eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
‌❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفــ
کوفته می تونید با پلو و یا پوره سیب زمینی پوره سرو کنید. مواد لازم برای کوفته ؛ ⚡500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ⚡ پیاز رنده شده 1 عدد ⚡1 -2حبه سیر رنده شده ⚡4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری ⚡1 عدد تخم مرغ ⚡1 مشت جعفری ریز خرد شده ⚡1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ⚡1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز ⚡نصف قاشق چایخوری زیره 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک ️▫️▫️ - 200 گرم قارچ - 1 عدد فلفل سبز - فلفل دلمه ای 1عدد - پیاز 1 عدد - 2 عدد گوجه فرنگی - رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری - در صورت نیاز یک چهارم فنجان آب نمک ، آویشن و پودر چیلی قرمز ️▫️▫️▫️ برای سس؛ 🍴200 میلی لیتر آب گرم 🍴1و نیم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی مراحل تهیه: تمام مواد لازم برای کوفته را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب ورز دهید. حدود 5-6 دقیقه ورز دهید. روی اون رو بپوشونید و نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید. ️▫️▫️ در همین حال ، همه سبزیجات را ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدهید. پیاز را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل سبز و قرمز را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه بدهید. قارچ را اضافه کرده و خوب تفت دهید. سپس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. گوجه فرنگی پوست کنده ، نمک و ادویه را اضافه کنید. وقتی گوجه فرنگی نرم شد و کمی غلیظ شد ، یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از پختن ، آن را از اجاق گاز بردارید. ️▫️▫️ گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کنید. 8 تکه به اندازه نارنگی برش دهید ، دستان خود را کمی مرطوب کرده و با انگشتان دست خود وسط کوفته های خود را به آرامی فشار دهید تا حالت صندل به آنها داده شود و آنها را مثل ویدئو کنید. به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید. کمی پنیر چدار رنده شده را به قسمت توخالی کوفته های پخته شده اضافه کنید. سپس سبزی قارچ را که آماده کرده بودیم روی آن بگذارید و دوباره پنیر چدار بپاشید. 200 میلی لیتر آب گرم را با 1 و نیم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. این مخلوط را روی سینی فر بچینید. دوباره در فر با دمای 180 درجه بپزید تا پنیر روی ان آب شود و رنگ طلایی بگیرد. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اسپرینگ رول یه فینگرفود و یا پیش غذای خیلی خوشمزه و خوش خوراکه. خیلی سریع و راحت آماده میشه و بیشتر افراد دوسش دارن به خصوص بچه ها👌🏼 با هر ترکیبی که دوست دارین میتونید درست کنید که همه جوره خوشمزه میشه 😍😋 مواد لازم ⬇️ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد قارچ اسلایس شده ۶ عدد پیازچه خرد شده ۵عدد پودر سیر، نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم خمیر یوفکا پنیر پیتزا طرز تهیه ⬇️ پیاز رو داخل روغن ریخته و تفت بدین تا سبک بشه بعد ادویه ها و گوشت رو اضافه کنید و سرخ کنید. قارچ و مقداری آب لیمو رو اضافه کرده با حرارت بالا سرخ کنید تا آب قارچ کشیده بشه، در آخر پیازچه را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط گوشتی کمی خنک بشه. مقداری از مخلوط گوشتی و پنیر رو روی خمیر یوفکا بریزید و رولش کنید و به انتهای خمیر کمی آب بزنید تا خمیر باز نشه.رول ها رو داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید . به همین راحتی، نوش جان❤️ ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥓 😋 ▫️سیب زمینی 500g ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️نشاسه ذرت تا حدی که مواد به دست نچسبه (4تا 5قاشق غدا خوری) ▫️ادویه جات به مقدار لازم (نمک ،فلفل ،اویشن ،کمی پودر سیر ،پاپریکا) ▫️جعفری یا پیازچه خورد شده ۲ قاشق غدا خوری 🔸سیب زمینی هارو آب پز و میکوبیم (یا از صافی رد کنید) بعد پنیر پیتزا ،نشاسته ذرت ،ادویه جات و سبزی را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب ورز میدیم بعد داخل کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم داخل یخچال میزاریم به مدت ۳۰دقیقه بعد برش های نواری میدیم و داخل روغن خیلی داغ سرخ میکنیم ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ مروری بر چهار دهه اتفاقات کشورمان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک خونگی ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام❄️ صبح زیبای زمستونیتون پراز خیر و برکت در پناه پروردگار❄️ امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتـون سلامت ❄️ زندگیتون غرق در خوشبختی روزتون پراز انرژی مثبت 💞 ًُ💞 ─━━━━⊱💝⊰━━━━─
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧋 😋👆 ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧 😋 لايه صورتى👇🏻 ▫️ژله توت فرنگى يك بسته ▫️تخم شربتى سه قاشق ▫️دنت توت فرنگى دو عدد ▫️توت فرنگى چند عدد لايه سفيد👇🏻 ▫️ژله آلوورا يك بسته ▫️بستنى وانيلى يك بسته ▫️خامه دو قاشق 🔸ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده كنيد ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
زمانی زندگی زیباست که زیبا زندگی کردن را بیاموزیم ،🍃🌸 تا زمانی که ندانیم چگونه رفتارکنیم و مهارت درست زندگی کردن را ندانیم، چطور انتظار داریم زندگی زیبایی داشته باشیم؟🍃 🌺 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @tarfand_life کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‏🇹🇷شاید پیش خودتون بگین بهترین کنافه فقط ترکیه پیدا میشه اما من میگم با درست کردن این کنافه انگار رفتین ترکیه و برگشتین😋🤤 ‏🇹🇷کنافه/کنوفه ماهیتابه ای 📜مواد لازم : رشته کادایف(خشک) : 150 گرم کره : 100 گرم پنیر موزارلا تازه : 100 گرم شکر : یک پیمانه آب : یک پیمانه زعفران : به مقدار لازم پودر پسته یا گردو : به مقدار لازم خلال پسته (تزئین) : به مقدار لازم ⭕طرز تهیه : 1- کره رو ذوب میکنیم. 2- زعفران دم شده رو با کره مخلوط میکنیم. 3- ترکیب زعفران و کره رو روی رشته ها میریزم و خوب هم میزنیم تا کل رشته ها آغشته به کره و زعفران بشن. 4- ماهیتابه(یکنفره/کوچک) رو با کره کمی چرب میکنیم و نیمی از رشته ها رو کف قالب پخش میکنیم و با گوشتکوب یا هر ابزار مشابه دیگه ای رشته ها رو متراکم میکنیم. 🔸 توو این مرحله میتونیم در صورت دلخواه کمی پودر پسته یا گردو روی رشته ها بریزیم. 5- پنیر موزارلا رو وسط ظرف قرار میدیم. 6- الباقی رشته ها رو روی پنیر ها میریزیم و با فشار دست یا گوشتکوب خوب متراکم میکنیم. 7- آب و شکر رو در ظرفی جداگانه حرارت میدیم(حدود 10 دقیقه) تا شهد غلیظ بشه. 8- تابه رو برای مدت 5 الی 6 دقیقه روی حرارت کم قرار میدیم. (تا زمانی که رشته ها کاملاً طلایی بشن و از کف تابه جدا بشن) ❗حین پخت دائماً رشته ها رو چک کنید تا نسوزن. 9- با کمک یه بشقاب صاف کنافه رو برگردونید و مجدد به تابه انتقال بدید و طرف دیگه رو هم 5 دقیقه سرخ کنید. 10- در یک دقیقه پایانی شهد رو به آرومی روی کنافه میریزم و کمی حرارت میدیم تا کاملاً جذب کنافه بشه. 11- در نهایت روی کنافه تون رو با با پودر یا خلال پسته تزئین کنید و با یه اسکوپ بستنی نوش جان کنید. 😍👌🏻 ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍌 ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍌 مواد لازم : زرده تخم مرغ : 1 عدد ژله موز : 1 بسته موز : 2 عدد پنیر ماسکارپونه(یا خامه ای) : 100 گرم خامه صبحانه : 100 گرم شیر : 1 لیوان نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان بیسکوییت پتی بور : نصف یک بسته وانیل : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه : اول پودر ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و میزاریم سرد بشه حالا پودر ژلاتین را با سه چهارم لیوان اب سرد مخلوط کرده و بنماری میکنیم هم میزنیم تا رنگش شفاف بشه.قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده نصف ژله رو داخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه یک عدد موز را حلقه حلقه کرده و روی ژله میچینیم و باقی ژله موز را روش میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم. سپس زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم نشاسته ذرت و شیر داغ را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته میزاریم تا خنک بشه.داخل ظرفی پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه را با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست بشه به مخلوط شیر اضافه کرده و دوباره هم میزنیم ژلاتین بنماری شده را هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یکدست بشه حالا موز نگینی خورد شده را هم اضافه میکنیم قالب را از یخچال در آورده و مواد را روی ژله ی موز که بسته شده میریزیم پر نمیکنیم بعد که بست دو لایه بیسکوییت پتی بور که چهار قسمت کرده میچینیم بقیه مواد را روی بیسکوییت میریزیم بمدت 3 ساعت میزاریم تا ببنده. نکته ها : میتونید موز و بیسکوییت را با هم خورد کنید و قاطی مواد کنید و کل مواد رو داخل قالب روی ژله بریزید ولی من موز و بیسکویت راجدا ریختم.بجای خامه صبحانه میشه از خامه فرم گرفته استفاده کرد.قالبم پلاستیکی بود. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته یک سوم پیمانه شکر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ کاملا سر پر دو ق غ شکر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچی ریزش کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
این شاخه گل تقديم حضور پر مهرتون بهترینها را براتون آرزو دارم 🌸 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
🍗 😋 🔸یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍗 😋👆 ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 مواد لازم برای این دسر شیر به اندازه قالبی که میخواهید درست کنید. خرما ۱۵عدد فندق یک پیاله پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید) اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد. مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍬 😋 🔸این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭