eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸💛🌸 💛بر نوردل و دیده زهرا 🌸 💛بر دخت گرانمایه مولی 🌸 💛بر مظهرصبروحلم‌وایمان‌وشرف 🌸 💛بر یاورِ دین زینبِ کبری 🌸 💛میـــــلاد حضرت زینب "س" 💛 🌸و روز پرستـــــــــار تهنیت باد🌸 💛🌸 🌸💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده ی جالب تزئین هندوانه🍉 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته: نصف لیوان آب سرد:یک و‌نیم لیوان شکر: نصف لیوان(بسته به طعم ژله میتونید مقدارشو کم‌ یا زیاد کنید ) روغن : یک سوم لیوان پودر ژله : یک بسته(۱۰۰ گرم) گلاب : ۳ ق.غ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی کریسپی رژیمی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سیب زمینی کریسپی رژیمی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطف
بهتره سیب زمینی سایز نسبتا کوچک باشه از اونایی که پوست خیلی نازک وروشنی دارن چون قراره با پوست درست بشه البته بدون پوست هم می شه ولی پوست سیب زمینی خیلی مفیده واصلا طعم بدی نداره😋😋 بعد از آبپز کردن با چنگال یا گوشت کوب یه فشار به سیب زمینی بیارید مثل فیلم تا بازبشه بعد بهتره روغن زیتون باشه یا کره یا ترکیب هردو اول کمی کره بعد روغن زیتون روی سطح سیب زمینی بریزید خیلی کم نباشه چون باید ترد باشه (من کره نزدم چون میخواستم رژیمی باشه)بعد نمک وفلفل سیاه بزنید ودر فری که از قبل با دمای 200درجه گرم شده طبقه وسط حدود 45تا یک ساعت تا وقتیکه زیر سیب زمینی کاملا طلایی بشه ودر اخر گریل را روشن کنید تا سطحشم برشته بشه خیلی خیلی ترد وخوشمزه ست (آخر فیلم کاملا مشخصه😉😉😋) میتونید روش جعفری تازه هم بریزید وبا سس کچاب تا داغه میل کنید . این سیب زمینی در کنار سالاد و سبزیجات بخار پز یا گریل شده هم عالی میشه😍 ⬅️⬅️این سیب زمینی با کره هم عالی میشه اگر نمیخواید رژیمی باشه(اگر روغن زیتون رو دوست ندارید از روغن کنجد یا آفتابگردون استفاده کنید) ⬅️⬅️تو فر برقی و تستر هم به همین صورته فقط ممکنه زودتر طلایی بشه هواستون باشه😍 ⬅️⬅️توی سولار دوم هم روی حالت فر و با همین درجه درست کنید اخر سر هم گریل و بزنید طلایی بشه(اگر حالت فر سولاردوم الحی رو خواستید استوری کردم براتون) ⬅️⬅️اگه میخواید کاملا نا سالم و غیر رژیمی ولی بی نظیر و لذیذ تر شه میتونید روشون پنیر پیتزا ام بریزید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥮 😋 ▫️آرد سفید دو پیمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️شکر یک پیمانه ▫️روغن مایع سه چهارم پیمانه ▫️آب جوش سه چهارم پیمانه ▫️پودر کاکاءو یک چهارم پیمانه ▫️نوتلا سه ق غ سرپر ▫️بکینگ پودر یک و نیم ق چ اندازه گیری(یا یک و نیم ق م معمولی) ▫️جوش شیرین نصف ق چ اندازه گیری ▫️وانیل نصف ق چ 🔸آرد رو با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کنار می ذاریم تخم مرغ و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه سپس روغن رو اضافه میکنیم(من از روغن زیتون بدون بو استفاده کردم)و کمی هم زده بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و آب جوش را کم کم طی چند مرحله اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در آخر هم نوتلا رو اضافه کرده و کف قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مایه کیک رو توی قالب میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه قرار میدیم و بعد از خنک شدن با مخلوط گاناش و نوتلا کاور میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک قارچ‌ و میگو😋 مواد لازم🔻 ⬅️میگو ۳۰۰ گرم⁣ ⬅️قارچ ۳۰۰گرم⁣ ⬅️پیاز متوسط ۱عدد⁣ ⬅️گوجه بدون پوست ۲عدد⁣ ⬅️فلفل دلمه ۱عدد متوسط(اختیاری) ⬅️ادویه فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه و دارچین⁣ ⁣ نکات پخت🔻 ⭕ابتدا میگو همراه ادویه تفت میدیم روی حرارت ملایم ⭕حرارت زیاد باعث سفت شدن میگو میشود ⭕میگو را با کره یا روغن حیوانی تفت دهید ⭕بهترین چاشنی در کنار میگو سس سالسا و سس سیر هستش . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥐 😋👆 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شکم پر😋 طرز تهیه🔻 بادمجونهارو پوست کنده و همه طرفش رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار برای داخل بادمجونها یه پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و تفت میدیم گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و وقتی کمی سرخ شد نمک ،فلفل،زردچوبه و کمی رب گوجه رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم چند دقیقه ای رو حرارت بمونه و بعد خاموش کرده و میذاریم کنار وسط بادمجونای سرخ شده رو با چاقو شکاف ایجاد میکنیم و از موادی که درست کردیم داخلش قرار میدیم😊 یه پیاز کوچیک رو رنده میکنیم کمی تفت میدیم ،نمک فلفل،زردچوبه،پاپریکا و کمی پودر گوجه و ی ق غ رب گوجه رو اضافه میکنیم و بادمجونای شکم پر را داخل قابلمه چیده و ۲ فنجون آب روش میریزیم و میذاریم چند دقیقه ای بپزه و بعد هم نوش جانتون😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
: ژله قرمز رنگتونو با یه لیوان آبجوش حل کنید(فقط باید قرمز باشه،من انار استفاده کردم) بذارید روی بخار کتری که تمام ذرراتش حل بشه،حالا یه پیمانه بستنی اضافه کنید و تند تند هم بزنید که کاملا یکدست بشه لیوانهای مورد نظرو بصورت مورب بذارید داخل یه پیاله(اگه زیر لیوان،داخل پیاله یه دستمال کاغذی بذارید،لیوان کمتر تکون میخوره و کارتون تمیز تر درمیاد) قاشق قاشق از موادتون به اندازه های مساوی بریزید تو لیوانا و برا یه ربع دیقه بذارید یخچال حالا بیایید به ژله باقیمونده یه قطره رنگ قرمز اضافه کنید و هم بزنید و دوباره از مواد بریزید روی مواد کمرنگ تر و این مرحله رو یکبار دیگه تکرار کنید حالا که لایه سوم هم بست،انار دون شده بریزید روش و روش ژله آلوورا که بنماری حل شده رو بریزید(نصف ژله آلوورا با نصف لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد برای این مرحله کافیه) حالا مرحله اول(ژله قرمز رو)برای ژله سبز هم تو سه مرحله با سه تن از رنگ سبزتکرار کنید(بازم طعم ژله مهم نیست،فقط کافیه رنگ ژله سبز باشه) روشو با هر میوه ای که دوست داشتید تزیین کنید و سفره های یلداییتونو دلبر کنید😉 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پاستیلی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه تک نفره 😍😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🥞 تخم مرغ= ۱ عدد شکر= ۳ ق غ روغن مایع= نصف لیوان شیر= ۱ لیوان بکینگ پودر= ۱ ق م وانیل= یک چهارم ق چ آرد= یک و نیم لیوان داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم و به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیم‌و با همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود تابه نچسبی را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم، نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کردبرمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه را میپزیم و بعد با مربا، یا شکلات آب شده یا نوتلا یا عسل میل کنید . نکات مهم: به هیچ وجه نیاز نیست درب تابه رو بذارید مایه ی پنکیک باید کمی رقیق باشه،نه خیلی شل نه خیلی سفت ، باید از مایه ی کیک شل تر باشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 کلم بنفش، انار و لبوی پخته و خرد شده(بهتره اندازه انار و ریز خرد بشه ) و گردو. برای سسش هم مایونز و ماست چکیده یا یونانی با کمی آویشن و‌ یه ریزه نمک. نسبت انار و کلم تقریبا یکی و لبو کمی کمتره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلیا سوال می‌کردید که چرا لبو های ما خوشرنگ نمیشه تصمیم گرفتم پست بذارم به نکاتی که میگم دقت کنید تا یک لبوی خوش رنگ داشته باشید❤️❤️😘 💜اولین نکته اینکه لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پر رنگ باشه لبوهایی که قرمز کم رنگ هستن معمولا وسطشون سفیده و رنگ جالبی ندارن اگر لبو کوچکتر باشه زودتر پخته میشه و اگر بزرگتر دیرتر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜دومین نکته اینه که لبو ها رو خوبه خوب بشورید اگه مایع ضدعفونی کننده دارید حتما بزنید اگر نه اسکاچ بکشید تا اگر گلی داره ازش جدا بشه و تمیز بشه 💜به هیچ عنوان لبو رو خرد نکنید برای پخت و پوست نگیرید چون تمام رنگ و خاصیتش ازش خارج میشه و می‌ره داخل آبش اونموقع رنگ لبو کمرنگ تر هستش 💜خیلی زود بذارید تا عجله ای برای پخته شدنش نداشته باشید لبوی من 4.5ساعت روی حرارت کم بود و خیلی خوب پخته شده بود در آخر حتما کمی نبات اضافه کنید چون نفخ و سردی لبو رو میگیره و خوشمزش می‌کنه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜بعد از سرد شدن خیلی راحت پوستشو جدا کنید و خرد کنید و مجددا داخل آبش بجوشونید کمی دیگه تا طعم بگیرن یا داخل ظرفی بذارید با آب یک ربع بمونن 💜هر جوری که دوست داشتید سرو کنید من برای زیبایی اونها رو به سیخ چوبی زدم امیدوارم دوست داشته باشید دوستای عزیزم😘😘 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی هندوانه یلدا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده مجلسی 🥔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا