eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش عالیییییی برای برای پذیرایی من واقعا اینکارو میکنم خیلی عالیه👌👌👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزایین_سالاد #ایده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از تبلیغات بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قلم سفید کننده دندان با خاصیت جرم گیری 😍💯 🔝لمینیت را فراموش کنید و زیبایی و استحکام را با کمترین هزینه به دندان های خود هدیه بدین 🔝ارائه رضایت مشتریان به شما عزیزان ارسال رایگان و پرداخت درب منزل😍 👈 جهت مشاوره و اطلاع از نحوه خرید عدد 2 را به 10004322 پیامک کنید
#ایده #دیزایین_سالاد 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی #کلیپ آموزشی #ماهی_شکم_پر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کباب ترش طرز تهیه: فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌ توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✅ فینگرفود 😋 ✍موادلازم: ارد١و١/٤ پيمانه ماست خامه اي ١/٢ پيمانه اب ١/٢ پيمانه روغن مايع ١/٢ پيمانه من ٢ ق س زدم بكينگ پودر ٢ ق چ نمك ١/٤ ق چ شكر ١ ق س نشاسته ذرت ٢ ق س تخم مرغ ٢ عدد فلفل دلمه رنگي خرد شده يك فنجان موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان 🍜طرزتهيه : اول كپسولاي كاغذي روداخل قالب مافين بذارين وبعدفرروي ١٨٠ روشن شود. از آرد دو قاشق سوپخوري سرصاف بردارين و دوقاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه كنين . آردها وبكينگ پودر رو مخلوط ويك بارالك کنین. تخم مرغ هاروباهمزن دستي بزنين تاازلختگي دربيان.. . درظرفي شكر،نمك،ماست واب روباهم مخلوط كنين وتخم مرغ هاروهم اضافه كنين وهم بزنين ،سپس آرد رو روي مواد مايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي وياچنگال هم بخوره . داخل كپسول كاغذي روتا نيمه ازموادپركنين وروي مايع كاپ كيك روباژامبون ويا موادگوشتي بپوشونين و روشو پنير پيتزابريزين ،سپس روي پنيرروفلفل دلمه رنگي بذارين .(توعكس مشخصه) سيني روداخل فر١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه بذارين تاروي كاپ ها طلايي بشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکو_بدون_تخم_مرغ_ سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🎯 امروزتان ... 🔸پر از شادی های بی دلیل 💢دلتان گرم از آفتاب امیـد 🔸ذهنتان پر از افکار پاک 💢قلبتان مملو از مهربانی باد ❣❣❣
‍ #لقمه_مرغ_و_سیر مواد لازم: سینه مرغ2 عدد سیر5 حبه روغن زیتون به میزان لازم نمک،فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری تند به میزان لازم طرز تهیه: سینه های مرغ رابه قطعات کوچک خرد کنید،در ظرفی روغن زیتون و سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سپس آنها را روی مرغ بریزید و 30 دقیقه بگذارید مرغ به مواد آغشته شود. فر را تا دمای 240 سانتی گراد گرم کنید فلفل قرمز و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید،قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون آورید و درون پودر سوخاری بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قراردهید و به مدت 10 دقیقه در فر قراردهید تا قهوهایی رنگ شوند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خاگینه_ قارچ مواد لازم: تخم‌ مرغ 4 عدد پنیر پیتزا رنده شده 2 قاشق‌ غذا خوری مغز گردو خرد شده 1 قاشق‌ غذا خوری هویج رنده شده 1 قاشق ‌غذا خوری قارچ 4 عدد فلفل دلمه‌ ای خرد شده 1 قاشق ‌غذا خوری نمک، زردچوبه و آویشن کمی روغن مایع 2 قاشق‌ غذا خوری طرز تهیه: تخم مرغ ها را خوب هم می ‌زنیم و همه ی مواد را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و آویشن می‌ ریزیم. سپس مواد فوق را در تابه ای که در آن روغن را داغ کرده ایم، می‌ریزیم. درِ تابه را می‌ گذاریم تا تخم‌ مرغ‌ ها با حرارت ملایم پخته شود. سپس آن را بر می‌ گرانیم تا روی دیگر تخم‌ مرغ‌ ها هم پخته شود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#شیرینی_مرنگ یا #پوکا پودر شکر یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد وانیل یک چهارم ق چ آبلیمو یک چهارم ق چ هل پوست کنده و آسیاب شده سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از تبلیغات بانو
🔴 آیت الله شبیری زنجانی: مرتاضی از هند به قم آمده بود و ادعاهای عجیبی داشت. از جمله اینکه می گفت می توانم انسان ها را با نیروی روحم از زمین بلند کنم و راست می گفت چون تعدادی از مردم را بلند کرده بود. روزی در مجمع ما آمد. دوستم سید موسی صدر - بعدها : امام موسی صدر- گفت: اگر می توانی مرا از زمین بلند کن. مرتاض گفت درون آن سینی بنشین. ما با خود فکر کردیم سید موسی حالا وردی ذکری چیزی می گوید و جادوگری این مرتاض را باطل می کند. اما مرتاض کمی تلاش کرد و آقا موسی را با سینی حدود یک متر به هوا برد. وقتی قضیه تمام شد ما سید موسی صدر را سرزنش کردیم که این چه کاری بود کردی؟ چرا آبروی ماها را بردی. سید گفت: می خواستم طلسمش را بشکنم. ولی هر چه تلاش کردم گویی مرا بسته بودند و نمی توانستم از روی سینی به زمین بپرم.  ⭕️ مرتاض را نزد استاد خود علامه طباطبایی بردیم. ما نگران بودیم که... 😱😳 ادامه داستان در کانال زیر ارسال شد😳👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
هدایت شده از تبلیغات بانو
هرکس اومده اینجا نمازخون شده شب اول قبر چه جوابی داری بدی وقتی این همه وقت داشتی ولی یه نماز که 5دقیقه هم وقتتو نمیگرفت نمیخوندی😱 http://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71 🔴🔴 از دست ندید❌👆 اجباری😯
#املت_پنیر تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#مرغ_مسما_بادمجان 🍆 ♨️طرز تهیه: مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم @banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #اسپاگتی_ایتالیایی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
طرز تهیه #اسپاگتی_ایتالیایی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
اسپاگتی ایتالیایی همون ماکارونی خودمون هستش فقط روش پنیر پیتزا ریخته میشه و پخته میشه . خیلی هم خوشمزه است 😋و پر طرفدار . . برای ۳ تا ۴ نفر اسپاگتی ماکارونی ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ فلفل دلمه ۱ عدد نمک و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم . مواد داخلش مواد مایه ماکارونی که همون گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه هستش. پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش تغییر کنه و بعد هم فلفل دلمه ای نگینی شده رو ریختم و نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . (البته موادش کاملا سلیقه ای هستش ،قارچ،ذرت،نخود فرنکی و.... می تونین بریزین . من از اونجا که خیلی علاقه به مواد گوشتی ندارم خودم توی غذاهام کم می ریزم .شما هر مقدار بخواین سلیقه ای هستش . عجیبه که همیشه به عده دنبال بهانه گیری هستن من باید سیر تا پیاز هر چی رو بگم چرا کم ریختم چرا چی کردم 😒😣) ماکارونی رو هم داخل آب جوش که کمی نمک و روغن توش ریخته بودم انداختم و حدود ۷ الی ۸ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . یه کمی روش آب سرد ریختم تا بهم نچسبه . در حد کم نه اینکه دیگه خیلی بریزین تا همه خوشمزه گیش بره . ظرف پیرکسی رو انتخاب کردم یا هر ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه و یه مقدار ماکارونی ریختم روش از مایه ماکارونی و روی اون دوباره خود ماکارونی و در آخر روی اون رو پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر ۱۷۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه که پنیر آب بشه و طلایی . آخر هم کمی گریل رو روشن کردم تا پنیر خوش رنگ بشه . توی تابه هم می تونین روی گاز بزارین و در تابه رو بزارین فقط پنیر دیگه برشته نمیشه
#انار_پلو برنج 2 پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاتابه ای #بدون_فر😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پیتزاتابه ای #بدون_فر😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
پیتزا_بدون_فر مواد خمیر : 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست 1 پنس نمک(مابین دو انگشت شست واشاره) 1 قاشق مرباخوری سر صاف خمیر مایه 5تا 6قاشق غذاخوری سر پر آرد (اگه خمیر زیاد بدستتون چسبید کمی بیشتر بریزید)این خمیر کمی چسبنده هست . برای سس: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری رب فلفل(میتونید همون رب گوجه فرنگی بیشتر بزنید) 1 قاشق چایخوری روغن زیتون کمی آویشن در صورت تمایل می تونید 1 حبه سیر رنده شده استفاده کنید. مواد پیتزا: فلفل دلمه ای سوسیس خرد شده زیتون پیاز حلقه ای شده(دلخواه) پنیر چدار رنده شده(یا موتزارلا) طرز تهیه : ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. تخم مرغ را در ظرف بریزید، ماست و نمک اضافه کنیدوهم بزنید. نصف آرد و خمیر مایه فوری را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد باقی مانده را به تدریج اضافه کنید. خمیر که جمع شد کافیه چون این خمیر کمی چسبنده ونرم هست اگر موقع پهن کردن خمیر در تابه خمیر به دست شما چسبید میتونید کمی دستتون را با روغن چرب کنید. ماهیتابه را برای پخت پیتزا کمی چرب کنید. خمیر را در تابه پهن کنید. رب گوجه فرنگی ، روغن و آویشن را با هم مخلوط کرده و اگه دیدین مایه سفت هست کمی آب اضافه کنید و روی خمیر بمالید. نیمی از پنیر چدار (پیتزا) رنده شده بریزید. فلفل ، سوسیس زیتون، پیاز و...را ریخته و دوباره پنیر پیتزا بپاشید و ماهی تابه را روی حرارت کم بزارید و تا بپزد. کناره های خمیر که کمی برشته شد پیتزا پخته شده? مواد رویه دلخواه هست میتونید هر چه دوست دارید بریزید.
#کتلت_بدون تخم مرغ 😳 👌حدودا دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده رو با دوتا سیب زمینی خام کوچیک رنده شده یک پیاز کوچیک رنده شده و یک فنجان پودر سوخاری پانکو یا هرنوعی ک دارید و نمک و فلفل و سماق و فلفل مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخش کردم. کنارش گوجه و سیب زمینی هم سرخ کردم😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سالاد_عدس 🍲 😋 🔸عدس پخته شده+ فلفل دلمه اي رنگي خرد شده +جعفري خرد شده +ساقه پيازچه خرد شده +نمك،فلفل،آبليموي تازه و اگه دوست داريد يك ق روغن زيتون 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سالاد_ایتالیایی_در_پاستای_صدفی 🔸مواد لازم : دو بسته ماکارونی صدفی 4 فنجان کاهوی خرد شده 1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده 1 فنجان بزرگ مرغ پخته خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده 3/4 فنجان درشت خیار خرد شده 100 گرم بیکن و کالباس 1/3 فنجان سیر بو داده سرکه دو قاشق غذا خوری ‌
کلم قرمز و سفید رو خیلی ریز خرد کنید من از رنده نایسر دایسر استفاده کردم انار رو دون کنید بعد به کلم هاتون سس مایونز بزنید در حدی که کلم ها حسابی آغشته به سس بشن ولی زیاده روی هم نکنید بعد داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازید طوریه که تا بالای قالب بیاید اگه خواستید میتونید انار رو هم با کلم ها مخلوط کنید ولی من اول کلم هارو داخل قالب ریختم با پشت قاشق فشار بدهید و کیسه فریزررو روی قالب برگردونید و روشو بپوشونید و به مدت سه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در ظرف سرو برگردونید و باانار و سبزیجات مورد علاقه تون تزیین کنید به همین راحتی به همین خوشمزگی نکته:میتونید از ترکیب کلم قرمز و سفید استفاده کنید و یا به تنهایی از کلم قرمز استفاده کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati