eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌸صبحتـون زیبـا 🍃🌸براتون بهترین ها را 🍃🌸آرزو می کنم 🍃🌸همان بهترین هایی 🍃🌸که فقط خـدا میداند وبس 🍃🌸زندگیتون پر از نگـاه 🍃🌸پر مهر و محبت ایزد منان
تخم مرغ دوعدد شکر یک لیوان کره یک قاشق غذاخوری شیر یک لیوان آرد یک ونیم لیوان بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل نوک قاشق چای خوری تخم مرغ را با همزن برقی بزنید،وانیل وشکر را اضافه کنید،آنقدر بزنید تاپف کند وحجمش دو برابر شود.کره نرم شده رو اضافه کنید وهم بزنید،شیر راهم اضافه کرده وهم بزنید. آرد وبکینگ پودر را الک کرده ودرچندمرحله اضافه کرده کل مواد رو بالیسک مخلوط کرده تایکدست شود. قالب وافل رو بذارید گرم بشه ازمواد داخلش بریزید وسه تا پنج دقیقه صبر کنید وبعد برگردونید تا دوطرف خوب پخته بشه. این خوشمزه رو مابا مربای توت فرنگی نوش جان کردیم . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥒تزيين 🙋‍♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️ 🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩‍🍳 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید) 2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است. . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲 😋 🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ميگوهارو با زعفران و نمك و فلفل سياه تازه و پودر سير و كمي پاپريكا مزه دار كردم و گذاشتم دو ساعت تو يخچال موند. بعد يه پياز رو خلالي خرد كردم و با يك حبه سير تفت دادم و فلفل دلمه اي هاي رنگي هم خلالي خرد كردم و كمي تفت دادم و ميگوهارو اضافه كردم (شعله حتما زياد باشه كه ميگو ها آب نندازه) ميگوها نيازي نيست خيلي تفت بخورن چون سفت ميشن و زماني كه ميگوها گرد بشن كافيه و شعله رو خاموش كنيد . سبزي پلو رو هم جدا بار گذاشتم. ميتونيد ميگوها رو موقع دم گذاشتن برنج لابلاش بريزيد يا مثل من كنار برنج سرو كنيد. . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
1.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید. 3.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه. 4.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید. 5.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید. 6.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید. 7.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اینم که میخواستین 😌😍 آموزشش رو گذاشتیم😍 راحت میشه کرد💪 آموزشش حرف نداره👌 راحت و بی دردسر همه ی مراحلش با و و 😍 ✅برای به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کلیپ_تهیه_شیرینی_میکادو . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـ
. درست کنین بچه ها حالشو ببرین😍 . مواد لازم : آرد سفید 2 لیوان آرد نخودچی 1 لیوان پودر قند نصف لیوان عسل 4 ق غ (به نسبت مقداری که دوس دارین شیرین بشه و از پودر قند استفاده نکنین) کره 200 گرم روغن مایع کلا حدود 3چهارم لیوان(به مراحل ریختن روغن توی فیلم توجه کنین) پودر کاکائو 2 ق غ نان میکادو 8 ورق (از 6 ورق هم میشه استفاده کرد)،من دوس داشتم بلند باشه. طرز تهیه : آرد سفید الک شده رو روی گاز 5 دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم(هرچقد مواد کمتر باشه و سطح کار رو خوب بگیره خیلی قشنگتر میشه،در حدی که منافذ نون رو بگیره)،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا 8 تا بشه(میتونین 6 تا ورق استفاده کنین)،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی ترکی خووشمزه 😍😋 برای خمیر: ۱۱۵ گرم کره در دمای اتاق ۱ فنجان چایخوری پودر قند ۱ عدد تخم مرغ ۸۰ گرم شکلات ذوب شده ۱ پنس نمک دو لیوان آرد شیرینی پزی( هر لیوان ۲۰۰ میلیلیتر) ۱ ق غ پودر کاکاعو ۲ ق چ بکینگ پودر ابتدا شکلات هارو روی بخار کتری ذوب میکنیم و یک پنس نمک رو اضافه کرده و بذارین از حرارت بیوفته و کره و پودر قند رو دو دقیقه با همزن میزنیم و سپس شکلات ذوب شده و تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و پودر کاکاعو و بکینگ پودرو آرد شیرینی پزی هم ریخته و ورز میدیم و یک خمیر کوکی با قوام نرم که به دست نمیچسبد ، (میتونین روی ظرف را سلفون کشیده برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و کار باهاش راحت باشه و بافتش بهتر میشه) فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و کوکی هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و بعد از گذشت پنج دقیقه همون داخل فر با قاشق رو کوکی ها فشار بدین تا بعد پخت حالت ترکی پیدا کنه وگرنه ترک نمیخوره( من یک دقیقه برای فیلم گرفتن اوردم بیرون و سریع داخل فر گذاشتم) و ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میذاریم باشه و بعد از خنک شدن شکلات ذوب شده بریزین و با فندق تزیین کنین😋 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 . . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 😘 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شیرینی_مشهدی #شیرینی_آلمانی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️
یا همون . طرز تهیه پودر قند 100 گرم(تقریبا یک لیوان من کمتر زدم) روغن جامد 300 گرم( 1 پیمانه+یک سوم پیمانه) شربت بار یا عسل گرم 60 گرم(2قاشق غ) شیر 60 گرم(2 قاشق غ) وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد آرد 600 گرم ( تقریبا 5پیمانه) ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم طرز تهیه روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست . آرد و رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد. بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید. خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید . سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید. سایر نکات استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم . استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم ) مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و ..خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست هم زدن زیادی باعث روغن افتادن خمیر میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه باتن ماهی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه باسیب زمینی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ 🥦 کانال آشپز خونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آموزش مدل موتیف ناز و شیک😍 در دوره سیزدهم 🔴‌مناسب بافت پتو، کوسن، لباس،رومیزی،روتختی،رومبلی😍 آموزش صفر تا 100 همراه با 🎥 از رو دست مربی مجرب😎 ، و 😃 برای دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا