فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سیب سوخاری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
(🌸)اللّهُمَّ
✨(🌸)صَلِّ
✨✨(🌸)عَلَی
✨✨✨(🌸)مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ آلِ
✨✨✨✨✨(🌸) مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ عَجِّلْ
✨✨✨(🌸)فَرَجَهُمْ
✨✨(🌸)وَ اَهْلِکْ
✨(🌸)اَعْدَائَهُمْ
(🌸)اَجْمَعِین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕در ایـن عصر
🌸زیبـای بهاری
💕يـہ دنيـا سـلامتی
🌸يـہ قلب پر از عـشق
💕يـہ عالمہ مهر و نيڪی
🌸آرزوی من برای شما عزيزان
💕براتون عصر قشنگی آرزو میکنم
🌸 عـصـر زیبـاتـون شیـریـن و دلچسب
.
#کتلت_عدس 🍘 😋
پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم
عدس ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز متوسط ۱ عدد
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
آرد گندم یک قاشق
🔸۱- عدس رو می شوریم.
۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.
اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.
۴- پیاز رو رنده می کنیم.
۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .
۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.
۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه
🔸مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی🍪
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
#مسقطی_پرتقالی 🍊 😋
▫️نشاسته گل : یک و نین پ
▫️شکر : یک و نیم تا دو پ
▫️ آب سرد : یک پ
▫️آب پرتقال : دو پ
▫️کره : پنجاه گرم
▫️رنده پوست پرتقال : دو ق غ
🔸مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین .
منظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
💖 صلواتی هدیه بر تربت تابناک
💖ائمه معصومین علیهم سلام الله و تعجیل
💖در فرج قطب و محور عالم امکان
💖ولی الله الاعظم عجل الله تعالى فرجه الشریف
💖تقديم میکنیم🙏
💖الّلهُمَّ
💖صلّ
💖علْی
💖محَمَّد
💖وآلَ
💖محَمَّدٍ
💖وعَجِّل
💖 فرَجَهُم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا_مجلسی👩🍳
🍪🥜
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
هدایت شده از 🍟چالش غذا🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر
صبحتون
پراز عشق وامید
همراه با کلی اتفاقهای عالی
امیدوارم
زندگیتـون عسل
خوشبختی سرنوشتتون
و عشق مهمان
همیشگی خونه تون باشه
#جذابترین_کانال_عاشقانه♥️
ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ
.
.
.
.
✌️♥️
🍁🍁
🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍
❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #ميان_وعده خوشمزه 🍔
#صبحانه 🥞
#عصرانه ☕️🍪
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍪 تزیین غذا 🍛
سیب زمینی رو قالب بزن و برای ته دیگ بچین و موقع سرو برای دیزاین پلو استفاده کن
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خواص شیر را ۱۰ برابر کنید!
ترکیب شیر+ دارچین ۱۰برابر بیش از خود شیر خاصیت دارد.
کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت وتقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده است.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💖 صلواتی هدیه بر تربت تابناک
💖ائمه معصومین علیهم سلام الله و تعجیل
💖در فرج قطب و محور عالم امکان
💖ولی الله الاعظم عجل الله تعالى فرجه الشریف
💖تقديم میکنیم🙏
💖الّلهُمَّ
💖صلّ
💖علْی
💖محَمَّد
💖وآلَ
💖محَمَّدٍ
💖وعَجِّل
💖 فرَجَهُم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان خوبم🌸
اگر شادی گاه به گاه تو را
فراموش میکند..
تو هرگز آنرا کامل
فراموش نکن....🌸
شـاد باشید
و به دیگران شادی هدیه کنید...
هزاران گل بهاری...🌸
هزاران مهربانی...
هزاران آرزوی قشنگ....
وهزاران شـاد باش....
پیشکش قلب مهربونتون🌸
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشى #دسر_یخچالی
بیسکویت
شیر
خامه پرچرب
شکر
پودر کاکائو
توت فرنگى
بلوبرى
یک دسر عالى و مفید براى بچه ها 😋
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خدایـــااااا
امروز به فرشتگانت بسپار ،
سبدی پر از
لبخند و شادی
سلامتی و تندرستی
برکت و روزی فراوان
برای دوستانم به ارمغان بیاورند
سلاااام ،،،
صبح زیباتون بخیر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم يه شيرينی فقط با سه ماده غذايی 😋😋
يه عصرونه آسون و خوشمزه
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نونو برش بزن.لای برشا پنیر بزار و پیازچه یا سبزیجات معطر بریز روش.تو فویل بپیچ و بزار تو فر
#صبحانه
#عصرانه
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پياز سوخارى جذاب😋
برای #دورچین غذا هم میتونید استفاده کنید
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
(🌸)اللّهُمَّ
✨(🌸)صَلِّ
✨✨(🌸)عَلَی
✨✨✨(🌸)مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ آلِ
✨✨✨✨✨(🌸) مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ عَجِّلْ
✨✨✨(🌸)فَرَجَهُمْ
✨✨(🌸)وَ اَهْلِکْ
✨(🌸)اَعْدَائَهُمْ
(🌸)اَجْمَعِین
🍇 جوجه ترش 🍗
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
.
#جوجه_ترش به سبك جديد
اين سري جوجه هارو با يكم تغييرات درست كردم
كه براتون ميگم
سينه ي مرغ رو(جاهايي كه استخون نداره)مكعبي خورد ميكنيم بعد بهش رب انار ملس،يدونه پياز بزرگ خورد شده(مقدار پياز زياد بايد باشه)،كمي گرانول سير يا پودر سير ، پودر دارچين ، يه كوچولو زردچوبه،يكم آبليمو و يك قاشق غذاخوري مغز گردو ساييده شده ميزنيم و ٢٤ ساعت تماااام ميزاريم يخچال،تاكيد ميكنم كه بايد خوب استراحت بديم تا موادي كه بهش اضافه كرديم به خورد مرغ ها بره.يعني اگه ميخواين واسه ناهار درست كنين از روز قبل اقدام كنين.
بعد از گذشت مدت زمان ٢٤ساعت،مرغ هارو به سيخ ميزنيم،بعد تابه رو روغن بريزين يكم هم آب(نصف استكان آب)،سيخ جوجه هارو بزارين داخلش و در تابه رو بزارين تا خوب بپزه و مغز پخت بشه،بسته به شعله ي گازتون چك كنين كه نسوزه.
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍯 کنجد عسلی 🍯
❤️ #صفر_تاصد_آشپزی 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝