خورشت بادنجان🍆 داریم خوشمزه و مجلسی
مواد لازم خورشت بادنجان🍆:
گوشت خورشتی گوسفندی :نیم کیلو
بادمجان قلمی🍆:8 عدد
پیاز🧅: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی🍅:3 عدد متوسط
رب گوجه :3 قاشق غذاخوری
،نمک زردچوبه و فلفل و دارچین:به مقدار
لازم
لیمو عمانی:به مقدار لازم
ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و کمی روغن اضافه میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم وقتی آبش کشید ه شد و رنگش عوض شد کمی زردچوبه می زنیم و پنج لیوان آب اضافه میکنیم تا گوشت بپزه.
بادنجانها رو پوست میکنیم و نمک می پاشیم تا تلخیش گرفته بشه بعد از یک ساعت آبکشی میکنیم و خشک میکنیم با دستمال بعد در روغن عمیق سرخ میکنیم.
(لیمو عمانی هم چند تا سوراخ میزنیم و در آبجوش میزاریم یه یه ربع بمونه بعد به خورشت اضافه میکنیم) زمان اضافه کردن لیمو به خورشت یک ساعت قبل از اینکه خورشت حاضر بشه
اگر از روغن بادمجان ها باقی موند گوجه ها رو دو نیم میکنیم و در روغن هر دو طرفشو سرخ میکنیم با شعله زیاد، سپس رب رو در روغن گوجه سرخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم.نمک و فلفل قرمز و دارچین می زنیم .و بادنجان های سرخ شده رو روی خورشت می چینیم تا مزه دار بشن بهد از ده دیقه خورشت به روغن میافته و حاضره با چلو و سبزی خوردن و سالاد نوش جان کنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سالاد هویج شرقی
کشورهای خاور دور از این سالادهای رشتهای رنگی جذاب زیاد دارن... این یکی از خوشمزههاست... لازم نیست حتما از مغز بادوم هندی استفاده کنید، انواع تخمه کدو ، آفتابگردون ، گردو ، بادام زمینی و این مغزهای بو دادهای که تو بستههای کوچیک جلوی فروشگاهها میفروشن عالیه و به همون اندازه مقوی!
به جای سویا سس هم میتونین از ترکیب کمی نمک و یکی دو قاشق آب معمولی تو ترکیب سس استفاده کنین!
توجه کنین که سویا سس خودش شوره و نمک اضافی برای سالاد لازم نیست!
هویج 5 تا 6 عدد
فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
پیازچه 1 دسته کوچک
گشنیز 1 دسته کوچک
لیموترش 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر له شده 1 حبه
شکر یا عسل 2 قاشق چایخوری
سویا سس 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن کنجد یا روغن سالاد 4 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
دانه آجیل دلخواه 3 قاشق سوپخوری
کنجد بو داده 1 قاشق سوپخوری
هویج ها رو پوست بگیرید و به صورت رشته خرد یا رنده کنید.
فلفل دلمهای، پیازچه و گشنیز را خرد کنید و به همراه هویج داخل ظرفی بریزید.
لیموترش، سیر، سویا سس، شکر، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
سس را به کاسه سبزیجات اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
مغزهای دلخواه خرد شده و کنجد را روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میگویند :
🌷یکی از خصوصیات گـل
🌸اینست که وقتی آنرا
🌷هدیه میدهی
🌸طرف مقابل لبخند میزند
🌷لطفا لبخند بزنید 😊
🌸و این سبد گـل را
🌷بـه رسم دوستی
🌸از مـن بپذیرید
🌷شـادیهایتان بسیـار
🌸دوستان بسیـار عـزیزم
شبتون بخیروشادی
کروسان شکلاتی روخیلی وقته میخوام درست کنم وقت نمیشه ولی دیروز درست کردم
از لحاظ بافت باید بهتون بگم که فوق العاده نرم و لطیف و خوشمزه هست 😍
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروسان شکلاتی
مواد لازم
شیر ولرم ۱لیوان
شکر ۲قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع یک چهارم لیوان
خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری
آرد ۳الی ۴لیوان (با احتیاط اضافه شود)
نوتلا یا شکلات صبحانه به مقدار لازم
رومال :
۱عدد تخم مرغ
کمی وانیل
۱قاشق غذاخوری شیر
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍥تاتلی (دسر) تلی بابا🍥
مواد لازم:
100 گرم کره
1 استکان روغن مایع
1 استکان ماست
1 استکان شکر
1 عدد تخم مرغ
نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر
1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
آرد به مقداری که به دست نچسبد
مواد داخل تاتلی:
1 کاسه تل کادایف خرد شده
2 قاشق غذاخوری پودر پسته
مواد لازم شربت:
3 لیوان شکر
5/2 لیوان آب
نصف یک لیمو
طرزتهیه:
برای تهیه خمیر همه مواد به جز خمیر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید. از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق پودر پسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی ها از فر روی آنها شربت خنک را بریزید. من روی شیرینی پودر پسته ریختم شما دوست داشته باشید می توانید به جای آن پودر نارگیل بریزید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای خمیر
نصف لیوان آب ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ خمیر مایه فوری
یه دونه تخم مرغ
یه پنس نمک
فلفل و آویشن به دلخواه
آرد به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خمیر:
شکر وخمیر مایه و آب ولرم و قاطی کنید روشوبپوشونید وحدودا یه ربع تا نیمساعت صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاد وپف کنه ،بعد بقیه مواد خمیر رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،وقتی خوبورز دادید یه کوچولو به دستتونروغن یا آرد بزنید که کار براتون راحتتر بشه و خمیر به دست نچسبه،رویخمیر وبا سلفون بپوشونید وبزارید یه جای ترجیحا گرم تا حجمش زیاد بشه(حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ونیم)
خمیر که آماده شد روی سطح آرد پاشیشده دوباره یه کم ورز میدید وهوای خمیر و میگیرید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭