#سالاد سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی پخته:سه عدد
گوجه فرنگی:دوعدد
نخود سبز پخته:یک پیمانه
نخود ابگوشتی:یک پیمانه(حتما کنسرو استفاده کنید عالیه)
خیار:دو عدد
پیاز:یک عدد
ژامبون مرغ یا گوشت:250گرم
اب لیمو وروغن زیتون ونمک وفلفل وسس مایونزبه مقدار لازم
داخل ظرفی نخود ها را ریخته سپس سیب زمینی وخیار وپیاز نگینی شده را به مواد اضافه کرده حالا گوجه بدون هسته را نگینی کرده وبا ژامبون ریز خرد شده هم به مواد اضافه کرده طبق سلیقه خودتون نمک وفلفل و....را افزوده کامل مخلوط کنید ونوش جان بفرمایید
عالیه عاشقش
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#كوفته_قلقلي_با_بادمجون_كبابي .
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ٥٠٠ گرم
بادمجون سه عدد( كبابي شده )
گوجه فرنگي سه عدد ، گوجه گيلاسي
رب گوجه فرنگي يك ق غ
فلفل دلمه اي دو عدد كبابي شده
پياز دو عدد
گشنيز تازه خرد شده دو سه ق غ
روغن و آرد ، ادو يه جات و نمك
طرز تهيه :
ابتدا بادمجون و فلفل دلمه اي رو كبابي كرده و پوست شون رو جدا ميكنيم و ميشوريم بعد در يك كاسه گوشت چرخ شده رو با يك عدد پياز رنده شده و زردچوبه ادويه كاري هر كدوم يك ق چ و فلفل سياه نصف ق چ و تخم گشنيز كوبيده شده يك ق غ و آرد يك ق غ و نمك به ميزان لازم ورز ميديم و به شكل توپ يا بيضي در مياريم و در روغن سرخ ميكنيم و ميذاريم كنار توي همون ماهي تابه با روغن كوفته ها يكعدد پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد گوجه فرنگي رنده شده رو اضافه ميكنيم به همراه يك ق غ رب گوجه و همه رو تفت ميديم و زردچوبه و ادويه كاري و فلفل قرمز و پودر سير و نمك رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس فلفل دلمه اي كبابي شده رو نگيني ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و تفت ميديم و نصف استكان آب اضافه ميكنيم تا كاملاً پخته بشه بادمجان كبابي شده رو بصورت پوره يا خيلي ريز ساطوري ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و به همراه دو سه ق گشنيز تازه خرد شده و تفت ميديم كف يك ظرف مخصوص فر اين سس رو ميريزيم و بعد كوفته رو در اين سس ميچينيم به همراه گوجه گيلاسي و به مدت بيست تا نيم ساعت توي فر ميذاريم تا گوجه ها پخته بشه .
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
✳️مواد غذایی برای افزایش قد
بلغور جو یک غذای معجزهآسا برای رشد است.
این ماده غذایی منبع بسیار خوبی از پروتئینهای گیاهی است که به افزایش توده عضلانی و کاهش چربیها کمک میکند
#سلامت
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#شیرینی_شکرپاره😋
⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم
▫️شکر نصف پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️وانیل نصف ق چ
▫️ب پ یک ق چ
▫️ارد سمولینا یک پیمانه
▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ خامه ای خوشمزه
مواد لازم:
400 میلی لیتر شیر
2 عدد تخم مرغ
3 عدد موز
مقداری سس کارامل
نکته :برای درست کردن سس کارامل کمی شکر را داخل ماهیتابه بریزید و بزارید روی حرارت تا باز بشه نباید با قاشق هم بزنید فقط تابه رو تکون بدید تا شکر باز بشه و بریزید ته قالبتون.
طرز تهیه:
موزها را پوست گرفته و با گوشت کوب برقی و یا غذاساز خوب پوره کنید. تخم مرغ ها را با همزن بزنید و با شیر به موزها اضافه کنید.
کارامل را درون قالب ریخته و مخلوط را بریزید درون قالب.
در قالب را با آلومینیوم بپوشانید و آنرا درون یک ظرف لبه دار بزرگتر از قالب بزارید و
آب درون ظرف بزرگتر بریزید و به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر بپزید و بعد از اینکه آماده شد بزارید پودینگ سرد شود و از قالب خارج کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
ژله ویترینی 🍓🍓🍓
برای ژله ویترینی از هر میوه ای میشه استفاده کرد من از توت فرنگی استفاده کردم
ژله توت فرنگی :۱بسته
ژله الوورا:۱بسته
توت فرنگی به مقدار لازم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_مرغ
سينه مرغ يكعدد كامل
پيازچه خردشده ٦عدد
جعفري خردشده ٢٠٠گرم
گردو خردشده ٢٠٠گرم
نان تست يك بسته
خيارشور خردشده ١٥٠گرم
سس مايونز نصف پيمانه
ماست خامه اي(من نداشتم)يك پيمانه
نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم
یکعدد کنسرو هویج و نخود و ذرت (اختیاری و قابل حذف)
.
.
مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد
سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه😍
چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد.
بعد نون و بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيدو بعد نون و و بعد مواد تا انتها.
بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد😍
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
برای ۴ نفر
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۲ عدد (هر رنگی دوست دارید)
هویج: ۲ عدد متوسط
کدو سبز: ۲ عدد
>>>مرینیت مرغ:
نمک: سلیقهای
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل سفید: ۱ قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایی خوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات:
نمک + پودر سیر
سبزیجات ۷-۸ دقیقه تفت بدید، کافیه.
من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید.
شما میتونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس و.... خلاصه توی این غذا دست شما باز
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#لازانيا_رولى 😋
ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن ،نجوشونيد كه باز ميشن،وقتي نرم شدن
وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم
داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو و خورشت بادمجون🍚🍆🌶
از اون لحظه اولی که دیدمش عاشقش شدم.. شمام این بار این مدلی درستش کنید و حالشو ببرید😉😋
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#شنیسل_مرغ 🍗 😋
🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون باچند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن.
با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزهدار کنید و یک ساعت استراحت بدید.
آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید .
برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید
داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#بستنى_یخی
هلو ۵ الی ۶ عدد
شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
ثعلب مقداری
تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
تزیین غذا
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#ترشی_گوجه_فرنگی
گوجه فرنگی ۳ کیلو
هویج ۴ عدد
سیر و موسیر ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ترشی
کلم برگ
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
خوشمزه تابستونی 🍹☀️
بستنی سالار میهن ۱ عدد کمپوت اناناس متوسط ۱/۲ عدد شاتوت ۹ عدد شیر ۱ لیوان نوشابه گازدار بلوبری عالیس به میزان دلخواه سیروپ FO طعم تروپیکال (به دلخواه)۳ قاشق غذاخوری یخ خرد شده ۲/۳ لیوان
مواد را به جز نوشابه در بلندر ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را در لیوان سرو ریخته و نوشابه را به آرامی از دیواره لیوان اضافه کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_مغزدار
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
.
#پیتزا_چیکن_اسموکی_با_سس_مارینارا
مواد لازم سس مارینارا:
▫️رب گوجه فرنگی
▫️گوجه فرنگی
▫️روغن زیتون
▫️سیر یا پودر سیر
▫️پودر انبه
▫️پاپریکا
▫️آویشن
▫️ریحان و پونه خشک
▫️نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیر را رنده کرده و حدود ۱دقیقه در روغن زیتون آن را تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی آن را سرخ کنید. حال گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.
پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن(به جز ریحان) را به سس اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و مرتب سس را هم بزنید تا سس به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید تا سس کم کم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید، میزان نمک آنرا تنظیم کنید و ریحان را اضافه کنید. سس را میتوانید گرم مصرف کنید یا سرد درون یک ظرف شیشه ای تمیز درون یخچال نگهداری کنید.این سس برای پاستا و روی خمیر پیتزا قبل از طبخ عالیه.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود🌯🍡
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#مربا_انگور 🍇 😋
انگور بی دانه قرمز دو لیوان
آب نصف لیوان
شکر یک قاشق
شیره انگور بدلخواه یک قاشق
گلاب دو قاشق
پودر هل و دارچین مقداری
گردوی خرد شده بدلخواه
🔸انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر 🍰
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک بیسکویتی
موادلازم:
بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته
کره بادام زمینی ۲ق غ
پودرکاکائو۲ق غ
پودرقند۲ق غ
شیر ۲/۳لیوان
بیسکوییتا رو با غداسازپودرکنید،کره بادام زمینی،پودرکاکائو،پودرقند رااضافه،خوب مخلوط کنید.شیر را کم کم بریزید تا خمیری شود.ازخمیربه اندازه گردو برداشته وسطش رو گودکنیدوفندق خردشده بریزید،گرد کنید وتو شکلات آب شده بغلتونید.
برای شکلات آب شده👈۱۳۰گرم شکلات خردشده راروی بخارکتری بزاریدیک ق م روغن مایع بهش اضافه کنیدوصبر کنید روان ویکدست بشه بعد توپکها رو باهاش کاورکنید.
نکته؛توپکها رو ک داخل شکلات زدید وروی سیمی توری گذاشتی ظرف مدت پنج دقیقه میبنده دراین فاصله حتما جابجا کنید که به سیم توری نچسبه.وقبل از اینکه شکلات ببنده روش خلال پسته یا پودرپسته بریزید.آماده ک شد بهتره یک ساعت بزاریدتویخچال بعدنوش جان کنید.
بجای کره بادام زمینی میتونید ازشکلات صبحانه استفاده کنید.
از بیسکوییت پتی پور هم میشه استفاده کرد ولی من امتحان کردم با ساقه طلایی خوشمزه تر بود.
بجای فندق گردو خرد شده یا پسته میتونید جایگزین کنید .
شیر رو تا جایی اضافه کنید که مواد خمیری شود طوری ک بشه بهش شکل داد وراحت گرد بشه.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
نان باگت خانگی
مواد لازم :
آب ولرم یک سوم لیوان
خمیر مایه یک ق غ سرپر
.تخم مرغ یک عدد(سفیده برای خمیر و زرده برای رویه)
.. شکر یک ق غ سرپر
آرد حدود دو و نیم لیوان
آب ولرم دوباره نصف لیوان
روغن مایه ۴ ق غ
طرز تهیه :
شکر و آب ولرم رو حل کنین،خمیر مایه رو بهش اضافه و با قاشق چوبی یه هم ریز بزنین درشو بزارین که پف کنه ، هرچی بیشتر بمونه بیشتر اسفنجی میشه.
تو یه ظرف یا طرف همزن فرق نداره،سفید تخم مرغ و روغن مایع ، خمیر مایه عمل اومده و آب رو اضافه کنید خوب بزنید . آرد و الک کنید کم کم اضافه کنید با دست ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد اول همون دو و نبم لیوان رو بزنید اگر چسبنده بود کم کم آرد اضافی کنید . بعد روی ظرف و بپوشونید و حدود یک ساعت در جای گرم زمان بدید خمیرمون استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.....خمیر که آماده شد به ۲قسمت تقسیم میکنیم خمیر رو مثل عکس باز میکنیم و از دو طرف جمع میکنم ..کف تابه یا قالب رو چرب میکنیم و میچینیم ابتدا با چاقو روش خط میندازیم بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و روش کنجد و تخم خرفه میپاشیم.
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و در و دم کنی میزاریم و مدت نیم ساعت زمان میبره بپزه...میتونید نون رو بعد پخت برگردانید تا برشته بشه
روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و مدت بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ماست وبورانی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh