر_کریم_شکلاتی
✍سفیده تخم مرغ و شکر رو توی یه کاسه فلزی بریزید و روی بخار کتری قرار بدید و با همزن دستی گاهی هم بزنید تا مخلوط یکدست رقیق و شفافی بدست بیاد و وقتی مخلوط بین ۲ انگشت قرار میدین زبری احساس نکنین و شکر کاملا حل شده باشه . کاسه رو از روی حرارت بردارین و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا پف کنه و وقتی کاسه رو بر می گردونید از کاسه نریزه کرم رو کم کم اضافه کنید تا باتر کریم فرم بگیره . شکلات ذوب شده رو اضافه کرده و فولد میکنید اسپرسو و وانیل و آب رو توی یه کاسه با هم مخلوطو به باتر کریم اضافه کنید . و با بقیه مواد مخلوط کنید .باتر کریم توی قیفی که ماسوره توش انداختین بریزین و کاپ کیک مورد نظرتون تزیین کنید
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ناگت_مرغ
موادلازم:
سينه مرغ چرخكرده حدود نيم كيلو
پودر پيازو پودرسيرونمك و فلفل و زعفرون دم كرده و پودراويشن به مقدارلازم
پنير گودا يا چدار ورقه اي يه بسته
تخم مرغ حدود چهارتا
ارد سفيد يه كاسه بزرگ
پودر پفك يه كاسه بزرگ
مرغ رو با ادويه ها طعم دار كنيد
دستتون رو چرب كنيد و ورزش بدين و بعد به صورت گوله هاي كوچيك برداريد تو دستتون بازش كنيد و وسطش پنير بزاريد ببندين و بهش شكل بدين و همه رو انجام بدين و تو يه سيني بچينيد
يك ظرف تخم مرغ رو بزنيد خدود چهارتا بزنيد اگه كم اومد بعدا مجدد استفاده ميكنيد
يك ظرف ارد
يك ظرف پودر پفك
ناگت ها رو ابتدا تو ارد بغلطونيد و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر پفك
همه رو انجام بدين و بزاريدكنار
ظرفي رو روغن داغ كنيد و زيرش رو كم كنيد و ناگت ها رو داخلش بندازيد و سرخ کنین
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد درشت (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه.
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. و اینکه پیازی ک استفاده کردید ب اندازه کافی آب پس میده
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. (طعم فوق العاده ای بهش میده👌)
سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید.
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنبه_ای
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
و نمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لبو
لبو ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
انار ۱ عدد بزرگ
عسل یا شکر ۳ ق غ
ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم.
زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم.
سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم.
درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد.
نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید.
نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اوگرا_پلو
گوشت 300 گرم
هویج 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
برنج پاکستانی 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ ق چ
فلفل، ½ ق چ
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید. یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید.
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید، یک ورق بادمجون، مخلوط مرغ، کمی پنیر پیتزا، یا یک ورق پنیر گودا بذارید. نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه.
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه. (هایلایت پنینی مرغ رو ببینید).
برای سیب زمینی های تنوری، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم، گذاشتمش تو هواپز با دمای 200 تا طلایی بشه میتونید با دمای 180 توی فر بذارید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خاگینه_پفی
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
بکینگ پودردوق چ
وانيل و پودر هل كمي
ارد تاجایی که خمیر به دست نچسبه
همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که ارد پاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره
مواد شیره
دو لیوان شکر
يك لیوان اب
و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه
نوش جان 😋😋😋
رسپی امتحان شده👌👌👌
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#گوشت_شکم_پر #گوشت_مجلسی
غذای سنّتی و محبوب استان بوشهر
گوشت قلوه گاه، گوشت کنار دنده
پیاز
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی
گردو
کشمش
آلو بخارا
رب گوجه فرنگی
پیازو نگینی خردو کمی تفت دادم، بعد نمک+ فلفل+ زردچوبه + پودرلیمو عمانی + کشمش+ گردو+ آلوبخارا اضافه و مخلوط کردم.
سپس دورتادور گوشت رو باسوزن بزرگ و نخ ضخیم دوختم و اندازه ۸_۷ سانت رو از گوشت باز گذاشتم و بعد بامواد میانی پرکردم وبعد همون قسمت رو دوختم. بعد با نوک چاقو چند ضربه به گوشت زدم تا سوراخ بشه و آبگوشت در حین پخت واردش بشه!(فوت کوزه گری)
تو قابلمه ای، گوشت دوخته شده رو با + پیاز قاچ شده + هویج حلقه شده+ ادویه جات + رب گوجه فرنگی + حدوداً سه لیوان آب اضافه گذاشتم تا باحرارت کم به مدت سه تا چهار ساعت بپزه.
✓ توصیه میکنم از زودپز هم استفاده نشه، واجازه بدید گوشت روی حرارت ملایم و آروم آروم بپزه! دراواخر پخت نمک اضافه کردم. (نمک روحداقل یه ساعت بعد پخت گوشت بهش اضافه کنید تازمان پخت رو زیاد نکنه!)
درصورت تمایل کمی زعفرون دم کشیده هم برا خوشرنگی و خوش عطری گوشت بهش اضافه کنید ولی پخت سنّتی زعفرون نداره!
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#السلامعلیڪیاحجةبنالحسن🖐🏼🖇••
ای بهاری ترین آینه هستی🌱
یوسف کنعانی من، سلام
آقاجانم...♥️
بیا و اذان عشق بخوان
تا جهان سراسر مسلمان شود
بیا و «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ....» را فریاد کن ...
چشم انتظار ماندهام ؛🥺
من سر خوشم از لذت این چشم به راهی
و چشم انتظار میمانم ...♥️🌿
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷