eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2 لیوان آب (حجم لیوان 200 میلی لیتر) 2 لیوان شیر (حجم لیوان 200 میلی لیتر) 1 لیوان شکر دانه ریز (حجم لیوان 200 میلی لیتر) 4 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت 1 بسته وانیل معادل ۱ قاشق چایخوری همه مواد به جز وانیل را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق گاز تا وقتی غلیظ شود بپزید و مدام هم بزنید.وقتی دسر غلیظ شده شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه کرده و 3-4 دقیقه بیشتر آن را بپزید.سپس ظرف های سرو تک نفر مد نظر خود را خیس کنید(دقت کنید که نباید زیاد آبدار باشد). از مخلوط اماده کرده در ظرف ها بریزید. دسر را که به دمای اتاق رسیده است(حرارت اولیه اش به طور کامل خارج شده) را به یخچال برده و ۲-۳ ساعت صبر کنید تا کاملا خودش را بگیرد(اگر هنوز شل باشد بیشتر فرصت دهید) سپس با دست به دسر فشار وارد کنید تا دسر به راحتی از قالب بیرون آید و بعد برعکس کنید.و طبق سلیقه خود تزیین کرده و سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه . اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ. کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید . تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند ۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم پودر پیاز یک قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری فلفل سیاه برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری سس خردل نمک یک قاشق مرباخوری تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شوید : 200 گرم،پاك شده و خرد شده ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط كشمش : 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری زردچوبه : 1 قاشق چایخوری پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید. سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید. برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید. می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
زغال اخته تازه 2 لیوان عسل 2 قاشق غذاخوری آب 2 لیوان آبلیمو 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 تکه کوچک میخک 3 عدد آب را داخل ظرف روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس زغال اخته ها را داخل آن بریزید و پس از 10 دقیقه که جوشید صاف کنید ( داخل توری بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب زغال اخته از تفاله آن جدا شود ). عصاره زغال اخته را بهمراه عسل ، میخک ، چوب دارچین و آب لیمو داخل قوری بریزید و مخلوط کنید و 10-15 دقیقه اجازه دهید روی بخار آب دم بکشد. سپس داخل فنجان بریزید و میل کنید.خواصشو که میدونید ی میوه ی دارویی عالی هست پس ازش نگذرید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بیسکویت۳۵۰ گرم کره۱۲۰ گرم پودر کاکائو۱/۳ پیمانه پنیر خامه ای۲۵۰ گرم شکر۱/۳ پیمانه پودر وانیل۲ قاشق چایخوری خامه ترش۱ پیمانه خامه زده شده۲۵۰ گرم پودر شکر۱ قاشق چایخوری مربای آلبالو۶۰۰ گرم بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
جوانه ماش: ۲۵۰ گرم هویج رنده شده: ۴۰۰ گرم ماست چکیده پاستوریزه: ۱۲۰ گرم جعفری خرد شده: ۳ قاشق بلغور گندم: ۵ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: ۳ عدد روغن مایع سرخ‌کردنی: ۶-۵ قاشق نمک و فلفل: به میزان لازم بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود. در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو را می‌توانید با سس مایونز سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
موز:يك عدد بادام درختي خام:دو ق غ شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد پودر قهوه:دو ق غ عسل:دو تا سه ق غ يخ:ده تا پانزده تكه‎‌‌‌‎‌‌ ‌‌‎ همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید. میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پا‌ریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شير ٢ليوان زرده تخم مرغ ١عدد شكر نصف ليوان نشاسته ٢/٥ ق غ كره نصف ق غ خامه نصف پاكت شكلات ٩٠ گرم وانيل كمي بيسكوييت خرد شده يا ليدي فينگر همه ي مواد بجز كره و وانيل وخامه وشكلات را روي حرارت گذاشته مرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه بعد كه غليظ شد خامه وكره و وانيل را اضافه كرده از روي حرارت بر ميداريم مواد را به دوقسمت تقسيم ميكنيم و نيمي از مواد را به شكلات كه قبلا خرد كرديم اضافه ميكنيم تا داغي مواد شكلات را آب كند بعد در ظرف مورد نظر من ليدي فينگرو خرد كردم وته ظرف ريختم بعد مواد ساده رو روش ريختم وبعد مواد كاكائويي رو ريختم به همين سادگيبعد بزاريد يخچال كني خنك بشه هر طور كه دوست داريد تزيينش كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
توت فرنگی 2 فنجان شیر 2/1 فنجان آب آناناس 2/1 فنجان پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری ماست وانیلی بدون چربی 2/1 فنجان شکلات تکه ای 1 قاشق غذاخوری یخ مقداری تکه خرد شده تمامی مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و ترکیب کنید و برای تزئین این نوشیدنی می توان از توت فرنگی استفاده کرد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷 سلام امام زمانم سلام💚😔✋ سلام آرامش جهان🌴🌸🌴 صبحت بخیر مهدی جااااان💚🌸 ای کاش که شاهد ظهورش باشیم🤲 اى كـاش كه زيـنــت بـهــارش باشيم🤲 در شادى و غم ،هميشه يارش باشيم🤲 اندازه يـك روز در ايـن روزهای سخت🌴🌴 آرامـش قـلــب بـى قـرارش باشـيم🤲 الهی آمین 😔🤲 با یه ترک گناه دل آقا امام زمانت را شا کن🤲🌸🌴 تعجیل درظهور ۱۴ صلوات🧡 🔅 اللهم عجل لولیک الفرج🤲 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭