eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پلو_شاه_عباسی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
_شاه _عباسی(قیمه لاپلو)😋 لپه دو پیمونه ۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط ۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده ۴قاشق رب گوجه زعفران غلیظ آب کرده روغن,نمک و فلفل و زردچوبه هل و گل سرخ و دارچین به مقدار لازم ✔️ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید. پیاز را با روغن تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائی‌رنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آب‌گوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ رو‌اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورشت رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه😍 برنج رو زنده تر آبکش کنید.ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه .دم کنی فراموش نشه 😁❌ وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید 😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 آقایان بالای 45 سال، حتما روزانه یک گوجه فرنگی خام بخورند❗️ پروستات پس از سن 45 سالگی آغاز به رشد میکند و اثبات شده که لیکوپن موجود در گوجه، مانع ابتلا به سرطان پروستات میشود ! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#فرني_خرما ✍ مواد لازم شير ۳ لیوان آرد برنج ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ خرما ۱۵ عدد دارچين ۱ ق م ✍طرز تهیه هسته خرماها رو درآورده و با كمي آب روي حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند وبعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روي حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید .سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#_کوکوی_مرغ مواد لازم نصف سینه مرغ آبپز خورد شده سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد پیاز متوسط رنده شده1 عدد جعفری خورد شده به دلخواه مقداری آرد سوخاری 1 ق غ تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل پودر سیر مقداری زعفرون کمی ✍️طرز تهیه: تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد قالب میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکو_گوشت_کوبیده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کوکو_گوشت_کوبیده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم : . گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری .  تخم مرغ ۲ عدد . سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید. درون تابه ای روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود. مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد ( نه زیاد شل و نه زیاد سفت ) ؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد ، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید. پس از اماده شدن کوکوها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه ، سبزیجات ، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✍ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی که از قبل بیرون یخچال گذاشتیم آب بشه بهش اضافه می کنیم. قالب های گل رو از این ژله پر کنید و بذارید کاملا ببندن .ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید و چند سانت از ژله آلورا رو ته قالب بریزید . وقتی نیم بند شد، حالا ژله های گل رو از قالب جدا کنید و به حالت وارونه روی اون بچنید و سپس روی آنها مقداری ژله آلورا بریزید و بذارید تا فیکس بشن. بعد دوباره ژله آلورا بریزید. و بعد نیم بند شدن لایه های بعد رو از ژله رنگ دلخواه بریزید. ✔️نکته. برای خوشرنگ شدن ژله می تونید از رنگ خوراکی استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یعنی آغاز و آغاز یعنی... لبخندهایی ڪه از تهِ دل باشــد آغازتان بخیــر! لبخندهایتان ازتهِ دل ....🌹 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
اول ازهمه یک پیاز رو خلالی خورد میکنیم بعد سینه مرغ رو نگینی خورد میکنیم بعد به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و دوقاشق زعفران غلیظ مزه دار میکنیم و یه دوساعتی داخل یخچال میزاریم که مزه دار بشه بعد در کنارش حدود ۵۰ گرم کره رو داخل ماهیتابه میریزیم و هویج ها رو که با رنده بزرگ رنده کردیم داخلش میریزیم یه ۵ دقیقه تفت میدیم که رنگش عوض بشه بعد بهش یه قاشف مرباخوری شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیشه ای بشن بعد بهش زرشک و خلال پسته اضافه میکنیم برنجمونم که قبلا با خیس خورده میزاریم بجوشه بهش کمی گلاب بزنید خوش عطر میشه آبکش میکنیم و بعد مرغ رو تفت میدیم با روغن و نصف لیوان آب بعد ردیفی میریزیم بین برنج و میزاریم دم بکشه به جای مرغ میتونید از گوشت چرخ کرده که بصورت قلقلی در آوردین استفاده کنید یا مرغ پخته شده رو هم میتونید ریش ریش کنید خیلی عالی میشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین_هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ژله_رولی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ژله_رولی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
موادلازم: یک بسته ژله با طعم دلخواه یک لیوان بستنی وانیلی ۱بسته ژله رو با ۱لیوان آب جوش روی حرارت بخار آب کاملا حل کرده تا شفاف بشه بعد میزاریم کمی از حرارت بیفته بعد بهش ۱ لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده وسپس با ضربه ی قاشق بستنی رو حل میکنیم اگر بخوایم که ژله دو رنگ باشه نباید ژله وبستنی رو زیاد هم زد وکف بستنی روی ژله باید بمونه سپس یک ظرف مثل سینی که اندازش تقریبا۳۰در۲۵هست رو کمی خیس کرده (که ثابت بمونه)وکیسه فریزر رو کمی چرب کرده ودر سینی انداخته سپس ژله رو داخل سینی ریخته وبه مدت۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته (قطر ژله نباید زیاد باشه وگرنه موقع رول کردن میشکنه) وبعد بصورت نواری ساده یا دالبوری برش زده ورول میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#تهچين_ماهي طرز تهیه:ابتدا فیله ماهی را از شب قبل در کمی سیر،زعفران،آبلیمو و نمک و فلفل بخوابانید تا خوب طعم دار شود سپس برنج را با کمی نمک جوشانده و آبکش کنيد شوید تازه را خرد کنید و به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف قابلمه را کمی روغن ریخته و ماهی ها را کف آن بچينيد و در آخر برنج را روی آن ریخته روی آنرا کمی روغن بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعت قرار دهید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#آيس كافي🌸 در يك ليوان مقدار مناسبي يخ بريزيد و تا ٢/٣ ليوان رو با قهوه ء دم كردهء سرد شده پُر كنيد و به آرومي روش مخلوط شير و شيرعسلي يا شير و سس كارامل يا مخلوط شير و كمي شكر بريزيد و در آخر اگه دوست داشتيد كمي پودر دارچين يا كاكائو بپاشيد. پ.ن: اگه براي درست كردن آيس كافي عجله نداشتيد بهتره كه ٣ ق س پودر قهوه ء مصرفي تون رو با يك ليوان آب سرد مخلوط كنيد و در يه شيشهء در دار بريزيد و بذاريد ١٢ ساعت بمونه سپس از صافي مخصوص قهوه رد كرده و استفاده كنيد 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سالاد الویه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#سالاد الویه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم : سیب زمینی : 5 عدد متوسط تخم مرغ : 4 عدد مرغ : یک عدد سینه خیارشور : 1 لیوان (خرد شده) هویج : 1 عدد متوسط سس مایونز : به میزان لازم کنسرو ذرت ونخود فرنگی به مقدار دلخواه طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها وتخم مرغ رو آبپز کنید. مرغ رو با پیاز و مقداری آب ونمک کاملا بپزید و بعد از پخت، خرد و یا ریش ریش کنید. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، آنها را پوست گرفته وبا زرده تخم مرغ آبپز شده رنده کنید (درصورت دلخواه با گوشت کوب له کنید.) سپس مرغ، خیارشور و نخود فرنگی وذرت و هویج رنده شده را به آن افزوده و باهم مخلوط کنید. بعدسس مایونز رو اضافه کنید و سالاد را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن می توانید سالاد الویه را تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان. نکات:در صورت دلخواه می توانید بجای مرغ از کالباس استفاده کنید. استفاده از ذرت ونخود فرنگی دلبخواهی هست 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین #سالاد_الویه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند برای از بین بردن بوی سوختگی برنج چیکار کنیم؟ یک تکه نان روی برنج درون قابلمه بگذارید و یا یک پیاز را پوست بکنید در برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی را به خود بگیرد 👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
سلام صبح قشنگتون بخیر😍 صبحانه تون سرشار از عشق لبخند روی لباتون شادی توی دلهاتون آرامش توی قلب هاتون ❣❣❣
#زرشک_پلو_با_مرغ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#زرشک_پلو_با_مرغ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
موادلازم: مرغ... ۶ تکه پیاز... ۲ عدد زردچوبه...۲ق چ نمک...۱ق چ رب گوجه...۲ ق غ زعفران دم کرده ...۳ ق غ آب لیمو ترش تازه.. کمی گلاب...۴ ق غ زرشک...۱ پ شکر ...۱ ق غ کره...۵۰ گرم خلال پسته به دلخواه روغن طرز تهیه: ۱. پیاز را نگینی خرد میکنیم( خیلی ریز) ۲. داخل تابه قدری روغن میریزیم . مرغ و پیاز و نمک و زردچوبه داخل تابه میریزیم و روی حرارت متوسط متناسب با تابه روی حرارت قرار میدهیم و در حدود یک ربع حسابی تفت میدهیم ۱.دقت کنید پیازها ته نگیرد و اصلا اثراتی از ته گرفتگی داخل تابه نباید باشد چرا که رنگ آب مرغ را تغییر میدهد. ۲. دقت کنید حرارت نه کم باشه که مرغ آب بندازه و نه خیلی زیاد که بسوز .( حرارت متوسط) ۳. وقتی تفت خورد حدودا ۴ لیوان آب اضافه میکنیم ( آب قدری باشد که تا نیمه های مرغ داخل تابه بیاید احتیاجی به پوشاندن سطح مرغ نیست) . حالا درب ظرف را می گذاریم تا مرغ کامل پخته شود. ۴. داخل تابه ای دیگه ۲ق روغن میریزیم به همراه رب به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. حالا آب لیمو ترش . ۲ ق گلاب . زعفران حدود ۱ ق غ و کمی نمک اضافه می کنیم. ۵. سس آماده رو روی مرغ های پخته میریزیم . ۶. فقط قدری هم می زنیم تا سس باز شود درب ظرف را می گذاریم .سپس از این به بعد حرارت کاملا ملایم باید باشد تا مرغ غلیظ و جا افتاده شود. برای درست کردن زرشک ۱. زرشک ها رو پاک می کنیم و می شوییم و داخل صافی میریزیم و اجازه میدهیم کاملا خشک شود . ۲. داخل تابه ای کره و قدری روغن مایع میریزبم به همراه زرشک . شکر . ۱ ق زعفران .۱ ق گلاب . حال با حرارت ملایم تا جایی تفت میدهیم که فقط دونه های شکر حل شود سپس حرارت را خاموش می کنیم ( بیشتر از این روی حرارت بماند میسوزد و بد رنگ میشود) ۳. قدری برنج را داخل کاسه ای با زعفران مخلوط می کنیم حال داخل زرشک سرخ شده میریزیم . درصورت تمایل می تونید از کمی خلال پسته هم استفاده کنید. ۱. بهتره مرغ کامل رو به ۸ قطعه تقسیم کنیم. تکه ها اندازه ی متناسبی خواهند داشت. ۲. نمک و آبلیمو و رب را خودتون تنظیم کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati