فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کتلت_مرغ_و_سبزی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهیه #دسر_محلبی_با_مغز_پرتقال #دسر_ترکی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آخ نون که نیست پنبه اس
❤️نان بِلَکی عصرانه
آرد سفید ۳۰۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
بهبود دهنده ۲ گرم( نداشتین نزنین)
شکر ۶۰ گرم
نمک ۳ گرم
تخم مرغ ۱ عدد+ یک زرده
آب ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم
کره ۲۵ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل کمی
اول آرد رو الک کنید نمک و بهبود دهنده رو هم بهش اضافه کنید بزارید کنار.خمیر مایه رو بااب ولرم و ۱ ق م شکر عمل بیارین، حالاتخم مرغ و اون ی زرده و خمیرمایه عمل اومده و شکر،وانیل رو با همزن برقی یا دستی بزنید در حدی که مخلوط بشن حالا آرد رو اضافه وشروع به زدن یا ورز دادن کنید ،تا خمیر صاف و یکدست بشه بعد کره همدمای محیط و روغن مایع رو اضافه کنید اولش خمیر شل میشه اما با وزیر دادن درست میشه، آرد زیاد نزنین ؛ خب خمیر رو بزارید توی ظرف تا ۳۰ دقیقه استراحت کنه
بعد چون های ۶۰ گرمی بگیرید،تو ظرف بچینید روشو بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه استراحت کنه
در آخر با ی برس روی نونا شیر رومال کنید و کنجد بپاشید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ بپزه
زمانش بستگی به فر خودتون داره تو فر من ۲۵ دقیقه زمان برد
نوش جان🥰
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پودرپیازخانگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پودرپیازخانگی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
#پودرپیازخانگی
پودر پیاز جزو اون ادویه هاییه که خیلی در صنعت مواد غذایی استفاده میشه و خیلی کاربرد داره چون عطر و طعم خاص و عجیبی به غذاها میده که به هیچ وجه با پیاز تازه نمیتونیم به این عطرو طعم برسیم
مثلاً بعضی طعمهای چیپس و پف فیل،بعضی غذاهای کنسروی،سوسیس کالباس ، انواع سس ها و ...... طعم مزه خاصشون به خاطر پودر پیازه
در خونه هم از پودر پیاز در تهیه ی انواع سس های خونگی ، پودر سوخاری،کوکو ،کتلت،شنیسل،ماهی، جوجه ،استیک،انواع خوراکها، و هر چیزی که فکرشو بکنید استفاده میشه
بخصوص اگر بخواین در خونه سوسیس کالباس درست کنید حتما به پودر پیاز خونگی نیاز دارید چون پودرپیاز شرکتی طعم و مزه ی خیلی ضعیفی داره
طرز تهیه:
حدود نیم کیلو پیاز رو پوست گرفته وشسته و خشک کنید سپس خردش کنید،سعی کنید درشت خرد نکنید تا زودتر خشک بشه ،بعدبچینید داخل سینی فر
فر رو روی پایین ترین درجه ای که داره روشن کنید و بذارید داخل فر تا کاملا خشک بشن
وقتی که کاملا خشک شد از فر بیرون بیارید و بلا فاصله بعد از اینکه سرد شد آسیابش کنید
🔴فوت کوزه گری👌 : اگر پیاز های خشک شده رو بلافاصله بعد از خنک شدن ،سریع آسیاب نکنید ، رطوبت محیط رو جذب میکنه ونرم میشه و دیگه خوب آسیاب نمیشه
🔵_پودر پیاز رو در یک ظرف شیشه ای با درب محکم که رطوبت و هوا به داخلش نره بریزید ودر یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید
نکته: بهتره که تو یخچال نگهداری کنید تا طعم و بوش مدت طولانی حفظ بشه. 🔵نکته:اگر موقع خشک کردن پیاز یا هر چیز دیگه ای فر داغ بشه باعث تیره شدن رنگ پودر پیاز میشه ،پس هر موقع دیدین فر زیاد داغ شده خاموشش کنید و دوباره چهل دقیقه بعد روشنش کنید و به کار ادامه بدین.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کباب_تابه_ای
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موساکو
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
شکم_پاره دوستش دارم خیلی زیاد .....اخه چه دلبریم شده😋
سلام دوستان و نازنینای گل🙆
انشالله که روز خوبی رودرپیش روداشته باشین..اینم یه شکم پاره خوشمزه 😉جای همگی خالی❤❤❤ #بادمجون_شکم_پاره
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندهایی باماکروویو
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸
🌸اَللّهُــــــمَّ
🌸صَلِّ عَلی
🌸مُحَمَّــــــدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل تهیه کره بادوم زمینی
#کره_بادام_زمینی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
طرز تهیه #فسنجون 😋😋👇👇 گردو آسیاب شده برای هر نفر 2 ق غذاخوری من برای دو نفر درست کردم
پیاز 1 عدد متوسط
کره 50 گرم
آلو 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب انار 3 تا 4 ق غ خوری
شکر 1 ق غ خوری
زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان
نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم 🌻ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه کرده خوب تفت میدیم نمک فلفل زرد چوبه میزنیم اگه دوست داشتید کمی گردو رو تفت بدین (من دوست ندارم گردو تفت بخوره ) بعد رب انار و شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم دو لیوان آب ریخته وقتی ک آبش جوش اومد گوشت چرخ کرده ک ب همراه 1 عدد پیازمتوسط ک آبشو خوب گرفتیم و نمک فلفل و زرد چوبه بهش زدیم و خوب ورز دادیم و ب صورت گردی های کوچک در اوردیم و در کمی روغن تفت دادیم رو ب خورشت در حال جوش اضافه میکنیم و ب مقدار کافی زمان میدیم ک بپزه و جا بیافته اگه دوست دارید روغن بندازه اواخر پخت بهش چند تا تیکه یخ اضافه کنید و نیم ساعت آخر چند عدد آلو خورشتی در صورت تمایل استفاده کنید این غذا بسیار عالی و خوشمزه امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيا مثل من عاشق بادمجون هستن؟؟
#ایده_يه_غذاي_ساده اما خيلي خيلي خوشمزه با بادمجون
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد.
#چیکن_وینگز
بال مرغ
سرکه بالزامیک
شکر قهوه ای
سس کچاپ
نمک و فلفل و زنجبیل
روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥦 کانال آشپز خونه
#بسبوسه 🥧 😋
▫️۱ پيمانه آرد سمولينا
▫️۱ پيمانه ماست
▫️نصف پيمانه شكر
▫️۱عدد تخم مرغ
▫️نصف پيمانه روغن
▫️پودر هل مقداری
▫️وانيل مقداری
▫️بكينگ پودر
🔸ابتدا تخم مرغ رو خوب با همزن ميزنم و وانيل و پودر هل را اضافه ميكنيم. سپس باقی مواد شامل آرد سمولينا، ماست، شكر، روغن و بكينگپودر را اضافه ميكنيم. خوب را مواد باهم مخلوط كرده و در صورت نياز اگر ديديد مواد خیلی سفت است؛ در حد قاشق قاشق اب اضافه كنيد. قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ميريزيم. سپس داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار میدهیم. در اخر كار هم گريل را روشن كنيد تا روی بسبوسه طلايی بشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین_سالاد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیف تخم مرغ
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکههای گوشت در کنار هویج، کدو و مخلفات دیگه که داره بهمون چشمک میزنه.. یه تصویر رویایی برای عاشقان غذا به ارمغان میاره😜😍
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#قليه_ماهي🦈
موادلازم:
ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه
گشنیز ٢٥٠گرم
شنبلیله ٥٠گرم
سیر : ٦-٧ حبه
پياز: ١عدد بزرگ
عصاره تمر هندی :١ پیمانه(پ ن را بخونيد)
آرد :٢ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و سياه، نمک،پودر تخم گشنیز،پودر سیر به ميزان لازم
رب گوجه: ١ قاشق غذاخوری(اختياري)
رب انار:١ قاشق غذاخوري(اختياري)
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خوشمزه و راحت
مواد مورد نیاز:
250 میلی لیتر. شیر
🍫70 گرم کره ذوب شده
🍫100 گرم شکر + وانیل (اختیاری)
🍫 1 قاشق چای خوری مخمر و نوک ق چ نمک
🍫1 عدد تخم مرغ
550 گرم آرد قنادی
برای پر کردن:
100 گرم شکر + دارچین
یا
100 گرم شکر + 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
50-70 گرم کره ⠀
برای خامه:
g200 گرم خامه
شکر
🍫3-4 قاشق غذاخوری شیر ⠀
طرز تهیه:
شیر را گرم کرده تا به درجه 30-40 برسد (داغ نباشد فقط کمی گرم شود)سپس مخمر را اضافه کنید(مخمر نباید به شیر داغ اضافه بشه وگرنه خراب میشه) و به مدت ده دقیقه بزارید بمونه ،بقیه مواد رااضافه کرده و به مدت ربع ساعت ورز بدید سپس طبق کلیپ در ظرف بچینید و بزارید تو فر 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋
مواد لازم بورک گوشت🔻
گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا:۱بسته
پیاز:۱ عدد
نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه:۲قاشق
فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : به میزان لازم
🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دسر_عربی 🍮 😋
▫️شیر 2 لیوان
▫️کرم کارامل 1 بسته
▫️پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
▫️شکر 2 تا 4 قاشق غذاخوری( من 3 قاشق ریختم)
▫️پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پر+ نصف قاشق غذاخوری
▫️خامه صبحانه 200 گرم یا یک بسته
▫️بیسکوییت پتی بور 15 عدد
🔸شیر رو در ظرف بریزید و پودر کرم کارامل رو به همراه شکر+ نسکافه به شیر اضافه کنید و پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر و پودر ژلاتین و پودر کرم کارامل و #نسکافه در شیر حل بشن.
بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید به همراه خامه.
بعد مواد رو در میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه.
مایه رو در قالب چرب شده بریزید، قالب رو در یخچال بذارید تا دسر ببنده
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭