eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم رستورانی🍜 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ رژیمی☺️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک کافه ای😝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مغزدار شکلاتی😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ آسان🤩 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرکه سیب خونگی☺️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو توت فرنگی🍓 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی😝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم : تخم مرغ 4 عدد آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر یک ق غ وانیل نو‌ک ق چ نمک یک پنس نسکافه یک ق غذاخوری پودر کاکائو دو ق غذا خوری نکته: دو‌قاشق از آرد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید طرزتهیه : پودر کاکائو، آرد، بیکینگ پودر، نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید و‌بزارین کنار شیر رو هم با نسکافه مخلوط کنید و کنار بزارین سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده رو حسابی میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه، بعد شکر و زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه، حالا روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم سپس شیر رو اضافه مجددا هم میزنیم حالا مخلوط آرد رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم میزنیم و در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی اروم بصورت دورانی هم میزنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش بخوابه) حالا قالب مورد نظر رو‌چرب کرده و ارد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون داره) . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛 😋 🔸من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم وهیچ وقت سبزی پلویی رو فریز نمیکنم،اگه فصل سیر تازه باشه حتما بهش اضافه میکنم وقسمتهای سفیدش رو هم روی پلو میزارم تا بخار پز بشه وکمی هم شنبلیله داخل سبزی هام اضافه میکنم که عطرش واقعا فضای خونه رو پر میکنه ومحشره،کمی زعفرون میدم روی پلو ودم میکنم ودر زمان سرو کره داغ روی پلو میدم . 🐟🐟🐟🐟🐟 برای ماهی فلفل دلمه قرمز وسبز وسیر رنده شده وجعفری خرد شده+کمی زعفرون ونمک فلفل ویه مقدار روغن مایع وکمی آب لیمو ترش ورنده پوست لیمو تو این مواد مرینیت کردم از شب قبل . داخل سینی فر فویل کشیدم وروی فویل سیب زمینی حلقه شده چیدم وماهی های مزه دار شده رو روی حلقه های سیب زمینی گذاشتم تا در زمان پخت به فویل نچسبه وسالم جدا بشه،در ضمن روی ماهی ها رو با چاقو برش دادم تا مزه ها به داخل گوشت ماهی ها نفوذ کنه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
موادلازم: خرمالو نرم و شیرین ۴ عدد پودر ژلاتین دو ق غ شیرسرد دو سوم لیوان شکر ۳ ق غ( اگر خرمالوتون شیرین نیست میتونید مقدار شکر رو بیشتر کنید) خامه قنادی ۴ ق غ پر ( خامه صبحانه و بستنی هم میشه، اما خامه قنادی یا بستنی خوشمزه تره) وانیل نوک ق غ طرز تهیه: خرمالوهای شسته شده را از کلاهک جدا کنید. از وسط نصف کنید و با قاشق گوشتش را از پوستش جدا کنید. پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کنید و روی بخار سماور بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کامل حل شود. حالا داخل مخلوط کن خرمالوها را با ژلاتین حل شده و شکر و خامه قنادی مخلوط کنید، در آخر وانیل را بریزید و خوب مخلوط کنید، قالب مورد نظر را با کمی روغن یا کره چرب کنید، مواد را داخل قالب بریزید و داخل یخچال بمدت ۳ الی ۴ ساعت قرار دهید تا کاملا ببندد. بعد با چاقو اطراف دسر را از کناره ها جدا کنید، یک بشقاب روی قالب بگذارید و و داخل ظرف سرو برگردانید( اگر از قالب جدا نشد کف قالب را چند دقیقه داخل ظرف اب گرم قرار دهید) . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
این غذای عالی و پرطرفدار گیلانی ، طعم ملسی داره و بسیار لذیذ و خوشمزه اس😍 خورش انار مسما :😋 برای تهیه این خورش مجلسی پاییزی ، ابتدا برای هر نفر یک یا دو عدد بادمجان متوسط رو پوست کنده نمک بزنید و تو روغن خوب سرخ کنید. قطعه های مرغ (برای هر نفر یک قطعه) رو تو روغن سرخ کنید تا طلایی بشن.یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و تو اضافه روغن مرغها سرخ کنید و یک قاشق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، گلپر و نمک اضافه کنید و تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو روش بچینید و دو لیوان آب انار روشون بریزید و اجازه بدید با شعله ی کم مرغها بپزه حدودا ۴۵ دقیقه زمان میبره. در اواخر زمان پخت یک پیمانه دانه انار ، دو قاشق رب انار ملس و نصف استکان زعفران دم شده را اضافه کنید و بادمجونهای سرخ شده رو هم کنارش بذارید تا کمی مزه بگیره سپس سرو کنید.نوش جانتون پ . ن ۱ : میتونید مرغ رو به صورت درسته سرخ کنید اما از شب قبل مرغ رو با نمک و فلفل و آب انار مزه دار کنید. پ. ن ۲ : چاشنی انار مسما ترکیبی از رب گوجه ، دانه های انار ، رب انار و زعفرانه اما میتونید در صورتی که آب انار موجود ندارید از آب پرتقال استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ 🍃🌸
ژله بستنی 🍹🍹🍹 . نکات مهمی که باید واسه درست کردن انجام بدین یکیش چرب کردن قالبه قالبو چرب کنین و بذارین تو فریزر دومین نکته میزان آبه برای یک بسته پودر ژله فقط یک و نیم لیوان آب جوش استفاده میشه و اگه میخواین ژلتون مات باشه یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده استفاده کنین البته بستنی یا شیر رو باید بعد از اینکه ژله کاملا سرد شد بهش اضافه کنین نکته سوم بنماری کردن ژلست، یعنی وقتی آب جوش و ژله رو مخلوط کردین بذارین رو کتری، روی بخار آب جوش هم بزنین تا کاملا شفاف بشه برای ژله های چند لایه همونطوری که بالا گفتم باید لایه قبل نیمبند باشه و ژله ای که میخواین بریزین تو قالب سرد باشه تا رنگ ها قاطی نشن و نکته ی آخر این که آخر کار ژله باید حدود ۶ ساعت تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره بعد به راحتی با دست اطرافشو آزاد کنین و وقتی مطمئن شدین از قالب جدا شده برمیگردونین تو ظرف سرو برای این ژله من از ۵ تا نصف بسته ژله رنگی و یک بسته کامل ژله آلوئه ورا استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
😍 ‌مواد لازم:👇 ۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است. ) ۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته) ۲۴۰ گرم پودر نارگیل سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده) ‌‌ ‌طرز تهیه:👇 شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ‌ ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید . ( اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید. ) سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید. ‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
يك پياز بزرگ تفت ميديم طلايى كه شد،كدو ، ٢ تا هويج، ٢ تا سيب زمينى متوسط و١٠٠ گرم كره اضافه ميكنيم نمك و فلفل سياه فراوون و در آخر ميكس ميكنيم دو قاشق خامه طعم رو خوشمزه تر ميكنه عاليه براى روزاى سرد حتما امتحان كنيد . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍆🍆 اول از همه موادی که داخل شکم بادمجون میخواستم بزارمو آماده کردم هویج و فلفل و سبزی ترشی و فلفل تند و سیر رو ریزخرد کردم و با هم مخلوط کردم اگه فلفلاتون تند نبود از پودرش استفاده کنید بسته به ذائقه خودتون, سبزی های این ترشی هم سبزی محلی شمال هست که من چون نداشتم از همون مخلوط سبزی ترشی استفاده کردم بادمجونامو شستم و کلاهکشو مرتب کردم و شکمشونو یه برش عمودی دادم جوری که از پشت برش داده نشه تا مواد بیرون نریزه، بعد تو ظرف چیدم و روشون دو لیوان سرکه ریختم و گذاشتم رو حرارت تا پخته بشن هفت هشت دقیقه کافی بود برا من ، تا جایی رو حرارت باید باشن تا فقط کمی نرم بشن بیشتر بمونه له میشه و ظاهر خوبی ندارن بعد پختن گذاشتم خوب خنک بشه بعد شکم بادمجونا رو با موادم پر کردم و تو ظرف چیدم افقی و لابه لاشونم فلفل و یکم سبزی ترشی گذاشتم، روشونم سرکه و نمک ریختم (اون سرکه که باهاش بادمجونا رو پختم هم گذاشتم سرد شد و ریختم رو بادمجونا ) در ظرف رو خوب بستم و گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته🤗😋 . نکته : سبزی ترشی شامل سبزی های معطر هست مثل ترخون مرزه ریحون نعناع جعفری . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸
اگر شما هم مثل من عاشق سالاد و سبزيجات هستيد حتماً اين سالاد رو امتحان كنيد كاهو، ريحان ، پيازچه ،پنير، گردو، توت فرنگى، زيتون حلقه ،خيار، مرغ ، تخم مرغ ابپز براى سس هم به نسبت مساوى روغن زيتون، سركه بالزاميك و ابليمو رو مخلوط كردم و كمى پودر نعنا ،ريحون خشك ، فلفل سياه و نمك زدم مرغ رو هم با پودر سير ، فلفل سياه، پودر پياز و نمك و سه ق غ ابليموى تازه به مدت دو سه ساعت مرينيت كردم و داخل تابه ى داغ ( براى اينكه مرغ آب نندازه) تفت دادم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
شیرین پلو برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
اُیُتمای انجیر مواد لازم: ۱لیتر شیر ۱۶عدد انجیر خشک طرز تهیه: انجیر ها را بمدت ۱۵دقیقه داخل اب گرم قرار دهید. انجیر های خیس خرده را مکعبی ریز خرد کنید و در ظرفی بریزید. شیر را در قابلمه بریزد و گرم کنید. وقتی کمی گرم شد زیرش را خاموش کنید. انجیر ها را داخل شیر گرم بریزد و با قاشق چوبی خوب له کنید یا با گوشکوب برقی خوب میکس کنید و پوره کنید. خوب هم بزنید و داخل کاسه ها بریزید. رویشان را با نعلبکی ،دستمال یا سلفون بپوشانید . ۲ساعت در دمای محیط استراحت دهید . بعد در یخچال قرار دهید. ۲-۳ساعت استراحت دهید وقتی کاملا سرد شد سرو کنید. نوش جان❤️ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍖 😋 ▫️گردن گوسفندی ▫️پیاز ▫️گوجه فرنگی ▫️نمک،فلفل سیاه، زردچوبه ▫️کمی روغن زیتون 🔸پیازها و‌گوجه هارو چهار قاچ کنید روی گوشت رو نمک، فلفل، زردچوبه و‌روغن زیتون بریزین و با دست کمی ماساژ بدین تا به خورد گوشت بره داخل فویل قرار بدین و پیاز و‌گوجه ها رو‌بریزین روی گوشت و فویل رو بپیچید داخل ظرف مناسب فر بزارین و‌حدودا یکی دو‌لیوان آب بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 به مدت حدودا سه ساعت بعد از سه ساعت چک کنید اگر پخت کامل شده بود سرو‌کنید میتونین برای طعم دادن بیشتر زعفرون، چند برگ‌ رزماری یا برگ بو بریزین ♦️اگه فر نداشتین میتونین از فر دست ساز که برای کیک درست کردن داخل قابلمه درست میکنین رو‌انجام بدین . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
ارد قنادي ٤ ليوان بكينگ پودر ١ ق م وانيل ١/٢ ق م تخم مرغ متوسط ١ عدد پودر قند ١ ليوان نشاسته ذرت ١/٢ ليوان كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان كره گياهي ٢٠٠ گرم روغن مايع ١/٢ ليوان كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه. بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد🙂 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🤩مزه دارکردن سس سالادکاهو🥬🥬 مزه دارکردن سس مایونز برای سالاد،🥬 چهارقاشق غ سرپر،سس مایونز ،یک ق غ سس گوجه(کچاپ),یک ق غ شکر،نصف ق چ نمک،یک ق چ آبلیمو یا سرکه قرمز،دو تا سه ق آب،درصورت دلخواه یک ق چ روغن زیتون،(میتونید مقدارمایونز را نصف کنید وازماست بجای آن استفاده کنید )همه مواد را باهم مخلوط کنید به همین سادگی به همین خوشمزه گی⁦😉میتونید طبق ذائقه خودتون مقدارنمک وترشی وشیرینی سس رو تغییر بدید 😉 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
سمبوسه ازبیکی آرد نیم کیلو نمک‌یک‌قاشق چای خوری آب یک لیوان پنج دقیقه خمیر را ورز میدهیم مدت نیم ساعت می گذاریم تا ور بیاد گوشت ۴۵۰ گرم و دنبه پنجاه گرم ۲۰۰ گرم پیاز یک قاشق نمک فلفل سیاه یک قاشق چای خوری در قدم اول گوشت را در دیگ زود پز می پزیم گوشت و دنبه را با کارد خوب ریز می کنیم پیاز خورد شده را به ان اضافه می کنیم نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم می‌گذاریم خمیر را با وردنه صاف میکنیم رویش را چرب نموده لوله می کنیم لوله ها را با کارد بریده نازک میکنیم وسط آن مواد را گذاشته می پیچانیم رویش را با زردی تخم مرغ و کمی شیر چرب نموده سیاه دانه می پاشیم در فر می پزیم🤗 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
✔سوپ خامه ✔اين سوپ در واقع يك سوپ مجلسيه و به مقدار كم و به عنوان پيش غذا قبل از غذاهاي مهماني سرو ميشه. 😉 ✔مواد لازم(حدودا چهار تا شش نفر): جو پرك نصف ليوان،قارچ نازك ورقه شده دو ليوان،شير سه ليوان،آب مرغ دو ليوان(يا بجاش از تركيب آب و عصاره مرغ استفاده كنيد)،آرد دو ق غ،خامه سه ق غ،كره يك ق غ،هويج ريز رنده شده دو تا سه ق غ،نمك و فلفل سياه ✔طرز تهيه:هويج رو رنده كنيد و داخل آبكش بريزيد و بشوريد تا بعدا به سوپتون رنگ نده. يك ق كره رو داخل قابلمه بريزيد و قارچ رو تفت بديد ،آبش كه جمع شد نمك و فلفل و بعد آرد رو اضافه كنيد و دو دقيقه تفت بديد حالا آب مرغ و شير رو كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد تا آرد گوله نشه(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نميخوايم سوپمون زرد بشه)،بعد جو و هويج رو اضافه كنيد و بذاريد سوپ جا بيفته و جو پرك كامل باز بشه و سوپ بافت كِرِم مانند بگيره،اگر بافتش بيش از حد غليظ شد،با شير يا آب مرغ رقيق كنيد. ✔وقتي سوپ جا افتاد،يك ملاقه از سوپ برداريد و در يك كاسه با سه ق غ خامه خوب مخلوط كنيد و به قابلمه اضافه كنيد و شعله را خاموش کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾