فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#کامل_پاناکوتا
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒تزيين #سالادالویه
🙋♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️
🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@tarfand_life
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ #نان_لواش👆👆👆👆
آرد، 1 پیمانه
نمک، 1 قاشق چایخوری
آب، به مقدار لازم
نصف پیمانه آرد را به همراه نمک داخل کاسهای بریزید، سپس آب را کمکم اضافه کنید و باقیمانده آرد را هم به همین صورت کمکم اضافه کنید خمیر حاصل شده را ورز دهید و به چهار چانه مساوی تقسیم کنید (این خمیر استراحت ندارد فقط بین 10-15 دقیقه باید ورز داده شود). روی سطح آنها را آرد بپاشید و با وردنه نازک کنید. روی سطحی صاف مثل تابه یا چدن بپزید تا دو طرف آن طلایی شود
نکته: نمک باعث میشود خمیر نازک شده پاره نشود و بنابراین اضافه کردن آن خیلی مهم هس
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
❌توجه ❌حتما بخوانید❌توجه❌
مادرم ۴ ساله از درد کمر نمیتونه راحت بخوابه😢هر دکتری رفتیم یه مشت دارو میداد کلی پول میگرفت باز خوب نمیشد تا یکی از دکترها گفت دوای دردی نداره و باید تحمل کنه تا آخر عمرش😭دیگه همه خانواده ما نا امید شدیم و کارمون شده بود دعا،گریه😢تاوقتی که خواهرم توسط دوستش تو ایتا با این کانال آشنا شد خدا خیرش بده الان درد کمرش خوب شده هم اینکه خیلی از داروها،شناختیم که برای چی هست حتما ببینید👇👇😍
https://eitaa.com/joinchat/2136866842C7166c007d6
😳دارویی که شما را به مرگ نزدیک میکند! ۷۰ درصد مردم خبر ندارند حتما ببینید 👆😱
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
🔴 فوری 🔴فوری 🔴فوری
🕰 دارویی که شما و خانواده شما را به مرگ نزدیک تر میکند و در همه خانه ها پیدا میشود😳😱👇
http://eitaa.com/joinchat/2136866842C7166c007d6
🖤 حتما مطالعه بشه ۷۵ درصد ایرانی ها این دارو را مصرف می کنند👆👆
😱⚠️ خطر مرگ با دارو ⚠️😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸
🌸اَللّهُــــــمَّ
🌸صَلِّ عَلی
🌸مُحَمَّــــــدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘
🌸🌸🌸🌸🌸
#اگردك(اردح)
شير ولرممم 1 ليوان
شكر نصف ليوان
روغن مايع نصف ليوان
زردچوبه 1 ق م
خمير مايه 1 ق م
آرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده
داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
#مرغ_سوخاری_برشته
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه.
بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم.
اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره .
داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه .
بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه .
تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم .
در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید .
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_دسر_مقوی_انجیر
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#حلوای_هویج واقعا حلوای لطیف وخوشمزه،
درست کنید ودر کنار عزیزانتون نوش جان کنید👌🏻👌🏻😋😋
مواد لازم:
ارد برنج 90 گرم
ارد گندم 150 گرم
روغن مایع 50 گرم
کره 70 گرم
گلاب 1/4 لیوان
اب یک لیوان
شکر 200 گرم
هویج 500 گرم داخل قابلمه بپزید وبا گوشت کوب له کنید🌺
زعفران دو تا سه ق غ
طرز تهیه این حلوای خوشمزه🌺🌺🌺
ابتدا شکر واب رو روی شعله گاز بزارید،بعد از جوش امدن وحل شدن شکر گلاب وزعفران بریزید.
ارد گندم والک کنید و10 تا 15 دقیقه تفت بدید وسپس ارد برنج وبریزید و5ددقیقه تفت بدید،بعد تفت دادن الک کنید ودوباره برگردونید به قابلمه اصلی.روغنهارو اضافه کنید سریع هم بزنید تا گلوله نشه.بعد کمی هم زدن شربت وکم کم اضافه کنید خوب هم بزنید،بچشید اگر شیرینی حلوا کم بود ی قاشق غ خ شکر بریزید ،ما زیاد شیرین دوست نداریم.ودر مرحله اخر هویج پخته شده وبا گوشت کوب له شده را به حلوا اضافه کنید ،هم بزنید ودر قابلمه به صورت گهواره ای بچرخونید تا یکدست بشه.ومیتونید هر جور دوست دارید تزیین کنید،نوش جان😋😋😋
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چيني
فيله مرغ خلالي شده به مقدار لازم
پياز خلالي 1 عدد
ليموتازه 1 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
ماست 1 ليوان
ارد سفيد 1 ليوان
زعفران غليظ كمي
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نوتلا
5 عدد سفيده تخم مرغ را با كمى نمك با همزن بزنید تا سفت شه بعد 200 گرم نوتلا بهش اضافه کنید و آرام هم می زنیم و در قالبها مواد را نصفه پر می کنیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
رسانه تبلیغی ما باشید🎀
به کدبانوها فوروارد کن 😊
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ #سمبوسه_ابادانی😍
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_شکلاتی_ترکیه ای
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
ژله تزریقی بسیار زیبا
مناسب مهمونی
👏👏👏
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کپی ممنوع⛔️
🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_شیرازی_خوشمزه خانگی
😻
#کلیپ_آموزشی
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
#کیک_لیمو_وزنجبیل
ارد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر نصف پبمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ خ
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق مربا خوری
اب لیمو ترش یک چهارم پیمانه
رنده پوست لیمو (پوست یه لیمو ترش)
اول تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب با همزن می زنیم تا حجیم بشه بعد بهش اب لیمو ورنده پوست لیمو رو اضافه می کنیم بعد که کمی هم خورد روغن رو اضافه می کنیم درحد مخلوط شدن کافیه بعد شیر رو اضافه می کنیم وقتی ترکیب شد درنهایت ارد و بکینگ پودر و پودر زنجبیل رو اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن ترکیب می کنم ودردمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه می پزیم دوستان سعی کنید از اب لیمو ترش تازه استفاده کنید می تونید مقدار پودر زنجبیل هم کمتر بریزید نوش جان🌷
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
#توپک
شیر 1 لیتر
شکر ¾ پیمانه
پودر نارگیل 2 پیمانه
کره نرم 1 تا 2 ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر نارگیل
طرز تهیه:
شیر و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید وهم بزنید تا غلیظ بشه و مثل شیرعسل بشه.
بعد ازروی حرارت بردارید.
پودرنارگیل و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.تا مواد حالت چسبندگی پیدا بکنه.
وقتی خنک شد دستاتون رو به کره آغشته کنید و به اندازه توپ های کوچکتراز گردو بردارید و گرد کنید و بعد داخل ظرف پودر نارگیل بغلطونید.
توپک هارو داخل ظرف بدون درب،داخل یخچال به مدت 24ساعت قراردهید
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پاستا🍝🎂
1 جعبه ماکارونی ریگاتونی(طبق تصویر)
کره کوچک
1عدد فلفل دلمه متوسط
3 قاشق غذاخوری رب
1 قاشق سس گوجه تند
فلفل سیاه
سیر 5 حبه
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
4 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
2 فنجان موزارلا تازه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز یک عدد
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کپی ممنوع⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#آبنبات_ چوبی خانگی
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره .
داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه .
بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه .
تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم .
در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید .
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شکم_پاره دوستش دارم خیلی زیاد .....اخه چه دلبریم شده😋😋😋 سلام دوستان و نازنینای گل🙆🙆🙆انشالله که روز خوبی تا الان سپری کرده باشین ....اینم یه شکم پاره خوشمزه 😉جای همگی خالی❤❤❤ در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊😊😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊😊😊
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭