فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک پیتزایی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کاپ کیک پیتزایی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
#کاپ_کیک_پیتزایی
کاپ کیک پیتزایی مناسب شام وحتی نهار برای تغدیه بچه ها و جشن تولد
مواد لازم .....
ماکارونی فرمی ریز 250گرم نصف بسته
فلفل دلمه قرمز ریز نگینی خردشده نصف لیوان
پیازچه اگر نبود پیاز معمولی سه قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری
پودرزیره یک قاشق چایخوری ونمک
مواد لازم مایه کیک ....... تخم مرغ دوعدد
شیرگرم دولیوان
اردیک لیوان
بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده نصف لیوان
پنیر پیتزا یک لیوان
پنیر چدار ورقه ای خردشده نصف لیوان
پودرپاپریکاو نمک وفلفل سیاه
طرز تهیه..... ماکارونی را طبق معمول ابکش کنید مغز پخت بشه مثل زمانیکه واسه سالاد استفاده می کنیم با فلفل دلمه قرمز وجعفری وپیازچه ونمک وپودرزیره مخلوط کتید
ادامه کار..... تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وپودرپاپریکا وشیر گرم را مخلوط کنید یک لیوان ارد وبیکینگ پودروسرکه را اضافه وخوب مخلوط کنید
جعفری وپنیرپیتزا وپنیرچداررا به مایه کیک اضافه ومخلوط کنید
قالب مافین یا تک نفره را با ارده یا روغن جامد کف ودیواره را چرب کنید از مواد ماکارونی توی هر قالب مافین دوقاشق غذاخوری بریزید وبعد از مایه کیک یه ملاقه کوچک بریزید وبعد ضربه بزنید به سطح کار تا مایه کیک بین ماکارونی نفوذ کنه درفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای180درجه تا زمانیکه دیواره کاپ کیک طلایی بشه بعد نیم ساعت حتما چک کنید دراخر چند دقیقه روی کیکها را گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه وبا لیسک دیواره های کیک را کاملا ازاد کنبد وبه کمک لیسک کاپ کیک را بیرون بیارید با سس کچاپ سرو کنید بسیار خوشمزه است
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🔰طرز تهیه شربت شفابخش و گوارای سکنگبین:
🌸 مواد لازم:
سرکه طبیعی (انگور یا خرما یا ...) 👈 ۱ واحد
عسل ۲ واحد
عرق (نعنا یا کاسنی یا رازیانه یا ...) ۲ واحد
🌼 نکته: واحد در اینجا منظور واحد حجمی می باشد مثل استکان یا لیوان و ... .
🌺 طرز تهیه:
ابتدا سرکه و عرق گیاه مورد نظر را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش خورد ، سپس عسل را اضافه کنید.
بعد از خنک شدن آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید و قبل از مصرف آن را تکان دهید. ✅👌👏💐
🌼 نحوه مصرف:
اگر برای رفع مریضی و یا مشکلی توسط طبیب تجویز شده، طبق دستور طبیب مصرف شود.
اما اگر می خواهید از این شربت در میهمانی ها و یا در منزل به جای نوشابه و شربت استفاده کنید به مقدار لازم با آب رقیق کنید و میل نمائید، بهترین زمان مصرف آن پس از وعده های غذایی است.
🔰⚠️ نکته مهم:
سکنجبینی که با شکر سفید کارخانه ای و سرکه صنعتی یا همان بازاری (سرکه غیرطبیعی) ساخته می شود و بطور معمول در بازار نیز وجود دارد خواص درمانی این شربت شفابخش را ندارد.
در مصرف سرکه انگبین نیز مانند هر خوراکی دیگر نباید زیاده روی کنید.
#سلامت
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم مرغ رو جدا میکنم و پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای اضافه میکنم و کمی فلفل تند. زردچوبه، نمک،زعفران و جوز هندی (ضرورتی نداره اما باشه طعم ادویه ها رو قالب میکنه) میزنم به اندازه ۳ لیوان آب اضافه میکنم و یک تیکه چوب دارچین میزارم تا جوش بیاد و کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا رب گوجه فرنگی تفت میدم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن و ۱قاشق چ شکر تفت دادم و ۲ قاشق آب اضافه کردم تا شکر حل بشه (میتونید از گلاب هم استفاده کنید) بزارید آبی ک اضافه کردید کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉 .
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه کباب با مرغ
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بقچه کباب با مرغ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد
بقچه کباب (با مرغ)
مواد لازم:
3 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است برای همین مقدار بیشتری نیاز دارید)
مخلوط روغن زیتون و آب برای خیس کردن یوفکا (حدود یک لیوان نصف روغن و نصف آب و یا مقدار روغن کمتر از نصف باشد)
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری آرد
1.5 لیوان شیر
نمک ، فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده (اگر دارید)
برای داخل یوفکا:
نیم کیلو ران مرغ بدون پوست
1 عدد فلفل قرمز
4_3 عدد فلفل سبز
10 عدد قارچ
نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، خیلی کم فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه:
برای سس بشامل کره و روغن مایع را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس در حالیکه هم میزنید شیر را اضافه کنید و مدام هم زده بپزید. درآخر نمک و ادویه ها را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.
داخل ماهیتابه ای روغن زیتون بریزید و مرغ خرد شده را اضافه کنید. تا وقتی که آب مرغ کشیده شود با حرارت زیاد بپزید. سپس قارچ خرد شده و سپس فلفل ها را اضافه کنید و تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی که کمی آبش کشیده شود بپزید. سس بشامل را به مواد مرغی اضافه کنید و هم بزنید. هر یوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید. یوفکا را با مخلوط روغن زیتون و آب کمی خیس کنید. هر یوفکای برش زده را داخل کاسه گودی باز کنید و از مواد مرغی آماده شده داخل یوفکا بذارید سپس یوفکاهای کناری را روی مواد آورده بپوشانید. کاسه را برگردانید و یوفکا را داخل سینی بچینید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی یوفکاها را با مخلوط روغن زیتون و آب خیس کنید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین عدس پلو
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تهچین عدس پلو •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپ
#طرزتهیه_عدس_پلو
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: ۱ عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۶ ق غ
روغن : ۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه نثار
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
قیمه نثار •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی م
قیمه نثار
برای ۳ تا۴ نفر
گوشت گوساله یا گوسفندی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
آب لیمو ۱ ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
زرشک ۳ تا ۴ ق غ
خلال پسته ۲ ق غ
خلال بادام ۲ ق غ
خلال پرتقال ۲ تا ۳ ق غ
کره یا روغن به میزان لازم
یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه .
وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و ۱۰ دقیقه بمونه روی حرارت کافیه .
برای تهیه خلال ها
خلال پرتقال رو ۵ الی ۶ بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم .
خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید .
زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه .
توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم .
برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم .
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پارافه موزاییکی😋
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
😊فواید انار
🍎فصله اناره هااااا
🔸 اعضای رییسه بدن خصوصا قلب را جوان میکند.
🔹تقویت کننده کبد است.
🔸خون را صاف میکند.
🔹باعث تنظیم گردش خون میشود.
🔸 گشاینده رگ های بدن است.
🔹 مفید برای سیستم ایمنی بدن.
🔸 برای سرفه های حاد سودمند است.
🔹 صدا را صاف و صورت را با طراوت میکند.
🔸 بدن را سیراب و کرم های معده را میکشد.
🔹 برای کمک به رشد جنین و سلامت فرزند توصیه میشود.
🔸 خطر زایمان زود رس را کاهش میدهد.
🔹 درمان سنگ کلیه هست.
🔸 مصرف منظم انار شیرین در رفع مشکلات عصبی کمک میکند.
🔹 دفع کننده چربی و سموم بدن است.
#سلامت
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای خانگی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بستنی میوه ای خانگی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیـ
بستنی میوه ای خانگی🍨
.
بستنی توت
مواد لازم برای بستنی توت:
3 عدد موز خرد شده و یخ زده
2 قاشق غذاخوری شیر بادام
1/2 فنجان انواع توت ها منجمد
1 قاشق مرباخوری وانیل
.
طرز تهیه:
ابتدا موز و شیر بادام را در مخلوط کن، مخلوط کنید تا یکدست شود. انواع توت ها و وانیل را به آن اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.
.
--------------------------------------------
بستنی شکلاتی:
مواد لازم:
3 عدد موز خرد شده و یخ زده
2 قاشق غذاخوری شیر بادام
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری شکلات تیره خرد شده
2 قاشق غذاخوری بادام زمینی شور خرد شده
1 قاشق غذاخوری چیپس موز خرد شده
.
طرز تهیه:
ابتدا موز ، شیر بادام و پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود. شکلات ، بادام زمینی و چیپس موز را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید.
. -------------------------------------------------- --------
بستنی پسته:
مواد لازم:
3 موز عدد خرد شده و یخ زده
2 قاشق غذاخوری شیر بادام
¼ قاشق مرباخوری عصاره بادام
⅓ پیمانه پسته خرد شده
1 قاشق غذاخوری پودر پسته
1 قاشق غذاخوری پسته برای تزئین
.
طرز تهیه:
ابتدا موز ، شیر بادام ، عصاره بادام را در مخلوط کن ریخته مخلوط کنید تا یکدست شود. پسته ها را اضافه کنید. و مجددا مخلوط کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی مرواریدی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک شکلاتی مرواریدی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد ک
کیک شکلاتی مروارید
مواد لازم:
پودر کیک وانیلی آماده
2 عدد تخم مرغ
250 میلی لیتر آب
8 گرم پودر کاکائو
برای گاناش:
400 گرم شکلات
200 گرم خامه پرچرب
برای تزیین:
توپ شکلاتی
طرز تهیه:
ابتدا پود کیک ، تخم مرغ ، آب و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بپزید.
بعد از 1 ساعت کیک را از فر خارج کرده و خنک کنید.
سپس آن را به 3 لایه برش دهید.
برای تهیه گاناش کیک:
شکلات و خامه را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
هنگامی که گاناش آماده شد ، آن را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
و بعد از این مدت گاناش را بین لایه های برش خرده کیک بزنید.
این مرحله را 3 بار تکرار کنید تا زمانی که گاناش روی هر لایه کیک قرار گیرد.
روی کیک را هم با گاناش بپوشانید و سپس کیک را با توپ های شکلاتی تزیین کنید.
.
کیک شکلاتی مروارید شما آماده ست 😋
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🌸خواص آب برنج:
✅ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
✅ جلوگیری از پیری زودهنگام
✅ مفید برای دستگاه گوارش
✅درمان وپیشگیری ازیبوست
✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
✅زیبایی ولطافت پوست
✅ پیشگیری از ورم معده
🍚 بنابراین حتما توصیه میشود برنج را به صورت کته درست کنید تا از این همه خاصیت محروم نباشی
#سلامت
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#کتلت
٢تا سيب زميني متوسط پوست كندم با رنده رييز،رنده كردم،يه پياز بزرگ هم رنده كردم آبش رو گرفتم.
حدود ٣٥٠گرم گوشت چرخكرده(بستگي به خودتون داره مقدار گوشت،هرچي بيشتر خوشمزه تر،معمولا بايد دو برار سيب زميني باشه)بعد يك تخم مرغ و ٢قاشق پودرسوخاري يا ارد نخودچي،يا يه قاشق پودر سوخاري با يك قاشق ارد نخودچي،نمك و فلفل،دارچين،كمي پوره سير يا پودر سير،كمي زنجبيل،پودر پاپريكا.همرو با هم خووب ورز بديد و اجازه بديد نيم تا يك ساعت داخل يخچال استراحت كنه.بعد روغن رو داخل تابه داغ كنيد با حرارت ملايم (كه مغز پخت بشن)كتلتهارو سرخ كنيد
بینظیره عاشقش میشین
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سبزیجات و پنیر
مواد لازم👇👇
. • 2عدد سیب زمینی
• 2 عددگوجه فرنگی
• 3 عددفلفل فلفل قرمز
• 2 عدد پیازچه
• 4 عددتخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری نمک
• پنیر فتا یا پنیر لیقوان👈 100 گرم / 2/3 فنجان
• روغن 👈100ml / 3،5
. • شیر 👈150ml / 5،3
. •ارد👈 400 گرم / 2،5 فنجان
. • پودر بیکینگ 20 گرم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
دیوار خونه افتضاح بود گچ دیوار ریخته بود 😭😭
منم کاری از دستم بر نمی اومد
دوستم اومد خونمون با نگاهش خیلی خجالت کشیدم
گفتم شوهرم وقت نداره به این کارها نمیرسه 😔😔
گفت مگه حتما باید شوهرت باشه خودت درست کن گفتم چطوری😳😳😢
گفت بیا توی این کانال تا بهت بگم چطوری
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514
خدا خیرش بده کلی دعاش میکنم☺️
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
🔴 از همسرم متنفرم 😡
اما ن میتوانم او را تحمل کنم 😤
و ن میتوانم از او طلاق بگیرم 😫
🔵 راه و رسم برخورد با هر مرد بدعنق و بداخلاقی رو یاد بگیر 😉👌👇
http://eitaa.com/joinchat/3382312986C7f53203d8a
#پیاز_چیپسی
طرزتهیه
کافیه پیاز ها را خلالی کرده. درون قابلمه ای اب ریخته و اجازه بدید ب جوش بیاد. بعد پیاز های خلالی رو درون اب ریخته و بعد از چهار دقیقه یعنی تا زمانی که پیاز از حالت سفتی در بیاد ک کمی نرم بشه . بعد ابکش کرده با اب سرد بشویید . بعد پیاز ها را روی پارچه ای پهن کرده و بعد از پنج شش دقیقه پیاز ها را کم کم درون روغن داغ فراوان سرخ کنید. رنگ پیاز باید کمی طلایی شه . اگه زود بردارید دیگه حالت چیپسی نداره. اگه دیر بردارید و رنگش تیره شه بینهایت بد مزه و تلخ میشه . پس حواستون باشه.
من توی روغن نوک ق چ زرد چوبه ریختم تا پیاز ها خوشرنگ تر شوند
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
ترفند آشپزی 😍👍
اگه میخوای خورشتت لعابدار بشه😋
بامیه تازه را شسته و با سوزن نخ کنید و اویزان کنید تا کاملا خشک شود.بامیه ها را پودر کنید.1قاشق آنرا به هرنوع سوپ یا خورش اضافه کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
مینی تارت
روش تهیه:
چهارعددتخم مرغ ،زرده وسفيده رو جدا كرده،سفيده هارو با كمى نمك باهمزن ميزنيم تا كف كنه وفرم بگيره،
درظرفى جدا زرده ها ،١٣٠گرم پنير خامه اى(ماركش فرق نداره)١٠٠گرم كره رو با همزن ميزنيم تا يكدست بشه ،دوق س سس فلفل(دستورسس فلفلى در پایین کپشن)وكمى پودرسير،يك دقيقه ميزنيم
٣/٤پيمانه آرد ويك ق م بكينگ پودر رو الك كرده وبه زرده ها اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم اخر كار هم سفيده هارو با ليسك به صورت دورانى اضافه ميكنيم،
قالب هارو چرب ميكنيم موادرو داخلش ميريزيم ودرفر از قبل گرم شده با درجه١٨٠به مدت ١٥دقيقه قرارداده پس از خنك شدن از قالب جدا كرده وبا مواد دلخواه، من بامواد ماكارونى(پيازداغ،گوشت چرخ كرده،فلفل دلمه،قارچ ونمك وزردچوبه آويشن وفلفل وكمى ذرت ونخودسبز وكمى جعفرى خرد شده وكمى رب)پر كردم. .
#سس_فلفل_خانگى
فلفل های تازه روشستم و کلاهک ودانه هاشوجداكرده خرد کردم. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ريخته درشوگذاشتم با شعله ملایم بپزه،تا وقتی که فلفل ها خوب نرم بشه، با مخلوط کن دستی فلفل ها روپوره كردم(آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کردم و توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشه
حالا به فلفل پوره شده داغ، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند بشه) را اضافه کردمخوب بهم زدم،سس حاضر شده را می تونيد داخل شیشه های کوچک دریخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه مقرون به صرفه است.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️