eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای پوستت شاداب و سالم بشه؟😜💋 میخوای لکه های جوش هات بره؟😍 از دست لکه ها و تیرگی وگرفتگی پوستت خسته شدی؟😍❤️ هزینه های سرسام آور و بدون نتیجه لوازم آرایشی شیمیایی اذیتت میکنه؟💄💄 میخوای پوستت جوان بمونه؟💖💖 پس یه سر بزن به این کانال معجزه 👸👸 https://eitaa.com/joinchat/2631926078Ccf5d00c30a پررضایت ترین کانال،معتبروگیاهی
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه: گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید. گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید. گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید. گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. می توانید اسکاچ ها را با گلهایی از هویج تزيين کنید. امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‌ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزان مواد رو بنا به سلیقه میتونید کم و زیاد کنید معمولا سمبوسه پیتزایی بیرون فقط سوسیس کالباس داره...من ترجیح میدم گوشت چرخکرده هم استفاده کنم... و البته مقداری سوسیس ریز خرد شده به نظرم اینجوزی طعمش خیییلی بهتره ولی باز به سلیقه شما بستگی داره😙☺ دقت کنید پنیر پیتزا رو بعد از خنک شدن مواد اولیه اضافه کنید میتونید به تعداد زیاد سمبوسه رو بپیچید و لابلای اون کیسه فریز یا کاغذ روعنی بذارید فریز کنید...سپس برای یخ زدایی در یخچال قرار بدید و بعد سرخ کنید من از یوفکای مخصوص سمبوسه استفاده کردم...میتونید نان لواش رو به صورت نواری برش زده و استفاده کنید حتما روغن کاملا داغ باشه تا جذب روعن کمتر بشه...بهتره بعد از سرخ کردن،سمبوسه ها رو روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای 8 تا 9 عدد کوکو سیب زمینی 3 عدد پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم رب گوجه به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم . مواد داخلش دل خواهی هست . من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم . سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین . یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم . . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو شکم پر . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو ‌. . . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (اندازه لیوان 250 میلی لیتر) 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری) 3/4 لیوان آب لیمو تازه(میتونید تا1لیوان بریزید) پوست رنده شده 1عدد لیمو 2/5 لیوان آرد برای سس لیمو: 1 لیوان پودر قند آب نصف لیمو ( 7 قاشق چایخوری) طرزتهیه : ابتدا تخم مرغ و شکرراباهمزن میزنیم تا حجم آن دوبرابرشود. شیر، روغن وپوست لیمو را اضافه کردن ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر راکه ازقبل الک کرده ایم را اضافه ومخلوط میکنیم ودرآخر آب لیمو را ریخته وکمی هم میزنیم. قالب کیک را با کره یامارگارین چرب کرده ومایه را درقالب ریخته ودر فرازقبل گرم شده بادمای 170 درجه به مدت 40تا45 دقیقه گذاشته تا پخته شود وبعد این تایم باخلال چوبی تست کنید واگه مایه کیک به خلال چسبید 10تا 15 دقیقه بزارید تا کاملأ کیک پخته وطلایی شود. (دمای فرها باهم متفاوت هست) . تهیه سس: 1 لیوان پودرقندیا شکر رابا آب لیمو مخلوط وهم بزنیدتا سس آماده شود. وبعد اینکه کیک خنک شد واز قالب خارج کردید برای تزیین سس لیمو را روی کیک بریزید وبه دلخواه تزیین کنید. تا 30 دقیقه اول درب فر راباز نکنید چون پف کیک میخوابه. جایگزین شیر از ماست استفاده نکنید چون بافت کیک خشک میشه. ‌. . . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه 🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه 🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰 .. ⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم ⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم ⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه. ⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه. ⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم. ⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم. ⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه. ⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته. ‌. . . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک مرغ خوشمزه به روش من ،دستورش رابراتون می نویسم امیدوارم درست کنیدوخوشتون بیاد : نان تست یا نان اسنک یک بسته سینه مرغ پخته شده 1عدد خیارشور 150تا 200 گرم میزانش رابه دلخواه می تونید کمتریا بیشترکنید، ژامبون یاکالباس 6_5ورق،دوست نداشتین حذف کنیدیاازکالباس خونگی استفاده کنید گردوخردشده نصف لیوان جعفری یاپیازچه ساطوری شده به دلخواه نصف لیوان (بعضیها طعم جعفری را می پسندن بعضی ها هم پیازچه،هرکدوم باب ذائقه وسلیقه خودتون هست) یا حتی می تونید مخلوط نصف لیوان جعفری +4 ق غ پیازچه ساطوری شده بریزید من فقط جعفری ریختم سس مایونز یک لیوان ،تقریبا یک شیشه کوچک میشه ماست خامه ای یاماست چکیده ی 2/3لیوان (بعضیها پنیر خامه ای میزنن، باب سلیقه من نیست ) نمک وفلفل به مقدارلازم درابتداسینه مرغ رااب پزکنیدبه این روش که روی مرغ یک پیازخردشده، یک حبه سیر ،نمک،فلفل وزردچوبه ریخته وباحرارت کم اجازه دهیدتامرغ بااب پیازطعم دارو پخته شود،سپس ان راخیلی ریز خردکنید، خیارشور وکالباس رانیز خردکنید، جعفری یاپیازچه را هم ساطوری سس مایونزوماست رامخلوط وبه ان کمی نمک وفلفل بزنید،،من ازماست چکیده استفاده کردم،ماست معمولی راداخل کیسه نخی ریختم وچندساعتی اویزون کردم تا اب ماست چکه چکه کاملا خارج بشه وماست چکیده وسفت بشه چون ماست اگر شل باشه کیک مرغ خمیر میشه همه موادشامل مرغ خردشده،کالباس خردشده،خیارشورریزشده،جعفری یاپیازچه ساطوری شده رامخلوط کنید نصف سس را به ان بیفزاییدنمک وفلفل رامیزان کنید به دلخواه به آن گردو نیز اضافه کنید دورتادورنانهای تست راباچاقوبگیرید،چهارعددنان کنارهم قراردهیدازمخلوط مرغ یک لایه روی ان بکشیدسپس یک ردیف دیگرنان ومایه،این عمل راتکرارکنیدتادرنهایت سه ردیف ازنانهاراباموادپرکنید،دست اخرروی لایه اخرمواد،یک ردیف دیگرنان پچینیدوروی کل کیک واطراف ان رابا مقداردلخواه از مابقی سس کاور کنید، برای این شکل ازکیک مرغ سه ردیف مایه وچهارردیف یاشانزده عددنان استفاده شده، درنهایت کیک رابه دلخواه تزیین کنید ازاضافه های نان برای تزیین دورکیک نیز می توان استفاده کرد، دو سه ساعتی درون یخچال بگذارید وسپس سرو کنید، ازذرت پخته شده یا هویج پخته وریزشده و..... نیزبه دلخواه می توان درمایه کیک استفاده کرد، . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نکاتی در مورد حلوا شربت حلوا باید داغ داغ باشه اگر حلوا چسبنده وشله شربت زیاد بوده اگر حلوا بعد از سرد شدن دون دون وخشکه شربتش کم بوده این نوع حلوا گلو گیره روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط وصبور باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان میبره از نیم ساعت تا یکساعت آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو ماهی تابه س میتونید دوبرابر یا نصف کنید عزیزان برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو بهتره اخر سر که کره میریزیم برای خوش طعم شدن حلوا ست (اختیاریه) هم آرد نانوایی یا سنگک میشه هم آرد سفید با ارد سفید خوش طعمتره مواد لازم آرد سفید یک لیوان ونیم روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد نصف لیوان روغن جامد نداشتید دو سوم لیوان روغن مایع بریزید . شکر یک ویک چهارم لیوان تا تا یک ونیم لیوان دوست دارید شیرین باشه یک ونیم لیوان بزنید من یک ویک چهارم لیوان زدم گلاب نصف استکان آب سه لیوان تا سه لیوان ونیم البته بستگی به آب خوری آردها داره کره یک قاشق پر زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل ویا زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری (اختیاریه) آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم وکنار میزاریم آب وشکر وگلاب وزعفران رو رو گاز گذاشته تا بجوش بیاد. فقط یک الی دو جوش بزنه کافیه گاز رو خاموش کنید روغن رو آرد تفت داده شده والک شده. دوباره میریزیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم هم میزنیم ارد وروغن با هم قاطی بشن رنگ حلوا اینجا به ذائقه خودتونه میخواید کم رنگ باشه ویا تیره مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شربت روش آگه رنگ دلخواه بود هل ویا زنجبیل رو اًاگه کرده شربت رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود یک ده الی پانزده دقیقه میزنیم حرارت کم باشه اخر سر کره میزنیم کره که توش حل شد وبه خوردش رفت حلوا که جمع شد وبه راحتی از ماهی تابه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حلیم به ازای 1 کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): 300 گرم 🍗سینه مرغ: 150 گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: 3 قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: 4 قاشق غذا خوری آب: زیاااد شیر: 2 لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. 2(تا 3) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و 10 دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔷 😍😍 ۴ليوان شير رو با ١٧_١٨ عدد خرما و ۵_۴ عدد گردو ميكس كنيد، با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمی كرم رنگ بشه، دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر چون شيرينی خود خرما كافی نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد و نوک ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغی بيفته، سه ق غ پودر ژلاتين رو روی سه ق آب سرد بريزيد تا اسفنجی بشه، بعد هم شيرخرما رو به اين مواد اضافه كنيد و بعد مخلوط شدن، ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧ الی ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده... در آخر كنارهای قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ماست هندی از پیش غذاهای سرد و لذیذ هند است که می توان آن را در وعده های اصلی ناهار و شام مصرف کرد. ماست هندی را می توان با چیپس سیب زمینی سرو نمود. برای تهیه ماست هندی کافیست تمامی مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید. مواد لازم: ماست چکیدهپیاز رنده شدهگشنیز ریز خرد شدهفلفل دلمه ای ریز خرد شدهفیله گوجه فرنگی خرد شدهنمک و فلفل ۲ پیمانه۱ قاشق سوپخوری۱ قاشق سوپخوری یک چهارم پیمانه یک چهارم پیمانه به میزان لازم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه: گام اول: پیاز ها را بصورت نگینی برش داده و با کمی روغن تفت دهید. گام دوم: گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیر له شده، نمک، فلفل، ادویه و رب گوجه فرنگی را نیز به همراه مقداری آب به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد. گام سوم: سبزی خرد شده را به همراه برنج و لپه نیم پز به مواد اضافه کنید. گام چهارم: فلفل های دلمه ای (که بهتر است درشت و یکی دست باشد) را توسط چاقویی تیز به شکل دایره ای از بالا طوری برش دهید که بتوانید داخل آن را خالی نمایید. گام پنجم: پس از خالی کردن، فلفل ها، درون قابلمه ای مناسب آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید و فلفل ها را چند دقیقه داخل آن بجوشانید تا کمی نرم شوند. گام ششم: داخل فلفل ها را با مواد تهیه شده پر نمایید و سپس در کنار هم درون قابلمه ای مناسب بچینید. دلمه فلفل باید با مقداری استاک یا سس گوجه فرنگی پخته شود. دلمه فلفل را در ظرفی زیبا سرو نمایید. نکته: برای چاشنی دلمه فلفل می توانید ۱ قاشق شکر و کمی آبلیمو به مواد میانی اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید بجای آبلیمو از سرکه نیز استفاده نمایید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭