🔴 ادویه را در محل مناسب نگه دارید
برای ماندگاری ادویه ها، آنها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید. آنها را بالای اجاق گاز نگه ندارید، چون گرما و رطوبت می توانند طعم آنها را تغییر دهد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شور_سیر 🧄 😋
▫️750 گرم سیر حبه پوست کنده
▫️سه پیمانه آب
▫️یک پیمانه سرکه سفید
▫️دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار
▫️دو ق غ دونه فلفل سیاه
🔸چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
بچه ها اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#ته_دیگ_به_شکل_گل
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#تزیین_کیک_به_شکل_کره_زمین
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بستنی بی نهایت خوشمزس
واسه درست کردن این بستنی مگنومی نیاز داریم به 👇
✅موز دو عدد
✅پودر کاکائو دو ق غ
✅شیر دو ق غ
✅عسل یک ق غ
✅ شکلات تخته ای
✅خلال بادوم
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
همه ی مواد رو داخل میکسر حسابی میکس کنید بعد داخل قالب سیلکونی یا لیوان یک بار مصرف بریزید بزارید یخچال سه ساعتی بمونه
شکلات رو ذوب کنید بهش خلال بادوم و یه کم روغن مایع بزنید و در اخر بستنی ها رو داخل این شکلات بزنید 🤤🤤
شما هم بستنی خونگی درست میکنید؟؟؟؟؟؟؟
خوشحال میشم لا❤️یک و س ی و کامنت کنی واسه دوستاتم بفرس ❤️
نوش جان 😍😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
2 کیلوگرم بال
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز تند و پاپریکا
نمک به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
آب یک عددلیموترش
بگذارید 5 ساعت یا بیشتر در مخلوط بماند
برای سس:
1 و1/2 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
یک تکه کوچک کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری پر از باربیکیو
1 قاشق غذاخوری سس فلفل تیز
کمی نمک و فلفل سیاه
ممنون میشم لا.یک کنید♥️
هر سوالی داشتید کامنت بزارید حتما جواب میدم ♥️
پیجی پر از کلیپ های اموزشی رایگا .ن غذاهای خوشمزه با تک تک جزئیات👌 کافیه یه بار سر بزنی عااااشق پیج میشی👇🏻👇🏻
♥️♥
#جوجه #جوجه_کباب #کباب #کوبیده #ناهار
#شام #بال_کبابی #سوخاری #گوشت
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_ماهی_شکم_پر
کامل با تمام نکات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_مرغ_سرخ_شده_با_سس_زرشک
کامل با تمام نکات👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_چای_قزوین 🥟
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کوفته_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_سیب_زمینی_تنوری
کامل با تمام نکات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_پیراشکی_فرانسوی
کامل با تمام نکات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک گراتن بادمجون
پوره ی سیب زمینی_ بادمجون حلقه شده ی سرخ شده_ گوشت چرخکرده که با پیاز و سیر و رب تفت داده شده_ پنیر پیتزای رنده شده و اگه دوست داشتید برای روش فلفل دلمه ای های رنگی نگینی شده لازم داریم.
یه قالب کمربندی با اندازه ی مناسب موادتون بردارید و کف و دیواره هاشو با روغن چرب کنید.
حالا پوره ی سیب زمینی رو دو قسمت کنید و یه قسمت رو کف قالب بریزید و فشرده کنید.
روش مایه ی گوشتی رو بریزید.
روش پنیر پیتزا بریزید. حالا بادمجون های حلقه شده رو بچینید.
باقی پوره ی سیب زمینی رو بریزید و فشرده کنید. روش پنیر پیتزا بریزید و اسپری آب کنید. اگه دوست داشتید فلفل دلمه های رنگی رو بریزید.
حالا بره توی فر یا آون در حدی که اول پنیرها آب بشه و بعد روش گریل بشه و پنیر کمی برشته بشه.
درآوردید بزارید کمی خنک بشه. با چاقو دورشو آزاد کنید و کمربند قالب رو باز کنید.
کیک گراتن بادمجونتون حاضره. روشو با سس کچاپ تزیین کنید و مثل کیک برش بزنید. بسیاااار خوشمزه است👌👌👌😊😊😊😊😊 اگه قالب کمربندی نداشتید توی ظرف های پیرکس هم میتونید درست کنیدضمنا میتونید برای لابلاش و روش از سس بشامل هم استفاده کنید. این ورژن یه کم رژیمی تره
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
زرشك_پلو
من براي درست كردن زرشك پلو با مرغ مجلسي يه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن .
در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته .
ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم و تموم🙌🏻
پ.ن : من واسه پخت مرغ از تابه ي درب دار به جاي قابلمه استفاده ميكنم علتش هم اينه كه اگه تو تابه باشه و فضاي كافي داشته باشم مرغها روي هم قرار نميگيره و در نهايت هر تكه از مرغ يه حالت سرخ شده و خوشرنگ پيدا ميكنه و ديگه نياز نيست مجددا سرخ بشه.
پ.ن ٢: در صورت تمايل مقداري هويج خرد شده هم ميتونيد به موادتون اضافه كنيد،خوشمزه تر ميشه😋👌🏻
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سمبوسه تند و تیز و خوشمزه
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
كوبيده مرغ :
گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم
پياز سه عدد متوسط
نمك فلفل
ريحون بمقدار لازم
.
.
اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه.
گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره .
يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم.
اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد.
.
كوبيده مرغ و ريحون طعم جالبي داره حتما امتحان كنيد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی خوشمزه😋😋😋
مواد لازم:
روغن
سیب زمینی
تخم مرغ
سوسیس
فلفل سیاه و نمک
پنیر پیتزا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کباب تابه ای مجلسی😋😋😋
کباب تابه ای برا سی و هفت نفر😍
گوشت چرخکرده ترجیحا (راسته گوسفندی) سه و نیم کیلو
پیاز رنده شده هشت عدد نسبتا بزرگ
سیبزمینی متوسط خام ریز رنده شده برای نرمی و تردی کباب یک عدد (هیچ تاثیری تو طعمش نداره)
فلفل و نمک به میزان کافی
زعفران دم کرده یک الی دو قاشق غذاخوری
همه مواد و خوب باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و چن ساعت میذاریم داخل یخچال و سه ساعت قبل از اومدن مهمونا رو کیسه فریزر به اندازه مناسب صافش میکنیم و در روغن سرخشون میکنیم وقتی یکم سرخ شد نصف فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه میکنیم تا کبابا نسوزن و مغز پخت بشن
نکته مهم ✔️کبابا رو به محض اینکه یکم سرخ شدن بردارین تا سفت و خشک نشه سرخ کردن زیاد کباب باعث سفت و خشک شدنش میشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کوکوی گل ریواس
مواد لازم
گل ریواس: یک کاسه متوسط
تخم مرغ: 4 یا 5 عدد
سبزی های معطر به دلخواه: یک پیاله کوچک
پیاز و سیب زمینی: از هر کدام یک عدد
آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر
سیر: یک حبه
نمک، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه
گل های ریواس را خیس کنید و خوب شست وشو دهید. اجازه دهید آب آن کاملا گرفته شود. در این حین سیب زمینی و پیاز را رنده کنید. سپس گل های ریواس را چرخ کنید و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند سایر کوکوها در روغن سرخ کنید.
فوت کوزه گری:
در صورت تمایل می توانید میزان پیاز را دوبرابر کرده و از سه حبه سیر استفاده کنید. این کوکو را همچنین می توانید داخل ظرف کیک در فر و با روغن کمتری تهیه کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
به به😋😋😋
كيك مرغ
يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛
نون تست به ميزان لازم
سينه مرغ ٤ عدد
ساقه كرفس جوان ٥ عدد
جعفري تازه ١ دسته
پيازچه ٣ عدد
گردو نصف پيمانه
ليمو تازه ٢ عدد
سس مايونز به ميزان لازم
پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه
طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد،
> ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد،
> جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد،
> لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه
> حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد
> در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک ژله_ای پرتقالی 🍰🍊
🍴مواد لازم🍴
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
🔥طرز تهیه🔥
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خورش ریواس
خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود.ریواس از جمله سبزیهای کوهی مخصوص فصل بهار است
مواد لازم
جعفری : 750 گرم
نعنا : 250 گرم
پیاز متوسط : 3 عدد
گوشت : 500 گرم
ریواس : 500 گرم
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
ابتدا پیاز و سبزی ها را خرد کرده روی حرارت ملایم با روغن سرخ می کنیم
قسمت سبز وتلخ ریواس را دور می ریزیم و قسمت سفید را پوست کنده به اندازه 3 سانتی متر 3 سانتی متر خرد می کنیم.
گوشت را پخته ، پیاز و سبزی و فلفل و زردچوبه ونمک را به آن می افزاییم.
وقتی آب گوشت تقریبا به طور کامل بخار شد و گوشت کامل پخت ، ریواس ها را روی آن می چینیم و حرارت را کم می کنیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پست آشپزی سلامتی 🔰🔰🔰🔰🔰🔰
خورش ریواس
خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود.ریواس از جمله سبزیهای کوهی مخصوص فصل بهار است
مواد لازم
جعفری : 750 گرم
نعنا : 250 گرم
پیاز متوسط : 3 عدد
گوشت : 500 گرم
ریواس : 500 گرم
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
ابتدا پیاز و سبزی ها را خرد کرده روی حرارت ملایم با روغن سرخ می کنیم
قسمت سبز وتلخ ریواس را دور می ریزیم و قسمت سفید را پوست کنده به اندازه 3 سانتی متر 3 سانتی متر خرد می کنیم.
گوشت را پخته ، پیاز و سبزی و فلفل و زردچوبه ونمک را به آن می افزاییم.
وقتی آب گوشت تقریبا به طور کامل بخار شد و گوشت کامل پخت ، ریواس ها را روی آن می چینیم و حرارت را کم می کنیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭