eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
چطوری ذرت توی خونه درست کنیم که درشت بشن و پُف کنن؟🤔 کافیه 10 دقیقه قبل از درست کردن توی آب بخیسانید تا موقع درست کردن هم بزرگ بشن و هم پُف کنن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭 ✨ روش درســت ڪــردن ❄️❄️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام ۵ دیقه‌ای😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد نمک فلفل فلفل قرمز تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا روغن مایع . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سمبوسه باقارچ وگوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سمبوسه باقارچ وگوشت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا
سلام به روی ماهتون ❤️ . امروز زدم تو کار غذای نونی😊 . . برای سمبوسه احتیاج داریم به چهارصد گرم گوشت چرخ کرده پیاز سه عدد درشت سس گوجه چهار قاشق غذاخوری فلفل سیاه و آویشن و نمک و پودر سیر فلفل دلمه ای یک عدد قارچ 500گرم . اول از همه یه پیاز داغ مشتی درست کنید بعد ادویه ها رو بهش اضافه کنید و تفت دهید. گوشت چرخ کرده ها رو بهش اضافه کنید و حسابی بذارید تفت بخوره. قارچ ها و فلفل دلمه ای رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید. درب تابه رو ببندید تا خوب پخته بشن. بعد چهار قاشق سس گوجه بهش اضافه کنید و خاموش کنید. نون لواش رو از طول نصف کنید و دو قاشق از مواد بریزید روی نون و به صورت مثلثی بپیچید. (استوری میذارم طریقه ی پیچیدن سمبوسه رو) بعد داخل تابه روغن میریزیم و نون ها رو داخلش سرخ میکنیم. بچه ها این مقدار مواد حدود بیست تا بیست و پنج عدد بهتون سمبوسه میده. اگر براتون زیاد بود میتونید سمبوسه ها رو سرخ نکرده داخل فریزر بذارید. . برای کوزالاک مانتی : . یک بسته خمیر یوفکا مثلثی گوشت چرخ کرده 200گرم پیاز دو عدد رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و نمک . پیاز داغ درست کنید ادویه ها رو بهش بزنید، تفت بدید بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. رب گوجه هم اضافه کنید و تفت دهید. (کلا مواد ماکارونی درست کنید هر جور که ذائقه ی خانوادتون هست) حالا خمیر یوفکای مثلثی رو از وسط برش بدید و به کمک یک نی، دور نی بپیچید. درون روغن سرخ کنید و از مواد گوشتی وسط ظرف سرو بریزید و یوفکاها رو دورش بچینید. کمی هم جعفری خرد کنید برای تزئین استفاده کنید. به صورت تک نفره هم میتونید سرو کنید. داخل شات کمی مواد گوشتی بریزید و ماست موسیر هم یک قاشق بریزید و یوفکا رو هم داخلش بذارید. (استفاده از ماست موسیر دلبخواهی هست) ولی خوشمزش میکنه 😊👌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#سالادالویه_قالبی •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقـ
 قالبی که با ژامبون و کلم بروکلی تزیین کردم و ترکیه که مینی درست کردم  لاهماجون یه نوع پیتزای نازک و نسبتا شیرینه که که با مواد گوشتی و گوجه پوره شده روی نون پر میشه  واسه نون  جون نصف پیمانه شیر ولرم رو با یک ق غ خمیر مایه و یه ق چ شکر مخلوط میزاریم یه گوشه تا عمل بیاد (شکر غذای خمیر مایه ست پس حذفش نکنید)نصف پیمانه اب دو ق غ روغن مایع و دو پیمانه ارد و نصف ق چ نمک اضافه و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل بشه اگر خمیر خیلی چسبنده بود ارد اضافه میکنیم ولی ارد زیاد زدن خمیر رو سفت میکنه بعد از ورز دادن یکساعت در جای گرم و در ظرفی که کفش رو مقداری چرب کردیم میزاریم و روش رو میپوشونیم تا خمیر دو برابر بشه بعد از استراحت خمیر،کف کار رو اردارد پاشی میکنیم و خمیر رو باز کرده یا چونه های یکسان میگیریم و با وردنه باز میکنیم و کف ماهیتابه نچسبی که داغ کردیم میزاریم تا بپزه با کفگیر مرتب برگردونید تا بپزه و رنگش تغییر کنه و یا مثل من خمیر رو باز کنید کاملا و با کاتر دایره کوچک زده و داخل ماهیتابه انتقال بدید تا بپزه  برای مواد رویه ش گوشت چرخ شده رو به همراه پیاز داغ و روغن و زرچوبه و نمک و فلفل و مقداری اویشن تفت میدیم فلفل سبز خردشده و گوجه پوره شده و مقداری رب گوجه اضافه و دوباره تفت میدیم  مواد حاضر شده رو یک لایه نازک روی نان پخش میکنیم و جعفری خرد شده رو روش میریزیم و نان بعدی رو روش قرار میدیم(من جعفری خرد شده نداشتم)🙈  . . :تو ظرف جلویی لبو هستش و کناریش بیسکو کیک که ترکیب بیسکوییت خرد شده که با مقداری شیر و وانیل مخلوط کرده و داخل شکلات ذوب شده ریختم و بعد داخل قالب سیلیکونی انتقال دادم و داخل یخچال گذاشتم تا فرم بگیره و از قالب خارج کردم •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ساندویچ استیک مرغ😋 فیله مرغ پیاز نگینی سیر له شده قارچ اسلایس شده آبلیمو زنجبیل فلفل دلمه ای کوچک خورده شده خیار شور گوجه فرنگی کاهو ذرت 🌸🌸🌸 فلفل دلمه ای، پیاز، نمک و فلفل سیاه، یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل و یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو ترش را مخلوط کرده بعد سینه مرغ را درون آن بریزید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار بشه سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ را در ظرف دیگه بذارید و بعد به مرغ اضافه کنید تا مزه قارچ را بگیرد •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم براى اين كيك خوشمزه ى كشمش و گردو ٣ عدد تخم مرغ ١٢٠ گرم شكر دانه ريز ٥٠ گرم كره ٥٠ گرم روغن مايع ٢٠٠ گرم آرد بكينگ پودر ١ قاشق چاى خورى وانيل ١/٢ قاشق چاى خورى و براى ٢٥ دقيقه توى فر ١٨٠ درجه و سايز قالب قطر ٢٠ سانت❤️ •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‍ کوبیده مرغ مواد مورد نیاز مرغ ١ عدد پیاز بزرگ ١ عدد نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم جعفری به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد ١ عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همرا ه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر ۹٠ گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال می پزیم •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بیسکویت پوینگی آرد ۴ ق غ بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته شیر ۱ لیتر پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ شکر ۳/۴ ل وانیل ۱ ق چ کره ۱ ق غ برای سس شکلاتی خامه صبحانه ۱ پاکت شکلات ۷۰ گرم خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ژله به رنگهای مختلف (من ۶ بسته گرفتم ) ژله الوورا یک بسته بستنی نصف لیوان تا دو سوم لیوان اول هر پاکت ژله رو با یک لیوان اب جوش خوب مخلوط کنین و بن ماری کنین بعد نصف تا دو سوم لیوان اب بریزین (میتونین یک سره هنه رو اب جوش بزیزین یعنی یک و نیم لیوان کانل اب جوش)ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش خوب مخلوط کنین بزارین کامل کامل سرد بشه بعد نصف لیوان تا دو سوم لیوان بهش بستنی اضافه کنین این لیوانهای بزرگ برای اینکه زماتی ژله میریزین به همه طرف نپاشه و لیوان رو کثیف نکنه من از نی و سرنگ استفاده کردم و اروم اروم ریختم کف لیوان (طبق فیلم) ردیف اول ژله ریختم گذاشتم یخچال سفت بشه ردیف دوم ژله الوورا با بستنی ریختم (مقدار الوورا با بستنی کمتر از ژله رنگی ریختم که نازک تر بشه) دوباره یخچال و طبقه سوم ژله رنگی بعدی همین طور ادامه میریم تا لیوان پر بشه ردیفهای بالایی نیاز به نی و سرنگ نیست اروم اروم بریزین دراخر بزارین یخجال چند ساعت بمونه تا کامل سفت بشه
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸 🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸 🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸 🌸اَللّهُــــــمَّ 🌸صَلِّ عَلی 🌸مُحَمَّــــــدٍ 🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘ 🌸🌸🌸🌸🌸
موس شکلات 😍😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
موس شکلات 😍😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
‍ موس شکلات 😍😍 ‌ دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس 300 گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم 150 گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : 1. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. 2. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه که مشکلی نداره و قابل حذفه. 3. بعد از بیرون آوردن از قالب، روی موس 1 ق پودر کاکائو الک کنید‌. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪🥪 اگه دوست دارید یک صبحانه متنوع برای فردا درست کنید،که یه جورایی صبحانه_ناهار باشه (برانچ)، این ساندویچ املت پنیری میتونه انتخاب خوبی باشه. مراحل در ویدیو مشخصه،من مواد لازم رو براتون مینویسم:تخم مرغ،نمک و فلفل، گوجه فرنگی،پیاز،گشنیز بینشم پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا میتونید بذارید 🍟 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ساندویچ_رولی_شیک_و_مجلسی •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لط
دو لایه نان لواش را به شکل مستطیل برش دهید و به کمک پنیر خامه ایی به هم بچسبانید. سطح لایه اول نان را خیلی نازک پنیر خامه ایی بزنید و لایه دوم را به آن بچسبانید ( از سس مایونز استفاده نکنید). مواد دلخواه خود را خلالی برش دهید و مطابق تصویر بعدی روی نان قرار دهید و رول کنید. توجه داشته باشید ۵ سانت آخر نان را خالی بذارید و این قسمت را پنیر خامه ایی بزنید وبه آخر رول بچسبانید . دور رول را نایلون بپیچید و محکم کنید و دو ساعت در یخچال قرار دهید. خیاری را که از نظر طولی قد دارد را با پوست کن ورقه ای اسلایس کنید و روی دستمال قرار دهیدتا کاملأ رطوبت دو طرف آن گرفته شود و با برس قنادی کمی سس یاپنیر خامه ای بزنید و روی رول نان بچسبانید و در یخچال قرار دهید و سپس برش دهید و نوش جان کنید. 👈ازانواع نان ، باگت و یا نان تست می تونید استفاده کنید( در صورت استفاده باید با وردنه صاف کنید ) 👈رطوبت خیار ورقه ای گرفته شود در غیر اینصورت نان خمیر می‌شود. 👈برای مهمانی شما می‌توانند یک روز قبل رول نان را تهیه و نایلون بکشید و دریخچال قرار دهید و یکساعت قبل از سرو آنرا به سلیقه خود تزئین کنید. 👈ژامبون رو میتونید جایگزین مرغ کنید . 👈از خیار برای داخل رول استفاده نکنید چون رطوبش بالاست و مواد رو خمیری و شل میکنه . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزئین گوجه.وخیار🌸😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ). میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد. برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم. بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بیسکویت اناری مواد لازم: تارت شيرين حلوا ١٠ عدد بيسكويت ساقه طلایی یک بسته شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم انار و خلال پسته و مروارید خوراکی به مقدار لازم برای تزئین طرز تهیه: اول شکلاتو خورد میکنیم و توی ظرفی میریزیم و روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا کاملا ذوب و رقیق شود،تارتها رو از وسط با کارد لیزری برش میزنیم.بیسکویت ساقه طلایی را با دو انگشت داخل شکلات میزنیم و با پشت کارد صافش میکنیم اگه دستمون شکلاتی شد حتما باید بیسکویتو با اونیکی دستمون بگیریم و شکلات دستمونو با دستمال تمیز کنیم بعد به تارتها دست بزنیم تا شکلاتی نشن،لبه های تارتو به شکلات میزنیم و تارتو روی بیسکویت فیکس میکنیم و داخل تارت چندتا دونه انار میریزیم بعد با دانه های انار و خلال پسته و مروارید خوراکی که لوازم قنادیا تو سایزهای مختلف دارن تزئین میکنیم و تو جای خنک نگهداری میکنیم تا شکلات خشک شود. وقتی شکلاتمون یکم سفت شد حتما دوباره بن ماری میکنیم تا کارمون تمیزتر دربیاد. یه نکته در مورد تارتها بگم،این تارتها رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید فقط به فروشنده بگید که تارت شیرین مخصوص حلوا بهتون بده چون تارتها دو نوعن و نوع نمکیش هم هست که برای کشک بادجون استفاده میشه. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭