فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ذرت
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
ذرت پخته🌽 ۱ الی ۲ لیوان
۱/۲ فنجان ماست پرچرب🍶
مایونز🥣 ۱ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذا خوری ابلیمو🍋
۱ قاشق چایخوری عسل🍯
۲ قاشق غذاخوری شوید یا ریحان خرد شده تازه🌿
۱ الی ۲ عدد خیار خرد شده🥒
۲ عدد گوجه متوسط خرد شده🍅
پیاز قرمز ۱/۲🧅
نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ب میزان لازم
طرز تهیه:
ماست،مایونز،ابلیمو،شوید(یا ریحان)،عسل،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.آن را به خیارها،ذرت،گوجه و شوید خرد شده اضافه کرده و به ارامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند ، بیست دقیقه در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید.
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خاص فوری فوتی و دم دستی ❥
مواد لازم برای تهیه غذای فوری :
◗ روغن زیتون
◗ سیر
◗ فلفل قرمز
◗ گوجه گیلاسی
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ پوره یا رب گوجهفرنگی
◗ عسل
◗ خامه یا شیر
◗ پاستا یا گنوچی پخته شده
◗ پنیر پارمزان
◗ ریحان تازه
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سمبوسه😋•
~❤️مواد لازم برای ده عدد سمبوسه:
۱. یک عدد سیب زمینی آبپز شده و تقریبا بزرگ
۲. یک عدد سوسیس بزرگ
۳. سه عدد قارچ
۴. یه عدد فلفل دلمهی متوسط
۵. پنیر پیتزا به میزان لازم
۶. سه عدد نان لواش
۶. نمک (دو پیمانه)
۷. فلفل سیاه (یک پیمانه)
۸. فلفل قرمز (یک پیمانه)
۹. پودرسیر (یک پیمانه)
۱۰.آویشن (یک پیمانه)
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و سیب کافه ای دلبرونه ❥
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و سیب :
◗ ۱۴۰ گرم کره
◗ ۲۳۰ گرم شکر
◗ ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل پودری
◗ ۳ عدد تخم مرغ
◗ ۲۳۰ گرم آرد
◗ ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
◗ ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
◗ ۵۰ گرم گردو خرد شده
◗ ۱۵۰ گرم ماست
◗ ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
◗ ۷۰ گرم هویج ریز رنده شده
◗ ۷۰ گرم سیب رنده شده
◗ ۲۰۰ گرم خامه قنادی
◗ ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
◗ گردو برای تزیین
◗ ۱/۳ پیمانه کارامل ( اختیاری )
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد رو خیلی شیک و مجلسی تزئین کن🤩
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو تا نکته طلایی رو بهت بگم یک اینکه❌
در پص. ت قبل خیلیا از اندازه عدس و گوشت و سبزی پرسیدید
میخواستم بگم اندازه ها رو براتون دقیق گفتم و الان اندازه دقیق لوبیا در قرمه همون یک قاشقه چون حجم لوبیا دوبرابر یا گاهی سه برابر میشه در غذا و برای پلو مخلوط کافیه اندازه ها رو دو به یک بگیرید برنج یک پیمانه، عدس نصف و...
🥣🥣🥣🥣🥣
#آشپزی_با_عشق
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 آش بسیار خوشمزه و فوری شولی 👌🫕
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد سیبزمینی مجلسی و شیک
مواد لازم:
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی همه پسند و دلبرمون ❥
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :
◗ ۱۰۰ گرم پودر نارگیل چرب
◗ ۲۰۰ گرم شکر
◗ ۷۰ گرم روغن
◗ ۳ عدد سفیده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری آبليمو
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پاناکوتا
ژلاتین ۳ ق چ شیر پرچرب ۱/۲ پیمانه خامه صورتی دو پیمانه وانیل کمی ماست معمولی ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه پودر ژلاتین روروی دوقاشق ازشیربپاشید وروی حرارت بخار آب بذارید تاشفاف بشه شیروشکرروروی حرارت بذاریدوهم بزنید تاشیر جوش بیاد و شکر حل شه وانیل رو بریزیدبعد حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله خامه وماست رواضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شه اگه گوله های خامه ویا ماست دیدین یه کم با همزن دور کند بزنید تا کاملا صاف ویکدست بشه یک قاشق از مواد رو با ژلاتین مخلوط کنید و ژلاتین رو به همه مواد اضافه کنید و هم بزنید وداخل ظرف سرو بریزید و ۴،۵ ساعت داخل یخچال بذارید تا آماده شه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_موس_قهوه
2ق غ پودرژلاتین_2🥛شیر_3/4🥛 شکر.
1ق غ پودرقهوه__2عددزرده تخم مرغ
200گرم خامه صبحانه.
✍طرزتهیه:
ابتدا پودرژلاتین با دو3 قاشق شیر حل میکنیم وروحرارت غیر مستقیم میزاریم حل شه.
زرده ها رو باشکر حسابی هم میزنیم کرم رنگ و پفکی بشه..
حالا تمامی مواد رو باهم مخلوط کرده و رو حرارت میزاریم.. هم میزنیم تا جوش بیاد.میزاریم کمی خنک بشه وداخل ظرف سرو میریزیم.میتونیم باخامه فرم گرفته و شکلات خردشده تزیین کنیم...
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_کراکت_بادمجان
موادلازم📝
بادمجان کباب شده ۴عدد
جعفری یا سبزی معطر ۳ق س خ
سیب زمینی ۳عدد
پنیر پارامسان ۲ق س خ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری یک پیمانه
روغن ذرت جهت سرخ کردنی به میزان لازم
سیر آسیاب شده ۳حبه
پنیر پیتزا ۱/۲پیمانه
آردسفید ۱/۴پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
آبلیمو ۱ق س خ
✍طرزتهیه:
1.ابتدا با دمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری میکنیم
2.سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده ،پنير پيتزا و پارمزان و آرد و ادویه ها و آبلیمو به آن اضافه می شود.
3.بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد
4.از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آش_گردو
نخود و لوبیا سفید رو چند ساعت خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید . بعد با بلغور گندم و آب گوشت یا آب قلم و زردچوبه و فلفل بزارین تا به مدت سه ساعت بپزه . در نیم ساعت آخر هم سبزی آش رو اضافه کنید و بزارین تا آش جا بیفته .. و بعد گردوی خرد شده رو بریزین . بعد از ریختن گردو بزارین تا چند جوش بزنه . با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید و نوش جان کنین ....
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_شیرینی_ارده_شیره
🔻مواد لازم :
▫️کره ۱۰۰ گرم
▫️ارده ۱۰۰ گرم
▫️شیره خرما ۵۰ گرم
▫️روغن مایع ۸۰ گرم
▫️آرد ۲۷۰ گرم
▫️پودر کاکائو ۳۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️شکر ۸۰ گرم
▫️ بیکینگ پودر نصف ق چ
✍ابتدا شکر و زرده تخم مرغ رو چند دقیقه بزنید بعد همه مواد به جز آرد و کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه کنید و با همزن بزنید . آرد و کاکائو رو الک کنید و آرام آرام اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد که چسبنده نباشه بعد توپ هایی به اندازه گردو بردارید و توی سینی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از این زمان بزارید شیرینی کاملا سرد بشه بعد از سینی جدا کنید بافت این شیرینی مرطوبه و ارده توش کاملا احساس میشه . فوق العاده خوشمزه و متفاوت .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ژله_انگور_و_توت_فرنگی
مواد لازم:
یک بسته ژله انگور
یک بسته ژله توت فرنگی
یک لیوان بستنی وانیلی
طرز تهیه:
ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و بعد از نیم بند شدن ژله انگور ژله دوم رو روش بریزید.
حالا ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_خورشت_دال_عدس
✍طرز تهیه:
برای چهار تا پنج نفر: یک و نیم لیوان رو با یک عدد سیب زمینی خرد شده و حدود چهار لیوان آب بذارید بیست دقیقه بپزه.اگر روش کمی کف جمع شد با قاشق بردارید.یدونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خرد کنید و در روغن تفت بدید،بعد نمک و فلفل سیاه و قرمز(این غذا تند باشه خوشمزه تره) و یدونه گوجه فرنگی ریز خرد شده اضافه کنید کنید و کمی تفت بدید و بعد به دال عدس اضافه کنید و اجازه بدید انقدر بپزه که سیب زمینی و عدس کاملا باز و نرم بشه،مثل تصویر.این غذای گیاهی و خوشمزه هم با برنج و هم نان سرو میشه و خیلی غذای مفیدیه،حتما امتحان کنید.اگر با ذائقتون جوره،کمی زیره هم بهش اضافه کنید...
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#باقالی_پلو_با_مرغ
غذایی مناسب برای پذیرایی از مهمانها
طرز تهیه:
برای مرغ ،یک عدد پیاز سه حبه سیر و یک عدد فلفل دلمه رو خورد می کنید و کمی که تفت دادید یک قاشق چای خوری پاپریکا و کمی فلفل سیاه اضافه می کنید و بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنید و وقتی قشنگ سرخ شد یک لیوان آب بریزید و بعد مرغ اضافه می کنیم و در آخر کمی زعفران و نمک اضافه می کنیم .و اجازه می دیم بپزه و جابیوفته. من برنجمو مدل کته درست کردم. برنج از قبل خیس کردم و بعد کمی سبزی پلوی با شوید و باقالی اضافه کردم و نمک و روغن . وقتی آبش کشیده شد دمش انداختم. به همین راحتی. نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_خورشت_دال_عدس
✍طرز تهیه:
برای چهار تا پنج نفر: یک و نیم لیوان رو با یک عدد سیب زمینی خرد شده و حدود چهار لیوان آب بذارید بیست دقیقه بپزه.اگر روش کمی کف جمع شد با قاشق بردارید.یدونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خرد کنید و در روغن تفت بدید،بعد نمک و فلفل سیاه و قرمز(این غذا تند باشه خوشمزه تره) و یدونه گوجه فرنگی ریز خرد شده اضافه کنید کنید و کمی تفت بدید و بعد به دال عدس اضافه کنید و اجازه بدید انقدر بپزه که سیب زمینی و عدس کاملا باز و نرم بشه،مثل تصویر.این غذای گیاهی و خوشمزه هم با برنج و هم نان سرو میشه و خیلی غذای مفیدیه،حتما امتحان کنید.اگر با ذائقتون جوره،کمی زیره هم بهش اضافه کنید...
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج روخرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سوپ_گندم
مواد لازم:
گندم : یک پیمانه
جعفری : سه پیمانه ، خرد شده
پیاز : یک عدد
هویج : یک عد
نمک ، فلفل ، زنجبیل و زردچوبه : به مقدار لازم
طرزتهیه:
مدت ۲۴ ساعت گندم را خیس کنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه کنید. ادویه ها را هم می توانید در این مرحله اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا کاملاً گندم ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشکفد. در پایان هویج را رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه کنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#عدس_پلو
مواد لازم :
۳ پیمانه برنج
۲پیمانه عدس پخته
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
کشمش پلویی دوپیمانه
خرما
پیاز دو عدد متوسط
زعفران دم کرده ۲ق غ
دارچین نصف ق م
کره ۲ق غ
طرز تهیه:
ابتدا عدس رو با کمی آب و کمی روغن میپزیم برنج رو که یک ساعت قبل خیس خورده رو میجوشونیم در حدی که یکم برنجمون زنده باشه بعد آبکش میکنیم و همراه عدس که پخته شده و آبکش کردیم مخلوط میزاریم تا دم بکشه وروش کمی دارچین وزعفران دم کرده میریزیم
در این فاصله ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ویک عدد پیاز درشت رنده شده ونمک وادویه ویک قاشق ارد سوخاری ورز میدیم تا چسبنده بشه ونیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم وبعد بصورت گلوله های کوچیک در اورده وتو روغن سرخ میکنیم کشمش و خرما رو هم جدا با کره و کمی دارچین سرخ میکنیم ویک عدد پیاز رو هم خلالی سرخ میکنیم وهمه مواد رو موقع سرو لابه لای برنج میکشیم ومیتونید همه مواد رو با برنج هم دم بذارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سیب_زمینی_انگشتی
مواد لازم :
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
گردو 50 گرم
زرشک 2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذا خوری
زعفران 1قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه ای با 2 لیوان آب می گذاریم تا کاملاً پخته شود. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد آنها را در ظرفی رنده می کنیم و تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران آبکرده را اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم. به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و بین آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط زرشک و گردو خرد شده و پنیر می گذاریم و به شکل دلخواه به آن فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. در صورت نیاز می توان سیب زمینی ها را در آرد سوخاری بغلتانیم و بعد سرخ کنیم . از مواد گوشتی ماکارونی هم می توان به جای زرشک و گردو و پنیر استفاده کرد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورش_مسما_بادمجان
مـواد لازم
500 گرم مرغ
6 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجه فرنگی متوسط
یک عدد پیاز متوسط
6 قاشق غذا خوری روغن کانولا
یک لیوان غوره
دوقاشق رب گوجه
نمک، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه2 قاشق غذا خوری روغن درون تابه بریزید. تکههای مرغ را در روغن قرار دهید و آنها را خوب سرخ کنید. برای این غذا لازم است که تکههای مرغ ابتدا کاملا سرخ شده باشند سپس با کمی آب مغزپخت شود. بعد از اینکه تکههای مرغ سرخ شدند آنها را از تابه خارج و پیاز را نگینی خرد کنید درون تابه ریخته و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها نرم و شفاف شدند، نمک، زردچوبه. رب گوجه و تکههای مرغ را به آنها اضافه کنید. روی موادتان 2 فنجان آب بریزید. 20 تا 25 دقیقه به موادتان اجازه دهید روی حرارت ملایم باقی بماند
بادمجانها را از وسط نصف کنید و آنها را در روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از له شدن بادمجانها کلاهک بالای آن را جدا نکنید.
بعد از اینکه تکههای مرغ کاملا پخته شدند زعفران دم کرده، گوجه فرنگی، بادمجان و غوره را به آنها اضافه کنید. میتوانید بادمجانها را در این مرحله اضافه نکنید و زمان سرو روی خورشتتان بچینید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#_توپک_مرغی
✍ابتدا مرغ چرخکرده + پیاز + تخم مرغ + پودر سیر + پنیر پارمیسان +نمک و فلفل + زعفران + کمی کره مخلوط کرده و خوب ورز میدیم و مواد رو نیم ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم بعد دوتا تخم مرغ رو با چنگال میزنیم بعد از مواد به اندازه گردو برمیداریم و یک قطعه پنیر پیتزا میزاریم وسطش و موادمون رو به شکل توپ گرد میکنیم . ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری میغلتونیم و بعد داخل روغن سرخ میکنیم حرارت باید کم باشه که توپک ها کاملا بپزه بعد از خنک شدن با سس قرمز یا سفید سرو کنید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فلافل_با_فر
مواد لازم :
نخود پخته شده (حداقل 24 ساعت خیس خورده باشه) 2پیمانه
نصف یک پیاز متوسط
گشنیز و جعفری 6 ق غ
سیر، در صورت تمایل
زیره و تخم گشنیز ۰ 2 ق چ
پودر فلفل سیاه و قرمز، کمی
روغن زیتون، نمک و یک مخلوط کن مناسب.
طرز تهیه :
ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس تمامی مواد را درون مخلوط کن بریزید. وقتی همه مواد را ریختید با پالس هایی که به مخلوط کن وارد می کنید مواد را کاملا با هم مخلوط و له کنید. اما مثل پوره نشود. اگر دیدید به خوبی با هم مخلوط نمی شوند کمی روغن زیتون بریزید. مخلوط باید کمی مرطوب بوده و به خوبی به هم چسبیده باشند. خب حالا کمی بچشید و ببینید ادویه و طعم آن مناسب هست یا خیر. حالا سینی فر را با روغن کمی چرب کنید، از مخلوط به تعدادی که در سینی جا می شود به اندازه ای که می خواهید جدا کنید و داخل سینی بگذارید . می توانید کمی فلافل ها را تخت کنید. وقتی تخت باشند هم راحتتر پخته می شوند و هم راحت خورده می شوند. پس از درست کردن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید، به مدت 10 دقیقه یک طرف آن و 15 دقیقه هم طرف دوم بگذارید بپزند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭