eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای بال تنوری بال وکتف مرغ رو یکشب قبل با نمک وفلفل قرمز واب لیمو ترش وروغن زیتون وپودر سیر وشوید خشک مزه دار کرده موقع پخت کف تابه فر فویل انداخته ودر تابه چیده ودر فر دویست درجه می پزیم یکطرفش سرخ شد بر میگردونیم نا اونطرفشم سرخ بشه برا‌سوپ دال عدسم: :دال عدس نصف پیمانه،برنج نیم دانه یک چهارم پیمانه،بلغورگندم یک چهارم پیمانه ،سیر دوحبه ریز خرد شده،پیاز متوسط یک عدد ریز خرد شده ،رب گوجه دوقاشق،نمک وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم ،اب مرغ چهار لیوان ونعنا خشک وفلفل قرمز برا تزیین اول با کمی روغن پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه کمی که سرخ شد سیر رو اضافه وکمی تفت بدین رب رو ریخته ودو سه دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی اون گرفته بشه وخوشرنگ بشه دال عدس وبرنج وبلغور رو شسته وبه قابلمه اضافه ودو سه دقیقه تفت بدین نمک وفلفل رو هم افزوده اب مرغ رو اضافه کنید و وقتی جوش امد حرارتو کم کنید تاجا بیافته اگه کمی غلیظ شد میتونید ابجوش اضافه کنید هنگام سرو ده بیست گرم کره روذوب کنید روی سوپ بریزیید وروی اون نعنا خشک سابیده وفلفل قرمز بپاشید . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
مرغ اکبر جوجه باید ریز باشه و به همین اسم هم تو مغازه های بفروش می رسه که زیر یک کیلو هستن . مرغ رو خوب می شوریم و از شب قبل بیرون و داخلش رو نمک و فلفل می زنیم .وقتی خوب طعم دار شد داخل قابلمه نصف لیوان آب و یک لیوان روغن می ریزیم و مرغ رو داخلش می گزاریم و روش نمک می پاشیم . ابتدا زیرش رو زیاد می کنیم بعد که جوش اومد زیرش رو کم می کنیم تا حدود سه ساعت برا خودش بپزه وسطهای پخت هم یکبار زیر رو می کنیمش به آرامی که صدمه نبینه و یک پیاز درسته و یک حبه سیر رو همون وسط های پخت بهش اضافه می کنیم .آخر پخت هم یه زعفران آبکرده ی حسابی روش می دیم و آرام از توی قابلمه بر می داریم . سس این غذا رب انار هستش .من از رب انار کامبیز استفاده می کنم که خیلی خوشمزه ست و احتیاج به عمل اومدن نداره . من اکبر جوجه هام رو درسته درست می کنم شما می تونید از وسط نصف کنید. . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
مواد لازم : اسپاگتی 200 گرم تخم مرغ 3 عدد ریز درشت دو عدد ارد سفید 1 ق غ مایع ماکارونی به میزان لازم روغن مایع یک چهارم پیمانه نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا به میزان لازم پنیر پیتزا سس کچاپ و چیلی و خردل مقداری طرز تهیه: پاستا رو سه تیکه کنید داخل اب جوش با مقداری نمک بپزید و سپس ابکش کنید بزارید کاملا سرد بشه تخم مرغا رو با نمک و تمام ادویه ها و سس ها را با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست بشه بعد ارد و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم و پاستا رو اضافه میکنیم داخل قالبمونو چرب میکنیم از مواد پاستا نصف قالب میریزیم بعد مایع ماکارونی بعد کمی پنیر دوباره مقداری پاستا روی قالبو فویل میکشیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت 35 تا 40 بعد از فر خارج میکنیم اجازه میدیم از دما بیفته از قالب جدا میکنیم باید کاملا رنگش تغییر کنه و طلایی باشه اگر نبود زیر گریل بزارین تا سطحشم طلایی خوشرنگ بشه یه ایده جالب مناسب مهمونیاتون 😍 . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
پاناکوتا شکلاتی . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پاناکوتا شکلاتی . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
شیر : دولیوان ، شکر : نصف لیوان(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، خامه صبحانه: یک بسته پاکت صورتی ، پودر ژلاتین: دو ق غ ، پودر کاکائو : دو ق غ ، وانیل : کمی ، شکلات تخته ای : بیست گرم ( اختیاری) پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد میریزیم میزاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه، بعد از ده دقیقه روی بخار کتری قرار میدیم هم میزنیم تا کاملا حل و شفاف بشه. شیر و شکر و خامه رو با هم میزنیم تا خامه با شیر یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا گرم بشه. پودر کاکائوی الک شده و شکلات آب شده رو توی موادمون میریزیم هم میزنیم ، بعد وانیل رو اضافه کرده و در انتها ژلاتینی که باشیر مخلوط کرده بودیم رو. وقتی مواد یکدست شدن از روی حرارت برمیداریم. کمی که از حرارت افتاد توی قالب میریزیم و چهار تا پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم. قالب من سیلیکونیه، در دسرهای ژلاتینه نیازی به چرب کردن نیست، چون براحتی برمیگرده. . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
🌸🌸ایده_تزیین_ته_دیگ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
موادلازم پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذاخوری شیر عسل 1 قوطی ترافل برای تزیین به میزان لازم طرزتهیه: کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود. *سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. *شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود. *حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود. *بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید. *توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
شیرینی مارمالادی 150 گرم کره، هم دمای اتاق 2 تخم مرغ وانیل 5 گرم بکینگ پودر 1 پیمانه پودر قند 2ونیم الی 3 پیمانه آرد مارمالاد دلخواه کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال. حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید. میتونین بعدش پودر قند هم الک کنید . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
پرتقال حلقه ای🍊 برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
سبزی قرمه ۳۰۰گرم لوبیا قرمز نصف لیوان گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰گرم رب نصف ق غ نمک و فلفل و زردچوبه لیمو عمانی پیاز بزرگ ۱عدد روغن ۲/۳لیوان اول بگم که سبزی رو خوب ریز ریز کنید بزارید رو شعله بدون روغن تا ابش کشیده بشه ، تقریبا ۱ساعتی طول میکشه، بعد که خوب ابش کشیده شد، روغن جاااااامد ، تاکیدا جامد بریزید داخلش ، برای ۴کیلو سبزی ۱کیلو روغن ، شعله ملایم سرخ کنید . این از سبزی خب حالا پیاز رو تفت میدیم ، گوشت هم اضافه میکنیم، و تفت میدیم ، تغییر رنگ که داد ادویه ها و رب رو اضافه کرده ، رب برای خوشرنگ شدنه روغنه شه، میتونید نریزید، اصلا تو طعمش اثری نداره، بعد لوبیا خیس خورده و لیمو رو اضافه میگنیم ، میزاریم ۷،۸ساعتی بجوشه ، با برنج ایرانی و ماست و خیار و البته پیاز خااااام نوش جاااااانتون 😍😍😍😍😍😍😍😍 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
برای سه پیمانه برنج، یک پیمانه ماش استفاده کردم. اول ماش رو شسته و بذارید بپزه البته نه تا حدی که له بشه. اواخر بهش نمک هم بزنید مغزش نرم که شد ابکش کنید. (آبش رو میتونید برای اش یا سوپ استفاده کنید👌) تو یه تابه جدا پیاز داغ فراوون درست کنید و بعد ماش ابکش شده رو توش بریزید کمی فلفل بزنید باهم مخلوط کنید و خاموش کنید. بعد برنج رو هم ابکشی درست کنید. و چون برنج مخلوط هست یه کمی کال تر بردارید. موقع دم گذاشتن یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته، بعد مقداری ماش و پیازداغ و بعد کمی شوید خشک و پودر زیره روش بریزید. دوباره همین کارو تکرار کنید تا روی لایه بالا فقط برنج بمونه. برای حدود یک ساعت و نیم بذارید دم بکشه. یک ربع قبل از سرو هم کره و روغن رو داغ کرده و روی برنج بدید.حتما بزنید چون غذاش کمی خشک میشه. البته من دیروز پیاز داغ نزدم مرغ رو هم جدا توی سه قاشق روغن و کمی کره فقط سرخ کردم.به مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی دو قاشق روغن با شعله خیلی کم گذاشتم سرخ بشه. خودش اب میندازه وکاملا مغزپخت میشه.اخرش کمی زعفرون روش زدم.حدود یک ساعت و ربع باشه کاملا میپزه . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
مواد لازم آرد ۳قاشق غذاخوری.نشاسته ۳قاشق غذاخوری.شکر ۱پیمانه.شیر ۲پیمانه.بیسکوییت پتی بور ۱الي٢بسته.موزبه اندازه ای که دوست دارید كيوي ٥ عدد آردو نشاسته را بانیمی از شیر زده تاگلوله نشود وبعد با بقیه شیرقاطی میکنیم وروی حرارت میگذاریم وآرام هم زده تا خودش رابگیردوحالا شکررا ریخته وهم میزنیم.وحالا وقتی مواد کرمی ما خنک شدته ظرف گردی راسلفون کشیده وکیوی هارا که حلقه حلقه بریدیم ته آن میچینیم وتمام سوراخ هایش راهم با تکه های کیوی پر کنید.حالا از مواد کرمی ریخته ته آن وبعد وموز حلقه شده بچینید ومیتوانیداز ژله موز هم که خودش گرفته باچنگال تیکه تیکه کنید وروی مواد بریزید وحالا بیسکوییت چیده وباز کرم وگردو وموز وژله وبیسکوییت همین راادامه دهید تا مواد تمام شود وحالا دریخچال بگذارید تاخودش را کامل بگیرد.وبعد درظرف مورد نظر برگردانده وسلفون راجداکنید. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد كه من چون دوس نداشتم نزاشتم😁 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
🌹🌹 کیک شکلاتی بینظیرو خوشمزه تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید من با شکلات شیری بن ماری تزیین کردم این کیک از طعم و بافت و مواد مورد نیاز عالیه پس ایمان بیاورید 😂😂وبرید بپزید 😉 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پنیر چدار گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
مواد لازم: ژله بلوبری:1بسته ژله آلوورا:1بسته بستنی لیوانی وانیلی:1عدد تخم ریحون(تخم شربتی):1قاشق غذاخوری آب :نصف لیوان ابتدا تخم ریحون رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خوب باز بشه و حالت ژله ایی پیدا کنه.بعد یک لیوان آب جوش داخل ژله بلوبری میریزیم و خوب حل میکنیم تا شفاف بشه بعد اون نصف لیوان آب که تخم شربتی داخلش بود رو بهش اضافه کرده و حل میکنیم ,بعد قالب رو کمی چرب میکنیم و یه مقدار از ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا کمی ببنده.بعد یک لیوان آب جوش را با پودر ژله آلوورا خوب حل میکنیم تا شفاف بشه و میزاریم تا خنک بشه و بعد یدونه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم,(حتما باید ژله و بستنی هم دمای محیط بشن وگرنه خوب یکدست نمیشه)بعد که ژله بلوبری کمی بست یعنی وقتی انگشت میزنین روش باید رد انگشت روی ژله بیفته و نباید زیاد سفت بشه چون موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن.ژله بستنی رو میریزیم روش و دوباره داخل یخچال میزاریم و بعد از اینکه کنی بست باقیمانده ژله بلوبری که با تخم شربتی مخلوط کرده بودیم رو میریزیم روش. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
.2لیوان گندم اب حدود 10لیوان سینه مرغ 1عدد یا گوشت گوسفندی 100 گرم یا بوقلمون به همین مقدار گندم را 12ساعت خیس کنید چندین بار اب را عوض کنید.بعد از این زمان بگذارید با اب بپزد اگر اب کم بود و کامل گندم نپخته بود بازم اضافه کنید تا زمانی که خوب خوب گندم لعاب بندازه و گندم پخته بشه.کمی نمک یا استاک مرغ یا گوشتم به گندم بزنید که بی مزه نباشه... گوشت را با پیاز و نمک بدون ادویه بپزید نهایت چوب دارچین بندازید برای بوی ضحم گوشت.. گندم پخته شده را در غذاساز یا مخلوط کن خوب میکس کنید سپس از صافی درشت رد کنید به صورتی که شما شیره یا همون لعاب گندمو داشته باشید در انتها 2ق از گندم با پوستم بریزید که خیلی صاف نباشه حلیمتون.گوشت مرغ یا گوسفندتون را خوب خوب ریش ریش کنید بریزد داخل گندم بزاریو روی حرارت با گوشت کوب دستی گوشت را خوب باز کنید در گندم تا خوب کش دار بشه حلیمتون یکساعت روی حرارت خیلی کم بمونه.اگر دوست داشتید 1 ق کنجد هم در اخر اضافه کنید.اماده سرو است. برای دیزاین روی حلیم از کنجد.مرغ .دارچین.خلال پسته و بادام و ... و حتما با روغن کرمانشاهی یا کره سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
(☝️) لاغر شدن بدون گشنگی تا ۶کیلو در ماه با سوپر سالاد استرالیایی رژیم بدون ضرر 🔰 همراه با استاد آدرس کانال 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورش امادست . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
با ماست سیردار (رژیمی) لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه زیتون خورد شده 1/3 پیمانه خیارشور نگینی 1/3 پیمانه ماست چکیده نصف پیمانه سیر یک حبه روغن زیتون 1 قاشق غ نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم شیویت 1 قاشق غذاخوری زرشک (دلخواه) به میزان لازم مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد تخم مرغ 1/5لیوان شیر 1/5لیوان آرد 1 ق غ کره کمی نمک 5 ق غ شکر البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید. ابتدا شکر و آرد و نمک رو مخلوط کرده و میزاریم کنار, شیر رو گرم میکنیم و کره رو میندازیم توش تا با گرمای شیر ذوب بشه. تخم مرغ رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد. حالا شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم . داخل تابه تفلون رو با پنبه روغنی چرب کنید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
میگوها رو با ادویه،زردچوبه،کمی پودرلیموعمانی،دوحبه سیر له شده و کمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیاد. برای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
1. بادمجان را5دقيق داخل آب جوش قراردهيد بعدروي دستمال خشك كنيد وبعد سرخ كنيد. 2. به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست مالیده ، درون ظرف درب دار چیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها، با دستمال آشپزخانه ی بدون پرز گرفته ( برای این است که روغن به بیرون از تابه پاشیده نشود )، سپس سرخ کنید . با این روش هم روغن بسیار کمی مصرف می شود و هم بادمجان ها خوشرنگ سرخ می شوند. 3. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. سپس روی بادمجان بمالید و سرخ کنید. با این کار بادمجان های شما دیگر روغن زیادی جذب نمیکند . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝