🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#خوراک_مرغ_سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات😋
یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد مورد نیاز
500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
1 استکان چای ترکی روغن زیتون
نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن،
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 تکه کدو تنبل
2 عدد سیب زمینی متوسط
500 گرم قارچ
3-4 عدد فلفل سبز
3 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز متوسط
3-4 حبه سیر
1 فنجان آب
طرز تهیه
ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید.
همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید.
1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید.
من روی اون رو هم فویل گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید.
قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه... ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاژیگو_فینگرفود
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#راتا_لبو #ایده_یلدا🍉 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
راتا نوعی پیش غذا و فینگر فود هستش که بیسش از نان تست و مرغ تشکیل شده ،انواع مختلف داره که یکی از اونها راتا از نوع لبو هستش و به خاطر رنگ زیبایی که داره خیلی پرطرفداره،البته برای دوست داران لبو😉
#راتا_لبو
مواد لازم:
لبو پخته شده: 2 عدد کوچک، سینه مرغ پخته شده: نصف یک عدد متوسط، سیب زمینی پخته شده : 1 عدد متوسط، سس مایونز: 4 ق غ، پنیر خامه ای: 1 ق غ، مغز گردو خرد شده: یک سوم پ، نان تست: یک بسته کوچک
طرز تهیه:
لبو ، سینه مرغ و سیب زمینی را هر کدام جداگانه پخته و رنده میکنیم(میتونید داخل غذاساز بریزید یا به صورت مکعبی خورد کنید). سپس همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و سس و پنیر رو هم اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
با قالب مورد نظرمون نان های تست رو قالب زده و کنار میزاریم. سپس قالب رو روی کیسه فریزر گذاشته ، دوسوم از قالب رو از مواد پر میکنیم. با پشت قاشق فشرده کرده و نان تست رو روی اون قرار میدیم، فشار میدیم و با کمک نایلون قالب رو برمیگردونیم. از زیر قالب فشار میدیم تا نان و مواد از قالب بیرون بیاد. سپس به دلخواه تزیین میکنیم.
میتونید به دلخواه توی مواد اولیه تغییرات بدید، گردو و سیب زمینی قابل حذفه ولی پنیر خامه ای چون باعث انسجام مواد میشه نه.
میتونید لبو رو حذف کنید و فقط از آب لبو یا پودر لبو استفاده کنید.
این نوع راتا طعمی شبیه الویه داره که بیشتر مزه لبو میده😋
هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
🌹خوشبختی یعنی
صبح زود بیدار شدن
🌹نه با صدای زنگ ساعت
بلکه با اشتیاق رسیدن به هدف
سلام
صبحتون به طراوت شبنم
و به شادابی و زیبایی گلها...
سه شنبه تون پر از عشق و آرامش و خوشبختی🌹
صبح تون بخیر🌞
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید😋😋
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید
📝مواد لازم
گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره محلی یا روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
کدو سبز: ۱ عدد
روغن ارده کنجد: مقداری
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
شوید خرد شده تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سبوس دار: ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
کرفس: ۱ ساقه
آب بوقلمون یک پیمانه
زعفران در صورت تمایل
طرز تهیه
۱-گوشت چرخ کرده بوقلمون را در کاسه ای بریزید پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با گوشت و پیاز مخلوط کرده و ورز دهید.
۲- کدو را بشویید و با رنده درشت با پوست رنده کنید. ساقه کرفس را هم یا درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. هر دو را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. تابه ای روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید.
کتلت ها را در دست شکل دهید یا قالب زده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
طرز تهیه سس
۳-برای تهیه سس در یک قابلمه آرد را با کره ( یا روغن زیتون ) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۴- وقتی که کمی جوشید و غلیظ شد رب انار یا آلوچه را اضافه کرده و سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس زعفران را می افزاییم وقتی غلظت سس به حد دلخواه که رسید آن را از روی حرارت بردارید و شوید خرد شده را افزوده ، هم بزنید. در آخر آبلیمو را هم افزوده و مخلوط کنید.سس را در کنار کتلت ها سرو کنید.
✅نکاتی در مورد طرز تهیه کتلت بوقلمون با سس شوید :
-اگر می خواهید سس را با قیف شکل و فرم دهید آن را روی حرارت بیشتر نگه دارید تا آب آن بخار شود و به شکل ماست سفت درآید. بعد آن را در قیف با سر دلخواه ریخته و در کنار کتلت ها شکل دهید.
-مدت زمان آماده سازی کتلت بوقلمون با سس شوید ۲۵ دقیقه می باشد.
-مدت زمان پخت کتلت بوقلمون با سس شوید ۳۰ دقیقه می باشد.
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#تلبینه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#تلبینه
📝مواد لازم
گندم یا جو ۵۰۰ گرم
شیر تازه گاو: حدودا یک تا دو لیتر
عسل: بسته به ذائقه خود ۷ تا ۸ قاشق غذا خوری
نمک دریا: نصف قاشق چایخوری
روغن زرد یا کره حیوانی و دارچین برای تزئین
طرز تهیه
گندم یا جو را در قابلمه ریخته و سپس شیر گاو را که قبلا بیست دقیقه جوشانده اید به گندم یا جو اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم از شب تا صبح بگذارید بپزد و در وسط پخت عسل را نیز اضافه کنید تا مزه عسل به خورد تلبینه رود. پس از پخت با دارچین و روغن زرد تزئین نمایید البته من از مقداری گوشت بوقلمون هم برای استفاده کردم
نکته اول: در روایات حرارت دادن عسل توصیه شده است پس ضرر ندارد
نکته دوم: این غذا مانند حیلم است ولی به جای گوشت از شیر تازه گاو استفاده شده است
نکته سوم: اگر می خواهید خواص درمانی بیشتری داشته باشد از جو استفاده کنید زیرا ترکیب شیر و عسل درمان عام بیماریها است و جو هم اینگونه است در نتیجه ترکیب این سه باهم برای بیماری ها مفید است
نکته اخر: ممکن است حین پخت تلبینه شیراش کم شود که باید به مقدار لازم هر دفعه شیر اضافه نمود
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #گل با میوه😍😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#مرغ_شکم_پر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک 🔘برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین میوه آرایی🥒🍎🍊
🍉🍉🍉
ویژه یلدا
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ماهی #پلولوبیاچشم_بلبلی😋
چندوقت پیش عکس و طرزتهیه ماهی گذاشته بودم خیلیها طرزتهیه پلو لوبیا چشم بلبلی رو خواستن و قول داده بودم كه دستور شو میزارم .
خب بریم طرزتهیه پلو لوبیا چشم بلبلی
آ ب را جوش اورده و برنج را داخل آب می ریزیم وقتی برنج روی آ ب امد نصفی ازشوید خشک را بالوبیای پخته داخل برنج ریخته ،یک بارهم زده و آبکش می کنیم .
کف قابلمه ای را روغن ریخته کمی نمک و زعفران می ریزیم. سیب زمینی ورقه ورقه ویا هرچیزی که دوست دارید(نان،برگ کاهو یاکلم)می گذاریم، سپس از مخلوط برنج و لوبیا وشویدلایه ای ریخته مقداری شوید خشک که باقی مانده را هم می پاشیم و دوباره برنج به همین ترتیب تالایه آ خر که شوید پاشیده برنج را دم می کنیم.
می توانیم کمی زعفران هم روی برنج بدهیم .
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی ویژه شب یلدا😍😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین هندوانه شب یلدا
🍉🍉🍉
ویژه یلدا
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سلام دوستای نازم 😍 وقت بخیر
#پاستیل_خانگی
مواد لازم :
یک بسته ژله با طعم دلخواه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
آب سرد یک لیوان
طرز تهیه:
همه ی مواد را باهم مخلوط کرده وروی بخارکتری میگذاریم تا هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نماند و بعد قالب های شکلات یا یخ را چرب کرده و مواد را داخل قالب میریزیم به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم.
بعد از اینکه از قالب بیرون آوردیم دستمان را کمی چرب میکنیم و پاستیل ها را چرب میکنیم تا به هم نچسبند.
(گلوکز حالت کشدار بودن به پاستیل میدهد. میتوانید آنرا حذف کنید)
من برای پاستیل ها از یک بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم و با پودر ژلاتین و گلوکز و آب قاطی کردم و توی کاسه های مختلف ریختم و بهش رنگ و اسانس زدم و توی قالب ریختم خیلی بهتر از اینه که مثلا فقط با ژله موز درست کنید، اینطوری هم تنوع رنگ دارید هم طمع.
ژله هایی که در تصویر مشاهده می کنید با اسانس موز - پرتقال - نارگیل و گل محمدی هستند و با رنگهای مجاز مایع رنگ آمیزی شده اند. نوش جان
💜 اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون
📝مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
سرکه انگور خمری 2 فنجان
سیر ۲ حبه درشت
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه
جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود.
طرز تهیه
بادمجان ها را بشویید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه انگور در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه انگور بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.
در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید
✅من از پودر فلفل خشک و فلفل سبز در ترشی استفاده کردم
✅می توانید به جای جعفری تازه از جعفری خشک نیز استفاده نمایید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تارت پنیری باانار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
تارت پنیری با انار
آرد....۱۴۰ گرم
پودر شکر....۳۵ گرم
کره...۷۵ گرم
تخم مرغ...۱ عدد
وانیل....۱/۸ ق م
بکینگ پودر....۱/۲ق م
مواد پنیری
پنیرخامه ای(صبحانه)....۱۰۰ گرم
خامه شیرین شده...۱۰۰ گرم
ژلاتین...۱ ق س
آب ....۱/۲ پ
وانیل...۱/۸ق م
مواد رویه
آب انار....۱لیوان
انار دون شده....۱عدد
ژله انار...۱بسته
نشاسته ذرت....۱ ق س
طرز تهیه
تمام مواد تارت را با دست یا غذاساز مخلوط کرده تا خمیری منجسم بدست آید ، نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید.
سپس روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب تارت را با خمیر بپوشانید روی خمیر را چنگال بزنید و داخل فر گذاشته تا بپزد.و کنار بگذارید تا خنک شود.
مواد میانی
پنیر و خامه شیرین شده را بزنید تا یکدست شود سپس ژلاتین را با ۱/۴ پ آب بن ماری و اضافه کنید در صورت دلخواه وانیل را در این مرحله بریزید و مواد را داخل تارت های پخته شده بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مواد رویه
آب انار و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کند.
از روی حرارت بردارید و ژله انار که با ۱/۴پ آب مخلوط کرده اید را به آن اضافه کنید.اجازه دهید خنک شود سپس انارهای دون شده را اضافه کنید.و روی مواد پنیری بریزید و دوباره داخل یخچال گذاشته تا دسر کاملاً بسته شود.
بعد از یک ساعت آماده سرو میباشد.
دمای فر جهت پخت تارت؛۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط،،مدت نگهداری تارت ها یک هفته می باشد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati