فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت با مغز کوکتل
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#مینی_کیک_با_شکلات
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خانگی😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن گوجهای😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بستنی_توت_فرنگی_خونگی 🍓 🍧 😋
▫️۴۸۰ گرم خامه صبحانه
▫️۴۰۰ گرم شیر عسلی
▫️۳۴۰ گرم توت فرنگی تازه یا منجمد
▫️۱ قطره رنگ صورتی به دلخواه
▫️۵عدد توت فرنگی خرد نگینی ریز شده برای داخل بستنی
🔸ابتدا توت فرنگی را داخل بلندر یا غذا ساز ریخته خوب میکس کنید و کنار بگذارید داخل کاسه ای تمیز خامه رو با همزن بزنید حدود ۳ دقیقه بعد شیر عسل و توت فرنگی میکس شده و رنگ رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی همزده حدود ۲ دقیقه حالت داخل ظرف ریخته روی آن را سلفون بکشید و بعد درب ظرف رو ببندید و در فریز به مدت ۶ ساعت قرار بدید بستنی ما آماده است
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامهای خونگی😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله دو رنگ😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش ماست شیرازی😋
مواد لازم🔻
خرده برنج معطر 1 پیمانه
گوشت گردن گوسفند 500 گرم(با استخوان)
◀من بیشتر استفاده کردم
◀گوشت گردن باعث کشدار شدن آش میشه
شوید تازه خرد شده 1 پیمانه
◀میتونید 2 تا 3 قاشق شوید خشک جایگزین کنید
لپه نپخته 1/2 پیمانه
◀حدودا معادل 1 پیمانه پخته شده
ماست غلیظ و کم آب 1 تا 2 کیلو
◀من 1 و نیم کیلو ماست همزده استفاده کردم
سیر چند حبه
پیاز 2 تا 3 عدد متوسط ریز نگینی شده
◀پیاز رو کم نریزید تا گوشت خوش طعم بشه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
◀در آش ماست فقط از فلفل سیاه به عنوان ادویه استفاده میشه به هیچ عنوان از زردچوبه و ادویه دیگهای برای پخت گوشت استفاده نمیکنیم چون رنگ و طعم آش تحت تاثیر قرار میگیره.
طرز تهیه🔻
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید
لپه را بپزید و کنار بذارید
پیاز های نگینی شده را در کمی روغن تفت دهید تا مقداری سبک شوند و بعد گوشت گردن را اضافه و در پیاز خوووب تفت بدید تا هم معطر بشه و هم رنگ گوشت تغییر کنه
سپس سیر ورقه شده و فلفل سیاه را اضافه و دوباره با گوشت تفت بدید تا گوشت خوش عطر بشه و بعد آب اضافه کنید و اجازه بدید گوشت کاملا بپزه.
👇ادامه👇
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال
مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پرتقالی
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_برنج
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_مرغ عالی رو براتون ضبط کردیم ، البته زحمتش با بابایی بودا که الحق و الانصاف عالی شد، جاتون خالی ... 😁😁 مواد لازم :
فیله مرغ : یک کیلو
پیاز : دو تا
تخم مرغ : دو تا
آرد سوخاری : یک بسته
فلفل سیاه : بسته به سلیقه تون
فلفل پاپریکا : بسته به سلیقه تون
آویشن : نصف قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده : دو قاشق چایخوری
سینه مرغ رو همراه با پیاز میریزیم داخل چرخ گوشت ، بعد که خوب چرخ شد بقیه مواد رو میریزیم و خوب ورز میدیم تا یکم سفت بشه، بعد به اندازه یه پرتقال کوچیک بردارین و صافش کنین، میتونین هرچقدر دوست داشتین سرخ کنین و بقیه رو فریز کنین که بعداً ازش استفاده کنین.
موقع سرو کردن حتما از پنیر ورقه ای هم استفاده کنین که خیلی خوشمزه ترش میکنه ....
نوش جانتون ....
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_سیبزمینی_شکل_رز
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپس مخلوط ارد و بکینگ پودر در سه مرحله و مخلوط شیر و روغن را در دو مرحله به صورت یکی درمیون با همزن دستی با مواد مخلوط کنید مطابق فیلم. بعد در قالب که با روغن جدا کننده چرب کردین بریزید اموزش روغن جداکننده پستهای قبلی هست، یا میتونید قالب رو چرب و اردپاشی کنید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵درجه بگذارید حدود ۴۵ دقیقه. پختشو با خلال دندان چک کنید.وقتی خنک شد از قالب خارج کنید. من با گاناش تزیینش کردم ،۵۰ گرم شکلات سفید و۵۰ گرم خامه رو روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم وقتی شکلات اب شد از حرارت برداشتم.کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم.
⚠️نکات:
اندازه های این دستور بهتره که دقیق و با گرم باشه ولی من به پیمانه هم نوشتم.
نکته ی مهمی که این دستور داره اینه که سفیده اصلا نباید حتی یه ذره سرد باشه چون باعث میشه کره بریده بشه، من ظرف سفیده رو داخل اب ولرم گذاشتم تا سفیده ها کمی ولرم بشن.
کره هم حتما همدمای محیط باشه
سایز قالب من ۱۲ در ۲۴ سانت
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان قالبی
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورشت_تره 🥘 😋
🔸گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره
🔸یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده مقوی😋
مواد لازم برای پوره🔻
سیب زمینی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه
کره ۲۰ گرم
شیر نصف پیمانه
مواد مرغ🔻
سینه مرغ ۲ عدد
لیمو ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
مواد قارچ🔻
قارچ ۴۰۰ گرم
جعفری ۴ قاشق غذا خوری
سویا سس ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه🔻
نکته خاصی برای پخت وجود نداره ،فقط کره رو میتونید از پوره حذف کنید ،و این که اجازه بدین قارچ با اب خودش بپزه و زمان مزه دار شدن مرغ ۱ ساعت هست.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورشت_كرفس 🥘 😋
▫️کرفس نیم کیلو
▫️سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم
▫️گوشت 200 گرم
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب به میزان لازم
▫️آبغوره 2ق غ
▫️نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
▫️پیاز 1 عدد
▫️رب گوجه 1ق غ
🔸کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم
بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه.
بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید
ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست
رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید.
من بجای آبغوره کمی غوره ريختم
پ.ن:می تونید مقداری لوبیا قرمز هم به خورش اضافه کنید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه میگو😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمهی صبحانه، تخم مرغ و پنیر😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شامی_نخودچی 🍘 😋
🔸۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم
۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه
شامی هارو میتونید با نون یا برنج سروکنید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرغ_سوخاری
من از کتف مرغ استفاده کردم. معمولا مرغها رو از قبل نمیپزم ولی این بار برای سریع سرخ شدن, مرغها رو با نمک, زردچوبه و پیاز پختم.
توی ابکش ریختم تا ابشون بره.
توی یک کیسه فریزر بزرگ چند قاشق ارد ریختم, نمک, فلفل سیاه, پودر سیر زدم و چند تا از کتفها رو توی نایلون انداختم خوب تکون دادم تا کاملا اردی شدن.
بعد ارد اضافی رو تکوندم.
توی یک ظرف سه تا تخم مرغ و یک استکان دوغ رو خوب هم زدم, مرغها رو توی تخم مرغ غلطوندم. در اخر توی پودر سوخاری پانکو زدم و در روغن داغ سرخ کردم. میشه به جای سرخ کردن, مرغها رو توی فر دویست درجه گذاشت تا کمی برشته بشن. اینجوری سالم تر هم هست. سس قرمز رنگ, کچاب هست. سس سفید رنگ, مخلوط ماست چکیده, کمی مایونز, فلفل سیاه, یک قاشق ابلیمو و اویشن هست. سیب زمینی ها هم اول کمی ابپز شدن و بعد با نمک, فلفل سیاه, پودر سیر و شوید خشک و کمی روغن, تفت داده شدن.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭