eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
این سس خوشمزه براي انواع سالاد فصل و سبزيجات عالیه. . طرز تهيه يك چهارم ليوان روغن زيتون رو با دو ق غ آبليموي تازه و دو ق غ سركه مخلوط كنيد. دو تا حبه سير رو با پهناي چاقو كمي فشار بديد تا بشكنه و پوستشو جدا كنيد و همينجوري داخل سس بندازيد. سبزيجات معطر خشك كه مخصوص سالاد هستن مثل اورگانو(هایلایتها،بخش مواد غذایی رو ببینید)، آويشن، ريحان رو به همراه كمي نمك و فلفل سياه به تركيب قبلي اضافه كنيد و حداقل بذاريد يكروز داخل يخچال بمونه تا طعم سير داخل چاشني آزاد بشه. هرچي بيشتر بمونه طعم سير قويتر ميشه. اگه ميخوايد زود استفاده كنيد بهتره يدونه از سيرها رو خرد كنيد و داخلش بريزيد تا طعمش زود آزاد بشه. نکته:من همیشه کمی شکر یا عسل به این سس اضافه میکنم چون ملس بیشتر دوست دارم. اين چاشني تا يك هفته داخل يخچال قابل نگهداريه و مقدارش هم زياد نيست كه بيشتر از اين بمونه . . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗🥘 😋 🔸اول یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنم و تکه های مرغ رو تتوی تابه میچینیم و با کره تفت میدم بعد بهش نمک ، کمی زردچوبه و فلفل سیاه ، کمی پاپریکا برای خوش رنگ تر شدن و مقدار زیادی زعفرون غلیظ اضافه میکنم و در تابه رو میذارم تا مرغ آب بندازه و بپزه اگر آبش کم بود میتونید یه لیوان بهش آب اضافه کنید ♦️من چندتا دونه آلو رو توی کره تفت دادم و بهش اضافه کردم ( در صورت تمایل ، ضروری نیست ) . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛 😋 🔸این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲 😋 🔸اول مرغها رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم که اگه وقت کم بود میتونید این مرحله رو حذف کنید،بعد مرغها رو سرخ میکنم و میزارم کنار،یه پیاز خرد شده رو تو همون روغن تفت میدم.نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین بهش اضافه میکنم،نمک کمتر بزنید چون قبلش به مرغها نمک زده بودید احتیاط کنید شور نشه،بعد آب میریزم و مرغها رو توش میچینم ،کرفس رو هم اضافه میکنم و میزارم تا وقتی مرغها بپزه حدود یک ساعت و نیم،حالا مرغها رو خارج میکنم و میزارم بقیه ی خورش بپزه تا جا بیفته ده دقیقه ی آخر مجددا مرغها رو تو خورش برمیگردونیم تا گرم بشن و جا بیفتن،من به دلخواه خودم یه دونه لیمو عمانی هم اواسط پخت اضافه میکنم شما اگر دوس ندارید حذف کنید فقط لطفا مثه دفعه ی قبل دعوا نکنید بگید لیمو نمیخواد آشپزی کاملا سلیقه ایه و میشه هر چیزی رو حذف یا اضافه کرد حتما نباید همیشه یجور باشه،در مورد کرفس هم بگم من کرفس رو با برگهاش تفت میدم و جدا فریز میکنم.نعنا جعفری هم جدا فریز میکنم و موقع پخت کرفس میریزم با یه تکه نعنا جعفری . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍍 😋👆 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋 🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥭 🍹 😋 ▫️انبه رسیده= ۲ عدد ▫️موز متوسط= ۱ عدد ▫️بستنی وانیلی= ۱ پیمانه ▫️شیر= نصف پیمانه ▫️شکر= ۲ ق غ ▫️یخ خرد شده= چند تکه 🔸انبه ها رو بشویید و پوست بگیرید و گوشتش رو از هسته جدا کنید و داخل مخلوط کن بریزید و یک عدد موز رو هم حلقه کنید و به همراه بستنی و شیر و شکر و یخ های خرد شده داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و پوره بشن حالا میلک شیک موز و انبه شما آمادست کمی بچشید و اگه شیرینیش کم بود شکر بیشتری اضافه کنید مقدار شکر رو میتونید با ذائقه خودتون تنظیم کنید بسته به میل و ذائقه تون اگه دوست داشتید میلک شیک رقیق تر باشه بهش شیر اضافه کنید و اگه دوست داشتید غلیظ تر باشه بستنی اضافه کنید بعد از اینکه نوشیدنی رو داخل لیوان ریختین میتونید چند اسکوپ بستنی روی اون بذارید یا با خامه فرم گرفته تزئینش کنید و یا به صورت ساده چند برش انبه خرد شده روی لیوان قرار بدین و یا با سایر میوه های خرد شده تزئینش کنید . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍨 😋 ▫️شیر ۱ لیتر ▫️شکر ۸ ق غ ▫️آرد ۲ ق غ ▫️نشاسته ۲ ق غ ▫️آب دو عدد لیمو ▫️پوست دو عدد لیمو ▫️وانیل نوک ق ▫️کره نصف ق غ ▫️زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم) 🔸داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید). بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 🔸ابتدا برای رنگ قهوه ای وسط گل ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد کمی ازش برمیدارین یا رنگ خوراکی مشکی میزنید یا شکلات آب شده تا ژله داغ هست بهش اضافه میکنید توی قالب قسمت وسط گل میریزین بزارید یخچال تا نیم بنده بشه. برای قسمت زرد ژله آناناس با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنید وقتی کامل خنک شد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه میکنید (من کمی رنگ خوراکی زرد هم زدم)تو قسمت گلبرگها بریزین بزارید یخچال وقتی نیم بند شد من ردیف پایین گلبرگها رو خارج کردم و توش ژله آلورا با شیر ریختم (ژله آلورا که اول کار درست کردین بهش شیر اضافه کنید)گذاشتم که سفید هست دوباره یخچال تا ببنده. مرحله آخر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش کامل حل کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کردم ریختم توی قالب نصف روز ژله داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 ▫️شیر عسلی نصف قوطی ▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️بستنی وانیلی ۷۰ گرم ▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ ▫️آب سرد نصف پیمانه ▫️پودر ژله شاتوت یا هر طعم دیگه یک بسته 🔸پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنیدو هم بزنید تا حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید کنار بذارید حالا پنیر رو با همزن برقی یکم بزنید تا باز بشه بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیر عسل و بستنی رو اضافه کنید و هم بزنید پودر ژله رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پور ژلاتین حل شده که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید بعد توی قالب بریزید و سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه آماده سرو میشه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍡 😋 ▫️نشاسته گل نصف لیوان ▫️آب حدود یک لیوان سرخالی ▫️شکر یک لیوان ▫️گلاب ۳/۴ لیوان ▫️پودر ژله دلخواه یک بسته ▫️۳ قاشق غ روغن مایع 🔸همه مواد و مخلوط کنید خوب هم بزنید تا یکدست شود میزاریم روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا به قوام برسه نه خیلی سفت باشه نه شل سپس در سینی یا ظرف مناسب که کفش نایلون قرار دادید پهن کنید حالا ظرف را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودشو بگیره میتونید سلیقه ای گردش کنید و بزارید تو پودر نارگیل بعد تو یخچال بعد از استراحت به اندازه و شکلهای دلخواه حبه ای، لوزی و یا با انواع کاتر گل و... برش دهید و در پودر نارگیل بغلتانید یا اینکه به مخلوط پودر قند و پودر نشاسته آغشته کنید . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘 😋 🔸اول چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو بزارید بپزه در این فاصله مواد میانی کوکو رو اماده کنید پیاز و خورد کنید داخل تابه یی بریزید کمی روغن بهش اضافه کنید بزارید تفت بدین تا طلایی بشه کمی زردچوبه و فلفل بزنید و ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید کمی نمک بریزید دو قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد حرارت و خاموش کنید بزارید خوب خنک بشه. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد بزلرید کاملا خنک بشه وقتی خنک شد رنده ریز بزنید حالا سیب زمینی رنده شده را داخل کاسه یی بریزید سه عدد تخم مرغ کامل،دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده،دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری،نمک،فلفل قرمز و سیاه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یه کاسه آب جلوی دستتون بزارید کمی از مواد بردارید کمی پهن کنید از مواد گوشتی کمی روی سیب زمینی ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روش بزارید و اطراف کوکو رو صاف و یکدست کنید تو روغن داغ سرخ کنید. با این مقدار مواد ۱۵ تا کوکو درست شد. ♦️حتمااااا باید سیب زمینی و مواد گوشتی خنک باشن . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥯 😋 ▫️یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان) ▫️نصف پیمانه آرد ▫️دو ق غ پودر نشاسته گندم ▫️نصف لیوان شکر ▫️یک ق م وانیل ▫️یک ق غ کره برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای ‌ 🔸به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍢 😋 🔸از مایه کباب گوشت و مرغ برمی داریم و طبق عکس یکی در میان داخل تابه میرزیم بعد دو ق غ روغن داخلش بریزین در تابه رو بزارین و بگذاريد بپزه و سپس سرخ بشه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
چه کسی نمی‌خواهد عاشق شود؟ می‌دانی چرا عاشق می‌شوی؟ اگر عاشق شوی بی معشوق می‌میری. نگو من می‌شناسم کسی را که بی معشوق نمرده. او مرده، مطمئن باش. اگر عاشق نشوی هم میمیری. عشق و محبت بین دونفر وقتی عمیق و پایدار می‌شود که هر دو نفر معشوق مشترکی داشته باشند. عشق را باید دانست. باید آن را حس کرد. باید فهمیدش. باید آن را در قلبت جا دهی، می‌دانم بزرگ است. کوچکش نکن. اگر هم کردی بگذار دوباره بزرگ شود و قد بکشد. به آسمان نگاه کن و عاشق شو. وقتی نمانده زودتر عاشق شو. تو می‌توانی، فقط باید خوب نگاه کنی. نگاهش کن. آسمان را می‌گویم. عمیق، نفس‌گیر، زیبا، مهربان، شفاف. دستت را روی قلبت بگذار و خاضعانه به خاک بیفت. از پشت شیشه‌های دودی ماشین دیدمش. حرفهای رضا یکی یکی مثل نوار ضبط شده از ذهنم عبور می‌کرد. ادامه داستان .... https://eitaa.com/joinchat/10289262C5a63aa0856 رمان با قلمی پاک😍
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بس به همسرم گفتم گوشت بخر خودم خجالت میکشم تو این گرونی🤦‍♀😢 آخه همه غذاهام با گوشت بود😬🤗 آخر جاریم صداش دراومد که اخه چقدر میگی گوشت گوشت 😨😓🤯بسه دیگه بیا اینجا عضو شو ببین چقدر تنوع غذایی خوشمزه داره😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3488219189C231a457111 وااای راستم میگفت کلی و🌮 😋🌯 و 👌🥙
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
از بس به همسرم گفتم گوشت بخر خودم خجالت میکشم تو این گرونی🤦‍♀😢 آخه همه غذاهام با گوشت بود😬🤗 آخر جا
🌮🌮 از غذاهای تکراری خسته شده بودیم هر روز برنج😤دلم یه غذای متنوع میخاس☺️ تا این کانالو پیدا کردم👇 50 نوع غذا با گوشت چرخی و مرغ🐔 30 نوع غذا 😍 هر روز چند مدل غذای نونی و ای متفاوت میزاره👇 https://eitaa.com/joinchat/3488219189C231a457111 🥪 و 🍝 ایرانی و فرنگی🍕
السلام علیک بااباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار ولا جعله الله آخر العهد منی لزیارتک السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 🌸💛حلول ماه شعبان مبارک💛🌸 🌸💛🌸
🍘 😋 🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنیدسپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم. حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍲 😋👆 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍫 😋 ▫️1 لیتر شیر ▫️1 لیوان آرد سفید ▫️1 لیوان شکر ▫️1 قاشق وانیل پودری ▫️200 گرم شکلات تلخ(هر درصدی بسته به ذائقه تون) ▫️1بسته خامه صبحانه صورتی ▫️حجم لیوان مورد استفاده 170 میلی لیتر 🔸شیر ، آرد و شکر را داخل ظرف بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه. وقتی جوش اومد 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکلات آب بشه ،بعد خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید،دسر آماده رو تو لیوان بریزید با(برش های شکلاتی،پودر پسته و آبنبات) و هر چی دوست دارید تزیین کنید، برای حداقل 2تا3 ساعت بزارید تو یخچال تا خودشو کامل بگیره . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍨 😋 🔸دو لیوان شیر رو با نصف لیوان شکر روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه، ۲ قاشق آرد گندم یا نشاسته ذرت اضافه میکنیم، ۵۰ گرم شکلات تخته ای و یک قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کرم کاملا یکدست بشه، آخر پخت ۲۰ گرم کره هم اضافه میکنیم، اگه احساس کردید غلیظ هست همینطور که رو گاز هست کم کم شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید ، برای لایه ی وسط بیسکویت پتی بور شکلاتی رو پودر کردم و بینش ریختم . و برای قسمت سفید هم شکلات تخته ای و پودر کاکائو رو حذف و به جاش کمی وانیل اضافه کنید ، این دسر خیلی سریع و راحت آماده میشه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 🥥😋👆 . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍛 😋 🔸بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭