فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر
لوازم مورد نیاز😎:-
نون باگت
دو قاشق روغن زیتون
سیر هرچے بیشتر بهتر😁🥳حداقل ۴-۵ حبه
جعفرے اندازه یه قاشق غذا خورے ، بیشتر هم میتونین اضافه ڪنید
یه قاشق ڪره
وپنیر مازرلا( پنیر پیتزا)
یه ذذذذذره نمک
میذارین ۱۰ دقیقه تو فر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_قلقلی_در_فر
طرز تهیه
سه عدد سیب زمینی رو داخل ابجوش میزاریم تا ی کم نیم پز بشه..بعد به صورت حلقه ای برش میزنیم و کف ظرفمون میچینیم..
گوشت چرخ کرده+پیاز رنده یا ریز خورد شده+ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا +جعفری خورده شده مخلوط و ی کم ورزش میدیم و از مواد گلوله هایی برمیداریم و روی سیب زمینی ها میزاریم و فاصله های خالی مابین گوشتا رو با سیب زمینی حلقه ای پر میکنیم..و روی گوشتها رو سس بشامل که ترکیبی از ارد و شیر و کره و نمک و فلفل هست میریزیم( شیر سرد رو با ارد مخلوط میکنیمو روی حرارت میزاریمو هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم) و روی سس پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 15 دیقه میزاریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لحاف
مواد لازم کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : نیم کیلو جعفری خورد شده: یک کاسه ماست خوری
گوجه گوشتی: سه عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل و نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها رو لایه لایه برش بزنید و سرخ کنید.
گوجه رو نصف کنید و بعد قسمت دانه هاش رو در بیارید. چون قسمت وسط گوجه آبدار هست، باعث میشه سالاد آبکی و شل بشه. سیب زمینی ها رو خمیری و بدجور میکنه. فقط قسمت گوشتی گوجه رو برای سالاد نگه دارید.
پیاز و جعفری و اسفناج رو هم خورد کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها رو سرخ کردین، گوجه، پیاز و سبزیجات رو بهش اضافه کنید. فلفل و نمک هم به مقدار کافی توی سالاد بریزید. دوست داشتین این سالاد رو با سس سفید یا کچاپ میل کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_مرغ_شکم_پر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت پخته شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید
(اب مرغ کاملا کشیده شود)
درنهایت قارچ تفت داده شده ومقداری پنیر پیتزا(پنیر دلخواه و قابل حذف هست)
قارچ را هم خرد کردم وبا حرارت بالا و مقدار کمی کره یا روغن و۱ق غ آبلیمو تفت دادم،
درون نان ساندویچی یه لایه از سس بمالید کمی کاهو و گوجه بگذارید وبه مقدار دلخواه از مخلوط مرغ و قارچ
و نوش جااان
🛑 اگر ذرت یا قارچ یا سس خردل نداشتین حذف کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب
سینه مرغ روبافلفل قرمز ریزشده سس سویاوعسل ونمک مزه دار کرده برای2ساعت دریخچال میذاریم حال بافلفل دلمه ای به سیخ کشیده وبرای پخت هم میتوانیدتوی روغن سرخ کنیدیاباآغشته کردن کمی روغن درفربپزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگِ گوشتیِ مغز دارِ خوشمزهِ عزیز جان🌭🌭
باماباشید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو شکم پر😍
.
این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر😋
سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم
بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم
ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم
یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره
.
بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی
فلفلها بهتره نیم کوب بشن تا مزشون کامل به خورد سیرها بره میتونین برا خوش عطر شدن ترشی از برگ بو وچندتا برگ ترخون هم استفاده کنین من به رزماری اکتفا کردم تازشو نداشتم خشکشو زدم واقعا عالی میشه.
1_داخل شیشه ها نمک نزنین چند روز قبل از استفاده درشیشه رو باز کنین ویه قاشق نمک بزنین.
.
2_شیشه هارو بعد از پر کردن خوب تکون بدین یا زمین بکوبین تا حبه سیرها جابجا بشن وشیشه ها کامل پر بشن .
.
3_حتما از سرکه سفیدمرغوب ونامدار وبدون نمک استفاده کنین سرکه نمک دار ممکنه باعث سبز شدن سیرهاتون بشه.
.
4_شیشه هارو بعد از وارونه کردن بزارین کاملا خنک بشه بعد برگردونین .
.
5_از کیپ بودن در شیشه ها مطمعن باشین .
.
6_دقت کنین بعده اینکه آب قابلمه جوشید تایم بگیرن یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه کافیه.
.
7_شیشه ها رو جای خنک منزل بزارین بعده ۳تا ۶ماه قابل مصرف هستن اصلا هم قبل باز کردن نیاز نیست یخچال بزارین اما بعد از باز شدن شیشه اونو داخل یخچال نگهداری کنین.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_رولی
مواد لازم::
سیب زمینی کاملا پخته باشه تا قشنگ له بشه
نمک
شوید تازه از شوید خشک هم میشه استفاده کرد
ولی خب شوید تازه یه عطر دیگه ای داره😋😋
نخودفرنگی
هویج پخته شده
نگینی خورد شده،رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه
ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه
سس مایونز
خیارشور نگینی خورد شده.سعی کنید آبشو بگیریم.مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه
سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد
داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره
روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری
بیشتر مردم کشور ترکیه این مواد رو میریزن👌 .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كلوچه_فومن
خميرروبه چونه هاي ٦٠ گرمي تقسيم كرده هرقسمت روگلوله كرده ،ازموادمغزي داخش بذارين وروشومهربزنين .
نان هاروداخل سيني بذارين وروشوبازرده ي تخم مرغ ويك قاشق شيررمال بزنين ،كمي كنجدوياخاك شيربپاشين وبذارين داخل فرداغ ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ تا ١٥دقيقه تاروي نان طلايي بشه .
فرمن برقيه رودماي ١٨٠ ،كانوكشن گذاشتم.
موندن زياده كلوچه درفر،كلوچه رو خشك وسفت ميشه
كاسه ي اب داخل فرحتمابذارين .
نوش جان 💐💐💐
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كلوچه_فومن
موادلازم مياني :
شكر ٢٠٠ گرم (يك ليوان)
روغن مايع ٦٠ گرم
كره ٦٠ گرم
ارد١٥٠ تا ١٦٠گرم ١ليوان پر
جوزهندي ،دارچينوپودرهل :به مقدارلازم
گردوخردشده ٥٠ گرم
طرزتهيه موادمياني :
اول روغن وكره رومخلوط كنين ،سپس اردروكم كم اضافه كنين تاخميريكدست بشه ودرنهايت شكر،گردووادويه هااضافه ومخلوط بشن تاموادمنسجم وخميري بشه .
موادلازم كلوچه فومن :
ارد سه صفر قنادي٥٠٠ گرم
مايه خمير ١ق چ(٥ گرم)
شير ٢٠٠ گرم (ليوان سرخالي)
شكر ١ ق س
روغن مايع ٦٠ گرم
كره اب شده ٦٠ گرم
طرزتهيه :
شيرولرم وشكررومخلوط كرده خميرمايه رواضافه كنين ودرش روبذارين تاعمل بياد(١٠ دقيقه). اردروداخل ميكسربريزين ،روغن مايع وكره ي اب شده رواضافه كنين ،همزن روشن وموادرومخلوط كنين ،سپس شيرروكم كم اضافه كنين تاخميرلطيفي بدست بياد،نبايدشل باشه ونه خيلي سفت باشه من دوقاشق هم اب اضافه كردم .(ميتونين موادروبادست مخلوط وورزبدين تايك دست بشه ،خميرنيازبه استراحت نداره .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مربای آلو😍😍
آلو قرمز 1 کیلو*
شکر 1 کیلو*
چوب دارچین 1 عدد*
میخک خشک 2-3 عدد*
آب نصف لیوان*
آلوها را داخل قابلمه لعابی ریخته دارچین و میخک و آب اضافه کرده اول با حرارت کم میپزیم کمی که آب انداخت بعد با حرارت متوسط.وقتی مربا آب انداخت و خواست قوام بیاید با کفگیر کفهای روی آنرا برمیداریم
توی بشقاب چینی کمی از اب مربا را میریزیم اگر خفیف روان بود یعنی مربا حاظره
مقدار کمی جوهر لیمو به آن اضافه میکنیم 5 دقیقه که جوشید آماده است.
نوش جان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشپزی
#فینگر_فود
لقمه های خوشمزه با خمیر هزار لایه پنیر,ژامبون
😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خوب بریم سراغ دستور این آلو اسفناج خوشمزه😋
اول یه دونه پیاز نسبتا بزرگ رو خلالی خرد کنید و داخل کمی روغن تفت بدید وقتی سبک و شیشه ای شد زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر سیر اضافه کنید و تفت دهید. گوشت خورشتی رو اضافه کنید و تفت دهید. من دوتا قلم هم بهش اضافه کردم. آب جوش ریخته و درب قابلمه رو میبندیم برای سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
داخل تابه ای اسفناج های خرد شده رو میریزیم، حرارت رو زیاد میکنیم تا آب اسفناج کشیده بشه. روغن میریزیم و اسفناج ها رو تفت میدیم. زمانی که گوشت پخت اسفناج های تفت داده شده رو اضافه کنید و هم بزنید. حدود بیست تا دونه آلو خورشتی رو هم اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید. دوتا قاشق غذاخوری رب انار هم بریزید و درب قابلمه دوباره میبنیدم تا خورش به روغن وجا بیفته. 😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش #سمبوسه سیبزمینی پیتزایی پپرونی بی کش😋
خودم کم پنیر ریختم که مزه سیب زمینی و سبزی معطر و پپرونی و توی دهنم حس کنم😍
.
شما سمبوسه دوست دارید؟؟
.
مواد لازم:
نان لواش نیم پز
سیب زمینی پخته
هات داگ و پپرونی
نعنا و ریحون
نمک و فلفل و آویشن
.
هات داگ را بعد از سرخ کردن با سیبزمینی و باقی مواد مخلوط کرده تا یک خمیر یک دست بدست بیاد و داخل نون پیچیده مانند تصویر و سرخ کنید در روغن داغ و تاااماااام
.
نوش جان 🌺
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش #برشتوک
این شیرینی جز راحت ترین گزینه هاس همین الان درست کنید یه ساعته امادس🤤😍
❌لطفا لایک کنید و برای دوستاتون بفرستین❌
مواد لازم👇
یک لیوان ارد نخود چی
نصف لیوان پودر قند
شکلات اب شده ۲۵۰ گرم
پودر هل نوک ق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق غ خوری
❌❌❌❌❌❌❌دستور هم داخل فیلم توضیح دادم بسیااااار سادس😍
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
صدایت می زنم ...
خدایا🙏
به خداییت قسم
هیچ کس
را در ساحل طوفانی
زندگیش تنها مگذار...
تا تو کنارمان
هستی دلمان قرص است
شبتان سرشار از آرامش الهـــــی✨
✨شب بخیر✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#هویچ_پلو🧑🏻🍳
سینه مرغ
هویج رنده شده
نمک، فلفل
آبلیمو
برنج آبکش شده
زرشک تفت داده شده
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#اسنک_فوری👩🏻🍳
.نون تست
.ژامبون یا سوسیس یا حتی میتونین از مرغ استفاده کنین
.فلفل دلمه
.ذرت
.سس
.نمک .فلفل.آویشن به دلخواه
.پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای گودا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍