eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
گراتن پاستا😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
تو قابلمه آب بریزید و بزارید رو گاز تا جوش بیاد بعد پاستا رو بریزید تو آب تا خوب نرم بشه مواظب باشید وا نره فقط یکم بپزه کافیه آبکش کنید بعد با آب سرد بشورید تا از هم جدا شن ظرف مورد نظرتون کمی چرب کنید و بعد پاستا بریزید بعد روش سس گوشتی بعد روش پنیر پیتزا و همینطور تکرار کنید تا ظرفتون پر شه البته میتونید همون اول پاستا رو سس گوشتی و با هم مخلوط کنید یکم تو ظرف بریزید بعد روش پنیر دو سه بار اینکار و تکرار کنید تا ظرفتون پر شه بعد در آخر روش سس بشامل بریزید و روشم پنیر پیتزای فراوون بریزید و با فلفل دلمه و گوجه و کنجد با هر چیزی که دوست دارید تزیینشون کنید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه بعد دو دقیقه گریل و روشن کنید تا طلایی بشه تو مایکرویو هم میشه گذاشت من رو 600 وات حدودا 15 دقیقه گذاشتم گریل هم روشن کردم تا طلایی بشه. سس گوشتی🔻 یه پیاز و نگینی خورد کردم و کمی زردچوبه زدم و تفت دادم بعد گوشت چرخ کرده اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش عوض شه بهش نمک،فلفل،آویشن ویکم پودر سیر اضافه کردم،بعد فلفل دلمه نگینی و قارچ رو هم اضافه کردم و در تابه رو بستم تا گوشت بپزه و فلفل دلمه و قارچ و آبشون کشیده بشه همه مواد و هم زدم بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و حسابی تفتش دادم تا رب رنگش باز شه و روغن بندازه و جا بیوفته (دقیقا مثل مایع ماکارونی) . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه ای ویژه 🍉🍓 چشم و دهن و دونه های هندونه با خمیر فوندانت درست شده. که خمیر فوندانت رو می تونید به صورت آماده از لوازم قنادی ها تهیه کنید. خود کیک یه باتر میلک داره که دستورش رو جدا گونه براتون میفرستم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک هندوانه ای ویژه #یلدا 🍉🍓 چشم و دهن و دونه های هندونه با خمیر فوندانت درست شده. که خمیر فوندانت
طرز تهیه (روش اول) ابتدا داخل یک لیوان شیر ساده، 1 ق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید بریزید. لیوان را حدود 10 تا 15 دقیقه بدون حرکت در دمای اتاق نگه دارید. بعد از این مدت زمان، شما کم‌کم بریده‌شدن شیر را خواهید دید. حالا شیر را هم بزنید، می‌بینید که شیر به مرور به غلظت می‌رسد. این مایع سفید رنگ غلیظ همان باترمیلک است. طرز تهیه باتر میلک خانگی با ماست (روش دوم) 3/4 لیوان ماست ساده را با 1/4 لیوان شیر یا آب مخلوط کنید و در هر دستوری که نام باترمیلک آمد، از این ترکیب ساده استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انار . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
شربت انار #یلدا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
یه شربت خونگی عالی و خوشمزه 😋😍. الاهی دلتون اناری خوش رنگ و خوشمزه و آبدار باشه🙏. آب انار 6 لیوان شکر 2 لیوان آب لیمو 1 ق غ حدودا 4 کیلو انار داشتم . دون کردم و آبش رو گرفتم . از آب میوه گیری، مخلوط کن ، غذاساز می تونید استفاده کنید . از صافی رد کردم . کف هاش رو گرفتم . برای آب انار شیرین تقریبا برای هر سه لیوان آب انار به یک لیوان شکر نیاز داریم . البته میزان شکر به دلخواه شماست . به جای شکر هم از عسل می تونید استفاده کنید . آب انار رو همراه شکر روی حرارت قرار دادم آب لیموی تازه رو گرفتم و اضافه کردم . مرتب با فاصله زمانی چند دقیقه هم زدم . حدودا شربت باید نصف میزان بشه . زمان هم حدودا یک تا دو ساعت می بره تا شربت قوام بیاد . بعد از حرارت برداشتم و گداشتم خنک بشه و داخل ظرف شیشه ای ریختم . داخل یخجال حدودا 8 ماه این شربت عالی می مونه . تقریبا بین 700 گرم تا یک کیلو میزان شربت میشه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته سیخی با سس گوجه😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کوفته سیخی با سس گوجه😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـ
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت قرمز چرخ کرده 1 دسته جعفری 1 عدد پیاز رنده شده 4-3 ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) 1 عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید. طرز تهیه🔻 همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود. البته من اول کوفته هارو تو روغن شناور سرخ میکنم بعد به سیخ میزنم ولی تو دستور اصلی اول به سیخ میزنن😊 مواد لازم برای تهیه سس🔻 3 عدد گوجه فرنگی 3 عدد پیاز تازه 3 حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی روغن فلفل سیاه. نمک. 1 ق.غ رب گوجه فرنگی(به دلخواه) طرز تهیه سس🔻 فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب(اگه گوجتون بی رنگ هست به دلخواه رب اضافه کنید ) را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی سرخ بشن و روغن بندازن و یک لیوان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید و کامل جا بیوفته . برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیرون آوردن ژله 🍮 از قالب مناسب شب 🍉 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کیک یلدایی🍉 اینم از 😍 رسپی: کیک ردولوت یا همون مخملی قرمز رو که پودر آماده ش توی بازار موجود هست رو میپزم بعد بهش کره اضافه میکنیم و شکلات چیپسی. اندازه گردو برمیداریم و توپ درست میکنیم. بعد در شکلات سفید آب شده میغلتونیم. بعد از اینکه در یخچال خودش رو گرفت در شکلات سبز آب شده میغلتونیم و در آخر با رنگ خوراکی خط های هندوانه رو ایجاد میکنیم. نکته: به هیچ عنوان به شکلات سفید رنگ اضافه نکنید چون خوب در نمیاد. دیدم که میگم😁 شکلات رنگی در رنگ های متنوع تو لوازم قنادی ها هست. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک مدل رول مرغ👇🏻 📍مواد لازم: 🥠سینه مرغ ۲ عدد 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🥚تخم مرغ آب پز رنده شده ۲ عدد 🧀پنیر پیتزا ۳۰ گرم 🌱پیازچه ۲ ق غ 🧄سیر له شده ۲ حبه 🍥خامه ترش ۱ ق چ (جایگزین خامه ترش:ماست یونانی یا پرچرب) 🧂نمک به میزان لازم 🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد 🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد 🥡آرد به میزان لازم 🥣روغن نباتی ۳ ق غ 🌸میتونید مرغ رو از قبل مزه دار کنید و هر ادویه ای که دوست داشتید بهش بزنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‍ 🌸روزتون معطر به ذکر شریف 🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸 و خاندان پاک و مطهرش 🌸 🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ 🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☘سلام صبحتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پنیر و سبزیجات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
رول پنیر و سبزیجات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فق
رول پنیر و سبزیحات 👈مواد لازم 130 میلی لیتر شیر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار 100 گرم کره آب شده 1/2 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری شکر 1بسته خمیر مایه خشک فوری (7 گرم) یا یک قاشق مربا خوری سرپر 350 گرم ارد (کم کن و با کنترل بریزید تا خمیری به نرمی ویدئو داشته باشید) برای بین نان شوید پیازچه هر پنیری که در دسترس داری (من پنیر فتا نمکی دارم ، بنابراین نمک اضافه نکردم نمک برای مزه دار کردن ⠀ مخلوط تخم مرغ و کمی شیر برای مالیدن روی نان طرز تهیه کره آب شده را در شیر گرم بریزید ، نمک ، شکر و خمیر مایه خشک فکری را اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن آرد را الک کرده و کم کم و با کتترل اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیری نرم با حداقل چسبندگی به دست آورید . خمیر را درون کیسه ای بگذارید 20 دقیقه استراحت بدید. در این حین مواد داخلی خمیر را آماده کنید سبزی ها را خرد کنید و پنیر را رنده بزنید و با مخلوط کنید. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کرده ، و مواد داخلی را روی خمیر پخش کنید و خمیر به صورت رول در آورید. رول خمیری را به صورتی که در ویدئو میبینید به صورت برش بزنید . کناره های خمیر را به کمک برس ازمخلوط شیر و تخم مرغ بمالید و به مدت 20-25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم بپزید.نوش جان💕 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین کوبیده😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
ته چین کوبیده😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم 🔻 برنج ايرانى ٣ پيمانه پلوپز نمك به ميزان لازم ماست يونانى، يا ماست سِوِن ٤ ق غذاخورى سر پر روغن مايع ٦ ق غذاخورى زعفران غليظ دم كرده به ميزان لازم تخم مرغ يك عدد مقدارى كره مواد لازم براى كباب تابه🔻 گوشت چرخ شده ٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم پياز يك عدد متوسط سير ٢ حبه نمك و فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم روش تهيه🔻 اول از همه مواد كباب تابه رو آماده كنيد. سير و پيازُ رنده كنيد و آب پيازُ بگيريد، گوشت چرخ شده رو اضافه كنيد و نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو بهش اضافه كنيد ، خيلى خوب ورز بديد. برنجُ از قبل خيس كنيد و با كمى نمك بذاريد رو حرارت و بعد آبكش كنيد. دونه ى برنج بهتره كمى زنده تر از حد معمول باشه. تو يه كاسه ى بزرگ، يه تخم مرغ بشكنيد و با چنگال بزنيد ، سپس ماست و روغن رو اضافه كنيد و حسابى مخلوط كنيد تا مايه ى تهچين يه دست شه بعد زعفرونُ بهش اضافه كنيد، و هم بزنيد برنج آبكش شده رو به اين مايه اضافه كنيد و خيلى آروم مخلوط كنيد . سپس كف قالب يا قابلمه ى مورد نظرتونُ با كره چرب كنيد، ابتدا به دلخواه گوجه حلقه بچینید و بعد مايه ى كباب تابه رو كف قالب بريزيد و خوب پهن كنيد، سپس برنج آغشته به مايه ى تهچينُ روى كباب بزيزيد و با قاشق خوب فشرده كنيد و بعد چند تیکه کره هم روی ته چین بذارید اگر توى فر ميخواييد درست كنيد، روى قالب فويل بكشيد و چنتا سوراخ با چنگال ايجاد كنيد ، سپس در طبقه ى وسط فر با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد به مدت يك ساعت و ربع قرار بديد .اگر روى حرارت اجاق درست ميكنيد، درب قابلمه رو خوب ببنديد و رو حرارت خيلى ملايم بمدت يك ساعت قرار بديد. ⬅️⬅️یه نکته و یه تجربه شخصیم اینه که بهتره تو قالب سیلیکونی درست کنید که در آوردنش فوق العاده راحت تره و احتمال خراب شدنش نیست ⬅️⬅️نکته دومم اینه که دمای فر ها باهم فرق داره ممکنه پختش بیشتر هم طول بکشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی1 🍉 دستور مرنگ داخل کانال هست،لطفا سرچ کنید تا براتون بیاد. این مدلش هم خیلی آسون و البته شیکه. می تونید ازش به عنوان تاپر روی کیکهای یلداییتون استفاده کنید.👌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی2 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی3 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس سیب زمینی😋 سیب زمینی ها رو رنده کنید،با آب سرد بشوید تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود،در آب جوش و نمک برای چند دقیقه کوتاه گذاشته،سپس در آب سرد،و بعد آرد سیب زمینی یا آرد معمولی بپاشید و در روغن داغ شناور سرخ کنید و به پودر پاپریکا و ادویه ها دلخواه آغشته و نوش جان کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر جذاب مواد لازم لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️ ‌‌•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭