eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.8هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
47.2هزار ویدیو
151 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸 🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸 🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸 🌸اَللّهُــــــمَّ 🌸صَلِّ عَلی 🌸مُحَمَّــــــدٍ 🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘ 🌸🌸🌸🌸🌸
پوست پرتقال •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ کپی ممنوع⛔️
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#خلال پوست پرتقال •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــ
خلال پوست پرتقال یا نارنج کاربردهای زیادی داره. 1)وقتیکه تلخیش گرفته شده باشه یا به اصطلاح شیرین شده باشه برای انواع غذاهای مجلسی قابل استفادست. مانند مرصع پلو، شیرین پلو، قیمه نثار، هویج پلو، آلبالو پلو، زرشک پلو با مرغ مجلسی و تزیین انواع پلو ها. 2)به خاطر عطر پوست پرتقال در بعضی از انواع کیک و شیرینی ها، از پودر خشک شده ی اون استفاده میشه. 3)به خاطر چربی سوز بودن خلال پوست پرتقال از اون داخل انواع دمنوشها استفاده میشه. 4)میشه بعد از شیرین کردن خلال ها اونها رو توی شکر غلطوند و بعد داخل شکلات آب شده زد تا خلال پوست پرتقال شکری داشته باشیم که خیلییییی خوشمزست. 4)کاربرد دیگه اینکه خلال ها رو شیرین کرده و بعد خشکشون کنیم تا یک چیپس میوه ی ترد و خوشمزه داشته باشیم. *در دو مورد آخر خلالها رو باید درشت تر بگیریم. . برای درست کردن این خلال ها، ابتدا پرتقال رو خوب شسته و با یک چاقوی اره ای یا پوست کن، لایه رویی پرتقال رو که نارنجی رنگه و منبع اصلی اسانس پرتقاله برش میدیم و سعی میکنیم تا جایی که بشه ،قسمت سفید رنگ اون رو جدا نکنیم. بعد به کمک قیچی برشهای نازک و یکدست میزنیم . سپس خلال ها رو روی شوفاژ یا بخاری روی فویل یا کاغذ یا سینی فلزی گذاشته و اجازه میدیم تا خشک بشن. *اگر میخواهید از خلال ها برای انواع کیک و نان و شیرینی ها استفاده کنید ، بعد از خشک شدن ، خلال ها رو آسیاب کرده و در یخچال نگهداری کنید. البته در بعضی دستور کیک ها از خلال پوست پرتقالی که خشک نشده و تازست استفاده میکنن. *اگر میخواهید برای غذا استفاده کنید، حتما باید تلخی خلال ها گرفته بشه. پس بعد از خشک شدن، خلال ها رو به همون صورت در ظرف در دار داخل یخچال یا فریزر قرار داده و هر زمان که بهشون احتیاج داشتیم بنا به اندازه مصرفمون اون ها رو شیرین میکنیم. برای اینکار، سه مرتبه و هر بار پنج دقیقه خلال ها رو جوشونده و بعد بلافاصله بعد از به جوش آمدن آب ، داخل آب سرد ریخته و آبکش میکنیم. این کار باعث میشه تلخی خلال ها گرفته بشه. برای شیرین کردنش باز خلال ها رو همراه آب و مقداری شکر روی حرارت ملایم قرار داره و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکر به خورد خلال ها بره و شیرین بشن، سپس توی آبکش ریخته و بعد روی غذای مورد نظرمون استفاده میکنیم. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ کپی ممنوع⛔️
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
شیرینی برنجی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط ف
آرد برنج 500 گرم ( تقریبا سه لیوان به اضافه یک سوم لیوان) روغن جامد 250گرم (تقریبا یک لیوان) ( یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد حلبی همون نباتی(نیمه جامد) و یا بهتره نصف روغن صاف و نصف روغن نباتی باشه ) پودر قند 140 گرم(تقریبا یک لیوان) زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1 ق م گلاب 4 ق غ من خودم نصف روغن نباتی (نیمه جامد) و نصف روغن حیوانی استفاده کردم بسیار روغن کرمانشاهی خوشمزه اش می کنه . ابتدا روغن جامد رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه . پودر قند رو الک کردم و روغن و پودر قند رو همون با همزن دستی کمی زدم ، بعد تخم مرغ رو اضافه کردم در واقع یک تخم مرغ کانل همراه یک زرده و یا میشه کفت دوتا زرده تخم مرغ به اصافه یک سفیده ،با همزن دستی زدم . هل و گلاب رو هم ریختم و مخلوط کردم . حالا آرد برنج رو که الک کرده بودم یه کم ریختم و کمی هم زدم و مابقی رو با دست مخلوط کردم نیاز به ورز دادن نداره فقط نوک انگشت .(آرد تقریبی تا زماتی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی باعث ترک خوردن و سفت شدن میشه .) دو قسمت کردم به یک قسمت زعفران غلیظ ریختم و یک قسنت رو همون طور گذاشتم اگر یک رنگ درست می کنین و زعفرانی میخواید قبل ریختن ارد باشه که چه بهتر . بعد خمیرها رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و توی محیط خنک بیرون از یخچال ، اما خنک باشه ( اگر هیچ جای خنکی نیست یخچال بزارید) قرار دادم یه شب تا صبح بمونه برای استراحت . بعد از خمیر به اندازه 1 ق م برداشتم خمیر پودریه الان و حسابی هر گوله ای رو که بر می دارید توی دست ، با کف دست مثل شستن رخت ورز بدین و خیلی خوب بعدش قل بدین و گرد کنبن و بعد روش مهر بزنین . هر جوری هر شکلی بخواین . بعد هم روش تخم خرفه ریختم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم توی فر با دمای 150 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دادم . شیرینی ها خنک شد از سینی بردارین زود دست نزنین تا له نشه حدودا 70 عدد شیرینی میشه . ماندگاری در ظرف درب بسته 3 ماه در محیط خنک با کیفیت می مونه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شکم پر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بادمجان شکم پر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فق
یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج ، دیروز هم توی پست عکسش در مورد این غذا و اینکه کجاها درست میشه توضیح دادم . اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. . برای 4 نفر بادمجان به تعداد افراد 4 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه رب گوجه 2 ق غ بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 . برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم . داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم . توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم . حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک فرشته یا کیک خوراک فرشته یه جور کیک اسفنجیه که به خاطر نرم و لطیف بودن زیادش به این اسم شهرت داره. مواد لازم: آرد 1 پیمانه نمک ¼ قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ 12 عدد به دمای محیط رسیده شکر 1 و ¼ پیمانه اسانس وانیل چند قطره قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید. فر را روی 180 درجه روشن کنید. ارد را همراه نمک سه بار الک کرده کنار بگزارید. سفیده تخم مرغ را حدود 1 دقیقه بزنید تا کف کند. سپس شکر را قاشق قاشق اضافه کرده بزنید حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کاملا سفت شده از ظرف نریزد. وانیل را در آخر اضافه کنید. ارد را قاشق قاشق روی سفیده تخم مرغ زده شده الک کنید و با کمک لیسک به صورت دورانی هم بزنید. بسیار مراقب باشید پف سفیده تخم مرغ نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته داخل فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. دقت کنید کی برای پف کردن به دیواره قالب میچسبد و بالا می آید پس دیواره های قالب را نباید چرب کرده باشید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 کوکی پودینگی با بافتی نرم که تو دهن آب میشه😊👌 تعداد کوکی: حدود 18 عدد موادلازم 125 گرم کره 2 ق غ پودرشکر وانیل 1 ق چ 1 بسته پودرپودینگ وانیلی 1 عدد زرده تخم مرغ آرد 1 پیمانه شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری 50 گرم شکلات تلخ با کیفیت ( من از 70 درصد لینت استفاده کردم) که میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای 80 گرم از 40 گرم شکلات، استفاده کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیرینی زبان هزار لا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
شیرینی زبان هزار لا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــ
شیرینی زبان با خمیر هزار لا: مواد لازم برای خمیر: آرد کاملا سفید 300 گرم یا 2 پیمانه کره 150 گرم یا 3/4پیمانه تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک ق غ جوهر لیمو نصف ق چ وانیل نصف ق چ نمک یک ق چ آب خنک یک فنجان طرز تهیه خمیر هزار لا: برای تهیه خمیر هزارلا ، ابتدا در کاسه بزرگی آرد و وانیل را بریزید ، وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید ، بماند تا جا بیفتد. در جای مسطحی آرد پاشیده ، خمیر را به قطر 2 سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا ، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته ، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. طرز تهیه شیرینی زبان : خمیرهزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر یک الی یک و نیم سانتی متر باز کرده و با عسل که با آب مخلوط کرده ایم روی سطح خمیر میکشیم و با قالب شیرینی زبان ، خمیر را قالب می زنیم و با نوک کارد تیزی وسط خمیر را از طول برش 2 سانتی می زنیم و در سینی فر می چینیم و آن را در طبقه ‌وسط فر با دمای 400 درجه فارنهایت ، یا 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و بپزند. نکته : 1- در صورتی که جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان کج خواهد شد. 2- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند. 3- شیرینی هایی که می توانید با این خمیر هزارلا تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای جوجه حلزونی : سینه مرغ بدون استخوان(من سینه مرغ رو آماده و بسته بندی از هایپر گرفتم) زعفرون نمک و فلفل سیاه( اندازه ای ک دوس دارین) روغن زیتون خوراکی ۲ قاشق غذاخوری لیمو ترش تازه ۱ عدد درشت (ترجیحا تازه باشه اما میتونید از آبلیمو آماده استفاده کنید) سیخ فلزی یا چوبی سایز کوچک (بچه ها من این سیخ هارو از یه پلاسکو فروشی بزرگ که همچی داشت خریدم) طرز تهیه : سینه ی مرغ رو خلالی برش میدیم ب قطر ۱ سانت، ابتدا زعفران رو اضافه میونیم‌تا کامل رنگ بگیرن بعد نمک و فلفل و روغن زیتون و در آخر پیاز و آب لیموی تازه را اضافه میکنیم‌. ترجیحا یک شب مواد استراحت کند. بعد رول کرده و به سیخ میزنیم. تابه رو روغن ریخته و میزاریم داغ بشه و بعد جوجه هارو میزاریم داخلش و درب تابه رو میزاریم تا مغز پخت بشن. حرارت ملایم. مدت زمان برای هر طرف ۱۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌺 اگر میخوای یک کار جدید و بروز انجام بدی سریع عجله کن 🎯 تو خونه بشین و کار کن 🎯 جذاب ترین دوره آموزشی ایتا 🎯 اسکاج رنگی بباف و پول در بیار 🌈 🎯 آموزش 15 مدل اسکاچ شیک 😍 با فیلم و رفع اشکال کامل 🔴عجله کن ظرفیت در حال تکمیله برای دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده پیتزا بادمجان!! 😍😍 دستورالعمل تهیه: یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید. بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ_آموزشی تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ_آموزشی تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک گاتوشا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک گاتوشا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط ف
کیک گاتوشا روغن مایع 150 گرم شکر200 گرم شیر125 گرم پودر کاکائو 60 گرم تخم مرغ2 عدد آرد سفید300 گرم ب پ 2 ق م نمک 1 پینچ نسکافه 20گرم شیر شکر را کمی هم میزنیم تا شکر حل بشه. کاکائو را به روغن اضافه کرده وهم میزنیم به مواد بالا اضافه میکنیم.6_5تا قاشق از مواد را برمیداریم وکنارمیزاریم. تخم مرغ را اضافه کرده کمی هم میزنیم. ارد ب پ نسکافه روکه در یک قاشق اب جوش حل کردیم ونمک را به مواد اضافه وبالیسک مخلوط میکنیم‌. داخل سینی20*20 که چرب وارد پاشی کردیم میریزیم. به مدت40 دقیقه داخل فر قرار میدیم. از فر که دراوردیم برش داده و باسیخ چوبی روی کیک روسوراخ کرده مواد سس را روی کیک میریزیم. من به سس کمی خامه هم اضافه کردم. قطر قالب من 24 بود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍡 😋👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ماکارانی ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 قیمت هزاران فروشنده رو تو ترب برای هر محصولی مقایسه کن و از بهترین فروشنده بازار، آنلاین بخر ! لینک دانلود 👈 https://trc.metrix.ir/rqvlfa/ دانلود مستقیم اندروید👇
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
pkg.apk
6.9M
ترب_ بهترین قیمت بازار
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 ۴ تا خيار ۱ انار دون شده، ۲ تا پيازچه خرد شده رو مخلوط كنيد برای سس: ۲ ق غذاخوری روغن زيتون ۳ ق غ آبليمو نمك و فلفل سياه روی سالاد مقداری پنير فتا مكعبی بريزيد و سس رو روش بريزيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍖🍗 بهترین روش براى آب کردن یخ مرغ و گوشت فریزرى، قرار دادن آنها در یک کیسه فریزر در بسته و نگه داشتن آنها در آب خنک براى مدتى می‌باشد این کار مانع رشد باکتری ها می شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از هنرکده عشــ❤ــق💍
هرچی به آقامون میگفتم دیوارا نم گرفته زشت شده😩 میگفت عزیزم😙 درستش میکنم غصه نخور ، منم ساکت میشدم 😛 دیگه دیدم فایده نداره خودم دست بکار شدم 💪 یه ۲۰ زدم هرکی میاد دهنش وا میمونه😻 این کانال معجزه زندگی من بود👇👇😍 http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸صبح را آغاز می کنیم 🍃با نام دوست 🌸جنبش عالم همه 🍃با یاد اوست 🌸آن خدایی 🍃که عشق را در ما نهاد 🌸مهر و محبت 🍃هرچه زیبایی در اوست 🌸 بسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم 🌸