فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ خرما
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلوگوشت مجلسى
موادلازم.
گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين : 1يك تكه كوچيك
نمك وزردچوبه به ميزان لازم
پياز :1عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين)
دستور تهیه :
اول گوشت روتميزوشسته وباروغن و پيازوزردچوبه تفت داده وبعديك ق غ خ زعفران زده وچوب دارچين واب كافى ك يك استكان لازمه روميريزيم ودرزودپز روبسته تامدت يك ساعت به خوبى بپزه وبعدپخت چوب دارچين روبرداشته و نصف ابى ك ازگوشت باقى مانده رو ميگيريم وگوشت روبه تابه منتقل كرده و روغن روى آب گوشت روگرفته روى گوشت ميريزيم وباهاش كمى تفت داده ك ازخامى دربيادوبراى خوشمزه شدن كمى زعفران وفلفل قرمز زده واب گوشت روش ريخته ودرماهيتابه روبسته وبا ي قول خوردن خاموش تاجابيافته وباپلو نوش جان کنید
نكات:
اول اینکه اگردوست دارين گوشت رو آبکی وهمينطورنوش جان كنيددراخر كمى زعفران وفلفل زده وبه حال خودش رهاكنيدتامزه داربشه
دوم من اين مراحل پخت گوشت روتو زودپزدرست كردم شماهمين مراحل كار روتوقابلمه(فقط مقدارآب روچندبرابر كنيد) وسه ساعت زمان پخت بدیدطوری که نصف پیمانه ازآب گوشت باقی مونده باشه
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_بادمجان_و_مرغ
مواد لازم
2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده
2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده
1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده
1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید)
ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید)
نمک
1.5 عدد یوفکا
برای روی بورک
ماست
کمی روغن
طرز تهیه
برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍:
پاستیل خونگی درست کنید😍
ترکیب 1/2 آب گریپ فروت و 1/4 آب پرتقال و لیمو ،
2 قاشق غذاخوری عسل
7 ق.غ پودر ژلاتین
1 ق.غ پودر ویتامین C
سپس ۱۰ دقیقه فریز کنید، نوش جونتون😋
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میوه ای در هندوانه
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی ژله ساده برای افراد مبتدی
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_شوید_پنیری
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
#تهدیگ_بال_مرغ
ابتداروی بال مرغهانمک وزردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزیدپس ازاینکه داغ شد،بال مرغها
رابچینیدوبرنج راروی آنهابریزیدودم کنید.😋😍
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_آردی_نارگیلی
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گِلِیز_شکلاتی_دونات
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اول هفته تون عالی
✨روزگارتان زلال
🌸امروزتان گلباران
✨زندگیتان بدون حسرت
🌸عاقبتتان بخیر
✨عشقتان مستدام
🌸محبت خدا در دلتان
🌸آرامش همنشینتان
✨ و روزتان بخیر و شادی
🌸شروع هفته تون گلباران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨اول هفته تون عالی
⚪️✨الهی حال دلتون خوب
🌸✨رزق و روزی تون افزون
⚪️✨و ساز زندگیتون
🌸✨کوک کوک باشـه
⚪️✨امروزتون شاد
🌸✨درپناه خداوند
⚪️✨اولین روز هفته رو با
🌸✨قدم های محکم واستوار
⚪️✨بایه دنیا
🌸✨امید و آرامش الهی
⚪️✨و یک بغل آرزوهای زیبا
🌸✨شــــروع کـــنـــیــــد
🌸✨تــقــدیــم بــه شــمــا خــوبــان
⚪️✨شــروع هــفــتــه تــون عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوووف عجب چیزیههههه😍😍😍
باساده ترین روش تزیین
فقط خامه کشی کرده ومغزپسته چسبونده همین
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
يني ديگه ازين خوشمزه تر ووووووجووووووود نداره 😍😍😍😋😋😋😋😋😋
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
#شیک_پینات_باتر
برای دونفر
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یک و نیم لیوان
کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری
بادام زمینی برشته یک چهارم لیوان
عسل یک قاشق غذاخوری درصورت تمایل
همه ی مواد را داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم و کناره های لیوان را بوسیله یک قاشق آغشته به کمی کره ی بادام زمینی نموده و شیک را داخل لیوان میریزیم و به دلخواه تزیین و سرو میکنیم؛ برای تزیین از خامه ی فرم گرفته یا اسپری خامه هم میتونین استفاده کنین
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#اکبر_جوجه_مری
روش رب انار ریختم...بسی خوشمزه
اکبرجوجه اصل
ران یا جوجه کوچیک رو با نمک و فلفل و زعفرون در صورت دلخواه و ابلیمو از ظهر مزه دار کردم حتما باید چند ساعت بمونه.
بعد تو یک تابه یا قابلمه کلی روغن میریزیم و مرغ رو میندازیم توی روغن تا غوطه ور بشه،بعد درشو میبندیم،باشعله کم میذاریم دوساعت باروغن بپزه و کم کم سرخ میشه،بعد کمی کره البته ده دقیقه اخر پخت بهش اضافه میکنیم .
روش رب انار بریزید خیلی خوشمزه اس😇و طعم واقعی اکبر جوجه رو میده
#سیب_زمینی_خلالی_مری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#میلک_شیک_شکلاتی🍨
۱ لیوان شیر
۱ لیوان بستنی کاکائویی
۵۰ گرم خامه صبحانه
١/٣لیوان سس شکلات
رو با هم توی مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه بعد با خامه شکلاتی و شکورول تزیین کنید.
🍦🥡🍧🍨🍧
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#چیکن_وینگز
بال مرغ
سرکه بالزامیک
شکر قهوه ای
سس کچاپ
نمک و فلفل و زنجبیل
روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#حلوای_کاسه_شیراز
آب یک پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
کره بیست و پنج گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده دو قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ، گلاب و زعفران را مخلوط کرده کنار می گذاریم. آب و شکر را نیز روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. آرد و نشاسته را مخلوط کرده الک می کنیم و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم تفت می دهیم بدون آنکه رنگ آرد تغییر کند. سپس آرد را الک کرده کره و روغن را اضافه می کنیم و روی حرارت هم می زنیم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته مخلوط زرده تخم مرغ و شربت را به تدریج به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. مایه را مجددا روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم می زنیم تا حلوا از ظرف جدا شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شله_زرد
برنج نیم دونه۶کیلو
شکر سه برابر۱۸کیلو(ولی من۱۵کیلو ریختم که خیلی شیرین نباشه)
زعفران۱۰گرم ریختم،ولی میتونید کم و زیادش کنید
گلاب دولیوان
خلال بادام برای داخل شله زرد ۱لیوان
کره۱۰۰گرم
برنج رو ازشب قبل خیس میکنیم و توی دیگکه آب ریختیم میریزیم ومیذاریم تا بجوشه و کمی زعفران اضافه میکنیم تا برنج زرد رنگ بشه،خلال بادام روتوگلاب خیس و به شله زرد اضافه کنید وهم بزنید،اگر آب شله زرد کم شد آب جوش اضافه کنید،برنج باید کاملا باز بشه،حدود۲ساعت طول میکشه تا کاملا باز بشه وآب اضافیش بخار بشه(نباید شله باشه)برنج که باز شد و شله زرد سفت شدشکر روکم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیره ،یکی آهن با شعله ی کم که مرتب هم میزنید میذارید تا جوش بخور(مرتب هم بزنید وگرنه ته میگیره)درآخر گلاب و زعفران رواضافه کنید و هم بزنید و کره رو هم اضافه کنید و درب دیگ روبذارید و بیست دقیقه بذارید تا دم بکشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش آجیل بار☺️
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مرغ ناردونی🤤
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش فرنی موزی😎
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝