#فلافل_با_فر
مواد لازم :
نخود پخته شده (حداقل 24 ساعت خیس خورده باشه) 2پیمانه
نصف یک پیاز متوسط
گشنیز و جعفری 6 ق غ
سیر، در صورت تمایل
زیره و تخم گشنیز ۰ 2 ق چ
پودر فلفل سیاه و قرمز، کمی
روغن زیتون، نمک و یک مخلوط کن مناسب.
طرز تهیه :
ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس تمامی مواد را درون مخلوط کن بریزید. وقتی همه مواد را ریختید با پالس هایی که به مخلوط کن وارد می کنید مواد را کاملا با هم مخلوط و له کنید. اما مثل پوره نشود. اگر دیدید به خوبی با هم مخلوط نمی شوند کمی روغن زیتون بریزید. مخلوط باید کمی مرطوب بوده و به خوبی به هم چسبیده باشند. خب حالا کمی بچشید و ببینید ادویه و طعم آن مناسب هست یا خیر. حالا سینی فر را با روغن کمی چرب کنید، از مخلوط به تعدادی که در سینی جا می شود به اندازه ای که می خواهید جدا کنید و داخل سینی بگذارید . می توانید کمی فلافل ها را تخت کنید. وقتی تخت باشند هم راحتتر پخته می شوند و هم راحت خورده می شوند. پس از درست کردن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید، به مدت 10 دقیقه یک طرف آن و 15 دقیقه هم طرف دوم بگذارید بپزند.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شنیسل_بوقلمون😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#شنیسل_بوقلمون
📝مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :
سینه بوقلمون ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
آرد سبوس دار و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ محلی یک تا دو عدد
طرز تهیه
ابتدا تکه های بوقلمون را نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پودر سیر قرار دهید سپس بوقلمون ها را به آرد سبوس دار آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل کنجد و آرد سوخاری که پایین دستور درست کردنش را داده ام بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
✅نکاتی در مورد تهیه شنیسل بوقلمون
اگر بوقلمون ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود اگرچه با همان نیم ساعت هم طعم می گیرند
برای خوش رنگ تر شدن شنیسل مقداری زرچوبه به آرد سوخاری اضافه کنید.
پودر سوخاری را اینگونه اماده کنید، ابتدا نان سبوس دار خشک را کوبیده تا به صورت پودر دربیاید سپس زرچوبه و کنجد را در آن اضافه کرده و بوقلمون را در آن بغلطانید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#اسنک_کدو_باسس_سیر 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisal
#اسنک_کدو_باسس_سیر
مواد لازم
کدو سبز 4 عدد
تخم مرغ محلی 2 عدد
آرد سوخاری 1 لیوان
آرد سبوس دار 1/2 لیوان
سه قاشق غذا خوری ماست چکیده شیرین
دو قاشق خامه طبیعی
سیر 1 تا2 حبه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک دریاو فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکیند و با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سوخاری و آرد سفید را داخل کاسه های جداگانه بریزید. کدو سبزها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. کدوهای حلقه شده را ابتدا داخل آرد سبوس دار بزنید سپس داخل ظرف تخم مرغ قرار دهید و پس از اینکه کامل با تخم مرغ پوشش داده شد داخل پودر نان سبوس دار بغلطانید.
حلقه های کدو را در روغن قرار دهید تا سرخ شود ( برای هر طرف حدود 3 دقیقه زمان لازم است ). پس از اینکه یک ظرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
ماست چکیده ، خامه، سیر ، آبلیمو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود. اسنک های کدو را داخل ظرف بریزید و همراه با سس سیر ، برش های لیمو و … تزیین و سرو کنید
✅ نکته می توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده نمایید
✅ طعم کدو در این غذا متفاوت و خوشمزه است مخصوصا برای افرادی که طعم کدو را نمی پسندند
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#آش_انار 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
آش انار 😋
در ابتدا دو عدد پياز رو نگينى كرده و تفت بدين ، و ١٥٠گرم گوشت چرخ كرده رو هم روى پياز ريخته و سرخ كنيد (البته گوشت چرخكرده رو ميتونيد بشكل كوفته قلقلى هاى ريز هم در آورده و به آش بيفزاييد)و كمى نمك و زردچوبه بزنيد و چهار ليوان آب بهش اضافه كنيد ، بعد نصف ليوان لپه رو داخل آش بريزيد تا خوب بپزه وقتى لپه ها پخت دو سوم ليوان برنج و چهار ليوان سبزى آش خرد شده (تره جعفرى گشنيزنعنا) رو داخل آش ريخته بگذاريد تا كاملا جا افتاده و لعاب بياندازد و چهار ليوان هم آب انار به آش بيافزاييد در انتها كمى نعنا داغ و يك ق غ گلپر به آش اضافه و در ظرف مورد نظر سرو كنيد،
داخل آش ميتونيد از يك ليوان انار دون شده هم استفاده كنيد ولى بخاطر دانه هاى انار ترجيحا آب انار بهتره ، و اينكه ميتونيد گوشت نزنيد ولى در تبريز به اين آش گوشت قلقلى اضافه ميكنند و شيرازيها هم اين آش رو خيلى خوب درست ميكنند داخل رسپى اش گوشت چرخ كرده داره ، به اين آش دو قاشق غ رب انار هم ميشه زد ولى من دوست نداشتم چون رنگ آش تيره ميشه ،
روز خوش.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#خورش_بامیه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خورش_بامیه
📝مواد لازم
بامیه ۳۰۰ گرم
گوشت سردست گوسفندی ۲۵۰ گرم
رب آلو دو قاشق غذاخوری
1 عدد پیاز درشت
پودر سیر به میزان لازم
نمک دریا، فلفل، زرچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم
روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا پیاز را تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت رو به پیاز اضافه کنید و ادویه و زرچوبه و پودر سیر را با کمی روغن تفت دهید، مقداری آب بریزید و بگذارید تا بپزد.
تو این فاصله بامیه ها رو با روغن ارده کنجد خوب سرخ کنید و نمک رو بهش اضافه کنید و کنار بگذارید.
در مرحله ی آخر بعد از پخت گوشت بامیه ها و زعفران رو اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا خورشت تون جا بیوفته. سپس در ظرف مناسبی بکشید وهمراه با برنج و ترشی یا سالاد سرو کنید.
✅ نکته می توانید از آب نارنج یا آبلیموی تازه به مقدار یک تا دو قاشق غذاخوری به خورشت اضافه کنید
✅ بامیه ها باید خوب سرخ شوند تا در موقع پخت با گوشت حالت لزج به خورشت ندهد
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
تزئین سالاد😊😍
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
#روغن_حیوانی_بخورید ...
🔹خواص ضد التهابی دارد
🔹کمک به سیستم گوارش بدن
🔹کمک به سوزاندن چربی ها میکند
🔹روغن حیوانی که از گاوها تهیه میشود دارای این خواص هستند.
👈🏻روغن حیوانی هیچگاه در رگ ها رسوب نمیکند آن چیز که رگ های قلب را می بندد روغن های صنعتی است که امروزه در بازار فراوان است
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید😋😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ash
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید
📝مواد لازم
گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره محلی یا روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
کدو سبز: ۱ عدد
روغن ارده کنجد: مقداری
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
شوید خرد شده تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سبوس دار: ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
کرفس: ۱ ساقه
آب بوقلمون یک پیمانه
زعفران در صورت تمایل
طرز تهیه
۱-گوشت چرخ کرده بوقلمون را در کاسه ای بریزید پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با گوشت و پیاز مخلوط کرده و ورز دهید.
۲- کدو را بشویید و با رنده درشت با پوست رنده کنید. ساقه کرفس را هم یا درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. هر دو را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. تابه ای روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید.
کتلت ها را در دست شکل دهید یا قالب زده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
طرز تهیه سس
۳-برای تهیه سس در یک قابلمه آرد را با کره ( یا روغن زیتون ) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۴- وقتی که کمی جوشید و غلیظ شد رب انار یا آلوچه را اضافه کرده و سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس زعفران را می افزاییم وقتی غلظت سس به حد دلخواه که رسید آن را از روی حرارت بردارید و شوید خرد شده را افزوده ، هم بزنید. در آخر آبلیمو را هم افزوده و مخلوط کنید.سس را در کنار کتلت ها سرو کنید.
✅نکاتی در مورد طرز تهیه کتلت بوقلمون با سس شوید :
-اگر می خواهید سس را با قیف شکل و فرم دهید آن را روی حرارت بیشتر نگه دارید تا آب آن بخار شود و به شکل ماست سفت درآید. بعد آن را در قیف با سر دلخواه ریخته و در کنار کتلت ها شکل دهید.
-مدت زمان آماده سازی کتلت بوقلمون با سس شوید ۲۵ دقیقه می باشد.
-مدت زمان پخت کتلت بوقلمون با سس شوید ۳۰ دقیقه می باشد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کوکوی_بادمجان 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکوی_بادمجان_وفلفل
📝مواد اولیه
بادمجان خرد شده ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
تخم مرغ محلی ۵ عدد
آرد سبوس دار ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک دریا و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
طرز تهیه
جهت تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.
دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای ها و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
✅خوراکی های مفید برای قلب بانوان
🔴کاهو
🔴اسفناج
🔴لوبیا
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ایده ی تزئین خیار برای سالاد😍 😉 😊💫✨
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati