eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#هلیم 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
بلغور گندم ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد دارچین به میزان لازم بلغور گندم رو ازشب قبل خیس کردم، گوشت رو با پیاز و کمی زردچوبه پختم ویک لیوان از آب گوشت را نگهداشتم گوشت رو ریش ریش کردم و کنار گذاشتم. بلغور رو با دو برابر حجمش آب داخل قابلمه بزرگ روی حرارت گذاشتم که بجوش بیاد، کف روی آب رو جدا کردم و دور ریختم . حرارت رو کم کردم تا خوب بپزه و له بشه، بعد با گوشت کوب برقی میکس کردم و دوباره داخل قابلمه روی حرارت ملایم قرار دادم ، بعد آب گوشت و گوشتهای ریش ریش شده را اضافه کردم و مدام هم زدم تا ته نگیره ، خیلی کم نمک و فلفل رو هم اضافه کردم ، مدام همزدم تا کشدار و غلیظ بشه. برای تزئینش از دارچین و کمی گوشت استفاده کردم (میتونیدکمی کره آب شده هم روی حلیم بریزید)💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دسر #محلبی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دوباره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم .💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸تقدیم به 💕دوستان گـل 🌸روزگارتان سپید 💕روزهایتان شـاد شـاد 🌸آسمانتان بی غبار 💕سهم چشمانتان بـهار 🌸قلبتان ازهرغصّه بدور چهاردهمین روز فروردین ماهتون مبارک 💐
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
‍ ‌ یک و یک چهارم پ شیر که در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم و صد و پنجاه گرم کره را مکعبی خرد کرده درون شیر می ریزیم تا کره آب شود، یک پ شکر به شیر اضافه کرده وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کمی از حرارت افتاده و ولرم شود، یک عدد تخم مرغ رو با چنگال زده، به شیر اضافه می کنیم، سریع هم می زنیم تا تخم مرغ بسته نشود، یک چهارم ق چ پودر زعفران سابیده شده را به شیر می افزاییم این مخلوط حدودا به شش الی هفت پ آرد نیازد دارد، با چهار ق چ پودر خمیر مایه ترش فوری و کمی نمک مخلوط کرده و وسط مخلوط را گود کرده، مواد مایع رو به مواد خشک اضافه می کنیم، در نهایت با ورز دارن چسبندگی خمیر را گرفته و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم از خمیر بیست و چهار گلوله اندازه نارنگی جدا کرده و هر کدام رو به شکل نوار باریکی حدودا سی سانتی شکل می دهیم، نصف یک طرف نوار را رول کرده تا مرکز نوار، نصف نوار دیگه رو در جهت مخالف رول اول رول می کنیم، روی دو سر رول شده یک دانه کشمش قرار داده دوباره یک ساعت استراحت می دهیم یک عدد زرده تخم مرغ رو با کمی شیر رقیق کرده و برای رومال نانها استفاده می کنیم، نانها رو در فر گرم شده با درجه حرارت دویست درجه سانتی گراد به مدت دوازده دقیقه می پزیم. 🍞 💕 💕 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کالباس مرغ خونگی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کالباس مرغ خونگی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کالباس مرغ خانگی مواد لازم مرغ چرخ شده ۷۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر نشاسته ۷ قاشق غذاخوری روغن ۸ قاشق چایخوری پودر یخ ۸ قاشق غذاخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری شکر ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم قارچ و هویج و زیتون به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید. ۲- نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید ۳- در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید. ۴- مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباسچ بریزید ۵- سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید. ۶- بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍵 دمنوش پونه برای ‌زنان ←پونه یک ضدعفونی کننده‌ی طبیعی است، ضد باکتری و ضد قارچ ←این گیاه نه تنها باعث از بین رفتن قارچ ‌ها میگردد بلکه به تقویت دستگاه ‌ایمنی بدن هم کمک میکند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
دلمه کلم 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
دلمه کلم 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
دلمه کلم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی دلمه ۳۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، نعناع، ریحون ، تره ،مرزه و ترخون) پیاز متوسط ۲ عدد نمک به مقدار لازم کلم برگ به مقدار لازم مواد لازم برای چاشنی دلمه: آب ۱ پیمانه آبغوره ۱/۲ پیمانه رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم لپه و برنج رو نیم پز کردم پیازها را نگینی خرد کردم و تفت دادم ،بعد گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . لپه و برنج نیم پز رو به همراه سبزی و نمک و یک قاشق رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کردم. حالا مواد رو داخل برگ های کلم پیچیدم ( از قبل برگهای کلم رو دوسه دقیقه داخل آبجوش گذاشتم تا کمی نرم بشه) حالا دلمه هارو به پشت ، داخل قابلمه چیدم وموادی که برای چاشنی گفتم همه رو باهم مخلوط کردم و روی دلمه ها ریختم و یک بشقاب بزرگ روی دلمه ها گذاشتم تا اونها تکون نخورن و بعد در قابلمه رو گذاشتم، حدود یکساعت بعد حاضر شد 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#چیکن_استراگانف😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
يه عدد سينه مرغ رو بصورن نوارهاي باريك خرد كردم.. دوتا پياز متوسط رنده كردم،داخل تابه اي كمي روغن و كره ريختم و پياز اضافه كردم،كمي كه تفت خورد،مرغ خورد شده رو اضافه كردم ،نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو هم ريختم و به تفت دادن ادامه دادم....هيچ آبي اضافه نكردم و اجازه دادم مرغ ها بپزن.. تو تابه ديگي كمي روغن و كره ريختم ،قارچ هاي اسلايس شده رو اضافه كردم و تفت دادم،يه ليوان شير،دوقاشق ارد،دوقاشق پودر پنير پارمسان اضافه كردم،يكم كه جوشيدو غليظ شد خاموش كردم و دوقاشق غذاخوري خامه صبحانه اضافه كردم و خوب مخلوط كردم!!! مخلوط قارچ رو به مرغ اضافه كردم... دوتا سيب زميني رو بصورت خلال هاي باريك و نازك خورد و سرخ كنيد كنار غذا سرو ميكنيم نكته:ميتونيد كمي هم براي خوشرنگ شدن سس خردل اضافه كنيد! 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه‌ای است که شبیه باقلواست، اما باقلوا نیست. این دسر خوشمزه را می‌توانید با بستنی نوش جان کنید. مواد لازم خمیر کاتمر: آرد ۱ کیلو آب نیم لیتر نمک ۱۵ گرم مواد داخل خمیر: شیر ۱ لیتر آرد ایرمیک (سمولینا) ۱۲۰ گرم شکر ۱ لیوان پودر پسته ۱ لیوان برای پخت: کره برای پخت کاتمر ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: آرد الک شده را روی میز کار بریزید داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر باید نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد. سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر‌هایی که به شکل گرد درآورده اید درون روغن افتاب گردان بگذارید و به مدت ۱۲ ساعت نگهدارید. (روغن تا نصف توپک‌های خمیر برسد) شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید هم بزنید تا زمانیکه بپزد و حالت پودینگ به خود بگیرد،سپس کنار بگذارید تا خنک شود.خمیر آماده شده را بعد از ۱۲ ساعت با وردنه باز کنید، تا مثل ورق یوفکا نازک شود. خمیر را به شکل مربع دربیاورید. روی میز کار پهن کرده شکر، پودر پسته و کرم که درست کرده بودید را وسط خمیر بمالید.از هر ۴ طرف به داخل تا کنید و درون سینی که با کره چرب کرده اید بگذارید.فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و کاتمر هارا به مدت ۶ الی ۸ دقیقه یکی یکی بپزید.بعد از پخت می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی خامه ای میل کنید. نوش جان. نکته: هر کاتمر را جدا گانه در سینی‌هایی که با کره، چرب کرده اید به مدت ۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. به نازک بودن خمیر دقت کنید 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانوی باسلیقه حتما ببین و استفاده کن ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ایده ی 🍓🍇🥝🍌 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ایده ی 🍓🍇🥝🍌 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati ♥️
🔰خیارشور 🥒 را درون محلول آب و نمک قرارداده و روی آنها تکه ای نان قرار بدید ، دیگر کپکی دیده نخواهد شد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
برای پیشگیری از سرماخوردگی پیاز بخورید❗️ 🔸هر روز به‌ مدت 7 روز پیاز کاملی را سیخ زده و روی شعله نگهداشته تا کاملاً کباب شود سپس آن را از سیخ کشیده و لایه‌های داخلی پیاز کباب‌شده را میل کنید. 🔹این تدبیر درمانی را می‌توان برای پیشگیری و درمان عفونت فارنژیت، سرفه‌ها‌، عفونت سینوسها و سینوزیت‌، آسم و نفس‌تنگی و هر نوع سرماخوردگی در نظر گرفت. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خورشت آلو اسفناج😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
جوجه چیلی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
جوجه چیلی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍢 😋 ▫️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) ▫️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری ▫️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری ▫️زعفران دم کرده نصف فنجان ▫️آب نارنج یک سوم لیوان ▫️سس سالسا یک قاشق غذاخوری ▫️کره آب شده 50 گرم ▫️پاپریکا نصف قاشق چایخوری ▫️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ایده ی 🍓🍇🥝🍌 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati