هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
صبح که شد ، دنبال اتفاقای خوب
زندگیت بگرد
دنبال آدم های خوبی که حال خوبت رو با لبخندشون توی لحظه به لحظه زندگیت سنجاق کنی و قابشون کنی به دیوار زندگیت ...
یه روز خوب خود به خود اتفاق نمیوفته ، تو باید بسازیش
خودت رو باور کن ...
#صبح_بخیر❤️
☕️ دورهمی بانوان ☕️
http://eitaa.com/joinchat/608043025C0dcfdf3f5b
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دسر_شاتوت 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✅ دسر شاتوت 😋
✍برای قسمت میوه ای:
نشاسته ذرت: 3 ق غ
شیر:3 لیوان
شاتوت : 1 پ(میوه های دیگه هم قابل استفادست)
شکر : 2 تا 3 ق غ
خامه صبحانه : 200 گرم
🍜طرز تهیه:
ابتدا شاتوت ها رو شسته و میکس کرده (یا باچنگال له کنید). سپس از صافی رد کرده تا دانه های شاتوت زیر دندون احساس نشه.
نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کرده تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه،خامه رو ابتدا با چنگال خوب میزنیم تا یکدست بشه سپس با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم(اصلا نباید بجوشه)سپس شکر رو اضافه کرده ،وقتی مواد به غلظت رسید، نیمی از مواد رو در ظرفی ریخته و به مابقی مواد شاتوت ها رو اضافه کرده ،هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. در ظرف های سرو نیمی از مواد میوه ای ریخته و نیمی مواد ساده میریزیم . (من به مواد ساده هم دو قاشق آب شاتوت اضافه کردم).
من در آخر ،یک ق نشاسته رو هم با نصف پ آب سرد مخلوط و با یک ق شکر و دو ق پوره شاتوت مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم ، به غلظت که رسید روی دسر ریختم. خیلی خوشمزه شد.
#دسر_شاتوت
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مرغ_لیمویی
⭕️👈طرز تهیه:مقداری آرد رو با نمک ،رفلفل قرمز ، سیاه ، پودر سیر مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (۵۰۰ گرم فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو برای تزئین روش بریزید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#شربت_نعنا
يك نوشيدني عالي كه به سادگي ميتونيد درستش كنيد.
مواد لازم: شكر يك كيلو ،آب پنج ليوان، برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) ،آبليموي تازه سه ق غذاخوري.
....نكته :اگه ميخوايد رنگ شربت سبز خوشرنگ باشه بايد دو سه قطره رنگ سبز خوراكي به شربت اضافه كنيد كه اختياريه.
طرز تهيه:آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد.🌿بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد(نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده🌿 حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد.وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي خوشگليش اضافه كنيد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#دسر_انبه
کرم کارامل دو بسته
شیر دو لیوان
بستنی خانوادگی انبه 1 بسته
انبه فیله شده 4 عدد
کارامل رو با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید هم بزنید تا به جوش بیاد و حرارت رو ببندید وقتی از حرارت افتاد با بستنی که از نیم ساعت قبل گذاشتین توی محیط اشپزخونه و فیله های انبه رو با هم در مخلوط کن میکس کنید و توی ظرف سروتون بریزید و بگذارید یخچال 4 ساعتی بمونه این دسر بافتش شبیه پودینگه بسیار بسیار خوشمزه ست حتما امتحان کنید مخصوصا کسایی که عاشق انبه هستن
من نصف مواد درست کردم 6عدد از این لیوانها بهم داد
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترفند
🔅يك روش عالى براى كباب كردن بادمجون👇
بادمجونارو شسته و با چاقو یه برش کوچیک رو پوستش بزنید و بزارید روی شعله پخش کن و حرارت رو زیاد کنید و هرازگاهی اینور اونورش کنید .بعداز کباب شدن به دوقسمت نصفش کنید و با پشت چاقو بادمجونارو از روی پوستش بردارید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سوهان_عسلی
سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيدو روش خلال پسته بريزيد سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کوکوی_فلفل_دلمه_ای_رنگی
طرزتهیه:
از هر رنگ فلفل دلمه ای دوتا برداشتم(سبز و زرد و قرمز و نارنجي)کاملا ساتوری شون کردم...روی دستمال آشپز خونه پهن کردم تا آب نداشته باشن. ده دوازده تا ساقه ی پیازچه رو با چند پر تره و دوحبه سیر و یک هویج کوچک و یک سیب زمینی متوسط توی غذا ساز ریختم و کاملا خرد کردم ...فلفل دلمه ای ها رو به این موادم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و دو قاشق آرد سفید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن اضافه کردم و یک قاشق هم آرد سوخاری داخلش ریختم وکاملا مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخشون کردم. این غذا رو با سس تند میل کنین و حتما داغ سرو كنيد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#شربت_به_لیمو
به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پيراشكي_روسي 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پيراشكي_روسي
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#قيمه_نثار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#قيمه_نثار
گوشت تیکهای400 برنج 4 پیمانه،پیازخردشده 2عدد
رب گوجه 1 الی 2 ق غ
خلال پوست پرتقال ،زرشک ،خلال بادام،خلال پسته به میزان دلخواه
هل یک ق چ،دارچین یک ق چ،زعفران دم کرده 4 ق غ
گلاب 3 ق غ،آب لیمو ترش یک عدد
روغن رو تو ماهیتابه گرم کنیدپیازوتفت بدین رنگ عوض کرد گوشت و اضافه کنیدو با حرارت ملایم سرخ کنید.زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت بدین،رب رو بهش اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدین دو پیمانه اب بهش اضافه کنید و بزارید با حرارت ملایمپخته بشه،بعد از پختن هل،گلاب،دارچین،نمک،ابلیمو،سه ق زعفران، رو اضافه کنید.
تو یه ماهیتابه خلال پرتقال،خلال بادوم ،خلال پسته ،زرشک جداجدا بزارید روی حرارت و ب مدت کم تفت بدین ،به زرشک وپوست پرتقال کمی شکر اضافه کنید میتونید همه رو هم باهم تفت بدید،
بهتره خلال پسته تفت نخوره
برنجو هرجور درست میکنید کته یاپلو بعد ازاین خوشمزههای تفت داده شده بریزید روش وباگوشت نوش جان کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati