eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ وکدو تنبل😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک۳دقیقه ای😌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی مخصوص با سس قارچ😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوتلا🍫 😉 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوتلا🍫 😉 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک صبحانه😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیرپیتزا خونگی🤪 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمای شکلاتی مغزدار😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزاییکی🥧 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل سنگی❤️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر نون تست🍫 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ شکلاتی😜 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین سالاد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های آشپزی، تزئینی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم شنیسل مرغ ۵ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم پودر سیر مقداری نمک و فلفل مقداری پیازچه خرد شده ۲ ق پودر پاپریکا مقداری پنیرپیتزا نصف پیانه جعفری ۱ ق ابتدا شنیسلها را کمی بیفتک میکنیم. پنیر خامه ای و پودر سیر و پیازچه و نمک و فلفل را با هم مخلوط و یک لایه از این مواد روی شنیسلها میمالیم. حالا کمی پودر پاپریکا میپاشیم و پنیرپیتزا را روی آن پخش میکنیم و کمی جعفری میپاشیم و در نهایت رول و با خلال دندون فیکس میکنیم و داخل تابه ای با در بسته سرخ میکنین تا هم مغز پخت شوند . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دوتا تخم مرغ .... یه ق چایخوری پودر هل ..... زعفرون دم کرده ... سه ق غ ماست .... با چنگال خوب هم بزنید ، بعد پنج ق غ آرد و یک سوم ق چایخوری بکینگ پودر هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید در حد مخلوط شدن ..... توی یه تابه تفلون سایز متوسط روغن بریزید و بعد ملات رو داخلش بریزین و روی اونا مغز گردو ریختم .... .در تابه رو گذاشتم با حرارت کم پخت (شبیه کوکو) . وقتی یک طرف طلایی شد ، برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه بعد توی تابه برش بزنید و روی اون عسل بریزین تا داغه عسل به خورد خاگینه بره. بعد هم تزیین و نوش جان کنید . این خاگینه ها چون شکر نداره برای افراد دیابتی سالمتر هست . برای بچه ها هم برای وعده ی صبحانه و عصرانه خیلیییی عااالیه چون شامل عسل و تخم مرغ و گردو هست و طعمش رو خیلی دوست دارند . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
‌‌ . .مواد لازم: ‌‌‌ فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم‌‌‌‌‌پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم‌پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم‌پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌نمک و فلفل:به مقدار لازم‌پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌ ‌‌پاپریکا:به مقدار لازمکره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم ‌ ‌طرز تهیه:‌ ‌فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ ‌بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیاز دارید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دو پيمانه سبزيجات پخته نياز داريم.من بروكلى رو تفت دادم و نيم پز كردم،قارچ رو خورد كردم و پختم،سيب زمينى نگينى پخته شده و كمى فلفل پاپريكا ريختم.تقريباً يك پيمانه سرخالى هم مرغ نگينى رو با نمك و فلفل و پودر پياز و سير تفت داده بودم اضافه كردم. دو عدد تخم مرغ رو با چنگال زدم،يك پيمانه شير و چهارتا نان تست (لبه هاى نان رو بريدم) ،دو قاشق غذاخورى پنير پيتزا،نمك و فلفل سياه اضافه كردم .سبزيجات و مرغ رو با نانهاى تست خيس خورده مخلوط كردم.با قاشق داخل قالب مافين كه كپسولهاى كاغذى توش گذاشته بودم ريختم.توى فر داغ گذاشتم تا از زير و رو برشته شود.به همين راحتى.... پ.ن:بيشتر دستورهاى مافين آرد و شير و تخم مرغ دارن.اما خب اين خيلى راحت تره😎 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
شیر : 1 لیوان و نیم، پودر پسته: نصف لیوان، نشاسته ذرت: 1ق غ، شیر عسلی: یک ق غ ، پودر ژلاتین: 1 ق غ، زرده تخم مرغ: 1 عدد ، وانیل : مقداری ، شکر: 1 ق غ ابتدا زرده تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه. یک ق آب سرد روی ژلاتین میریزیم ده دقیقه بهش زمان میدیم و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین حل بشه. نشاسته رو روی شیر سرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، کمی بعد زرده تخم مرغ و شیر عسلی و ژلاتین حل شده و پودر پسته رو توش میریزیم و اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه ولی اصلا نجوشه. توی قالب سیلیکونی میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب ببنده. ★به راحتی از قالب برمیگرده و احتیاجی به آب جوش نداره. ★هرچه مقدار پسته بیشتر باشه خوشمزه تر میشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
کیک گردویی هفت تا تخم مرغ یک لیوان سر پر شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دوتا و نصفی لیوان آرد کمی وانیل مغز گردو پودر شده نصف لیوان پودر کاکائو یک ق م دو ق م بکینگ پودر اول اینکه پیمانه مورد نظر همون لیوان دسته دار فرانسوی هست برای شروع همه مواد را به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو را اضافه میکنیم آرد بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم .بعد از خنک شدن صد گرم شکلات را با دو قاشق غ روغن مایع بن ماری کرده کیک رو تزیین میکنیم نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
بشقاب پروتئین مواد لازم: 1_2 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده (نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،1 قاشق روغن زیتون، و هر ادویه دلخواه برای مرینیت مرغ) 5 عدد قارچ اسلایس شده 5 عدد گوجه گیلاسی 3 تا 4 حبه سیر رنده شده 1/2 لیوان نخود پخته مقداری اسفناج مقداری روغن زیتون 1 آووکادو کوچک پوره شده طرز تهیه ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل یا ادویه دلخواه مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند،سپس یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته و طلایی شوند،از ماهیتابه در آورده و در یک بشقاب گذاشته و روی انرا بپوشانید تا گرم بماند،مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه اسپری کنید سیر را اضافه و تفت دهید و بعد به ترتیب قارچ،نخود و گوجه گیلاسی را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کاراملی و نرم شوند در اخر اسفناج ،نمک و فلفل بزنید، حرارت را خاموش کنید و همراه با مرغ و پوره آووکادو سرو کنید نوش جان🤗 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
رول پیتزا مواد لازم ۲۰۰ گرم آرد شیر ۲۰۰ میلی لیتر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ ق چ مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون برای چاشنی: ۴ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا ورقه ای پونه کوهی ابتدا آرد را در یک کاسه بریزید ، نمک ، روغن زیتون ، یک ف چ مخمر فوری را اضافه کنید و به تدریج شیر را بریزید ، با یک قاشق هم بزنید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کرده و با دستان خود ورز دادن را ادامه دهید. خمیر را با کمک یک وردنه رول کنید و سعی کنید یک مستطیل درست کنید. مواد را با پوره گوجه فرنگی ، نمک ، پونه کوهی و پنیر تهیه کنید و وی سطح خمیر بمالید. با کمک کاغذ روغنی به آرامی رول کنید. دو قسمت بیرونی را محکم ببندید و آن را روی یک ظرف پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. سطح رول را با چند قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی و پونه کوهی مزه دار کنید. رول را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾