فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_میوه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزئین_ فرنی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ماهی_شکم_پر اونم ازنوع سفید باسیر تازه یعنی خودِ خودِ زندگی .
پ.ن.اگه بدونین چی شده
جای دوستدارانش خالییییی .
این نکته رواضافه کنم درمنزل مارسم براین است ماهی شکم پر رو بابرنج زعفرونی ولی ماهی سرخ شده(کات نعلی شکل) روباسبزی پلو نوش جان می کنیم
طرزتهیه
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش
جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم😎) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه مرغ_آلو خوشمزه اومدم اگه از طعم مرغ زده شدی و میخوای طعمش رو متفاوت کنی حتما با این دستور درستش کن
مرغ: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
آلو: 15 عدد
زعفران: 5 ق غ
نمک،فلفل،زنجبیل،دارچین،پاپریکا: به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه مرغ_آلو خوشمزه اومدم اگه از طعم مرغ زده شدی و میخوای طعمش رو متفاوت کنی حتما با این دستور درستش کن
مرغ: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
آلو: 15 عدد
زعفران: 5 ق غ
نمک،فلفل،زنجبیل،دارچین،پاپریکا: به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_دورنگ 🥮 😋
🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#كوكوي_لوبيا_چشم_بلبلي
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد
.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا سیبزمینی خوشمزه😋
عالیه👌😍
1 عدد سیبزمینی متوسط
4 عدد تخم مرغ
1 ق غ آرد
نمک و فلفل سیاه و قرمز
جعفری مقداری
سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیبزمینیها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین _ته_چین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍸یخ در بهشت تخمه شربتی
🍥 مواد لازم
▫️تخم شربتی 2 قاشق غذا خوری
▫️شکر 1/4 لیوان
▫️آب 1 لیوان
▫️آب لیمو تازه 1/8 لیوان
🍸طرز تهیه
ابتدا همه مواد را داخل ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بسته و به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید.سپس ظرف را از فریزر خارج کرده و مواد را هم بزنید. دوباره ظرف را درون فریزر قرار دهید.این عمل را سه بار و هر 1 ساعت انجام دهید تا مخلوط مواد یخ در بهشت به کرم نرمی تبدیل شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍳املت پنیر
🥚مواد لازم
▫️پنیر سفید 1 لیوان
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️بكينگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
▫️جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
▫️آرد 3 قاشق غذاخوری
▫️کره 2 قاشق غذاخوری
🧀طرز تهیه
داخل ظرف پنیر(من پنیر خانگی استفاده کردم)، آرد، بکینگ پودر، فلفل و جعفری خرد شده را باهم مخلوط کنید.بعد دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن. زیاد هم نمیزنیم اونوقت املت ما خوب پف نمی کنه.داخل ماهیتابه کره ریخته بعد مایع را داخل تابه می ریزیم.سطح املت را صاف کرده، وقتی سرخ شد طرف دیگشو بر می گردونیم تا سرخ بشه.املت پنیر را در ظرف مورد نظر قرار داده و به شکل دلخواه برش زده و تزیین می کنیم.
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘کتلت برنج با سویا😋😋😋
🫑گشنیز : 50 گرم
🫑جعفری : 50 گرم
🫑سویا : 50 گرم
🫑برنج : 2 فنجان
🫑هویج : 3 عدد
🫑تخم مرغ : 2 عدد
🫑پیاز متوسط : 2 عدد
🫑نعناع خشک : 1 قاشق غذاخوری
🫑روغن : به مقدار لازم
🫑نمک : به مقدار لازم
🫑فلفل : به مقدار لازم
🫑زردچوبه : به مقدار لازم
🫔مراحل پخت 🫔
ابتدا هویج و پیاز را رنده می کنیم.
گشنیز و جعفری را خرد کرده به مواد بالا می افزاییم.
سویا را که از قبل خیس کرده ایم ، آب آن را گرفته و به مواد اضافه می کنیم.
برنج را مقداری می پزیم تا جایی که به مرحله کته یا آبکش برسد (نمیگذاریم کامل بپزد).
سپس به باقی مواد اضافه می کنیم.
همه موادی را که با هم مخلوط کرده ایم چرخ می کنیم ویا با درجه پایین میکس می کنیم.
تخم مرغ ، نمک، فلفل ، زردچوبه ، دارچین و نعناع را به مواد چرخ شده اضافه می کنیم.
همه مواد را با هم ورز می دهیم تا ادویه و تخم مرغ ها با مواد به خوبی مخلوط شوند.
مایه آماده شده را نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه ریخته ، پس از داف شدن روغن مقداری از مواد را برداشته داخل روغن می گذاریم تا سرخ شود.🥘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌮کوکوی کدو سبز قالبی
🧂مواد لازم (4 نفر)🧂
3 عدد کدو
2 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی
3 حبه سیر
2 عدد تخم مرغ
1.2 پیمانه شیر
1.2 پیمانه آرد
2 ق.غ جعفری
1 ق.غ بکینگ پودر
14 ق.غ پودر سوخاری
1 پیمانه پنیر پارمسان
🍴دستورپخت 🍾
کدو سبز را با دانه درشت، رنده کنید، به آن پیاز خرد شده، سیر خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس به آن تخم مرغ، آرد، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
به مواد پودر سوخاری، نمک و فلفل و چعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو، کف ظرف کمی روغن بمالید و روی آن پودر سوخاری بریزید و در ظرف بچرخانید تا همه ظرف را بپوشاند
سپس مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن با با پنیر پارمسان بپوشانید
ظرف را به مدت 40 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد در فر از پیش گرم شده قرار دهید.🧂🥢
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧇 کوکو سیب زمینی با کچاپ هالوپینو🍅🍅
🍾🧉مواد لازم:
🍣1 كيلوگرم سيب زميني پشندي
🧇5 عدد تخم مرغ
🍣نصف قاشق چاي خوري نمك
🧇175 گرم آرد سفيد يا ذرت
🍣نصف فنجان كوچك خامه
🧇1 قاشق چاي خوري آب ليمو
🍣3 قاشق غذاخوري كره
🧇کچاپ هالوپینو به میزان لازم
🥢طرز تهیه:🥢
سیبزمینیها را پوست کنده، میشوییم و در یک کاسه آب سرد رنده میکنیم. رنده سیبزمینی را در الک ریخته و روی کاسه قرار میدهیم و با ملایمت فشار میدهیم تا آب سیب زمینی در کاسه ریخته شود.
آب سیبزمینی را آن قدر نگه میداریم تا آرد سیبزمینی تهنشین شود، سپس آب صاف روی آن را دور ریخته و آرد سیبزمینی را با مایه رنده سیبزمینی داخل ظرف مخلوط می کنیم. تخممرغها را با نمک و آرد و خامه و آبلیمو به سیبزمینی اضافهکرده و همه را خوب چنگ میزنیم تا نرم و انعطافپذیر شود.
در یک ماهیتابه نچسب روغن را داغکرده خمیر سیبزمینی را در آن ریخته و سطح آن را با نوک قاشق صاف میکنیم. آن قدر روی شعله ملایم غذا را میپزیم تا سطح زیرین ترد و قهوهای شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بلال_شیری_باطعم_کره🧑🍳
بلال شیری
شیر یک لیوان
کره 80 تا 100
ادویه ها:
طعم دهی اول:
ادویه تندوری نصف ق چ
فلفل قرمز نوک ق چ
فلفل سیاه نوک ق چ
پاپریکا 1/3 ق چ
نمک به میزان لازم
طعم دهی دوم:
جعفری و آویشن
خشک یا تازه 1 ق غ
پودر سیر نصف ق چ
پودر پیاز نصف ق چ
نمک
🌽🧈
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥪آغوز کوکو
🫒سبزی کوکو : 1 پیمانه
🫒مغز گردوی آسیاب شده : 2 پیمانه
🫒سیب زمینی متوسط : 2 عدد
🫒پیاز متوسط : 1 عدد
🫒تخم مرغ : 3 عدد
🫒نمک : به مقدار لازم
🫒فلفل : به مقدار لازم
🫒زردچوبه : به مقدار لازم
🫒روغن : به مقدار لازم
🍛🍛🍛🍛
ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می کنیم.
سپس آنها را رنده می کنیم.(رنده درشت بهتر است اما باز هم سلیقه ایست).
سپس تخم مرغ ، سبزی کوکو ، مغز گردو و ادویه های گفته شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
🥣در نهایت آن را در ماهیتابه ریخته به صورت کوکو سرخ می کنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#بستنی_آلبالویی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شنی 🍪🧁🧁
خوشمزه و آسون😋😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_شکر 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
تا حالا کیک بدون شکر درست کردید؟😋😳
خوشمزه و آسون😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧#مارمالاد_توت_فرنگی 🍓🍓
🍭توت فرنگی :1 کیلوگرم
🍭شکر :1 کیلوگرم
🍭آب : 2 لیوان
🧁🧁طرز تهیه :🧁🧁
ابتدا توت فرنگیها را بشوئید سپس ریز خرد کنید
شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را در غذا ساز بریزید و پوره کنید و همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.
پس از قوام آمدن مربا گاز رو خاموش کنید و بگذارید در همان ظرف بماند و پس از سرد شدن یعنی حدود 5_6ساعت بعد مربا رو خالی و در ظرف در دار مناسب بریزید.
🍓برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍽#پنیرخانگی 🧀🧀
🧂من همیشه از این روش برای تهیه پنیر استفاده میکنم ابتدا 3 کیلو شیر را در ظرف بزرگی به مدت 1 ساعت با شعله متوسط میجوشونم. بعد 2 لیوان ماست پر چرب را بهش اضافه میکنم و مرتب هم میزنم وقتی که 10 دقیقه جوشید و حالت بریده بریده به خودش گرفت 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنم و هم میزنم بعد از 1 دقیقه روی تنظیف ریختم و سریع جمعش کردم که شکل گلوله به خودش بگیره میتونید یه کیسه با پارچه نخی درست کنید و داخلش بریزید .زیرش سبد و لگن گذاشتم یه مقدار از آبش رو نگه داشتم که بعد از برش پنیرها رو داخلش قرار بدم بعد از اینکه پنیر آبش رو از دست داد و خودشو گرفت و سفت شد میتونید دراین مرحله یه جسم سنگین یا یه قابلمه آب پر کنید بزارید روش که زودتر سفت بشه پنیر رو برش زدم و در آبی که نگه داشته بودم و داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری میکنم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍖کباب شالتو
🥓راسته گوسفندی: 500 گرم
🥓گردو: 50 گرم
🥓قارچ: 100 گرم
🥓جعفری: 30 گرم
🥓پیاز عسلی: 1 قاشق غذاخوری
🥓زعفران: 3 قاشق غذاخوری
🥓نمک و فلفل: به مقدار لازم
🍖طرز تهیه کباب شالتو🍖
قارچ را ساطوری کرده و تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
گردوی ساطوری را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم.
در ادامه جعفری، پیاز عسلی، نمک و فلفل را با مواد مخلوط میکنیم.
راسته را کمی کوبیده از مواد آماده شده بین راسته ورقه شده گذاشته و به سیخ میکشیم و طبخ میکنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🫒کباب فلفلی
🥩گوشت چرخ کرده: 500 گرم
🌶فلفل شیرین: 100 گرم
🥚زرده تخم مرغ: 1 عدد
🧅پیاز: 1 عدد
🧂نمک، فلفل سیاه و ادویه: به مقدار لازم
🥗مواد لازم برای سس کباب فلفلی
🧅پیاز: 1 عدد
🍅رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
🧂نمک، فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
🍖طرز تهیه🍴
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویههای دیگر مخلوط کنید.
خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
از مواد گوشتی به دور فلفل شیرین قلمی بپیچید.
سپس آن را در تابهای با حرارت ملایم سرخ کنید.
سپس درون سس قرمز قرار داده و حدود 30 دقیقه حرارت دهید.
🥢برای تهیه سس پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک، آبلیمو و فلفل را با کمی روغن تفت داده و کمی آب اضافه کنید تا بجوشد و به غلظت بیافتد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دسر شکلات تلخ آلبالو
ژله:
🥣2 بسته پودر ژله آلبالو
برای پودینگ:
🍲1 لیتر شیر
🍸1 لیوان شکر
🍰نصف لیوان آرد
🍰نصف لیوان نشاسته ذرت
🍰نصف لیوان پودر کاکائو
🍰100 گرم خامه
🍰80 گرم شکلات تلخ
🍸ژله رو حاضر کرده و توی لیوانهایی که به کمک یک قالب کاپ کیک یا هرطور دیگهای که خودتون میدونین کج نگه داشتین بریزن و بگذارین تو یخچال تا ببنده...
🍜پودینگ رو حاضر کنین، همه مواد رو بجز شکلات و خامه باهم مخلوط کرده وروی شعله متوسط به روش همیشه مرتب هم بزنین تا قوام بگیره، از روی گاز بردارین و شکلات رو اضافه کنین و هم بزنین، حل که شد خامه رو اضافه کنین و بذارین کنار تا سرد بشه...
🥣(که پودینگ ها اگر رو باز در معرض هوا قرار بگیرن روشون زودی میبنده،پس سریع روش رو با یک لایه سلفون بسته به طوری که سلفون روی سطح پودینگ بچسبه وقتی سرد شد براحتی جدا میشه)
🧇ژلهها رو دربیارین،نیمه دیگهاش رو باپودینگ خنک شده پر کنین و روش تزیین کنی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥟🍝 اسپاگتی با سس بلوچیز
مواد لازم🍾
▢250 گرم اسپاگتی
▢150 گرم پنیر بلوچیز
▢2 قاشق غذاخوری کره
▢¼ پیمانه جعفری تازه
🍴دستور تهیه🥣
اسپاگتی رو توی آبجوش و کمی نمک بپزید تا نرم بشه. 1 پیمانه از آب اسپاگتی رو نگه دارید و اسپاگتی رو آبکش کنید.
قابلمه رو روی حرارت کم بذارید و کره رو توش بریزید تا آرام ذوب بشه.
وقتی کره ذوب شد اسپاگتی رو توی قابلمه بریزید و هم بزنید تا به کره آغشته بشه.
پنیر بلوچیز رو خرد کنید و کم کم به اسپاگتی اضافه کنید و مرتب اسپاگتی رو هم بزنید. همه ی پنیر رو توی قابلمه نریزید کمی هم برای سرو نگه دارید.
کمی از آب اسپاگتی رو توی قابلمه بریزید شاید همه ی آب نیاز نباشه پس کم کم اضافه کنید این کار باعث میشه پنیر حل بشه و یک لایه سس روی اسپاگتی رو بگیره.
جعفری رو خرد کنید و به اسپاگتی اضافه کنید و بچشید اگه نیاز به نمک بود کمی اضافه کنید.
🍝اسپاگتی با سس بلوچیز رو توی بشقاب بریزید و کمی از پنیر بلوچیز و چند برگ جعفری تازه روی اسپاگتی بریزید و گرم سرو کنید.🍝
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭