فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خامه_ای
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_آسان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کتلت_بازاری
۴ عدد سیب زمینی متوسط رو اب بریزید بزارید رو حرارت تا بپزه.زیاد نباید بپزه اگ زیاد بپزه کتلتتون شل میشه.بعد ک کاملا سرد شد پوستشو در بیارید رنده کنید با یک عدد پیاز کوچیک.زیاد پیاز بریزید شیرین میشه.
نمک و زردچوبه وفلفل قرمز زیاد ادویه کاری و دو قاشق سر پرگوشت چرخ گرده با یک قاشق چایخوری آرد بزنید با دست ورز بدید تا مخلوط بشه.
بعد گلوله ای بردارید به شکل تصویر بالا درست کنید.
روغن باید اندازه ای بریزید ک دیوارهای کتلت روغن باشه داغ داغ باشه. این کتلت باید روغن زیاد باشه شعلشم زیاد زیاد باشه وگرنه از هم وامیره.وقتی یطرفش سرخ شد برگردونید.رو روغنگیر بزارید روغنش بره.
کتلتارووقتی سرخ شد روهم نزارید تا نرم نشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دیزاین_سالاد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_مرغ_قارچ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دنت_خونگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سيب_پلو
برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_نوتلا
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نارگیلی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تاتلی_شلیل_لیوانی
2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده)
1 پاکت بیسکوییت
4 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فالوده_ژله
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم ویکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کمپوت_سیب
سیب. ۱۰ عدد
شکر. ۳/۴ لیوان
آب. ۶ لیوان
گلاب. ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کرهی_بادام_زمینی
بادامزمینی بدون پوست ۳۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق چایخوری(پودر قند هم میشه)
نمک کمی
بادامزمینی را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد. بعد از سرد شدن، داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و پودر کنید. سپس نمک و عسل را اضافه کرده و به میکس کردن ادامه بدهید تا به شکل مایع دربیاید. گاهی هم اطراف ظرف را پاک کنید تا مواد یکدست و لطیف شود. و به غلظت مناسب برسد.در صورت تمایل میتونید مقداری بادام زمینی خرد شده بریزید تا مغزدار باشد.کرهی بادامزمینی آماده است.در شیشهی دربسته به مدت یک ماه در یخچال قابل نگهداری است
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#املت_قارچ_و_کدو
کدو+قارچ+فلفل دلمه ای+سوسیس+پیازبنفش
همه رانگینی خرد کرده.سپس جداجدا سرخ کنید.درکاسه ای چند عدد تخم مرغ(بسته به میزان موادتون من برای یک عدد از هرمواد۵تاتخم مرغ زدم) بانمک و فلفل وپاپریکا وفلفل چیلی خشک و دو عدد سیر رنده و دو ق غ خ پودرنان ویک مشت پنیر رنده شده(اگرجعفری تازه یا هرنوع سبزی معطر دیگر دارید.فقط یک نوع سبزی معطربریزید)مخلوط کرده
سپس مواد سرخ شده را اضافه کنید.ودر تابه با روغن داغ بریزید.هر دو طرف را سرخ کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_وانیلی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کوکی_مارمالاد
125 گرم مارگارین
نصف لیوان بیشتر شکر
2 زرده تخم مرغ
2 لیوان آرد
1 ق چ وانیل
1 سفیده تخم مرغ
1 لیوان فندق ریز خرد شده
مارمالاد
برای درست کردن خمیر کوکی ، کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دور متوسط بزنید، زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره ادامه دهید.وانیل را اضافه کنید.آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.فندق ها رو بهش اضافه کنید.به اندازه گردو از مواد بردارید و با انتهای قاشق چوبی،یک گودال ایجاد کنید.باسفیده تخم مرغ،رومال کنید و مقداری فندق رویش بریزید.آنها را روی سینی فر قرار دهید و در درجه ۱۵۰ فر از پیش گرم شده قرار دهید.بعد در وسط آنها مارمالاد بریزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بلانچ_کردن_قارچ
براي اينکه قارچ شما سياه نشود برترين روش براي فريز کردن قارچ اين روش ميباشد... اول قارچ هارا با اب سردشستشو ميدهيم و کنار ميگذاريم براي 1 کيلو قارچ در يک ديگ بزرگ 4 ليتراب ميگذاريم روي شعله تا جوش بياد. 4قاشق سوپخوري ابليمو ترش و2قاشق سوپخوري نمک به آب در حال جوشيدن افزوده و قارچ ها را به اب در حال جوش ميريزيم و ميگذاريم 3تا5 دقيقه بجوشد. پس از اين زمان قارچ ها را از روي حرارت برداشته و تند در ابکش ريخته يا در اب سرد ريخته وبا اب سرد آبکشي ميکنيم. پس از اين ميگذاريم تا قارچ ها کمي خشک و سرد شوند اکنون قارچ ها را به ورقهاي نازک بريده و در زيپ لاک ريخته وفريز ميکنيم .
وميتوانيد به مدت 6 تا 12 ماه در فريزر نگهداري کنيد. به اين عمل بلانچ کردن قارچ ها و سبزيها ميگويند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آبدار
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهار_خوشمزه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دسر_شکلاتی
شیر دو لیوان
شکر نصف لیوان
پودر کاکائو ۲ ق.غ
نشاسته ۲ونیم قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۱۰ گرم
وانیل کمی
خامه صبحانه نصف پاکت
شیر وشکر و پودر کاکائو و نشاسته رو با هم خوب مخلوط میکنیم بعد رو حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد وانیل و شکلات اضافه میکنیم شکلات که آب شد از روی حرارت بر میداریم خامه صبحانه اضافه کرده وهم میزنیم تا با حرارت دسر آب شود بعد دسر در ظرف سرو میریزیم ودر یخچال قرار میدیم .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بمبی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شربت_خوشمزه_با_آلوسیاه
آلو سیاه 1کیلو
آب 2/5لیتر
شکر 1/5لیوان
میخک 8عدد
شکر و آب و میخک ها رو تو قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته 5دقیقه میجوشانیم بعد آلوها رو درسته و با پوست اضافه میکنیم تا 50 آرام شمرده زیرش رو خاموش کرده در قابلمه رو گذاشته تا دم بکشد رنگ و طعم آلوها داخل شربت بره بعد صافش میکنیم داخل یخچال گذاشته تا خنک بشه خیلی خوش رنگ و خوش عطر میشه همینطور خوشمزه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🕯
🤫 این یه رازه ...
بگو #متولد_چه_ماهی ای تابگم از چه راهی میتونی به #درآمـد عالی برسی :
فروردین —-اردیبهشت —-خرداد
تیر———مرداد——-شهریور
مهر——-آبان———آذر
دی ———بهمن ——اسفند
لامصب برا منو دقیق گفت 😐👌