eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم 🎥 #دیزاین_حلوا تزیین #حلوا با قیف و ماسوره😋 ❣❣❣
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پیتزا #نودل_بدون_فر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
بدون فر نودل و پیتزا هر دوی شان در زمره خوشمزه ترین غذاها قرار دارند که هر کسی عاشق آنهاست. حال این دو را با هم ترکیب کرده و یک پیتزا نودل خوش طعم و عالی درست کنید. مواد لازم: نودل1 بسته تخم مرغ1 عدد کره آب شده مقداری سس قرمز 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده مقداری سوسیس حلقه شده2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه پیتزای نودل : نودل را در آب جوش ریخته و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. یک عدد تخم مرغ را کاملا زده و به نودل های آبکش شده اضافه کنید. کره آب شده را درون تابه ریخته و بعد از داغ شدند نودل ها را درون تابه بریزید. بعد از سرخ شدن یک طرف نودل، آن را برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید. روی سطح نودل سرخ شده که کاملا سفت شده است مقداری سس قرمز بزنید. پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز پخش کنید. روی پنیر پیتزا، سوسیس های خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را ریخته و درب تابه را بگذارید. بعد از آب شدن پنیر، پیتزای شما حاضر است. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نون_خامه_ای 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#نون_خامه_ای 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم: ارد ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر آب شکر یک دوم قاشق چای خوری تخم مرغ ۴ عدد وانیل وبکینگ پودر نصف قاشق چای خوری خامه قنادی فرم گرفته به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرف مناسب تفلن بهتره کره ،آب ،شکر را میریزیم وروی شعله ملایم میکذاریم آرام آرام هم میزنیم تا کره آب بشه و آب به جوش ریز بیفته سپس آرد را اضافه کرده وسریع هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن . به این مرحله از کار داغ زدن میگن که خیلی مهمه مواد حالت حلوا پیدا میکنه و جمع میشه سپس موادمونو داخل ظرف دیگه ای میزاریم تا کاملا خنک بشه .تخم مرغها را شکسته وبا همزن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشن .موادمون که خنک شد با همزن برقی شروع به زدن میکنیم و کم کم تخم مرغها را اضافه میکنیم .اگر یک دفعه اضافه کنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره در انتها بکینگ پودر و وانیل اضافه میکنیم . ماسوره شکوفه را داخل قیف میگذاریم .سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم وشکوفه میزنیم . نکته فر را قبل از شروع کار روی دمای ۲۰۰ درجه بزارد .کاملا داغ باشه .زمان پخت ۳۰ دقیقه روی درجه ۲۰۰ درجه باشه داخل نون کاملا باید پوک باشه حالت خمیر نداشته باشه . تمام نکات رعایت کنید یه نون عالی درست میشه. خوب نون وقتی پخته شد میزایم کاملا خنک بشه بعد تهشو سوراخ میکنیم و با قیف خامه داخل نون میریزیم . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند #نکات_پخت_حبوبات هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو اضافه کنید، با اینکار هم ظرف شما سفید میماند و هم طعم حبوبات بهتر میشود 👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سالاد_برنج_قهوه_ای مواد لازم: برنج قهوه ای طبخ شده: 2فنجان پاستای پخته شده: 1فنجان ذرت بخارپز: 1/2فنجان مرغ پخته وخردشده: 1فنجان گوجه فرنگی خردشده: 1فنجان روغن زیتون: 5ق ع زیتون خرد شده: 2ق غ آبلیمو:2ق غ ادویه لیمو فلفلی ونمک: به مقدار دلخواه همه مواد رو با هم مخلوط کرده وسپس روغن زیتون وادویه رو بهش اضافه وبه مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید وسپس نوش جان کنید. برنج قهوه ای(سبوسدار)سرشار از ویتامینهای گروه B،آهن،سدیم،وآنتی اکسیدان است 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_سفره_آرایی روشهای تزیین میوه و سبزیجات ❤👍 ‌🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از اطلاعات عمومی بانوان
4_5940270276691362350.mp3
4.14M
#تاسوعا مستان همه افتاده و ساقی نمانده ✔️ با نوای : استاد کریمخانی #تاسوعای حسینی تسلیت باد😔😭 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◾️▪️💛▪️◾️ ﺍﻟﺴَّــﻼ‌ﻡُﻋَﻠَﻴْﻚَﺃَﻳُّﻬَﺎﺍﻟْﻌَﺒْـــﺪُﺍﻟﺼَّـــــﺎﻟِﺢُ 💛ﺍﻟْﻤُﻄِﻴﻊُﻟِﻠَّﻪِﻭَﻟِﺮَﺳُﻮﻟِﻪِﻭَﻟِﺄَﻣِﻴﺮِﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨِﻴﻦَ💛 ﻭَﺍﻟْﺤَﺴَﻦِﻭَﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِﺻَﻠَّﻰﺍﻟﻠَّﻪُﻋَﻠَﻴْﻬِــﻢْ هرچه داریــم همه از کرَم‌عباس‌است 💛خلقت‌جنت‌حق لطف کرم‌عباس‌است 💛نه فقط‌خلق‌زمین عبدوغلامش‌باشند بخـدا خیل ملائک حَشَم عباس است 🏴نهمین روز محرّم الحرام،🏴 🏴تاسوعای حسینی🏴 🏴روز یقین و وفاداری،🏴 🏴برعاشقان حسینی تسلیت باد🏴 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #ترفندهای_خانه_داری 🏡 ببینید با #لیمو 🍋🍋🍋 راحت رسوب‌ها رو پاک میکنه!! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خورش_کوفته_قلقلی موادلازم: گوشت چرخ‌كرده 500 كيلوگرم  پياز دو عدد هويج 200 كيلوگرم  سيب‌زميني يك عدد گوجه‌فرنگي يك عدد رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري عصاره گوشت يك بسته روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم مواد لازم: برای تهیه خورش کوفته قلقلی در ابتدا ابتدا گوشت‌ها را با نمك، فلفل، زردچوبه و يك عدد پياز رنده‌شده مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد سپس به صورت گلوله‌هاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد. آن‌گاه يك عدد پياز ديگر را خرد كرده و در روغن تفت دهيد سپس هويج را نگيني خرد كرده و به همراه سيب‌زميني، گوجه‌فرنگي و مقداري رب گوجه‌فرنگي به مواد بيافزاييد و در پايان عصاره گوشت را در دو ليوان آب جوش حل كرده و به مواد اضافه كنيد. در اين لحظه در ظرف را بگذاريد تا مواد كمي بپزند و مزه بگيرد بعد از اين‌كه سيب‌زميني و هويج كمي پخته شد. كوفته قلقلي‌ها را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و كمي صبر كنيد تا خورش جا بيافتد در آن وقت حرارت را خاموش كرده و با نارنج تازه سرو كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند براى اینکه بادمجون سرخ شده زیاد روغن نکشه! یه قابلمه آب رو جوش کمی روغن،نمک توش بریزیم وبعد بادمجونهارو بریزیم توش و بعد٥ دقیقه آبکش کنیم و اونوقت سرخشون کنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#چیکن_استراگانف 😋 🔸فیله مرغ ترجیحا یک عدد سینه را به اندازه انگشت کوچک دست باریک باریک برش بزنید ( من اینجا مرغ رو حبه ای خرد کردم ) با کمی کره و پیاز داغ سرخ کنید نمک و فلفل و خیلی کم زرد چوبه اضافه کنید و یک حبه سیر (پودر سیر هم میتونید استفاده کنید ) بزارید تا کاملا بپزد اول کار مرغ ها اب میندازن ولی مدام هم بزنید تا اب ان کشیده بشه و به اصطلاح چفت بشه و به روغن بیافته در اخر دو قاشق خامه صبحانه (یا خامه ترش)بزنید و یک قاشق ارد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد اضافه کنید مقداری کره مجدد اضافه کنید و غذا رو داخل ظرف سرو بکشید و روی ان را با خلال سیب زمینی پر کنید (مقداری قارچ تفت داده شده هم خوشمزه ترش میکنه که من خیلی وقت ها استفاده میکنم ) 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نان_شکم_پر مواد گوشتی(گوشت چرخکرده، پیاز، قارچ، ادویه) رو میپزیم. مواد گوشتی رو توی باگت ها میریزیم بعد پنیر پیتزا، فلفل دلمه، گوجه و سبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰ دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
〰❁🍃🕯▪️🌙▪️🕯🍃❁〰 ◼️منزلگه عشاق دل آگاه حسین است ◼️بیراهه‌نرو ساده‌ترین راه‌حسین است ◼️از مردم گمراه جهان راه مجویید ◼️نزدیکترین راه به الله حسین است ⬛️ #عاشورا و #تاسوعای حسینی⬛️ ▪️◼️تسلیت باد◼️▪️ ☑️ این کانال به احترام ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت‌اباعبدالله الحسین"؏"امروز و فردا تعطیل‌می‌باشد. #التماس‌دعای ویژه از همه ی همراهان عزیز داریم. ما رو از دعای خیرتان محروم نسازید🙏💚 〰❁🍃🕯▪️🌙▪️🕯🍃❁〰
سلام ای دوست بودنت سبز و دلت سبز و حضورت سبز خانه ات گرم،دلت نرم چراغت روشن،روزگارت آرام توسن بخت برایت رام دست خوش بوی خدا همراهت #سلام_روزتون_بخیر_و_شادمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا #مینی_رولت_حلوا 🌸🌸باید حلوا کمی سفتر درست بشه و داغ روی نون بستنی پهن کنین تا کمی نون رو نرم کنع بشه راحت رول کرد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🔝 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati 📝مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دارب سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری ♨️طرز تهیه ارد و شکر و خمیر مایع و روغن و نمک و پنیر و سفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست و نرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید. بعد حدود 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه 📝مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه و فلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه. بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودر زیره و پودرسیر و زنجبیل و ادویه ماهی بزنید وتفت دهید و دراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است. خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه. هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید و در فر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه . بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است. نکته❗️توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
سالاد‌ كرفس‌و گشنيز 😍 چهار تا پنج ليوان ساقه و برگهاي جوان و روشن كرفس(خرد شده)+سه چهارم ليوان برگ گشنيز+يدونه پيازچه خرد شده(هم قسمت سفيد و هم سبز)+نصف يك فلفل قرمز تند بدون هسته(اختياري) براي سس:چهار ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+يك ق غ عسل+دو ق غ روغن كنجد يا زيتون براي روي سالاد:نصف ق غ كنجد برشته ‌🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دسر_ #دسر_نارگیلی مواد لازم شیر نارگیل ۳لیوان شکر ۸ ق غ نشاسته ذرت ۳ق غ آرد سفید ۳ق غ گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ هل نصف ق م تو یه قابلمه ای همه‌مواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید . به همین راحتی و خوشمزگی ☺️☺️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم 🎥 #حلوا_دورنگ این حلوا خیلییییی خوشمزس😍 مواد لازم : ۶ لیوان آرد سفید ۲ لیوان آرد گندم ۴۰۰ گرم کره یا روغن جامد هل پودرکاکائو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دونات_پیتزایی طرزتهیه: خمیر جادویمون که ور اومد یکم ورز میدیم تا هوای اضافش خارج بشه حالا حالا به خمیرمون قارچ ریز شده فلفل دلمه ریز شده و یکم سس گوشتی (پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل وزردچوبه ادویه البته من بدونه رب درس کردم یعنی با زردچوبه البته یکمم خوش نمک و ادویه که خمیرمونم کامل طعم دار بشه) اضافه میکنیم ورز میدیم روی سینی کار یکم ارد میپاشیم خمیرررو با وردنه بازرمیکنیم و با کاتر دونات قالب میزنیم و در روغن داغ و غوطه ور سرخ میکنیم با شعله متوسط دو طرفش رو همزمان سرخ کنید یعنی یه طرفش که یه کوچولو سرخ شد برش گردونید و از همون اول که میندازید تو روعن با قاشق روش روغن بریزید تند تندکه خوب پف کنه.. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati