فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی ❤️👌
بورک بادمجان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ایده_بگیریم❤️
#تزیین_میز غذا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی❤️
کیک نارنگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه بورک👌😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی❤️
سالاد سزار😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی❤️
کوفته نخودچی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی گوشت
مواد لازم برای خمیر:
آرد 500 گرم
آب - 250 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
پودر پخت (خمیرمایه) - 1 ق چ خ
نمک 1 قاشق چ خ
مواد برای پر کردن:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
نمک،فلفل قرمز و ادویه جات به مزه
برای روانکاری مخلوط تخم مرغ + زردچوبه
و کنجد برای روی پیراشکی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_مرغ
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پیراشکی_سیبزمینی🥐🥔
سیب زمینی پخته شده ۵۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
آرد سفید ۱پیمانه (۱۵۰ گرم)
🛑 آرد را کم کم بزنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره که چسبنده هم نباشه ممکنه کمتر نیاز بشه
جعفری خرد شده ۵ ق غ
سیب زمینی ها را ابپز کنید و خیلی خوب له کنید
(سیب زمینی خوب پخته شده باشه و موقع له کردن هم داغ باشن)
سپس کره ، نمک زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید
جعفری را اضافه کنید
و در نهایت آرد الک شده
کم کم اضافه کنید و با دست
خوب مخلوط کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی شکل بگیره
به خمیر حدود نیم ساعت در محیط استراحت دهید تا چسبندگیش کمتر بشه
سپس بین دو نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید
(بین دو نایلون هم خوب ارد بپاشید)
قالب بزنید
قالب را هربار در ارد بزنید که خمیر راحت کاتر بخوره و نچسبه
بین آن از مواد میانی دلخواه بگذارید
مثلا مواد گوشتی، مرغی، کالباس، پنیر پیتزا و ...
با دست بپیچانید
و درون روغن داغ با حرارت ملایم در حد طلایی شدن سرخ کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 🔝🔝
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چشم_بلبلی_پلو
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان رولی
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بادمجان رولی . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقـ
#بادمجان رولی😋😋
موادلازم
3 بادمجان
2 گوجه فرنگی
4 فلفل.
ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
نصف فنجان روغن
فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 لیوان آب گرم
نمک
5 قاشق غذاخوری روغن.
آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه
با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت 180 طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما چه مدلی کوکو سبزی درست میکنید؟
.
کوکو سبزی از اون دسته از غذاهایی که به ظاهر خیلی سادس ولی نکات کوچولو کوچولو زیاد داره.
حالا میخوام تک تک نکاتشو بهتون بگم تا ی کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه درست کنید
..
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
شما چه مدلی کوکو سبزی درست میکنید؟ . کوکو سبزی از اون دسته از غذاهایی که به ظاهر خیلی سادس ولی نکات
🔴نکته اول
سبزی کوکو که تازه باشه عطر و بوش ده برابر میشه (تا سبزی منجمد)😬
.
🔴نکته دوم
حتما مقدار تره و جعفری دو برابر شوید و گشنیز باشه تا طعم کوکو عالی بشه
.
🔴نکته سوم
سیر حبه ای داخل سبزی خرد کنید👍
(اینجوری کوکو سبزی مون بوی کوکوی مامان بزرگ هامون رو میده)🤶
.
🔴نکته چهارم
اگر سبزی رو با دستگاه خرد میکنید دقت کنید که نباید زیاد خرد بشه ،اگر سبزی زیاد له بشه حسابی آب میندازه و زمان برگردون کوکو به مشکل بر میخورید. (وا میره)😬
.
و
🔴 نکته آخر اینکه حتما از گردوی ایرانی برای داخل کوکو استفاده کنید تا طعم گردو زیر دندون کاملا حس بشه.
.
سبزی کوکو 400 گرم
شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید
تخم مرغ 3 عدد
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 2 ق چ
گردو خرد شده 2 ق غ
زرشک خرد شده 2 ق غ
آرد 1 ق غ
.
سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
.
داخل تابه روغن میریزیم کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روی مواد رو صاف میکنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم
.
.
🔴میتونید گردو و زرشک رو با مواد مخلوط نکنید
.
کمی از مواد رو که داخل تابه ریختید روش زرشک و گردو بریزید و بعد مابقی مواد رو روش بریزید
.
🔴مقدار سیر،زرشک و گردو سلیقه ای هستش و میتونید کم یا زیادش کنید
.
🔴وقتی خواستید طرف دیگه کوکو رو سرخ کنید حتما کمی روغن تو تابه بریزید .
🔴بعضی ها برای یه کم کاهو خرد شده به مایه کوکو اضافه میکنن
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_کورن_داگ 🍢
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپیر
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_مرغ_بدون_نون_تست
نصف مرغ
پیاز متوسط نگینی شده ۳عدد
قارچ۸-۸ عدد
فلفل دلمه کوچک ۱عدد نگینی شده
زرشک دلخواه
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،پودرآویشن به مقدار لازم
رب گوجه نصف ق غ
پنیر پیتزا ب میزان لازم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس زرشک تازه
تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید.
نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #جغور_بغور 🧆 😋👆
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل و روغن
تخم مرغ
پنیر به دلخواه
نان برگر
روش
از یک لیوان برای صاف کردن یک توپ گوشت خرد شده استفاده کنید.
وسط گوشت را با همان لیوان برش دهید.
در یک قابلمه قرار دهید ، یک تخم مرغ را درون سوراخ گوشت بریزید. با درپوش روی حرارت متوسط بپزید. یک تکه پنیر اضافه کنید.
همبرگر را آماده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزبراتون دستور پخت سس فلفل تند آوردم که میتونید تندیش رو بافلفل ها کم وزیادبکنید
موادلازم::::
گوجه فرنگی۳کیلو
فلفل بلغاری ۱ کیلو
هویج ۵۰۰گرم
فلفل تند ۱۵۰ گرم
سیر ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ میلی
پودرفلفل قرمز ۲ ق غ
نمک ۲،۳ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق غ پر
سبزیجات معطر ۲ ق غ
تمام موادبجز پودرفلفل قرمزوسیاه و سبزیجات رو یکساعت بجوشانید بعد این موادزواضافه کرده بمدت ۵ دقیقه دیگم بجواشانید و خاموش کنید یک شب بماند بعد آمادست💜
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭