#راتا_مرغ_و_شوید
مواد لازم
سینه مرغ ١ عدد
سیب زمینی ١عدد متوسط
پنیر لبنه و سس مایونز به مقدار لازم
نان تست به مقدار لازم
شوید خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن راتا مرغ، ابتدا سینه مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم.
وقتی به جوش آمد و کف حاصل از جوشیدن مرغ روی آب جمع شد، آب مرغ را دور می ریزیم و دوباره به قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مرغ پخته شود.
سپس چند حلقه هویج، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک به سینه مرغ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
سینهی مرغ پخته شده را ریش ریش یا رنده کنید، سیب زمینی رو آبپز کرده و رنده کنید.
سینه مرغ، سیب زمینی رنده شده، شوید خرد شده، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و در آخر سس مایونز و پنیر لبنه را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدست داشته باشید.
بهتر است مخلوط مواد را ١ الی ٢ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهها خوب باهم ترکیب شود.
و در آخر
نان تست را با کاتر برش بزنید و مواد راتا را روی آن بریزید و خوب فشار دهید تا متراکم شود.
بهتر است که راتا را داخل یخچال قرار دهید و بعد به آرامی از قالب خارج کنید.
برای در آوردن
با فشار دست از زیر کاتر راتا را از کاتر خارج کنید.
برای تزئین از کمی شوید ساطوری شده و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#راتا_مرغ_و_گردو
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده : ١ عدد
گردو ٢ قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد
پیازچه خورد شده ١ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده ١ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای و سس مایونز : به میزان لازم
نمک ، فلفل سیاه و قرمز : به میزان لازم
نان تست : چند عدد
طرز تهیه
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش یا رنده کنید. سیب زمینی پخته شده را رنده کنید و پیازچه وشوید خرده شده، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ پخته شده و سیب زمینی پخته شده اضافه کنید.
پنیر و سس مایونز را کم کم به مواد اضافه می کنیم.
مخلوط مواد را به مدت ١ الی ٢ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نان های تست را با قالبهای دلخواه برش بزنید. مواد راتا را روی نان بریزید و صاف کنید.
بهتر است که راتا را داخل یخچال قرار دهید و بعد به آرامی از قالب خارج کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سس_خیار
(برای برگر،کنار پیتزا و سوخاری)
مواد لازم:
سیر 5 حبه
فلفل چیلی 3 عدد
خیار متوسط 🥒 4 عدد
ماست موسیر 🍶 200 گرم
مایونز 4٠٠ الی 6٠٠ گرم
ریحان و جعفری یک مشت 🍃🌱
(در صورت دلخواه)
همهی مواد را داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و خوب باهم مخلوط کنید. و به میزان دلخواه با سس مایونز مخلوط کنید.
نکات مهم:
♦️هر چه سس مایونز بیشتری بریزید سس شما غلیط تر میشود.
♦️میتوانید مقدار سیر را کمی کمتر کنید چون از ماست موسیر استفاده میکنید.
♦️در ابتدا با مقدار کمی درست کنید، این مقدار به شما سس زیادی میدهد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سس_پیاز
مواد لازم برای تهیه سس پیاز 🥣
پیاز خلالی شده 100گرم
عصاره ی گوشت🥩 20 الی 30 گرم
سس مایونز🥣 500 الی 800 گرم
(این میزان سس بسته به سلیقه و غلظت موردنظرتان متفاوت است)
سس کچاب🥫
روغن مایع 🍶
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را در کمی روغن تفت داده تا سبک و سرخ شوند. عصاره ی گوشت و سس کچاپ را به تابه اضافه میکنید و یک تفت کوچک میدهید. بعد از تفت دادن مواد، کمی صبر کنید تا مواد از داغی بیفتد و بعد آنها را درون مخلوط کن یا میکسر بریزید.
بعد از آنکه مواد کاملا مخلوط و میکس شدند. سس مایونز را کم کم به مخلوط اضافه کنید.
مقدار مایونزی که با سس مخلوط میشود به خودتان بستگی دارد.
‼️ این دستور به شما مقدار زیادی سس میدهد، در ابتدا با یک چهارم مواد درست کنید.
‼️ میتوانید چند قاشق غذاخوری (یا چند گرم) ماست چکیده به سس اضافه کنید و از مقدار سس مایونز دستور به همان میزان کم کنید.
من در تمامی سسها کمی ماست چکیده به سس مایونز اضافه کرده ام.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سس_تارتار 🍵
(استفاده در انواع غذاهای دریایی، ماهی و میگو، در کنار انواع سوخاری)
مواد لازم برای سس تارتار
خیارشور 🥒 60 گرم
جعفری ☘ 40 گرم
سیر 5 حبه
پیاز 50 گرم
فلفل دلمه ای (در صورت تمایل) 50 الی 100 گرم
سس مایونز 🥣 400 الی 600 گرم
نمک و فلفل🧂 به میزان لازم
تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و خوب باهم مخلوط کنید. بعد سس مایونز را کم کم اضافه کنید
.
علاوه بر ریختن در مخلوط کن میتوانید مواد را ریز ریز خورد کنید و باهم ترکیب کنید.
نکات مهم
‼️ در صورت تمایل می توانید مقداری ماست چکیده به ترکیب اضافه کنید.
‼️ این حجم از مواد به شما مقدار زیادی سس میدهد. در ابتدا با نصف یا یک چهارم مواد سس را درست کنید.
‼️در رسپی های مختلف برای تهيه ی سس تاتار بجای پیاز از پیازچه، در کنار سس مایونز از سس خردل و درکنار جعفری تازه از ریحان و گشنیز تازه برای عطر و عطم این سس استفاده شده است.
(البته دستور اصلی دستوری است که من در بالا به آن اشاره کردهام)
‼️بهتر است در ابتدا در مقدار کم این سس را درست کنید تا متوجه شوید عطر و طعم مورد نظر شما چیست.
دقت داشته باشید شما میتوانید نسبت مواد را تغییر دهید
مثلا 2عدد درشت خیارشور، 1حبه سیر درشت، جعفری خورده شده 3قاشق غذاخوری، نصف پیاز کوچک، سس مایونز و ماست چکیده به دلخواه.
منظورم این است که حتی اگر شما مایل باشید میتوانید مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سس_قارچ
موارد لازم برای تهیه سس قارچ
( استفاده در ماشروم برگر،چیکن برگر واستیک ها)
قارچ 100 گرم
عصاره ی مرغ 🍗 10 گرم
خامه ی صبحانه 🍚 200 گرم
سس خردل 🥣 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 🧀 به میزان دلخواه
کره به میزان دلخواه (برای سرخ کردن)
در ابتدا قارچ ها را به همراه کره تفت میدهیم، سپس عصاره مرغ و سس خردل را اضافه میکنیم مواد را با هم تفت میدهیم، بعد از روی حرارت بر میداریم و بعد از خنک شدن خامه را به مواد اضافه می کنیم.
نکات مهم
📍نکته خامه را نباید زمانی که موادمان داغ است اضافه کنیم چون خامه میبرد.
📍 خامه باعث روان شدن سس شما و پنیر پارمیزان باعث سفت شدن سس شما میشود برای همین در استفاده از این دو ماده باید اعتدال را رعایت کنید.
📍پنیز پارمیزان را کم کم اضافه کنید تا سس تان بیش از حد غلیظ نشود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
▫️#ژله_آبنباتی_انار
#شب_یلدا
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود . آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید ، سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی به عمق 2 سانت ریخته و انار را مخلوط کنین و در یخچال قرار دهید تا بسته شود .
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و یک نی داخل ان فرو کنید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تار_و_پود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#دیزاین_یلدایی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای کیک 😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
هدایت شده از 👇 فرصت طلایی، پیشنهاد ما به شماست 💯
۳دست لباس بخرررر پول ۱ دست بده😳
باورت نمیـــــشــــــــــه ؟!بیا ببین خودت😍
🛍تخفیف بزرگ ببری کوچولو🛍
🛒 آخرین تخفیف ۱۴۰۲🤩🤩
🤯تخفیفات ۱۰ ٪ و ۱۵ ٪ و ۲۵٪ 🤯
میدونستی تا ساااال آینده همچین تخفیفی نداریم؟؟
🏃♂ پــــــــس عجــــــــله کن 🏃🏻♂️
https://eitaa.com/joinchat/41877715Ccefeb9d03e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندوانه 🍉🍉🍉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی مخصوص شب یلدا🍉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
پارفه انار
.
#پارفه_انار يك #دسر ساده،خوشمزه و يلداييه، كه اينجوري درست ميشه (براي چهارتا ليوان):
يك بسته پتي بور يا ساقه طلايي رو خرد و با پنجاه گرم كرده نرم مخلوط كنيد تا مثل خرده نان بشه،مقداري ته ليوانها بريزيد.براي كِرِم،دو ليوان ماست خامه اي رو با سه چهارم ليوان شير عسلي غليظ شده تركيب كنيد(ميتونيد از هر كرم ديگه يا #پودينگ وانيلي و يا حتي #فرني استفاده كنيد) و روي بيسكوييت بريزيد و روش كمي دونه انار و بعد دوباره اين مراحلو تكرار كنيد.حداقل يكساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
نوش جان 😋😍😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#نان_ماستی
❇️مواد لازم
💠ماست ...1 پیمانه
💠آب ...1 پیمانه
💠سفیده تخم مرغ ... 2 عدد
💠زرده تخم مرغ ... 1 عدد
💠کره ...100 گرم
💠روغن مایع ...1 پیمانه
💠خمیر مایع ...1 قاشق غذاخوری
💠شکر ...1 قاشق
💠آرد ...5 پیمانه
💠خشخاش ...مقداری
❇️روش تهیه
1⃣خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین.
2⃣ سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین.
3⃣ آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد.
4⃣خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن.
👩🍳نوش جان👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#کته_کبابی 🍛 😋
لایه اول
مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیب زمینی رنده شده و آب گرفته شده مخلوط کرده بهش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم،
یکی دوقاشق روغن مایع هم زده خوب ورز میدیم، داخل یخچال بمدت نیم ساعت میزاریم،
ردیف دوم برنج زعفرانی
که برنجم و کته گذاشتم و آبش ک کشید در مرحله دم از روی گاز برداشته
کف قالب مورد نظرتون چرپ کنین
مواد گوشتی و کف ظرف میریزیم و صاف ک کردین ردیف دوم از برنجی ک کته نیم پز بود برنج زعفرانی کرده میریزیم
یکم با پشت قاشق صاف کرده و کم فشار میدیم منسجم بشه
ردیف اخر برنج سفید میریزیم
کره ابشده روش میدیم
روی قالبمون فویل کشیده داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه میزاریم هم کباب پخته بشه از زیر و هم برنج دم بکشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#خورشت_آلواسفناج
طرز تهیه خورشت
✏️✏️✏️✏️
يه پيازُ نگيني خورد كنيد تا سبك بشه،
گوشت خورشتي رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدينو بهش آب اضافه کنید تا گوشت مدت ۲ ساعت بپزه
تو يه تابه اسفناج خورد شده رو اضافه كنيدو با روغن خوب سرخش کنید و به خورشت اضافه کنید
بعد از ۱ساعت،نمك،آلو رو هم بهش اضافه کنید و حدودا بعد نیم ساعت آمادست.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_پنیر_خانگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#ته_چین_سبزی_پلو_ماهی
❇️مواد لازم برای 4 نفر
💠برنج... 3 پیمانه
💠سبزی پلویی... 300 گرم
💠تخم مرغ... 3 عدد
💠نمک و زرد چوبه... به میزان لازم
💠روغن مایع به میزان لازم
💠تن ماهی... 2 عدد
💠زعفران... به میزان لازم
❇️روش پخت
1⃣برای تهیه ته چین سبزی پلو ماهی ابتدا سبزی ها را پاک کنید و بشورید و آنها را خرد نمائید.
2⃣برنج را پاک کنید و بشورید سپس آنرا بپزید و کمی زنده از روی اجاق بردارید.
3⃣زعفران را با مقدار کمی آب دم کنید. در ظرف جداگانه تخم مرغها را شکسته هم بزنید .
4⃣سبزی پلویی، نمک، زردچوبه و زعفران را با پلو پخته شده مخلوط نمایید. ته قابلمه تفلون ته چین را چرب نموده و نصف مخلوط را در قابلمه بریزید سپس تن ماهی را روی مخلوط ریخته و بقیه مخلوط برنج و سبزی را بریزید،
5⃣سبزی پلو و تن ماهی را با پشت قاشق فشار دهید تا مخلوط به هم بچسبد و قابلمه ته چین سبزی پلو ماهی را در فر و یا اجاق گاز با شعله کم به مدت یک ساعت بگذارید تا دم بکشد، غذا آماده است.
6⃣بجای تن ماهی میتوانید از ماهی استفاده کنید باید ماهی را کمی سرخ کرده و تیغ های آنرا بگیرید.
👩🍳نوش جان👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#سالاد_سزار 🥗 😋
🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم ت تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.
🔸کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
سس زاتزیکی
سس زاتزیکی یونانی خیلی شبیه ماست و خیار خودمون هست، با این تفاوت که به جای نعناع از شوید استفاده میشه و توش طعم دهندههای دیگری مثل لیموترش و روغن زیتون و اوریگانو داره!
این سس در کنار کباب و غذاهای گریل شده یا به عنوان دیپ و مزه در کنار نان و اسنک و فینگرفودها استفاده میشه!
مواد لازم
ماست یونانی یا ماست غلیظ ۲ پیمانه
خیار ۲ عدد
سیر ۱ تا ۲ حبه
آویشن یا اوریگانو ۱/۲ قاشق چایخوری
شوید خشک ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموترش ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خیار و سیر را در ظرفی رنده ریز کنید. شوید ، آویشن، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را اضافه و در آخر ماست را اضافه و هم بزنید تا مخلوط شوند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
مرغ زعفرونی.
اینم دستور یه مدل پخت ساده و خوشمزه ی مرغ مطمعنم از طعمش خوشتون میاد 😍
موادلازم:
مرغ نصف سینه و دوعدد بالاران
پیاز یک عدد متوسط
روغن زرد سه قاشق غذاخوری
سیر تازه شش حبه
نمک و پودر سیر ب مقدار لازم
زعفران یک قاشق مرباخوری سرصاف دم کشیده
آب یک لیوان
طرز تهیه:ابتدا پیاز رو خلالی سرخ کرده و سپس مرغ رو میریزیم داخلش تا آبش کشیده شه،سپس زردچوبه رو اضافه کرده،سپس سیر رو در مرغها خورد میکنیم و کمی تفت ک خورد،یک لیوان آب را میریزیم و میگذاریم تا مرغها بپزد و در انتهای پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم جابیافتد(به روغن بیافتد)
نوش جونتون.
نکته:
من فلفل به مرغهام نمیزنم چون بوی ساحاری مرغ با همین ادویه ها و سیر از بین میره و اضافه کردن فلفل به مرغ یا آب زیاد توی مرغ ریختن،مرغتون رو بی طعم و مزه میکنه. .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
👩🍳#رول_اسفناج🥬
✍مواد لازم
خمیر هزار لایه یک بسته
سیر دو حبه
پیاز یک عدد متوسط
اسفناج ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، چاشنی پیتزا، آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا مقداری
🫔طرز تهیه
ابتدا سیر و پیاز را خیلی کم تفت میدهیم.
زردچوبه را هم اضافه کنید به سیر و پیاز تا بو و طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
سپس اسفناج را اضافه میکنیم.
ادویه ها را اضافه کرده و با اسفناج مخلوط میکنیم، صبر میکنیم تا آب آن کشیده شود.
سپس زیر تابه را خاموش کرده صبر میکنیم تا خنک شود.
روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کمی با وردنه باز کنید.
از مواد لای خمیر قرار دهید و کمی پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید و به شکل دلخواه رول کنید.
غذایی بسیار ساده و خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾