eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.4هزار دنبال‌کننده
27.4هزار عکس
48.2هزار ویدیو
154 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده کاربردی و خلاقانه با کارتن برای تقسیم بندی و نظم دهی به کشو ها . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍢 😋 🔸ابتدا نصف مرغ رو که یک عدد سینه و یک عدد ران هستش رو دوبار چرخ کردم (اینم اضافه کنم که ران مرغ بخاطر چربی نمیزاره کوبیده خشک بشه و حتما از ران هم استفاده کنید) و دوتا پیاز متوسط رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم و به مرغ چرخ شده اضافه کردم، یک عدد تخم مرغ اضافه کردم، دوق زعفران آب کرده، نمک، فلفل سیاه، همگی رو خوب با همدیگه مخلوط کردم که کاملا مواد چسبناک بشه و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال مواد استراحت کنه (من مواد رو یه شب قبل درست کردم چون بهتره یه شب بمونه) و بعد داخل قالب مخصوص کوبیده شکل دادم و در تابه رژیمی با، روغن خیلی کم سرخشون کردم. میتونید حتی به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش جان کنید ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شب ها آرامشی دارند✨ از جنس خدا✨ پروردگارت همواره با تو همراه است✨ امشب از همان شب‌هایی‌ست که برایت یک شب بخیر✨ خدایی آرزو کردم✨ شبتون بخیر✨ 🌺👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بـه نام خالق عشق🕊❄️ چه دلنشین است صبحگاهی که با لبخند و امید 🕊❄️ همراه باشد امیدوارم از هم اکنون از زمین و زمان مانند باران بـرایتان 🕊❄️ خوشبختی و برکت و شـادی و امـید ببـارد.... 🕊❄️ ‌. . ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه پياز ليوان بلغور گوشت چرخكرده گوجه خرد شده رب گوجه سس گوجه فلفل تندنمك جعفري خرد شده موادراباهم مخلوط كنيد. فلفلهاراپركنيد. درقالب بچينيد. آب ورب گوجه رابريزيد. فويل بكشيدودرفربزاریدبپزه ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خب کیا با این خورش آشنان؟!😋 یجور توصیف کنیم براتون که عاشقان سینه چاک بادمجون اگه اینو تا حال تست نکردن بجنبن تا از قافله ی خوشمزگان جا نمونن😅😂😜🤪 خیلی آسونه👇🏻 بادمجان ها را پوست گرفته ، نمك مي زنيم و به مدت يك ساعت مي گذاريم تا بماند كه همراه با آبي كه از آن خارج مي شود هم تلخي ايش گرفته شود، هم موقع سرخ كردن روغن كمتري مصرف شود، بعد سرخ مي كنيم ، يك عد پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت مي دهيم تا سبك شود، بعد مرغ را به آن اضافه مي كنيم تا سرخ شود، مقدار سه قاشق مربا خوري زعفران آبزده هم اضافه مي كنيم، بعد از اين كه مرغ ها كمي سرخ شدن ، كمي نمك و فلفل و سه قاشق رب انار و سه قاشق سس اناردون (كه از تركيب آب انار غليظ شده بهمراه كمي شكر و دانه هاي انار درست شده ، اگر ندارين از اين سس هاي انار معمولي بهمراه دونه انار استفاده كنين) اضافه مي كنيم تا كمي با هم تفت بخورن ، بعد بادمجان ها را هم به تركيب اضافه مي كنيم بهمراه نصف استكان آب جوش و به مدت نيم ساعت با حرارت ملايم اجازه مي ديم تا خورش جا بيافتد . ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور خوشمزه ترین پای سیب رو براتون آوردم اصلا باقلوا تو دهن آب میشه از بس خوشمزه است پای سیب بازاری کره 100گرم(دو سوم لیوان) پودر قند دو سوم لیوان آرد یک و یک سوم لیوان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر یک ق چ دارچین نصف ق چ وانیل نوک‌ ق چ سیب دو عدد شکر یک ق م ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا کف کنه کره رو با وانیل و پودر قند میزنیم تا کاملا پوک و سبک بشه و رنگش روشن بشه سپس زرده ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد از این مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به مخلوط کره اضافه میکنیم وقتی یکدست شد سفیده رو داخل موادبا لیسک فولد میکنیم دارچین و سیب خورد شده و شکر رو مخلوط میکنیم ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب حالا کپسول کاغذی داخل قالب مافین یا پای سیب قرار میدیم ابتدا کمی مایه کیک بعد روی اون چند تکه سیب و دوباره کمی مایه کیک میریزیم و داخل فر 180درجه مدت بیست و پنج دقیقه قرار میدیم روش پخت روی گاز ...یک قابلمه بزرگتر از ظرف کاپ کیک یا قالب رو یک پایه استیل داخلش میزلریم و مدت بیست دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد ظرف کیک رو روش قرار بدین درش رو ببندین و در و دم کنی میزلریم اگر داخل ظرف کاپکیک ریختین مدت سی تدقیقه پخت میخواد اگر داخل قالب بزرگ ریختین یکساعت زمان پخت میخواد بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لیست دوره های آموزشی قلاب بافی😍 💥 40000 تومان 7 مدل آموزش (کیف گرد_کیف نیمگرد_کوله_کیف زنانه_کیف آرایشی_شبه گلیم_سبد_کفی گرد و بیضی) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💥 40000 تومان 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💥 30000 تومان (15مدل اسکاج) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💥 50000 تومان (50 مدل موتیف مختلف به همراه نقشه خوانی و وصل موتیف به سه روش) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💥 35000 تومان (آموزش کامل پتو و کوسن) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💥برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin