🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سالاد ماکارونی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا ف
مواد لازم🔻
خیارشور......200 گرم
هویج......1 عدد
ماکارونی فرمی......250 گرم
نخود فرنگی......200 گرم
ژانبون.........300 گرم
سس مایونز .......3تا 4 ق غ خ سرپر
فلفل سیاه....به مقدار دلخواه
طرز تهیه🔻
اول ماکارونی ها رو به همراه آب جوش و نمک و زردچوبه و روغن میزاریم بپزه سپس با آب خنک آبکش میکنیم.هویج رو نگینی خورد میکنیم و میپزیم.نخود فرنگی رو هم میپزیم.ژانبون و خیارشور رو نگینی خورد میکنیم.حالا همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و سس مایونز و فلفل رو هم بهش اضافه میکنیم(من ذرت دوست نداشتم واسه همین نریختم شما اگه دوست داشتین اونم میتونید بریزید)همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم وداخل یه ظرف دربسته میزاریم چندساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی سه رنگ😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
دسر لیوانی سه رنگ😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــ
طرز تهیه
لایه اول🔻
1/2 پیمانه خامه را با همزن بزنید،اگر خامه قنادی داشته باشید بهتره اما اگر نبود از خامه صبحانه استفاده کنید،کمی که سفت شد بهش 1 و 1/2 پیمانه ماست و 3قغ شکر و1قغ آبلیمو و همینطور 2قغ پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کنید و مخلوطشون کنید و در لیوان سرو مثل فیلم چند تکه توت فرنگی بزارید و یک لایه مواد بریزید و بزارید داخل یخچال 1 ساعت بمونه
لایه دوم🔻
3/4 پیمانه توت فرنگی میکس و یا پوره شده،میتونید یکمم حرارت بدین غلیظ تر بشه 2 قغ شکر اضافه کنید و 1 قغ ژلاتین بن ماری شده و همینطور 1/3 پیمانه خامه،با هم مخلوط کنید و نهایتا لایه دوم رو بریزید و مجددا 1 ساعت بزارید یخچال
لایه سوم🔻
1/3 پیمانه توت فرنگی پوره یا میکس شده رو با 1قچ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کنید و لایه سوم رو هم بریزید و بزارید یخچال تا ببنده و سرو کنید.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک هویج😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط ف
مواد لازم🔻
تخم مرغ سه عدد
.آرد یک و دو سوم لیوان
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
.هویج رنده شده یک و نیم لیوان
.گردو خرد شده یک سوم لیوان(قابل حذف)
.روغن دو سوم لیوان.
شکر یک لیوان
.دارچین یک ق چ سرپر
کرم پنیری 🔻
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی
خامه صبحانه دویست گرم
پودر قند دو ق غ .وانیل نوک ق چ
برای تهیه کرم پنیری تمام مواد رو مخلوط و با همزن میزنیم
برای تهیه کیک🔻
ابتدا هویج رو رنده کنید ای دستمال تمیز بزارید و خوب خشک کنید اگر هویج خیس باشه کیک کاملا خمیر میشه...تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بزنید در آخر دارچین و هویج و گردو رو اضافه کنید
کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایه کیک رو داخلش بریزین
روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه یا قابلمه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد شصت دقیقه درش رو باز کنید و خلال داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت 170 درجه میزلریم یک ربع گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت پنجاه دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
این کیک خیلی لطیف حتما بزارید یک ساعت سرد بشه بعد از قالب خارج کنید
بعد سرد شدن یکم از روی کیک بردارین پودر کنید و کیک رو برش بدین از کرم پنیری لای برش های کیک بزارید و طبق فیلم تزیین کنید.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#رویای_پرتقال
موادلازم
برای محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1لیوان شکر
پوست نصف یک پرتقال رنده شده
125 گرم مارگارین یا کره
حدود 5 گرم وانیل شکری
برای قسمت پرتقالی:
1ونیم لیوان آب پرتقال تازه
1 لیوان آب
پوست نصف یک پرتقال رنده شده
2 قاشق غذاخوری نشاسته
نصف لیوان شکر
طرزتهيه:
ابتدا 3بسته کیک رولتی رو برش میدیم نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع میکنیم به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی(من از رولت اماده استفاده کردم)
برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزدن تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین، شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب بریزین و بزارید توی یخچال بمدت یکساعت تا رویه ببنده
برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بپزین با همزدن تا غلیظ شه. بعد که سرد شد کمی،بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#لوکوم
آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک)
شکر : ۱ استکان چای
نشاسته : ۲ ق غ سر پر
وانیل : نوک قاشق
کره : ۱ ق
پودر نارگیل : ۱ لیوان
آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین دسر خیلی راحتیه امیدوارم مفید واقع بشه❤
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو با شیر😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سوپ جو با شیر😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فق
مواد لازم🔻
جو: 1 پیمانه
شیر: 1 لیتر
هویج: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
مرغ: 1/2 سینه
قارچ: 400 گرم
خامه: 100 گرم
کره: 30 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیموترش: 2 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: 2 عدد
طرز تهیه🔻
یک پیمانه جو را از روز قبل داخل آب سرد خیس می کنیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
پیاز و هویج ها را بصورت نگینی ریز می کنیم.
سینه مرغ را همراه پیازهای ریزشده، فلفل سیاه و زردچوبه کمی تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت می دهیم، جو را به همراه مقداری آب داخل قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، درب قابلمه را قرار داده و با شعله کم مواد را حدود دو ساعت می پزیم.
قارچ ها را بعد از ریز کردن با نصف کره و آبلیموترش تفت می دهیم تا کامل آب قارچ ها کشیده شود.
سینه های مرغ را پس از پختن از داخل قابلمه درآورده، بعد از کمی سرد شدن، ریش ریش می کنیم و به همراه قارچ ها داخل سوپ می ریزیم.
آرد را با بقیه کره تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، عصاره های مرغ ریخته و مخلوط می کنیم، پس از یکدست و گرم شدن، مواد و به سوپ اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد با هم در انتها نمک و جعفری خرد شده را ریخته و خامه را با مقداری سوپ مخلوط و اضافه می کنیم.
نوش جان 😄😍
⚠️نکات🔻
جو را حتما از روز قبل خیس کنید تا زمان پخت جو کمتر شود.
با جو پرک هم می توانید این سوپ و درست کنید که نیاز به خیس کردن ندارد.
هویج و به صورت نگینی درشت ریز کنید تا وا نرود.
اضافه کردن خامه به ذائقه شما بستگی دارد.
این سوپ به دلیل داشتن کره و خامه، برای تفت دادن از مقدار کمی روغن استفاده کنید.
به دلیل داشتن جو و آرد، این سوپ خیلی زود غلیظ و سفت می شود.
شیر بصورت گرم به سوپ اضافه کنید و مدت زمان جوشیدنش با سوپ بیشتر از ده دقیقه نشه.
بعد از خاموش کردن شعله زیر قابلمه خامه را با مقداری سوپ مخلوط و سپس به آن اضافه کنید.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم بنفش😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
ترشی کلم بنفش😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا ف
مواد لازم🔻
کلم بنفش
نمک
شکر (در صورت تمایل )
سرکه
طرز تهیه🔻
کلم رو بعد از شستن و خشک کردن به نوارهای باریک برش بزنید روی اونارو نمک بپاشید یک ساعت کنار بگذارید تا آب بندازه .میزان نمک بستگی به خودتون داره .من برای نصف یه کلم کوچیک از یک قاشق غذاخوری نمک استفاده کردم .
بعد از یک ساعت کلم های خرد شده رو از صافی رد کنید تا آب جمع شده خارج بشه تا جایی که ممکنه کلم ها رو فشرده کنید تا آب نداشته باشند با اینکار حجم کلم ها کمتر شده و میشه کلم بیشتری در ظرف ریخت بعلاوه از ورود هوا به داخل ظرف و خراب شدنش جلوگیری میشه.
حالا کلم ها رو داخل کاسه ای بریزید روی اونو شکر و سرکه به اندازه که روی کلم ها رو بگیره .بعد روی ظرف رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
حالا دیگه ترشی خوشمزه ما آماده ست. داخل بطری شیشه ای بریزید و درشو ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
برای حفظ رنگ و کیفیت ترشی بهتره به اندازه مصرف یک هفته آماده کنید چون به مرور رنگ قشنگش رو از دست میده.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_پسته_شکلات
1 پ شکلات تلخ خردشده مرغوب
3/4 پ پسته خرد شده بی نمک(اصلا از میزان پسته کم نکنید)
آرد 1 و نیم پ
نمک نصف ق چ
جوش شیرین 1/4 ق چ
ب پ 1/2 ق چ
شیر 1/4پ
آب لیمو ترش تازه 2 ق چ
رنده ی پوست لیمو 1 ق چ
وانیل کمی
3 عدد تخم مرغ کامل بزرگ + 2 عدد زرده
کره 1/2 پ یا 113 گرم به دمای محیط رسیده
شکر 2/3 پ( کمتر هم باشد اشکالی ندارد.) ابتدا پسته و شکلات را در بلندر خرد کنید پودر نشود و تکه های آن درشت تر باشد.
شیر را با آبلیمو مخلوط کنار بگذارید. کره و شکر و وانیل را با رنده ی پوست لیمو خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغها و به تناوب شیر و مواد خشک الک شده را بریزید و در پایان پسته و شکلات .در فر گرم175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅ مرغ بریان زعفرانی 😋
✍ مواد لازم :
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣 طرز تهیه:
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و … سرو کنید.
#مرغ_بریان_زعفرانی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻💼
🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱
حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مسما😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش صحیح پوست کندن بادمجان کبابی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@tarfand_life
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_مجلسی🥰
راحت و فوری 👌👌
فیله مرغ 1 کیلو
پیاز 2 عدد
-فلفل دلمه
گوجه فرنگی 2_3تا
۴ ورق نان لواش
نمک ، فلفل ، ادویه
- پنیر موزارلا 250 گرم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کراکر_نمکی 🧇 😋👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیش_اند_چیپس
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_کتلت_فری
مواد لازم 📝
گوشت_چرخکرده : یک کیلوگرم
پیاز : دو عدد
تخم_مرغ : دو عدد
گوجه_فرنگی : یک عدد
پیازچه : ده شاخه
تره_فرنگی : یک شاخه
رب_گوجه_فرنگی : دو قاشق غذاخوری
خامه_ترش : دو قاشق غذاخوری
سیب_زمینی : یک کیلوگرم
نمک و فلفل_سیاه : به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و گوجه له شده و پیازچه و تره فرنگی ریزشده و تخم مرغ ها و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. کتلت های خود را درست می کنیم.
سیب زمینی ها را در ظرف فر آغشته به یک قاشق خامه ترش و نمک و فلفل می کنیم و کتلت ها را قرار می دهیم.
رب گوجه را با نمک و فلفل سیاه و یک قاشق خامه ترش مخلوط کرده ، روی کتلت ها و سیب زمینی ها می ریزیم. ظرف را با فویل پوشانده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم ، فویل را برداشته بیست دقیقه دیگر می پزیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_کاراملی شده🍄🌱🍄
🍄2 بسته. قارچ کوچک
🍄2 پیاز
🍄2 / 1 فلفل سبز
🍄1 قاشق غذاخوری شکر /1 / 3 آب لیمو
🍄 کره / روغن زیتون.
فلفل سیاه
نمک
دستور👇🏻
بیایید قارچ ها را بشوییم ، در آب لیمو بشوییم و آبکش کنیم. آن را در یک ظرف بزرگ بریزید و لیمو را بریزید(در صورت تمایل) تا قهوه ای نشود ، پخته شده تا زمانی که آب آن را جذب کند کره ، کمی روغن زیتون ؛ شکر اضافه کرده ❌تو کلیپ یادم رفت بگم 🤦🏻♀️🙈❌و تفت دهید تا قارچ ها کاراملی شوند. پیاز خرد شده را بریزید و کمی آنرا برگردانید و سپس فلفل های خرد شده را اضافه کرده و بپزید تا کمی تازه بماند و در آخر گوجه فرنگی های پوست کنده و ادویه ها و نمک اضافه می شود. نوش جان...
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕یه سس کم کالری🥕
این سس انواع مختلفی داره که توی این پست آموزش یک نوعش رو براتون گذاشتیم. 🤗🥕
🔻
👈مواد لازم:
سیر
نعنا
لیمو
خیار
ماست پرچرب
روغن زیتون
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار خوشمزه😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭