آموزش ژله هندوانه ای شکل زیبا و راحت
برای این ژله نصف بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آبجوش خوووب حل کردم تا شفاف بشه و کامل حل بشه ریختم توی قالب ناودونی که یکمی با روغن مایع چرب کرده بودم گذاشتم یخچال بست تو این فاصله نصف بسته ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آبجوش خوووب حل کردم و بعد که سرد شد یک چهارم لیوان شیر بهش اضافه کردم نصف مایع رو ریختم روی ژله و گذاشتم
دوباره ببنده و به بقیه یکم رنگ خوراکی سبز اضافه کردم و وقتی لایه سفید بست ریختم روش و گذاشتم داخل یخچال تا خوووب ببنده و موقع در آوردن دور ژله رو آزاد کردم و خیلی راحت تو ظرف برگردوندم و برش زدم برای دونه هندونه هم از شکلات استفاده کردم .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هندوانه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دیزاین میز شب یلدا🍉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#دیزاین_یلدایی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#تزیین میوه شب یلدا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هندوانه_ای🍉
#کلیپ 📽
🔖مواد لازم
تخم مرغ. ۴ عدد
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
شکر. ۱ پیمانه
روغن. ۱ پیمانه
شیر. ۱ پیمانه
آرد. ۳ و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر. ۱/۵ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز
👩🍳طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را باهم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم.(آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک می کنیم)یک سوم مواد را جدا کرده و رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.و به بقیه مواد رنگ خوراکی قرمز اضافه می کنیم.و شکلات چیپسی به آن اضافه می کنیم. ظرف را چرب کرده ابتدا از مواد سبز می ریزیم و بعد مواد قرمز را می ریزیم.می توانیم کیک رابه صورت بخار پز بدون فر بپزیم .با خلال چوبی پخت کیک را تست می کنیم.حتما زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.قبل از ۴۵ دقیقه در قابلمه را باز نکنید.یا در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت۳۵ دقیقه می پزیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی ویژه #یلدا 👌
#چیز_کیک_اناری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
روش درست کردن سبد هندوانه🍉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#تزیین_هندوانه_یلدا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🌿🍁
❌این کانال همه کیف های قشنگشو قسطی میده 😱😳تو هم پول نداری بیا قسطی کیف ببر ❌🤩🤩
❤️کیفهایی که عکسشون رو گذاشتم موجوده ❤️
https://eitaa.com/joinchat/3165716589C5ebc86fb65
کیف های آنتیک مناسب
#کارمندها 💼
#معلم ها 👜
#مادرهای بچه دار👝
#مجلسی 👛
#اسپرت ودخترانه🎒
🌴🌴ارسال مون کلا رایگانه ومرجوعی هم دارم😍
سمبوسه ى آبادانى با سس مخصوص!😜😋
✔مواد لازم:
برای سمبوسه ها:
نان : 4 عدد کامل
سیب زمینی: 350 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
جعفری: 1 قاشق غذاخورى ، خرد شده
فلفل قرمز: نصف
پودر فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
❤️
✔ برای سس سمبوسه:
پيست تمر هندی: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
سس تند: ٣ قاشق غذاخوری
❤️
✔دستور العمل:
اول سيب زمينى ها را آبپز كنيد و بعد آنها را رنده كنيد! بعد در يك ماهيتابه پياز را به همراه ادويه ها و جعفرى و فلفل قرمز سرخ كنيد! بعد سيب زمينى رنده شده را به مواد سرخ شده اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد! حالا براى تهيه سس سمبوسه، پيست تمر هندى را با سس تند مخلوط كنيد و بگذاريد روى دماى خيلى كم به مدت ١٠ دقيقه با هم بپزند! در انتها ٣ قاشق غذا خورى آب به سستون اضافه كنيد و زير آن را خاموش كنيد! براى پيچيدن سمبوسه با نون تافتون، اول نون تافتون را به صورت نوارى برش دهيد و بعد سمبوسه ها را بپيچيد و سرخ كنيد! نوش جان!❤️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍥هات چاکلت خانگی🍥
مواد لازم:
1- شکر دانه ریز، 3/2 پیمانه (180 گرم)
2- پودر کاکائو، 6 تا 8 قاشق غذاخوری بسته به کیفیت پودر کاکائو
3- نشاسته ذرت، 1 قاشق غذاخوری
4- شیر، 3 و ½ پیمانه (830 میلی لیتر)
5- خامه، ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
6- اسانس وانیل، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- سپس شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
3- ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و به آرامی و متناوب هم بزنید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 ثانیه دیگر هم بزنید و بجوشانید.
4- از روی حرارت برداشته، خامه و وانیل را اضافه کنید و بگذارید قبل از سرو کمی خنک شود.
5- اگر دوست داشتید هات چاکلت را به همراه خامه فرم گرفته یا مارشمالو سرو کنید
نکته: اگر دوست داشتید هات چاکلتتون غنیتر و پر مایهتر باشد، می توانید بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید 45 گرم (1/4 پیمانه) شکلات شیری اضافه کنید و پس از آن خامه را اضافه کنید.
نکته: اگر طعم نعناع فلفلی را دوست داشتید می توانید ½ تا 1 قاشق چایخوری اسانس نعناع فلفلی اضافه کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
🟥 گشتم آخر پیدا کردم 🏴
📣📣کانال حاج #محمود_کریمی
⚫️جدید ترین نوحه های محرم
⚫️ پخش زنده مراسمات محرم 1403
⚫️دانلود مراسمات جدید و قدیم
⚫️آرشیو صوتی و تصویری
🆘لینک هم اکنون جهت عضویت👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1810956288Cc2c0518c2e
https://eitaa.com/joinchat/1810956288Cc2c0518c2e
✅کانال حاج محمود کریمی عضو شدین؟!👆
#نان_قندي 🧇 😋
▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه
▫️ارد ١/٥ پيمانه
▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
▫️ماست ١/٤ پيمانه.
🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#آش_آلو_لواشک
وای این آش محشررره حتما امتحان کنید
مواد لازم:
برنج.....یک پیمانه
لپه......نصف پیمانه
سبزی آش......حدودا 200 گرم (من چشمی میریزم)
آلو بخارا....100 گرم
لواشک......100گرم
آبغوره.....دو ق غ خوری
شکر.....دو ق غ خوری
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
گوشت قلقلی(پیاز رنده شده با ادویه و گوشت چرخ شده مخلوط کنید و با کمی روغن تفت بدید)
پیاز داغ و نعناداغ به مقدار لازم لپه را از قبل حداقل دوساعت خیس کنید و بزارید با حدود دو لیتر آب بپزه نیم پز که شد برنج شسته شده را اضافه کنید بزارید تا کاملا برنج له بشه
در ظرف جدا لواشک با مقداری اب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید همینطور آلو بخارا یک ربع بعدسبزی آش را بریزیدآش که دیگه جا افتاد پیاز داغ و نعنا داغ را اضافه کنید و دو ق آبغوره بچشید نمک بزنید اگر ترش بود دو ق شکر برای متعادل شدن مزش اضافه کنید گوشت قلقلی ها را هم آخر سر داخلش بریزید یا روش بزارید و نوش جان کنید بسیییار خوشمزست.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#حلوا_شکری_خانگی 😋
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#فیله_سوخاری ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍗
🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.فیله ها رو بصورت نواری برش زدم و داخل پیاز خورد شده و کمی آبلیمو و نمک و پودر پاپریکا ریخته و درش رو بستم و داخل یخچال نیم ساعت بهش استراحت دادم.
🔸سه تا ظرف آوردم داخل یکی آردسفید گندم.دومی تخم مرغ کامل و خوب هم زده شده.ظرف سوم پودر سوخاری
فیله ها رو از یخچال درآوردم و به ترتیب داخل آردسفید بعد تخم مرغ و در نهایت داخل پودرسوخاری زدم.داخل ظرف گودی روغن ریختم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو چندتا چندتا داخلش انداختم تا با حرارت ملایم سرخ و مغزپخت بشه.
🔸پودرسوخاری خونگی استفاده کردم که داخلش ادویه های مختلف بود از جمله :ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه.اگر آرد سوخاریتون ساده و بدون ادویه هستش حتما حتماااا خودتون این ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد فیله ها رو باهاش کاور کنید.
♦️میتونید مراحل کاور کردن فیله رو دوبار تکرار کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#دسر_ماست_و_آناناس
📌مواد لازم :
شیر: یک و نیم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسه)
خامه صبحانه:200 گرم
وانیل :1/4ق.م
پودر ژلاتین:۲ق.غ
.ماست پرچرب شیرین :نصف پیمانه
کمپوت آناناس :150 گرم +سه چهارم لیوان اب اناناس
شکر :نصف پیمانه
📌طرز تهیه :
ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و حل کرده پس از اینکه کمی اسفنجی شد توی ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل و یک دست شود.
ماست+ شکر +وانیل+ خامه؛ را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشه سپس شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و هم زده یک دست شود نهایتا آناناس ها را نگینی خردکرده و با اب کمپوت به موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و داخل قالبمون میریزیم و ۴ ساعت زمان نیاز داره تا خوب ببندد .
گرمی اناناس با سردی شیروماست معجونی بسیار عالی با طعمی بینظیر و رایحه عالی میشه حتما امتحانش کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#دلمه_مرغ
📌طرز تهیه :
سینه مرغ 5تکه
قارچ 5عدد متوسط
پیاز 1عدد متوسط
گردو 5عدد خرد شده
زرشک 2ق غ
فلفل دلمه ای 2 ق غ خرد شده
📌طرز تهیه :
سینه مرغ را ورقه های نازک برش بزنید وبا پیاز رنده شده و ابلیمو و زعفران و نمک مزه دار کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پیاز و سرخ کنید و قارچ ریز شده و سرخ کرده را بهش اضافه کنید و فلفل دلمه ریز و هم بریزید روش و تفت بدید.
بعد زرشک و گردو خرد شده وکمی نمک اضافه کنید.
سینه مرغ مزه دار شده را بین دوتا کیسه فریزر گزاشته و با گوشت کوب کمی باز میکنیم بعد از مواد میانی داخل مرغ گزاشته و ممانند بغچه بسته وبا خلال دندان محکم میکنیم .بعد درون روغن فراوان سرخ میکنیم
شعله گاز خیلی ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود و خیلی خشک نشود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#خوراک_لوبیا_سبز
#خوراک
لوبیا سبز خورد شده 500 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
1- لوبیا را با یک لیوان آب آبپز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش کشیده شود. سیب زمینی ها را نگینی خرد و سرخ کنید.
2- پیازها را خرد کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی شروع به طلایی شدن کرد رب را اضافه کنید و دو دقیقه هم با رب تفت بدهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید. سیر له شده را نیز در همین مرحله بریزید.
3- لوبیا و بعد از آن سیب زمینی را داخل سس بریزید.
4- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید. تخم مرغ زده شده را روی مخلوط لوبیا بریزید و صبر کنید تا تخم مرغ بسته شود. سپس آن را هم بزنید و کمی دیگر صبر کنید تا کامل پخته شود.
خوراک لوبیا را با نان و ماست موسیرسرو کنید❤️❤️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#پاستیل_خانگی
مواد لازم :
▫️شکر یک فنجان
▫️آب نصف فنجان
▫️آبمیوه نصف فنجان
▫️پودر ژلاتین ۲ ق غ
▫️ورقه ژلاتین ۱ عدد
▫️اسانس و رنگ در صورت تمایل
✍ابتدا پودر ژلاتین و ورقه ژلاتین را به صورت بنماری با آب مخلوط کرده و میزاریم تا شفاف بشه بعد شکر و آبمیوه رو میزاریم روی حرارت تا یک جوش بزند سپس به دلخواه رنگ و اسانس میزنیم و ژلاتین را به آبمیوه اضافه میکنیم حالا در قالب مورد نظر ریخته و میزاریم داخل یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت ببنده بعد از در آوردن پاستیل ها میتونیم روی پاستیل ها پودر قند ریخته . از شهد مربای آلبالو و آب پرتقال هم میتونید برای رنگ دادن به پاستیل استفاده کنید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
يك دسر آسون و خوشگل يلدايي
اما دستور 🎂
لايه اول كه ژله و دونه ي اناره ، لايه دوم يك كرم پنيري هست كه من از تركيب پنير لبنه و پنير اسپوني ميهن بهمراه خامه شيرين و کمی شیر...
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#سالاد_انار_و_اسفناج 🥗 😋
🔸طرز تهیه🔻
🔸به ترتيـب: اسفناج ، دانه انار، هويج، گوجه گيلاسي، فيله پرتقال كه در اخر روي آن پنير موتزارلا خرد كردم با بادام زمينــي..
ســس تركيبــي
٣ ق غ ماست كم چرب ، ٢ ق غ آب انار، چاشني سالاد
نمك و فلفل و به ميزان لازم
دانه هاي انار، نعنا خشك ، ١ ق م سس فرانسوي.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خمیر_پای
✏مواد لازم برای8 نفر:
🚩آرد همهکاره سبوسدار 300 گرم
🚩شکر دانهریز 1 قاشق غذا خوری
🚩نمک 3/4 قاشق چای خوری
🚩بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
🚩کره 1/2 پیمانه
🚩کره گیاهی (یا روغن جامد) همدمای محیط 1/2 پیمانه
🚩آب یخ 6-5 قاشق غذا خوری
♨طرز تهیه:
🔹آرد، شکر، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. اگر غذاساز دارید مواد خشک و خنک را داخل آن ریخته و نیمی از کره و نیمی از روغن جامد ( یا کره گیاهی) را که باید بصورت مکعبی و در ابعاد 1 سانتیمتری خرد شده و همدمای محیط باشد، اضافه کنید.
🔹دستگاه را 5 ثانیه روشن کرده، بقیه کره و روغن جامد (یا کره گیاهی) را اضافه کرده ودوباره به اندازه 5 شماره و سپس 5 ثانیه آن را روشن کنید. در این مرحله باید مخلوطی از تکههای بزرگ و کوچک داشته باشید. مخلوط را داخل کاسه بزرگی بریزید.
🔹اگر دستگاه غذاساز ندارید؛ میتوانید کره همدمای محیط (سختی کره باید در حدی باشد که وقتی با انگشت روی آن فشار میدهید جای انگشتتان روی کره بماند) را با دست خرد کنید حواستان باشد کره نباید خیلی سفت باشد؛ پس حتما قبل از شروع کار بسته به دمای منزل 15 تا 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید. آرد را الک کنید (دقت داشته باشید که بعد از الککردن، باید ½2 پیمانه آرد داشته باشید).
🔹مخلوط آرد را در کاسهای مناسب بریزید و کره همدمای محیط و خردشده را به کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتان کره و آرد را مخلوط کنید. درنهایت خمیر شما آنچه انتظارش را دارید نیست و شبیه خردهنان میباشد.
🔹در ادامه مراحل کار برای هر دو روش با دست و با غذاساز یکسان است. آب یخ را کمکم به مخلوط اضافه کرده و با کف دست ورز میدهیم تا خمیر بافت منسجمتری پیدا کند. حواستان باشد اگر خمیر را زیاد ورز دهید کراست پای شما سفت میشود. پس با حداقل ورز، کراستی ترد و سبک داشته باشید. فقط بقدری مواد را هم بزنید که آب باعث شود بافت خمیر منسجم شود.
🔹اگر خمیر فرم نگرفت نیاز به آب بیشتری داریم. ولی آب را با احتیاط و با قاشق اضافه کنید که خمیرتان شل نشود. مثلا هر بار یک قاشق چایخوری آب یخ را اضافه میکنیم و بعد از هر بار اضافه کردن غلظت آن را بررسی میکنیم. اگر نیاز بود آب بیشتری به آن اضافه نماییم، اما به مقدار بسیار کم.
🔹خمیر را بصورت 2 تا توپ درآورده و داخل کیسه فریزر به مدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. در مرحله نهایی تهیه و داخل قالب قرار دادن خمیر پای، ابتدا خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق قرار میدهیم تا کمی نرم شود. دستها و سطح کار را با آرد آغشته کرده و میتکانیم تا تنها اثر آرد باقی بماند وگرنه آرد باعث خشک شدن خمیر میشود.
🔹خمیر را به صورت صفحههای 10 تا 12 سانتیمتری هن میکنیم. آرام به آن ضربه میزنیم تا آرد اضافی آن بریزد. داخل قالب قرار داده و با دست خمیر را به سمت دیوارهها هل میدهیم تا با ضخامت یکنواخت (3 میلیمتر)، به دیوارههای قالب برسد. باز هم قبل از قرار دادن کراست پای در فر، روی خمیر داخل قالب نایلون کشیده و به مدت نیمساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#کوفته_ایزاگارا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵