#غذای_کانادایی
مـواد لازم : (برای۴ نفر)
فیله مرغ۴۰۰ گرم + روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + آب انار ۲ لیوان + سیر ساطوری شده ۲ حبه + زیره سبز۳ قاشق غذاخوری + پودر گشنیز۳ قاشق غذاخوری + فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری + دارچین۱ قاشق غذاخوری + نمک1/2 قاشق غذاخوری
طـرز تـهـیـه :
ابتدا زیره، پودر گشنیز، دارچین و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. حالا تکه های فیله را در یک ظرف بریزید و سیرهای تازه ساطوری شده را به آنها اضافه کنید. مخلوط قبلی را هم به فیله ها بیفزایید و آنها را در یک ظرف پلاستیکی مناسب قرار دهید و آب انار را به عنوان آخرین جزء به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا فیله های مرغ بمانند تا طعم دار شوند. فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. فیله ها را در ظرفی که ته آن با روغن زیتون چرب شده است، بچینید و در فر بگذارید. تا وقتی فیله ها می پزند، مخلوط سایر مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه فیله ها را سرو کنید، این سس را روی آنها بریزید .و به صورت گرم سرو کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#بلال_با_سس_مخصوص 🌽
سس مایونز رو با روغن زیتون وآب لیمو ترش وفلفل مخلوط کنید .
بلالها تو زودپز ریخته به مدت١ساعت بپزه،سپس بلال هارو در آب جوش ونمک ریخته اجازه دهید یه ربع بمونه.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#كباب_تابه_ای_فوری 😋
✍️اگه فکر کردین که این غذا کباب تابهای هست ، باید بگم که اشتباه کردین چون از اون هم راحت تره .
اول کف تابه دو طرفه رو با سیب زمینی و پیاز حلقه شده پوشاندم . گوشت چرخ کرده رو از فریزر خارج کردم و همون جور یخ زده روی اونها گذاشتم .
فلفل سیاه ، سماق و زردچوبه زدم . روی اون هم فلفل دلمه ای ، هویج حلقه شده و گوجه فرنگی چیدم . در تابه رو بستم و روی شعله ملایم گذاشتم . روغن یا آب لازم نداره .
وقتی آب غذا خشک شد ، کمی سس و نمک روی اون ریختم . میشه روی اون کره گذاشت تا عطرش بیشتر بشه اما گوشت من چرب بود و این کار رو نکردم .
✍️برای سس ، سه عدد گوجه فرنگی ، چند برگ ریحان ، پودر سیر ، نمک و فلفل رو توی مخلوط کن ریختم و یکدست کردم ، پوست گوجه رو نگرفتم . بعد توی کمی روغن زیتون خوب تفت دادم تا آبش جمع شد .
طعم سیب زمینی و پیازهای که توی روغن گوشت برشته میشن عالی میشه .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#شامی_گوشت
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ تا ۳۰۰گرم
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی تازه کوکویی ۵-۶قاشق غذاخوری سرپر
(یا سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق)
رب گوجه یک قاشق مرباخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
♨️طرز تهیه :
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید اصلا گوجه هم پوست گرفتم و خرد کردم و توی همون روغن شامی با حرارت بالا سرخ کردم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#آش_جو
جو ١ پيمانه، بلغور جو نصف پيمانه، نخود نصف پيمانه، لوبيا قرمز نصف پيمانه، سبزى آش بعلاوه شويد، پياز و سير سرخ شده، زرچوبه و نمك
اول حبوبات و از شب قبل خيس كنيد، لوبيا و نخود رو جدا گانه بپزيد، پياز داغ و سيرداغ درست كنيد و زردچوبه بزنيد بعد جو رو همراه آب به پيازداغ اضافه كنيد و اجازه بديد نيم پز بشه بعد بلغور رو اضافه كنيد، وقتى جو پخت باقى حبوبات و سبزى رو اضافه كنيد و نمك و اندازه كنيد بذاريد آش جا بيفته و با آبغوره يا كشك ميل بفرماييد.
براى درست كردن كشك قالبى هم بايد كشك رو با كمى آب رقيق كنيد و اگه مايل بودين زرد بشه از زعفران استفاده كنيد و تو قالبهاى سيليكونى بريزيد و بذاريد فريزر ببنده.
اضافه كردن فلفل به هر غذايى اختياريه
اگه آب گوشت يا قلم هم داشته باشيد مى تونيد به آش اضافه كنيد.
♥️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#فيله_سوخارى🍗🍖
سینه مرغ : نیم کیلو
آرد الک شده: نصف لیوان
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه، پودر سیر هر کدام نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: یک عدد
دلستر : نصف استکان
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ رو برش بزنید و در یک ظرف مجزا ابتدا آراد، بکین پودر، نمک، فلفل، ادویه، پودر سیر و تخم مرغ رو باهم مخلوط کرده و بعد هم بهش دلستر رو اضافه کنید. سس بدست اومده رو خوب هم بزنید.
تیکه های فیله مرغ رو توی سس بریزید و بذارید به مدت یک ساعت بمونه. بعد توی روغن سرخ کرده و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
✅آموزش
#کیف_دوشی_و_زنانه
#کوله
#کیف_لوازم_آرایش
#ساک_خرید
#کوسن
#شبه_گلیم_(پادری)
#سبد
#کفی_گرد_و_بیضی
همه در #دوره_دوازدهم_تاپستری😍😍
✅شروع دوره جدید #پانزده_فروردین
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکوی_لوبیا_سبز
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم .
یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم .
همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .
می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل #کوکو استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )
اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره .
می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید .
لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید .🙏🙏
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم 🤔🤔🤔
با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم .
از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سالاد لوبیا چیتی
به نظرم مثل سالاد الویه میتونست خودش یه وعده کامل باشه
#سالاد_لوبیا_چیتی
2لیوان سیب زمینی آبپز نگینی
1لیوان لوبیا چیتی پخته(از بیست و چهار ساعت قبل خیس کرده چند بار آبش رو عوض کنید سپس بپزید)
1عدد هویج آبپز نگینی
نصف لیوان خیار شور نگینی
مقداری پیازچه خرد شده
رو باهم مخلوط کنید
برای سس سالاد از مخلوط سس مایونز +نمک +فلفل +کمی سرکه سفید استفاده کنید
سعی کنید بعد از اضافه کردن سس به سالاد خوب مخلوط کنیدویکی دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید
.💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#_لوف_مرغ
موادلازم:
سینه مرغ: ۲ الی ۳ عدد حدود ۶۰۰ گرم
فلفل قرمز: ۳ عدد
فلفل سبز: ۴ عدد
آرد نان: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۲ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز: ۲ عدد
سس کچاپ: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه:
برای تهیه لوف مرغ ابتدا باید مرغ رو یا چرخ کنیم یا داخل غذاساز بریزیم تا کاملا ریز ریز و نرم و یکنواخت بشه.حالا داخل یک کاسه بزرگ پیازایی که داریم رو رنده میکنیم. احتیاجی به گرفتن آب پیاز نیست.همه ی مواد بجز سس کچاپ رو به پیاز رنده شده اضافه کنین.حالا مواد رو خوب ورز بدین تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیادکف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه لوف مرغ رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.در نهایت سس کچاپ رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا مرغ خوب بپزه و مزه ها به خورد هم برن.حالا لوف مرغ لذیذ شما حاضره
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
دمی باقلا ( باقلای زرد )
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
باقلا 2 پیمانه
پیاز 4 عدد درشت
برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا
روغن کمی
زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری
تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد .
طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم .
نکات:قبلاباقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس میکنیم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#فوت_کوزه_گری_ته_چین
اگر به ازای هر 1 لیوان برنج آبکشی شده 1 لیوان ماست خامه ای اضافه کنید طعم فوق العاده ای از ته چین خواهید داشت👌
باماباشیدبا یه دنیا ایده وترفند آشپزی
😍💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati