eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ به ما بپیوندید🔺🔺
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی مم
کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 60 گرم شیر 240 میلی لیتر آرد الک شده 75 گرم پودر کاکائوی خالص 1 قاشق سوپخوری مقداری نمک کره ی بدون نمک، ذوب شده 3 قاشق سوپخوری شکر 240 گرم آب 240 میلی لیتر پنیر ماسکارپونه 240 گرم شکلات نیمه شیرین 150 گرم کره ی بدون نمک 2 قاشق سوپخوری خامه ی غلیظ فرمی 120 میلی لیتر طرز تهیه: برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند. برای تهیه تافی، سینی فر را کمی چرب کنید. شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید. آن را روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. آن را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر ریخته و سینی را شیب دهید تا یک لایه ی نازک از تافی تشکیل شود. بگذارید 10 دقیقه سرد و خشک شود. تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه ی کوچکی ریخته و با قاشق تافی ها را له کنید. سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپونه بریزید. آن را برای تزئین کنار بگذارید. برای تهیه سس شکلات، شکلات وکره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد ( تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل آن را با برندی مزه دار کنید. یک قالب کرپ یا یک ماهیتابه ی نچسب20 سانتی متری را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. با برس کف آن را با 1 قاشق سوپخوری باقی مانده ی کره چرب کنید. 2 قاشق سوپخوری خمیر کرپ را در آن ریخته و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند. آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود. آن را برگردانید و روی دیگر را نیز 1 دقیقه بپزید. کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آنقدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود. حداقل باید 6 کرپ تهیه کرده باشید. کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید و لای هر کدام یک قطعه کاغذ پوستی یا مومی قرار دهید. کل بشقاب را با حوله ی تمیز بپوشانید. وقتی تمام کرپ ها سرد شد، یک قاشق سوپخوری ماسکارپونه و مخلوط تافی را در مرکز هر کرپ بریزید. لبه ها را تا بزنید تا شبیه بالشتک شود. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید. برای: 6 نفر حاضر است در : 60 دقیقه . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#-فینگرفود- الویه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#-فینگرفود- الویه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا
بچه ها همونجوری که میدونین سالادِ الویه سالادیه که خیلی چیزارو میشه ازش حذف یا اضافه کرد ، مثلا ذرت یا نخود فرنگی با هرچی که دوس ندارین یا بهتون نمیسازه😊 مواد لازم : سیب زمینی پخته شده،رنده شده 4عدد متوسط تخم مرغ پخته رنده شده 2 عدد ذرت بخارپز شده نصف لیوان نخود فرنگی بخارپز شده نصف لیوان خیارشور رنده شده به مقدار دلخواه سینه مرغ به مقدار دلخواه(من پختم رنده کردم) سس مایونز یک لیوان و نیم نان تست فلفل قرمز(به دلخواه) هویج بزرگ گوجه گیلاسی قالب دایره،قالب ستاره کوچولو پنیر ورقه ای گودا طرز تهیه : سیب زمینی و تخم مرغ و ذرت و خیارشور و مرغ رو باهم قاطی ، نخود فرنگی نصف لیوان داخل کمی آب نیم ساعت بخارپز میکنیم،بعد به مواد اضافه میکنیم و سس و فلفل هم میزنیم و یکمی هم خردل،شروع به همزدن میکنیم،الویه که حاضر شد میزاریم کنار با قالبمون نان تست رو قالب میزنیم ، حالا اگه قالبتون کوچیک باشه میتونین از هر نان تست 2تا قالب نون دربیارین ، اضافه ی نون هم میزاریم بعدا با الویه بخورین😊 دومین قالبی که نون رو زدیم ، نون رو از قالب درنمیاریم و مقداری از الویه داخل قالب(روی نون) میریزیم قشنگ دیواره های داخلی قالب رو با قاشق فشار میدیم بعد آرووووم از زیر نون رو فشار میدیم که در بیاد ، اون یکی قالب نون رو روش میزاریم،پنیر گودا هم قالب میزنیم روش میزاریم بعد هویج رو‌هم خیلی نازک خلالی برش میدیم تا راحت قالب بخوره،اونم قالب میزنیم و با هویج و نصف گوجه گیلاسی و خلال دندن تازه تزیین میکنی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
_آش . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
# تزیین _برنج قالبی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كره ١٢٠گرم پودر قندنصف لیوان آرد دولیوان روغن مایع 2ق غ ماست پرچرب 2ق غ بکینگ پودر نصف ق چ خ کنجد شکلات صبحانه زرده تخ مرغ برای رومال کردن کلوچه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی اسفناج😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت مرغ آلو تو فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خورشت مرغ آلو تو فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطف
مواد لازم مرغ :4 تكه سيزمينى :2 عدد متوسط پياز :1 عدد بزرگ آلو ى سياه :6 عدد هويج :2 عدد كوچيك نمك و فلفل سياه به ميزان لازم زعفران دم كرده طرزتهيه اول ته ظرف فرمون نصف پياز رو ميچينيم و مرغا روش ميچينيم و زعفران و نمك ميزنيم و سيبزمينى و هويج رو به دلخواه خرد و همراه آلوها بهش اضافه ميكنيم و بقيقه ى پيازا روى مرغا ميچينيم و با فويل درش رو بسته و در فرى كه از قبل گرم كرديم به مدت يك ساعت ميزاريم بپزه و بعد بيرون آورده و سسى كه درست كرديم روش ميريزيم و دوباره نيم ساعت در باز تو فر تا جا بيافته و با پلو نوش جان . براى تهيه سس : پياز داغ درست كرده كمى زردچوبه و فلفل سياه و يك قاشق غ خ رب گوجه بهش ميزنيم و تفت ميديدم و نصف ليوان اب بهش اضافه ميكنيم و روى مرغ پخته ميريزيم پخت مرغا بستگى به نوع مرغ داره اگر با يك ساعت پخته نشه نيم ساعت ديگه هم اجازه بديدن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده گوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده گوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پیده گوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــور
با این دستور 4 تا 6 عدد پیده خواهید داشت آرد 3 پیمانه(حدود 400 گرم) خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر 1 قاشق چایخوری استاندارد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری استاندارد 1 عدد زرده تخم مرغ+کمی کره+کمی زعفران+کنجد برای رومال آب ولرم نصف لیوان برای عمل آوری+کمی بیشتر برای خمیر شدن آرد . گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم پیاز نگینی شده 1 عدد درشت گوجه فرنگی ریز نگینی شده 2 عدد درشت جعفری ساطوری 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 2 حبه یا مقداری پودر سیر فلفل دلمه ریز نگینی شده 1 عدد . خمیرمایه فوری+شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید. آرد+نمک را با همزن دستی مخلوط و سه بار الک کنید. خمیرمایه عمل آمده+روغن مایع را به آرد اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید و کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرارداده و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. . در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود،سپس فلفل دلمه ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت داید تا نرم شود و بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید. کمی زردچوبه+فلفل+نمک+سیر له شده یا پودر سیر اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ریز نگینی شده را هم اضافه کنید و کمی که آب گوجه فرنگی کشیده شده رب گوجه را اضافه و تفت دهید. مواد گوشتی را کنار بکذارید تا خنک شود. . بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید . سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید. بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده،کاغذ روغنی رو کمی چرب و بعد خمیر پیده را روی آن قرار دهید. روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید. میتوانید به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی میده بپاشید. دور تا دور خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران(به دلخواه)+کمی کره رومال کرده و کنجد بپاشید. پیده را در فر با حرارت 200 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در فر برقی دما 20 درجه کمتر پیده را در تابه روی گاز میتونید بپزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم برای خمیر پنکیک: تخم مرغ 5 عدد شیر 1 لیوان آب 2 لیوان (می‌توانید یک لیوان دیگر اضافه کنید) آرد 3 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری . خمیر رو چطور درست کنیم 👩‍🍳 همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود. مواد میانی: فلفل سبز 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نصف 1 عدد کالباس 100 گرم جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده 2 لیوان سس قرمز دستور قسمت خوشمزه ‌ترش👨‍🍳 ابتدا فلفل ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط می‌کنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس می‌زنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ می‌بندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک ها را به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و خامه مرغ و خامه: یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍 یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم. مواد لازم : 700گرم سینه یا ران مرغ 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک فلفل سیاه تکه های فلفل دلمه ای پودر فلفل قرمز 1 حبه سیر نصف قوطی خامه 3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم) مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم نوش جان مرغ و خامه: یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍 یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم. مواد لازم : 700گرم سینه یا ران مرغ 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک فلفل سیاه تکه های فلفل دلمه ای پودر فلفل قرمز 1 حبه سیر نصف قوطی خامه 3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم) مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تیرامیسو . . یه بسته پنیر ماسکارپونه رو با حدود۱/۴ لیوان پودر قند جداگانه با همزن میزنیم تا یکدست شه بعد تقریبا ۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته قنادی و نصف ق چ وانیل رو بهش اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم تا یکدست شن.بیسکوییت لیدی فینگر رو چن ثانیه داخل قهوه دم کرده نگه میداریم و دورتادور رینگ یا قالبمون و همینطور کف قالب به ترتیب میچینیم یه مقدار از ملات خامه ای روش میکشیم،کمی پودر کاکائو الک کرده و دوباره بیسکویت خیس خورده روش میچینیم و باز مواد خامه ای انقدر تکرار میکنیم تا مواد تموم شه،فقط لایه آخر باید ترکیب خامه ای باشه روی ظرف سلفون میکشیم و حداقل واسه ۱۲ ساعت میذاریم یخچال تا بیسکویت نرم بشن و طعمشون به خرد هم بره بعد استراحت رینگ دورش رو باز میکنیم,در اخر روش پودر کاکائو میپاشیم.من خودم نسکافه الک کردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم: ۴ قاشق غذاخوری آرد یک لیوان شیر ۲۰۰ گرم کره هم دمای اتاق یک لیوان شکر آرد و توی شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم.یواش یواش همش میزنیم تا غلیظ بشه.تقریبا به غلظت حلوا.بعد اجازه میدیم توی دمای اتاق خنک بشه. کره که هم دمای محیط شده و شکر رو اونقدر میزنیم تا شکر کاملا در کره حل بشه و رنگ کرم روشن بشه. مخلوط آرد و شیر که خنک شدن رو به شکر و کره اضافه میکنیم و با دور تند همزن هم میزنیم.بعد از حدود بیست دقیقه هم زدن باتر کریم آماده ست.میتونیم رنگ و اسانس دلخواهمون رو هم اضافه کنیم . فرم گرفتن این باترکریم کمی طول میکشه پس صبور باشید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
قطاب 😋 یه عصرونه خوشمزه داریم چه عصرونه ای😋 قطاب کیا دوستش دارن ؟؟ بریم‌سراغ رسپی موادلازم👇 زرده تخم مرغ ٢عدد گلاب ١/٢پيمانه شير ١/٤پيمانه ارد ٢پيمانه بيكينگ پودر ٣قاشق مربا خوري روغن براي سرخ كردن براي تزئين: پودر قند،پودر پسته،پودر هل زرده ها را بزنيد ،گلاب وشبر را اضافه كنيد. ارد وبيكينگ پودر را اضافه كنيد ،خوب مخلوط كنيد،تا به دست نچسبد،اگر لازم بودخيلي كم ارداضافه كنيد. در يخچال يك ساعت استراحت دهيد. خمير را پهن كنيد،٣/٤سانتيمتر من از كاتر قلبي استفاده کردم اما ميتونيد از يك كاتر دايره اي استفاده كنيدومثل روبان از وسط جمع كنيد. ودر روغن سرخ كنيدتا طلايي شود وباپودر پسته وپودر قند تزئين كنيد. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پان اسپانيا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پان اسپانيا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 یک عدد تخم مرغ رو همراه با سه قاشق غذا خوری شکر(اگه شیرین تر دوست داشتید بیشتر بریزید) خوب هم میزنیم و کنار میگذاریم. دو قاشق تقریبا پر نشاسته، یا دو قاشق آرد برنج یا دو قاشق پودر کاستر (هر کدوم رو که داشتین استفاده کنید، رسپی اصلیشو بهم بزنیم بد نمیشه(اصلش نشاسته ست ولی من پا پودر کاستر بیشتر دوست دارم))رو با دو لیوان و نیم شیر سرد خوب مخلوط کنید.و مخلوط تخم مرغ و شکر رو بهش اضافه کنید و روی شعله گاز بگذارید و مدام هم بزنید (اگه یه لحظه غافل بشید زود میبنده و گلوله گلوله میشه).تا غلظتش مثل فرنی بشه.مایع رو شل تر بردارید چون بعد از سرد شدن سفت میشه و سفتش خوب نمیشه.مرحله اخر هم سه قاشق غذا خوری خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. توی ظرف سرو اول بیسکویت پتی بور میگذاریم و مقداری از مایع میریزیم و دوباره بیسکویت و مایع پان.دو ردیف بیسکویت کافیه.اخر سر هم پودر کاکائو رو روی ظرف الک میکنیم.و چند ساعت توی یخچال میگذارم تا ببسکویت ها حالت کیکی پیدا کنند و نرم بشن. توی دستور اصلی مقدار کمی هم آرد داره که چون خیلی سنگین میشه من ازش صرفه نظر میکنم.بین لایه ها میتونید موز حلقه شده و گردو خورد شده اضافه کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸💛🌸 💛🌸 🌸💛 💛 "س"💛 💛آسمان‌خورشيدرابگرفته و دف می‌زند 🌸هر فرشته بر قدوم فاطمه کف می‌زند 💛تا بيايد دختـــر يڪتای ختم المرسلين 🌸انبيا ازعرش تا روی زمين صف می‌زند 💛💛میــــلاد ریحـــــــــــانه نبی💛💛 🌸🌸بـــــانـــــوی دوعالــــــــــــم🌸🌸 💛💛حضرت زهـــرا مبــــــــارک💛💛 💛🌸 🌸💛