eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
آموزش یه لازانیا خوشمزه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لط
آموزش یه لازانیای خوشمزه 📖مواد لازم: فیله مرغ: 5 عدد نمک آرد: 1 لیوان تخم مرغ: 2 عدد آرد سخاری: 1 لیوان پنیر خامه ای: 2 لیوان شیر: 1/4 لیوان نمک: 1 قاشق فلفل سیاه: 1 قاشق پنیر پارمیزان: 1 لیوان سسکچاپ: 2 لیوان سس باربیکیو: 1 لیوان ورق لازانیا بیکن سرخ شده حلال یا پپرونی: 1 لیوان پنیر ورقه ای مزارلا ورقه ای طرز تهیه: مرغ هارا ورقه ورقه می بریم و نمک زده درون آرد، تخم مرغ و آرد سخاری خوابانده و سرخ می کنیم پنیر خامه ای، شیر، نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمیزان را مخلوط می کنیم سس کچاپ را با سس باربیکیو مخلوط می کنیم مخلوط سس کچاپ و باربیکیو را ته ظرف می کشیم و ورق لازانیا را می چینیم و رویش مخلوط پنیر خامه ای و.. را می ریزیم سپس بیکن یا پپرونی را ریخته رویش پنیر ورقه ای می گذاریم و سپس مرغ های سرخ شده را می چینیم و رویش پنیر موزارلا می گزاریم و سس کچاپ و باربیکیو می زنیم و این کار را چند بار تکرار می کنیم به مدت 40 دقیقه با روکش زرورقی درون فر و 10 دقیقه بدون روکش درون فر 180 سانتی گراد یا 350 فارنهایت می گذاریم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 😍😍 🍍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پفکی مواد لازم: • 4 عدد سیب زمینی آب پز • ½ فنجان هویج آب پز • ½ فنجان ذرت • ½ فنجان پیازچه • 1 تخم مرغ • 1 قاشق چایخوری نمک • 1 قاشق غذاخوری روغن • 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روش سیب زمینی ها را آب پز کرده و له کنید. تمام مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.. مخلوط را در یک بطری ریخته طبق فیلم در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کوکی شکلاتی . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فـ
مواد لازم خمیر🔻 آرد 500 گرم آب ولرم 210 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد خمیر مایه فوری 1 و 1/2 قاشق چایخوری بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1قاشق مربا خوری روغن مایع 30 گرم مواد لازم داخل کالزونه🔻 اسفناج 500 گرم پنیر کمی شور 200 گرم پیاز قرمز 1 عدد متوسط نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری مواد لازم رومال🔻 زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 ق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری نمک کمی کنجد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و 10دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و1 ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند. در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید. بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش 2 قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دوباره روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت بدید. زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت داوود پاشا سلام دوستای گلم یه خورش خوشمزه و ترکیه ای و راحت برای زمان هایی که تایم کمتر دارین ، خیلی هم خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نعنا خشک ۱ ق غ رب انار ملس ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم . بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه ، وقت نداشتین اشکالی نداره . بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم .روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد کوفته ها رو بیرون آوردم . یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و روغن تفت دادم ، حالا کوفته ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم .یه کوچولو تفت دادم . حالا رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم . درش رو گذاشتم تا بمونه و خورش زیر حرارت ملایم قوام بیاد . حدود نیم ساعت زمان لازم داره ، نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین . من شکر نمی ریزم توش این خورش کمی ترش هست . اگر دوست نداشتید می تونید کمی شکر بریزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن مرغ😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پاپ کورن مرغ😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــ
مواد لازم🔻 فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ و پودر بتر که جایگزین تخم‌مرغ برای سوخاری کردنه‌. نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم. این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه. مرینیت بسیار خوش طعم بود و کامل بوی مرغ رو گرفته بود. فلیک ها تحمل حرارتی بالایی داشتن و تا کامل پخته شدن مرغ طلایی و ترد ترد موندن و طعم و بافت خیلی خوبی داشتن. همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم🔻 که اونم ترکیب 3 قاشق مایونز،1 قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و 2 تا خیار شور خرد شده و شوید خشک. این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش به . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خورش به . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــو
‌ مواد لازم🔻 - پیاز - گوشت - هویج - سیب‌زمینی - کلم - به - گوجه - لیمو عمانی یا پودرش - نمک - فلفل - زردچوبه ‌ طرر تهیه🔻 اول یه دونه پیاز با هویج و گوشت یه کوچولو تفت بدین ، نصف لیوان آب بذارین یه ساعت بپزه ، بعد از یه ساعت هم همش رو اضافه کنین بره واسه خودش جا بیفته 🥰 ‌ از اون غذاهاست که توی هیچ ظرفی نمیشه ریخت 😁 همونجوری بیار سر سفره با نون بربری ، سبزی خوردن ، یه کله پیاز بزن به بدن و حالشو ببر 😍 به همین سادگی ، به همین خوشمزگی ، سالارپز میشه. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥙املت پنیر و گوجه فرنگی تخم مرغ گوجه گیلاسی پنیر لیقوان کره نمک و فلفل مقدار مواد رو ذکر نکردم چون خودتون میتونین بر طبق سلیقه تون و با توجه به مقدار تخم مرغی که استفاده میکنین تنظیمشون کنین. ابتدا کره رو داخل ماهیتابه بریزین و وقتی آب شد گوجه های گیلاسی که از وسط نصف کردین رو داخل ماهیتابه بریزین و بهشون نمک بزنین و اجازه بدین تا کمی سرخ بشن. تا گوجه ها یکم میپزن و سرخ میشن تخم مرغ ها رو همراه نمک و فلفل هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن و تخم مرغ ها هم از لختی در بیان. حالا تخم مرغ زده شده رو به گوجه ها اضافه میکینم. پنیر رو که به تکه های کوچک تقسیم کردیم، روی تخم مرغ ها پخش میکنیم و بعد در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغ سفت و پنیر نرم بشه. حالا املت لذیذ و خوشگل ما حاضره نوش جان… ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗سالاد سيب زميني و بلال كبابي 😋اين سالاد با اينكه مواد كم و خيلي ساده اي داره ولي بدليل وجود بلال كبابي،طعمش بينظيره. طرز تهيه حدود يك كيلو سيب زميني كوچيك (با پوست و نصف شد)رو در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت بپزيد يا در آب و كمي نمك بپزيد،فقط بيش از حد نپزيد چون له ميشه. چهار تا بلال مكزيكي (بلالهاي دونه درشت و شيرين كه زود ميپزن) رو روي شعله كباب كنيد بعد با چاقو دونه هاشو جدا كنيد. حالا در يك كاسه،سيب زميني+بلال+سه ق غ شويد تازه+سه تا پيازچه+نمك و فلفل سياه و آويشن+يك ق غ سس خردل ملايم(ميتونيد با دو ق روغن زيتون جايگزين كنيد)+سه ق غ آبليمو مخلوط و سرو كنيد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام جذاب😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ ۲ عدد ماست ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و‌فلفل سیاه ،پاپریکا و پودر سیر و آویشن (از هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) ترددیلا ۲ بسته مواد سیب زمینی🔻 سیب زمینی ۶ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری (تمام ادویه های مرغ رو برای سیب زمینی هم استفاده کنید ) مواد سس ماست🔻 ماست ۴ قاشق شوید و پیازچه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه خوبی این غذا اینه که هم میتونید تو فر آماده کنیم ،هم توی ماهی تابه ،سیب و که تو تابه ی گریل بزارین،مرغ رو هم با روغن سرخ کنید ،اگرم دوست داشین مثل من این غذا رو سالم آماده کنید بزارینش تو فر ،فقط دمای پایین مثلا ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅ ژله بستنی انار 😋 دو بسته پودر ژله انار را با سه ليوان آبجوش مخلوط مى كنيم مى گذاريم كاملا خنك بشه نصف بسته پودر ژله آلوورا با دو سوم ليوان اب جوش مخلوط مى كنم كاملاً كه سرد شد با دو سه قاشق بستنى كه در دماى محيط آب شده مخلوط مى كنيم همه جاى قالب انار را مقداركمى چرب مى كنيم مقدارى از ژله انار را توى قالب انار مى ريزيم تا جايى كه شيارهاى دانه هاى انار پر شود درون يخچال مى گذاريم نيم بند كه شد ژله سفيدمان را درون قالب مى ريزيم دوباره درون يخچال مى گذاريم وقتى كه نيم بند شد مابقى ژله انار را هم با چند قاشق بستنى اب شده مات مى كنيم وقالب را پر مى كنيم براى چند ساعت درون يخچال مى گذاريم وقتى ژله سفت شد به راحتى از قالب جدا مى شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو طرز تهیه ش_بدیم. 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 اول سفیده سه تا تخم مرغ رو جدا کنید و با همزن بزنید. ۵۰گرم شکر رو طی دو مرحله به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیره حالا دو تا زرده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید ۵۰ گرم ارد قنادی و ۱۰گرم پودر کاکائو رو اضافه کنید و با قاشق آروم هم بزنید ۳۰میلی لیتر شیر و ۱۵ میلی لیتر روغن رو تو ظرفی بریزید و یکم از خمیری که مرحله قبل درست کردید رو توش بریزید،هم بزنید تا یه دست بشه حالا اونو به بقیه مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ش_بدیم. 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 هم بزنید و به ظرف تخم مرغ اضافش کنید خوب هم بزنید. بعد از پختن کیک از وسط به صورت لایه ای برشش بزنید. یک لایه رو با قطر ۱۵ سانتی متر دایره ای ببرید. لایه دیگه کیک رو با قطر ۱۲ سانتی متر دایره ای ببرید. لایه بزرگتر رو داخل ظرف مناسب بزارید و روش رو با قهوه براش کنید. حالا از ترکیبی که داخلش پنیر ماسکارپونه داشت یه لایه روش بریزید. لایه کوچیک تر رو بزارید روش رو با قهوه براش کنیدو بقیه ظرف رو از مواد پر کنید. ظرف رو داخل یخچال بزارید تا سرد بشه. بعد از سرد شدن از داخل ظرف درش بیارید و روش رو با پودر کاکائو تزیین کنید. دسر ترامیسوی شما امادس بفرمایید نوش جان کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالزونه‌ی پنیر و اسفناج😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میخوام براتون از این بگم که تو هر غذا چه ادویه ای اضافه کنین👇🏻 ⭐️ادویه پلو: گل سرخ یا گل محمدی، زیره،دارچین ، میخک ، هل ( همه رو مخلوط کنید و پودرشو آماده داشته باشین) ⭐️ادویه آبگوشت: زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک ⭐️ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه ⭐️ادویه ترشی بادمجان: گلپر، زردچوبه . ⭐️ادویه ماست وخیار: فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ ⭐️ادویه فلافل: زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله ⭐️ادویه کوکو سبزی: پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فرفل سیاه ⭐️ادویه پلو های مخلوط مثل لوبیا پلو: ادویه پلویی و مقداری دارچین ⭐️ادویه مرغ و ماهی: زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر ⭐️ادویه کباب تابه ای: فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی،سماق، زردچوبه ⭐️ادویه سوپ: پودر آویشن و یک یا دوعدد برگ بو ⭐️ادویه خورشت: دارچین، زیره سبز، پودر گل محمدی اینا همه اول از همه سلیقه ای هستن ولی خب اصولش ایناست. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @tarfand_life کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آسون😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خورشت آسون😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
اسم این غذا خورشت ترش واش هستش که با سبزی های خوش عطر و بو شمالی تهیه شده. مواد لازم🔻 * 3 تا 4 تکه مرغ (مخلوط ران و سینه) * 1 کیلوسبزی ترش واش: جعفری گشنیز ،تره،خلواش چوچاق، (نعنا) خرد شده * 4 عدد بادمجان متوسط * 2 عدد گوجه متوسط * 1 بوته (5 تا 6 حبه) سیر * 1 قاشق غذاخوری مخلوط رب انار ترش و آلوچه * 1/2 استکان آبغوره * 1 عدد پیاز درشت * نمک ،فلفل، زردچوبه، پودر سیر * روغن به مقدار لازم * آب به مقدار لازم در کناره این خورشت جذاب گوجه و بادمجون هم سرخ کنید و با برنج نوش جان کنید. ⚠️نکته: اگر سبزی‌های محلی شمالی را در اختیار ندارید می‌توانید هر سبزی معطری که دوست دارید را جایگزین نمایید.(مثل سبزی قرمه) به جای رب آلوچه از رب انار ترش نیز می‌توانید استفاده کنید.(من حذف کردم دوست نداشتم) به جای مرغ نیز می‌توانید از بلدرچین یا بوقلمون استفاده کنید. اين غذا بيشتر با ماهی دودی و ماهی كولی سرو می‌شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 پیاز رو نگینی کنید و تفت بدین ، تو این فاصله برنج رو با عصاره مرغ ، نمک و کمی پودر زعفران ،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه، وقتی پیاز طلایی شد ، فیله های مرغ رو خرد کنید و اضافه کنید ، بعد از یک ربع که فیله ها کمی نیم پز شدن ، ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و بعد از اون فلفل دلمه رو اضافه کنید ، کمی که تفت خورد ، هویج ، قارچ ، ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کمی بزارین با حرارت ملایم تفت بخوره ، تا مزه ها به خورد هم برن ، حالا داخل یه قابلمه روغن بریزین و ته دیگ مورد نظرتون رو بندازین ، و مقداری از برنج رو بریزن و بعد از اون مقداری از مواد رو بریزین ، همینجوری ادامه بدین تا برنج و مواد تموم بشه ، بعد دم بزارین و یک ساعت بزارین دم بکشه ، این پلو به دلیل داشتن سبزیجات متنوع ، بسیار خوش عطر و طعم و مقوی هست ، پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی توپی با گوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سیب زمینی توپی با گوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطف
سیب زمینی توپی با گوشت مواد لازم: ( برای 4_3 نفر) 250گرم گوشت گوساله چرخ شده 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2 عدد پیاز 1 حبه سیر 1 عدد فلفل سبز سیوری 1عدد فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 عدد گوجه فرنگی پوره شده نمک ، فلفل سیاه 4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط 1مشت پنیر پیتزا 1 قاشق مربا خوری کره 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه‌: پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭