#ژله_رنگی_رنگی
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید.
که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه.
قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین
↙️
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
#کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل
2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
3ق غ پودر کاکائو
1/5لیوان آرد
1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
↙️
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
اگه ازخستگی در طول روز متنفرید؟؟؟
اگه افسردگی دارید و مجبورید همش داروهای شیمیایی بخورید؟؟؟☹
اگه دچار استپ وزنی شدید و هرکاری میکنید وزنتون پایین نمیاد؟؟؟😣
اگه شبا به خاطر درد عضلاتتون خوابتون نمیبره؟؟؟😖
اینا فقط نشانه یک چیزی ،،،غلبه سردی و بلغم😱😰😥
میدونستید که حتی سردی رحم باعث نازایی و کیست در رحم میشه 😲😲😲
پس هنوز که خیلی دیر نشده و قبل اینکه سروکارِتون با داروهای شیمیایی باشه که مدام هزینه کنید و نتیجه نگیرید 😔😔😔
سریع وارد کانال زیر بشید خبرهای خوبی براتون داریم و تخفیفاتویژه دهه کرامت رو از دست ندید🤩🤩🤩🤩👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1379074206C4c4533ee8b
#ترفند_آشپزی 🍚
1. اگه میخواهید ماست که میزنید، شیرین باشه👈 مایه را وقتی اضافه کنید که شیر سرد باشه(ولرم باشه)
2.اگه میخواهید ماست که میزنید، ترش باشه👈 مایه را وقتی اضافه کنید که شیر کمی گرم باشه👌👌
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با سیب زمینی 🥔🥔🥔
🤔🤔
.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
كِرِپ گوشت با سس بشامل!
یک غذای لذیذ و خوشمزه مناسب یک وعده غذایی متنوع و باب طبع بچهها!!
مواد لازم برای كِرِپ:
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2 لیوان و نیم آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذا خوری روغن مایع
مواد داخل كِرِپ:
400-500 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه
2 عدد فلفل سبز (دلمه ای هم مناسبه)
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر
نمک و فلفل و پودر زیره (یا هر ادویهای که دوست دارین به سلیقه خودتون)
برای سس بشامل:
2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق غذا خوری کره
2 لیوان شیر
نمک و فلفل
مواد كِرِپ رو باهم مخلوط کرده و حسابی بزنین تا یکدست بشه و بعد توی مایتابه تخت كِرِپهاتون رو سرخ کنین
(نکات مهم برای كِرِپ اینه که مایع خیلینباید سفت باشه و قشنگ سطح مایتابه رو بگیره، مایتابه هم با یک دستمال چرب هر دفعه چرب بشه و روغن یا کره توی مایتابه زیاد نباشه)
پیاز و گوشت و سبزیجات و مثل تصویر تفت بدین و رب و ادویه هاتون رواضافه کنین
مواد رو مثل تصویر روی هر كِرِپ گذاشته و رول کنین، رول ها رو توی ظرفی که قابل گذاشتن توی فر باشه بچینین و روش رو با سس بشامل بپوشونین، ظرف رو توی فر از قبل گرم شده گذاشته و روی دمای 220 درجه آنقدر بپزین تا روش قشنگ سرخ و طلایی بشه برای بشامل کره و آرد و روی شعله متوسط تفت بدین شروع به طلایی شدن که کرد شیر و اضافه کرده و سریع همبزنین (یادتون باشه که شیر اگه سرد باشه آرد گوله گوله میشه) نمک و فلفل یادتون نره!
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
#ته_چین
ته چین غذای مجلسی واصیل😍 ماست در طعم ومزه ته چین بسیار تاثیر داره من همیشه با ماست خونگی ته چین درست میکردم
روش من برای پخت ته چین
برنج رو چند قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده
آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم
تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش طرز تهیه #اسنک بدون نیاز به ساندویچ ساز😋
____
📍مواد لازم:
🥪نان تست
🧀پنیر (مثل چدار، گودا، موزارلا و... )
🍕پپرونی یا سوسیس سرخ شده و یا مایه ماکارونی، سبزیجات و...
🧈کره
نوشِ جان ☘
.
.
.
(:🍫 @food31food 🍫:)
#کپی_حرام
کلوچه خرمایی
نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه
اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید
از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم
تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم
وبزارید تو فر 180 تا 200 درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه
عزیزان به این دلیل میگم دمای 180 تا 200
بعضی فر ها زود داغ میشن 180
بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن 200 من الانه فر رو تو دمای 200درجه تنظیم کردم
فر حتما یک ربع قبل گرم بشه
این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓یکشنبه تون عالی و
🌸پر از عشق و محبت
💓امروز از خدا
🌸برای تک تکون اینگونه
💓آرزو کردم..
🌸 الهی
💓همه چیزتون عالی باشه
🌸حالتون عالی
💓روزتون عالی
🌸لحظه هاتون عالی
💓حس تون عالی
💓وازهمه مهمتر
🌸زندگیتون عالی باشه
#تارت ميرزا_قاسمي
يه گزينه قرتي و جذاب واسه مهموني و دور هميه..
كه البته نوعي فينگر فود هم محسوب ميشه...
فقط حواستون باشه تارت هايي كه از لوازم قنادي يا هايپر تهيه ميكنين تارت نمكي باشه كه موقع خوردن حسابي بهتون بچسبه
خب بريم سراغ دستور
براي اين تعداد ميرزا قاسمي ٥ تا دونه بادمجون متوسط و ٤ تا دونه گوجه درشت رو كبابي كنين و حدود ٥ دقيقه توي قابلمه بذارين و درش رو ببندين (اين كار باعث تعريق بادمجون و گوجه ميشه و به راحتي پوستشون جدا ميشه)
بادمجون و گوجه رو خيلي ريز ساطوري كنين و كنار بذارين
٤ حبه سير رو رنده بزنين و تو كمي روغن تفت بدين نمك و فلفل و زردچوبه به اندازه كافي بريزين و بادمجون و گوجه ارو اضافه كنيد...
حسابي هم بزنيد و به اندازه ١/٤ ليوان آب جوش بريزيد (تقريبا دو سه قاشق آب) و ٢٠ دقيقه زمان بدين تا مواد به خورد هم برن و ميرزا قاسمي جا بيوفته...
حالا سه يا چهار تا تخم مرغ اضافه كنين و هم بزنين بعد از يكي دو دقيقه ميرزا قاسمي آماده سرو ميشه ، اجازه بدين كمي خنك بشه و توي قيف بريزيد و با ماسوره توي تارت هارو پر كنيد و به دلخواه تزيين كنين
پ.ن:من هيچ وقت توي ميرزا قاسمي رب نميزنم در صورت تمايل ميتونين يه قاشق رب اضافه كنين
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پاناکوتا_نعنایی
500 میلی لیتر خامه
150 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر آب جوش
80 گرم شکر
4 قاشق چایخوری صاف پودر ژلاتین
1/4 قاشق چایخوری عصاره نعنا
چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی
ابتدا آب جوش را روی پودر ژلاتین بریزید و آنقدر هم بزنید تا ژلاتین کامل در آب حل شود. موقع اندازهگیری ژلاتین قاشقها را سر پر بر ندارید و سر قاشق را حتماً صاف کنید.
در یک شیر جوش یا قابلمه، خامه، شیر و پودر شکر را بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. همین طور که هم میزنید بگذارید شیر بجوشد. سپس آن را از روی شعله بردارید. حال ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس اسانس نعنا و یک قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و هم بزنید. اگر رنگ کافی نبود کمی دیگر اضافه کنید تا مایع به رنگ دلخواه در بیاید.
تا مایع کرم مانند هنوز گرم است آن را داخل لیوان یا هر ظرفی که برای سرو در نظر دارید بریزید و حداقل 3–4 ساعت در یخچال قرار دهید. البته بهتر است دسر پاناکوتای نعنایی از شب تا صبح داخل یخچال بماند و کاملاً خنک شود
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_ تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از سابقه گسترده جوان ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی بالا رو ببین 😳😱
این پیش نمایش بازی modern warfare 2 هست که توی اون اسمی از کشور عزیزمون ایران برده شده 🤭
توی ویدیوی کامل این پیش نمایش شاهد دیالوگ هایی در مورد شخصیت های ایرانی هستیم و دیالوگ هایی از جمله دیالوگ های زیر رد و بدل میشه!
+نمیتونیم تو ایران بگیریمش!
-اون توی ایران نیست!
+...
خبر و اطلاعات کامل این بازی رو توی چنل زیر قرار دادیم! اگه دوس داری کامل خبردار شی کلیک کن🤫🤭
https://eitaa.com/joinchat/4110286893C1bba9f65cf
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
اگه میخای از خنده فرشو گاز بگیری😉
بزن رو خنده
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اگه کسی دور و برت نیست🙈 بزن رو فلفلا
🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_هنرزیبای_آشپزی😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فینگر_فود
🌸 نان تست،کالباس،پنیر چدار،گوجه🌸
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از تبلیغات گسترده VIP
💜خانم ها و دخترهاتون و دیوووونه کنید 💛 😍
💚هدیه ای که همه خانم ها عاشقش اند😍
🅰به دنیای گل سرهای فانتزی خوش آمدید👇
https://eitaa.com/joinchat/4162256906Cf6468159e5
✳️ قیمت استثنایی
✳️ ارسال به سراسر کشور👇
https://eitaa.com/joinchat/4162256906Cf6468159e5
😍از دختر ۶ ساله تا خانم ۶۰ ساله عاشق این زیورآلات هستن😍
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
🌺 وظیفـه مـا جمع کردن موهای پریشونه😁
🌼 کیفیت کارها عالی
🌼 مناسب موهای کم حجم و زیاد
🌸 کوتاه و بلند با هر سلیقه ای
🌸 کافیه انتخاب کنید
💥با یه انتخاب ساده زیباتر به نظر بیایین
https://eitaa.com/joinchat/4162256906Cf6468159e5
https://eitaa.com/joinchat/4162256906Cf6468159e5
گل دختراتون خوشحال کنید😍😍
#ایده تزیین :
آش رشته
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از گسترده امید
مهمون که میاد فوری بساط برنج و مرغ براه نکن مثل مامان جونا🤦♀
منم قبلا اینجوری بودم تنها هنرم آش و پلو و سالاد شیرازی بود😞
اما از وقتی اینجا رو پیدا کردم دیگه غم ندارم😍👇
اینجا انواع #سوسیس_کالباسهای خونگی تولید می کنن و تو میتونی باهاشون خوشمزه هایی درست کنی که همه انگشت به دهن بمونن😳😍☺️
https://eitaa.com/joinchat/3287744672C0dcc22f9b7
اینستا
@targol_zs
شوهرت انگشتاشم میخوره😂👆
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
#خاطره_واقعی
**#شوهرم به خاطر نازاییم #طلاقم داد
ولی از اونجایی که من #زن #زیبایی هستم
پسر برادرش عاشقم شد
وقتی باباشو شوهر سابقم متوجه شدن.
باهام کاری کردن**.....❌❌❌
https://eitaa.com/joinchat/2058354798C4cb0442b4f
https://eitaa.com/joinchat/2058354798C4cb0442b4f