نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد درشت (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه.
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. و اینکه پیازی ک استفاده کردید ب اندازه کافی آب پس میده
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. (طعم فوق العاده ای بهش میده👌)
سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید.
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنبه_ای
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
و نمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لبو
لبو ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
انار ۱ عدد بزرگ
عسل یا شکر ۳ ق غ
ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم.
زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم.
سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم.
درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد.
نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید.
نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اوگرا_پلو
گوشت 300 گرم
هویج 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
برنج پاکستانی 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ ق چ
فلفل، ½ ق چ
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید. یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید.
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید، یک ورق بادمجون، مخلوط مرغ، کمی پنیر پیتزا، یا یک ورق پنیر گودا بذارید. نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه.
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه. (هایلایت پنینی مرغ رو ببینید).
برای سیب زمینی های تنوری، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم، گذاشتمش تو هواپز با دمای 200 تا طلایی بشه میتونید با دمای 180 توی فر بذارید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خاگینه_پفی
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
بکینگ پودردوق چ
وانيل و پودر هل كمي
ارد تاجایی که خمیر به دست نچسبه
همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که ارد پاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره
مواد شیره
دو لیوان شکر
يك لیوان اب
و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه
نوش جان 😋😋😋
رسپی امتحان شده👌👌👌
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#گوشت_شکم_پر #گوشت_مجلسی
غذای سنّتی و محبوب استان بوشهر
گوشت قلوه گاه، گوشت کنار دنده
پیاز
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی
گردو
کشمش
آلو بخارا
رب گوجه فرنگی
پیازو نگینی خردو کمی تفت دادم، بعد نمک+ فلفل+ زردچوبه + پودرلیمو عمانی + کشمش+ گردو+ آلوبخارا اضافه و مخلوط کردم.
سپس دورتادور گوشت رو باسوزن بزرگ و نخ ضخیم دوختم و اندازه ۸_۷ سانت رو از گوشت باز گذاشتم و بعد بامواد میانی پرکردم وبعد همون قسمت رو دوختم. بعد با نوک چاقو چند ضربه به گوشت زدم تا سوراخ بشه و آبگوشت در حین پخت واردش بشه!(فوت کوزه گری)
تو قابلمه ای، گوشت دوخته شده رو با + پیاز قاچ شده + هویج حلقه شده+ ادویه جات + رب گوجه فرنگی + حدوداً سه لیوان آب اضافه گذاشتم تا باحرارت کم به مدت سه تا چهار ساعت بپزه.
✓ توصیه میکنم از زودپز هم استفاده نشه، واجازه بدید گوشت روی حرارت ملایم و آروم آروم بپزه! دراواخر پخت نمک اضافه کردم. (نمک روحداقل یه ساعت بعد پخت گوشت بهش اضافه کنید تازمان پخت رو زیاد نکنه!)
درصورت تمایل کمی زعفرون دم کشیده هم برا خوشرنگی و خوش عطری گوشت بهش اضافه کنید ولی پخت سنّتی زعفرون نداره!
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#السلامعلیڪیاحجةبنالحسن🖐🏼🖇••
ای بهاری ترین آینه هستی🌱
یوسف کنعانی من، سلام
آقاجانم...♥️
بیا و اذان عشق بخوان
تا جهان سراسر مسلمان شود
بیا و «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ....» را فریاد کن ...
چشم انتظار ماندهام ؛🥺
من سر خوشم از لذت این چشم به راهی
و چشم انتظار میمانم ...♥️🌿
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق
1.5 کیلو آرد الک کرده سفید
نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده
نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع
نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری
11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه.
همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد. مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید.
بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید.
پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بادمجان_شکم_پر
اول بادمجونا رو تمیز بشورید بذارید خشک بشه، سرشون رو جدا کنین
سرکه بریزید تو قابلمه یه کمی هم نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه بادمجونارو بجوشونین تا نرم بشن و مواد به راحتی داخلش جا بشه، من از سرکه سفید استفاده میکنم😊
سیر و ترخون تازه و فلفل تند رو باهم خورد کنید و بهش نمک بزنید
حالا بادمجونارو از توی سرکه دربیارید و با چاقو از بغل برش بزنید، مواد رو بریزید وسطش و در آخر بلدجونارو جوری بچینید تو شیشه که شکمشون باز نشه و سرکه ای که بادمجونارو داخلش جوشوندین بریزین داخل شیشه
به همین راحتی
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پيراشكي_روسي
٥٠٠ گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١ عدد زرده تخم مرغ، ١/٢ پيمانه آب گرم،١/٢ پيمانه شير گرم و ١/٢ و ١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد! خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.
مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد، سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#نان_کتویی_رژیمی
۲ تا تخم مرغ
۳ق پودر نارگیل
۱ق تخم کتان
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غ روغن زیتون یا نارگیل
۱ ق غ پنیر خامه ای
خیلی کم نمک
در صورت تمایل برای روش سیاه دونه یا کنجد
اول از همه فر و روشن کردم رو درجه ۱۵۰ درجه و سینی فرو قسمت وسط گذاشتم تا فر گرم شه .
سفیده ها رو از زرده جدا کردم و سفیده ها رو با همزن برقی تا وقتی که از ظرف نریزه زدم .(البته غذا ساز زحمتشو کشید)
زده ها رو جدا هم زدم بهش بقیه مواد رو اضافی کردم و تخم کتانم اسیاب کردم و اضافی کردم به مواد یه ماده تقریبا سفتی شد که این مواد رو به ارومی به سفیده هایی که کاملا پف کرده اضافی کردم جوری که پفش نخوابه بعد من تو ۴ قسمت ظرفای مافین ریختم رو ۲ تاش سیاه دونه ریختم خیلی کم حالا نوبت فر : به مدت ۲۰ دقیقه گزاشتم تو فر بعد به مدت ۱۰ دقیقه رو درجه ی خیلی کم بالای فرو روشن کردم و گزاشتم روشم برشته شد. واقعا خوشمزه شد که من ۱ دونه شو از وسط نصف کردم و با پنیر و گردو خوردم.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شامی_اصفهانی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج پخته و رنده شده 3 عدد
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بادمجون_سوخاري
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد، ورقه كنيد، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چند قاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#حلیم_بادمجان
بادمجان 6 عدد
گوشت 300 گرم
عدس 200 گرم
پیاز 5عدد
سیرداغ نعناع داغ
کشک 200گرم
گردو برا تزیین
ابتدا دو تا پیاز رو ریز خرد میکنم زردچوبه میزنم یه کوچولو که تفت خورد گوشت رو اضافه وتفت میدم بعد سه لیوان اب ریخته و عدس هارو که از قبل خیس کردم روهم اصافه و میزارم تابا گوشت ها بپزن ..
در این مدت بادمجون هارو پوست گرفته و سرخشون میکنم و بعداز سرخ کردن به تکه های کوچک خرد میکنم و دوباره با پیاز سرخ شده و سیرداغ با یک لیوان اب میزارم تا بپزه. بعد اینکه گوشت و عدس ها هم که پخت با گوشت کوب خوب له میکنم تا گوشت ها ریش ریش بشن وبعد بادمجونارو هم اضافه کرده هم میزنیم تا خوب له بشن باهم.بعد روی اجاق گذاشته زیرشو کم میکنم تا مزه مواد به خورد هم بره بعد اینکه خوب قاطی شدن کشک رو هم اضافه و هم میزنم و بعداز ده دیقه ددیگه از رو شعله برمیدارم. اگه کم نمک بود نمک اضافه میکنم و با گردو و سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزیین میکنم.
رسپی امتحان شده👌👌👌
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پیراشکی_گوشت
ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم.
2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم .
روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم.
#خمير_پيراشكى
2 دونه تخم مرغ و 4 قاشق روغن رو در ظرفی مى ريزيم و بهم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ رو با همزن، زیاد بزنیم) 1 قاشق مربا خورى جوش شیرین و نمک را در يك ليوان ماست حل ميكنيم و با يك ليوان شیر در ظرف زرده و روغن ميريزيم و مخلوط می كنيم.500 گرم آرد رو کم کم به مایه اضافه ميكنيم به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت بشه به قدری که به دست نچسبه.خمیر رو داخل کیسه نایلونی مى ريزيم و یکی دو ساعت میزاريم بمونه.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
#اتفاقجالببرایپسرىکهازبامحرمسرنگونشد
🛑 پسرى به نام #صاحب مشغول چراغانى مناره هاى حرم حضرت زینب (س ) بود که از بالاى پشت بام به وسط حیاط صحن سرنگون شد. مردم جمع شدند و بلافاصله او را به بیمارستان برده و به علت حال وخیمش، بسترى شد.
♦️خودش میگفت: هنگامى که روی تخت دراز کشیده بودم، ناگهان ...😭
https://eitaa.com/joinchat/2465464369C78291d6a5c
ببینین حضرت زینب چی گفته به پسره ...😭👆
اگهمیخوایامشبازبیبی #عیدی بگیری این داستانوبخون❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت خوردن یه کشک بادمجون معرکه وقتیه که این مدلی درستش کنی😍
پنج عدد بادمجان پوست گرفته رو از وسط نصف کنید
و داخل صافی بزارید.
روش نمک بریزید و خوب زیر و رو کنید و نیم ساعت بذارید کنار.
بادمجان ها رو که خشک کردید داخل روغن سرخ کنید.
دو عدد پیاز خلال شده رو داخل تابه تفت بدید و بعد دو حبه سیر خرد شده اضافه و تفت بدید.
یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید.
بادمجان ها رو اضافه و یکم له کنید.
نصف پیمانه گردو نیم کوب بریزید و مخلوط کنید.
نصف پیمانه آبجوش هم بریزید و هم بزنید.
۴۵ دقیقه زمان بدید و در این حین بادمجان ها رو هم بزنید تا له بشند.
چهار قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید و پنج دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید.
به به یعنی دلچسب تر ازین غذا نداریم🤤
نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@sarashpaze_nemoone
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کوکوسیب_زمینی_مجلسی
#فینگرفود
مایه کوکو که از ترکیب سیب زمینی پخته و له شده (سیب زمینی خام هم میتونین رنده کنین اما من امروز با سیب زمینی پخته درست کردم) و پیاز خام رنده شده (من، آب پیاز رو نگرفتم شما هر کاری که همیشه انجام میدین، انجام بدین) نمک و فلفل و زعفرون و یا هر ادویه دلخواه (یا سبزیجات خشک دلخواه) به همراه تخم مرغ خوب مخلوط کرده. هر بار،یک قاشق از مایه کوکو رو توی روغن داغ شده ریختم و خوب سطح و دور کوکو رو صاف کردم.گوجه گیلاسی حلقه شده و فلفل دلمه ای خردشده (باقیچی آشپزخونه،به شکل برگ برش زدم) شوید و جعفری و گشنیز تازه رو کنار دستم گذاشتم.و موقعی که کوکو توی تابه بود از این مواد، روی سطح کوکو چیدم و با پشت یک قاشق چرب شده، کمی این مواد رو فشار دادم تا خوب به سطح کوکو بچسبه.اگر نچسبن، موقع زیر و رو کردن از سطح کوکو جدامیشن (فقط یک طرف کوکو رو تزیین کردم) جای همگی خالی
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_وبادمجان
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید.
ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانت کمه و عجله داری؟ دیگه نیاز نیست یخ مرغ باز شه چون یه ترفند عالی براتون دارم😋
۵۰۰ گرم سینه مرغ یخ زده رو رنده کنید
داخل کاسه بریزید
۱ عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شده
۲ حبه سیر رنده شده
۴ق غ آرد سمولینا(میتونید به جاش از آرد نخودچی هم استفاده کنید)
۲ عدد تخم مرغ
۳ ق غ سس کچاپ
فلفل سیاه
نمک
مخلوط کنید و با دست خوب ورز بدید
روشو بپوشونید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.
داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختین بریزین بزارین تو فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
از تو فر در بیارین و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید
تو ظرف سرو بزارین
به اندازه های دلخواه برش بزنید
با هر دورچینی که دوست داشتین سروش کنید
فوق العاده آبدارو و خوشمزه است
نوش جان🥰
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭