eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ½ لیوان بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم آب جوش ½ لیوان وانیل نصف ق چایخوری تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مارگارین یا کره گیاهی هم دمای محیط ۱۲۵ گرم پودر پسته نصف لیوان پودر شکر ۵ قاشق غذاخوری،یا نصف لیوان آرد به مقدار لازم برای تزیین شکلات تخته ای پسته خرد شده همه مواد به جز آرد داخل ظرف مناسب بریزید و هم بزنید،آرد رو کم‌کم اضافه کنید تا زمانیکه به دست نچسبه و قابل فرم دادن بشه.از مواد به اندازه گردو بردارید و مانند تصویر شکل بدید،روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کورابیه هارو روی سینی بچینید و با چنگال شکل بدید،و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.شکلات رو بن ماری کنید و بعد از خنک شدن کورابیه ها یک طرف کورابیه رو داخل شکلات فرو کنید و روش پسته خرد شده بریزید و بزارید شکلاتها خودشونو بگیرن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ بدون استخوان ۱ کیلو تخم مرغ ۱ عدد سیر ۵ حبه رنده شده آرد سوخاری نصف لیوان فلفل قرمز ۱ ق م ادویه مرغ ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق م نمک برای مواد سوخاری آرد سخاری تخم مرغ ۲ عدد مرغهارو چرخ کنید.چرخکرده مرغ رو داخل ظرف مناسب بریزید و بقیه مواد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،۳۰ دقیقه داخل یخچال نگه دارید.از مواد به اندازه مناسب بردارید و داخل دست شکل بدید و ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتونید و داخل تابه سرخ کنید و با پنیر چدار،خیارشور،پیاز و هرچه که دوست دارید سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅ بال مرغ زعفرانی 😋 ✍مواد لازم : بال مرغ 1 کیلو پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🍜طرز تهیه: بال مرغ رو چند برش کوچیک میزنیم تا مزه مواد به داخل بافت بال بره و آب دار بشه بعد با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم. 🍗 . . . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا پیاز را تفت داده بعد کلم_بروکلی قارچ اسفناج و گوجه_گیلاسی ها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم کف ظرف فر را روغنی کرده مواد را داخل آن می ریزیم تخم_مرغ ها را با شیربادام مخلوط کرده و پودرسیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و روی مواد می ریزیم پنیرپیتزا اضافه کرده پنجاه دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم و با جعفری و پیازچه تازه نوش جان می کنیم . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝
ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ½ لیوان بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم آب جوش ½ لیوان وانیل نصف ق چایخوری تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ بدون استخوان ۱ کیلو تخم مرغ ۱ عدد سیر ۵ حبه رنده شده آرد سوخاری نصف لیوان فلفل قرمز ۱ ق م ادویه مرغ ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق م نمک برای مواد سوخاری آرد سخاری تخم مرغ ۲ عدد مرغهارو چرخ کنید.چرخکرده مرغ رو داخل ظرف مناسب بریزید و بقیه مواد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،۳۰ دقیقه داخل یخچال نگه دارید.از مواد به اندازه مناسب بردارید و داخل دست شکل بدید و ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتونید و داخل تابه سرخ کنید و با پنیر چدار،خیارشور،پیاز و هرچه که دوست دارید سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مارگارین یا کره گیاهی هم دمای محیط ۱۲۵ گرم پودر پسته نصف لیوان پودر شکر ۵ قاشق غذاخوری،یا نصف لیوان آرد به مقدار لازم برای تزیین شکلات تخته ای پسته خرد شده همه مواد به جز آرد داخل ظرف مناسب بریزید و هم بزنید،آرد رو کم‌کم اضافه کنید تا زمانیکه به دست نچسبه و قابل فرم دادن بشه.از مواد به اندازه گردو بردارید و مانند تصویر شکل بدید،روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کورابیه هارو روی سینی بچینید و با چنگال شکل بدید،و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.شکلات رو بن ماری کنید و بعد از خنک شدن کورابیه ها یک طرف کورابیه رو داخل شکلات فرو کنید و روش پسته خرد شده بریزید و بزارید شکلاتها خودشونو بگیرن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تخم مرغ آبپز شده بزرگ ۸ عدد پیازچه ۴ تا ۵ ساقه خورد شده جعفری و گشنیز خورد شده سه قاشق غذاخوری قارچ نگینی و تفت داده شده یک بسته ی کوچک حدودا ۸ عدد سس مایونز ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق غذاخوری حدود یک سوم پیمانه کرفس نگینی ریز خورد شده نمک و پاپریکا به میزان لازم مواد لازم رو با هم ترکیب کنید و بزارید توی یخچال که مزه ها با هم دوست بشن هم میتونید با سالاد بخورید هم بصورت ساندویچ و با نون میتونید کرفس رو با گل کلم جایگزین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پودر ژلاتين ١ ق غ شير ١/٣ پيمانه خامه ٤٠٠ گرم شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه نوتلا ٢٠٠ گرم پودر كاكائو ١/٣ پيمانه همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خورد کنید و در کمی روغن تفت دهید و ادویه فلفل و خیلی کم زردچوبه را به مواد بزنید میزان ادویه به ذایقه خودتون بستگی داره، 6 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات یا آب معمولی به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و 300 گرم عدس که از قبل شسته و نیم تا یک ساعت خیس کرده آب رو خالی کنید و به قابلمه آب و پیاز داغ اضافه کنید نیم ساعتی بزارید بپزه تا عدس ها نرم بشه البته به عدس بستگی داره جهت زودپخت بودن یا دیر پز بودنش بعد صد گرم اسفناج خام ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید تا نرم و پخته شود همراه اون در صورت تمایل یه حبه سیر هم له کنید یا رنده ریز و اضافه کنید وقتی سوپ روی حرارت کم به غلظت رسید با گوشت کوب برقی مواد سوپ پوره کنید و نصف پیمانه ماست پرچرب یا خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید نمک بزنید و بعد از چند دقیقه از حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چغندرهای قرمز جوشانده و رنده می شوند هویج را با مقداری روغن زیتون رنده کرده و برشته کنید سیب زمینی آب پز ریز خرد شده شوید خرد شده آب لیمو نمک روغن زیتون سیب زمینی های آب پز رنده شده ، با روغن زیتون ، نمک و آب لیمو مخلوط می شوند و به سه دسته تقسیم می شوند. چغندر به یکی اضافه می شود و در قالب قرار می گیرد. برای لایه میانی ، سیب زمینی ها و هویج ها مخلوط می شوند و روی مخلوط چغندر قرار می گیرند. سیب زمینی های مخلوط شده با شوید به طبقه آخر اضافه می شوند. همچنین می توانید با ریختن ماست بر روی آن ، آن را سرو کنید ، قالب رادر بشقاب برگردانید و سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ چرخ کرده رو‌ با پیاز و هویج ‌و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال. بعد بزرگ‌تر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭