eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷 آنچه امام زمان (عج) در مورد اوضاع ایران به میرزای نائینی فرمودند : در جنگ جهانی اول، دو میهمان ناخوانده، از چپ و راست، به ایران ریختند. اوضاع ایران در آن تاریخ، خیلی متشنج بود. اصلا کشوری شده بود بی‌صاحب. از یک طرف روس‌ها ریختند، تصاحب کردند؛ از یک طرف، دیگران. یک وضع عجیبی و مردم ایران، مضطرب، منقلب وهیچ تکیه‌گاهی نداشتند. مرحوم میرزای نائینی، رحمه الله، از این پیشامد ناهنجار، به ساحت مقدس امیرالمؤمنین، و سایر ائمه‌ی طاهرین شکایت زیادی می‌کرد مخصوصا، به پیشگاه مبارک امام زمان، علیه السلام، یک‌روز، همین طوری که متوسل شده بود، بر او مکاشفه‌ای شد. حضرت را زیارت کرد دید، حضرت ایستاده‌اند. یک دیوار مرتفعی، سر به آسمان کشیده است. حضرت به میرزا اشاره کرد که نگاه کن نگاه کردند، دیدند یک دیواری است [مرتفع] و این دیوار کج شده… و عن‌قریب است که می‌افتد! به یک مویی بند است… در قاعده، دیوار نیم متر کج است؛ در رأس، دیوار، سه متر کج است… و با انگشتشان به میرزا اشاره می‌کردند که: نگاه کن! نگاه کردند، دیدند انگشت حضرت به طرف دیوار است… . فرمودند: این دیوار، ایران است. کج می‌شود؛ اما ما با انگشتمان نگه‌اش داشته‌ایم و نمی‌گذاریم خراب بشود. این‌جا، شیعه‌خانه‌ی ماست. کج می‌شود؛ اما نمی‌گذاریم خراب شود! برگرفته از کتاب احیاگر حوزه خراسان (ص ۱۷۴-۱۷۵) و آن هم از گفتار آیت الله حاج شیخ محمود حلبی، سخنرانی مسجد جامع اصفهان، ۱۳۹۲ق، گفتار ۱۰. خدا صاحب اصلی مارو برسونند. 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
🥗‍ کیک خیس ترکیه مواد لازم: شکر 1.5 لیوان شیر 1.5 لیوان روغن نصف لیوان آرد 2 لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر یک قاشق وانیل نصف قاشق پودر کاکائو 4 قاشق طرز تهیه: آرد, وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. شکر، شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا قاطی بشن. یک لیوان از این مواد و کنار میزاریم. بعد تخم مرغها رو به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. مخلوط آرد و وانیل و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم. همون دو لیوان آرد رو بریزید. نه کمتر نه بیشتر. مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت 20 دقیقه روشن بوده میزاریم. مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است. در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود. بعد که از فر درآوردیم در همان حالت داغ و به آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا کردیم به کیک اضافه میکنیم. کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘کوفته نخودچی 🍲گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🍲پیاز ۲ عدد 🍲آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) 🍲نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🍲آب ولرم به میزان لازم 🍲رب گوجه ۱ ق غ 🌀یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . 🌀گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . 🌀بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . ❓بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . ✔️توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . 🥄دل به خواهیه من یه عصاره گوشت هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو . بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر ودوعدد تخم مرع و یه لیوان اب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم مرعارو غلط میدیم تو ارد بعد علط میدیم تو مایه تخم مرع و دوبار میزاریم تو ارد دوارد یه کچلو چنگ میزنیم وبعد سرخ میکنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘خوراک مرغ با سس البالو در اينجا آلبالو نقش چاشني را براي مرغ سرخ شده دارد. مواد لازم براي 4 نفر: 🍒- سينه مرغ كوچك؛ 4 عدد (از استخوان جدا شود) 🍒- كره يا مارگارين؛ يك چهارم پيمانه 🍒- نمك و فلفل؛ به ميزان لازم مواد لازم براي سس: 🍒- آلبالو؛ 300 گرم 🍒- آب آلبالو؛ يك پيمانه 🍒- سركه؛ نصف پيمانه 🍒- آب و پوست رنده شده يك پرتقال 🍒- آرد ذرت؛ 2 قاشق سوپ‌خوري 🍒- برگ بو؛ يك عدد 🍒- پودر آويشن؛ يك سوم قاشق چاي‌خوري 🍒- نمك و فلفل؛ به مقدار لازم روش پخت: ♨️ - تابه نچسبي آماده كنيد و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس مقداري نمك روي سينه‌هاي مرغ بپاشيد و آنها را به صورت نصف شده داخل كره سرخ كنيد. در ظرف را بگذاريد تا همزمان با سرخ شدن نيز بپزند. ♨️ - در قابلمه كوچكي، آب آلبالو، سركه، آب پرتقال و پوست رنده‌شده پرتقال، برگ بو و پودر آويشن را با هم مخلوط كرده ، روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آرد ذرت را كم‌كم به آن اضافه كنيد و حرارت دادن را تا زماني كه سس حالت نيمه غليظ پيدا كند ادامه دهيد؛ البته در مدت زمان پخت، مرتب مواد را هم بزنيد 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅سالاد مرغ😋 ✍موادلازم : (برای ۲تا۳نفر) نصف یک عدد سینه مرغ آبپز پیازچه سه عدد خیارشور چهارعدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری شوید خرد شده دوقاشق غذاخوری ذرت و هویچ نگینی و نخودفرنگی آبپز مجموعا سه چهارم پیمانه گردو خردشده یک چهارم پیمانه نصف یک عدد لیموترش تازه پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری ماست سفت یا چکیده چهارقاشق غذاخوری سس مایونز یک قاشق غذاخوری سس سیر یک قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک و فلفل قرمز به مقدارلازم 🥣 طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را با رنده درشت رنده نموده . خیارشور ، پیازچه ، جعفری و شوید را داخل خرد کن ریخته و خرد میکنیم . سینه مرغ ، سبزیجات خرد شده ، گردو ، ذرت و نخودفرنگی و هویچ نگینی پنیرخامه ای سس مایونز سس سیر و ماست و نمک و فلفل قرمز و آب لیموترش ؛همه رو باهم خوب مخلوط نموده تا سالاد یکدست شود و حداقل یک ساعت داخل ظرف دربسته دریخچال قرار میدیم تا مزه ها باهم ترکیب بشن و بعد به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو میکنیم 🥗 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌸 رب گوجه رو با روغن مایع تفت بدین تا بوی خامیش بلند شه، یه کوچولو زردچوبه و فلفل سیاه بهش بزنین، آب پرتقال و آب مرغی که باقی مونده رو اضافه و مخوط کنید تا یه دست بشن حالا این سس رو بریزین روی مرغها و برگهای جعفری رو بریزین داخلش ده دقیقه تا یه ربع بزارین روی شعله بمونه تا جابیوفته . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘شامی سیب‌زمینی هندی مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۳ عدد 🥔آرد نخود ۸۰ گرم 🥔زرده تخم مرغ ۱ عدد 🥔لپه پخته ۱ پیمانه 🥔نعناع و جعفری 🥔تخم مرغ کامل ۱ عدد 🥔نمک و فلفل 🥔زیره سبز ۱ قاشق طرز تهیه: 🥙سیب زمینی و لپه را پخته و بهم اضافه می کنیم و میکس می کنیم. سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود بعلاوه ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم. به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم. این شامی با سس تمبر هندی هم قابل سرو است. 👨‍ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ_پفکی_تابه_ایی سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 ق چ آرد سفید 4 ق غ ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه بیکینگ پودر نصف ق چ سیخ چوبی به تعداد لازم در ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت اجازه بدید در یخچال استراحت کند تا ترد شود. سپس آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنید، سیر رنده شده، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حدی اضافه کنید تا موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .در انتها مرغ هارو به سیخ بکشید و به مواد آغشته کنید و داخل کمی روغن داغ سرخ کنید پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها اول اجازه بدید روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا هم سرخ شود هم مغز پخت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅آلبالوپلو با مرغ 🍛 😋 دو لیوان آلبالو رو بشورید و هسته هاشو در بیارید با چهار قاشق غذاخوری سر پر شکر بزارید روی حرارت تا کمی بپزه.ده دقیقه تا یه ربع با حرارت ملایم. فیله های مرغ و بشورید و روی تخته به صورت نوار باریک ببرید.با زعفرون دم کشیده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.بعداز اینکه یک تا دوساعت داخل یخچال مزه دار شد بیرون بیارید و روی تخته به صورت حلزونی بپیچید و با خلال دندون فیکس کنید.و تو تابه با کمی روغن و کره تفت بدین. در ماهی تابه رو بزارید تا فیله ها مغز پخت بشه. چهار لیوان برنج و آبکش کنید کمی دون تر بردارید.ته قابلمه تهدیگ مورد نظر رو بزارید یه لایه برنج یه لایه آلبالو بزارید تا آخر. برنج و روی حرارت ملایم بزارید وقتی بخارش بالا اومد،زعفرون دم کشیده و کمی روغن و کره رو روی برنج بریزید و با بزارید با حرارت کم دم بکشه. بعداز دم کشیدن با فیله های مرغ حلزونی و خلال پسته و البالوی شیرین شده تزیین کردم. خیلیا تو آلبالو شکر بیشتری میریزن ولی ما خانوادگی غذای شیرین دوست نداریم.البالو پلو رو میتونید با کوفته ریزه یا تیکه های مرغ زعفرونی هم سرو کنید 🍒 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥞بورک گوشت مواد لازم: 🥣خمیر یوفکا 10 عدد 🥣گوشت 300 گرم 🥣پیاز یک عدد 🥣روغن 2 قاشق 🥣فلفل دلمه 1 عدد 🥣رب یک قاشق 🥣نمک و فلفل سیاه 🥣کره ذوب شده طرز تهیه: 🥢پیاز را خرد کرده و درون مقداری روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و به همراه رب، نمک و فلفل تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم. سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم. مقداری از مواد را بر کناره طول خمیر ریخته و سپس لبه های خمیر را به سمت داخل بر روی مواد تا میدهیم. مابقی رول ها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. سپس سینی مخصوص فر را چرب می کنیم و بورک ها را داخل سینی می چینیم. یک عدد زرده تخم مرغ زده شده و یک قاشق کره آب شده را مخلوط می کنیم و با برس روی بورک ها می مالیم. روش کنجد بریزید. بعد در فر با دمای 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه میزاریم تا خوب بپزد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌯هات داگ تنوری 🌭برای تهیه هات داگ تنوری همان‌طوری که از اسمش پیداست، آن را باید داخل فر بپزید. ابتدا نان مخصوص هات داگ را تهیه کنید، داخل آن را کمی سس مایونز بزنید و هات داگ را در نان قرار دهید. هر مخلفاتی که مدنظر دارید باکره تفت دهید. مثلا می‌توانید از فلفل یا پیاز استفاده کنید. هات داگ‌ها را در ظرف پیرکس کنار هم بچینید و روی آن را فویل بکشید و داخل فر بگذارید. برای اینکه نان هات داگ تنوری شود، روی نان کمی کره بمالید. هر سبزیجاتی که برای هات داگ درنظر دارید، روی آن پنیر رنده شده چدار بریزید تا در فر آب شود و به خورد هات داگ برود. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭