eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روش فوق العاده برای پخت #تخم_مرغ اینجوری روغنم نمیخواد و خیلی سالمه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم🎥 #پیراشکی_پنیری😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🌸 دوشنبه تون پر از مهر ، خدایا ....! امروز مشکل گشای دوستانم باش مسیر زندگی شان را هموار کن و صندوقچه تقدیرشان را پر کن از خوبی و بی نیازشان کن از هر نیازی " آمین "🌸🍃 صبحتون بخیر🌞
#پیام سلامتی🍋 🔰ویتامین C در بهبود سریعتر زخمها نقش موثری دارد ‌⇦ سعی کنید دربرنامه غذایی روزانه‌تان منابع این ویتامین را بگنجانید. ‌⇦ این مواد بروکلی، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، انواع مرکبات هستند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍗جوجه ماستی 🥣طرز تهیه:اول در یک کاسه مواد ماستی رو آماده کنید.یک لیوان ماست نسبتا سفت و شیرین+سه ق روغن مایع یا زیتون+نمک و فلفل سیاه و آویشن کمی+دو تا سه حبه سیر رنده شده+پودر پیاز یک ق مرباخوری (میتونید بجاش پیاز خلالی بریزید)+کمی سبزیجات معطر به دلخواه مثل گشنیز و جعفری و ترخون و ریحون حالا نیم کیلو فیله یا سینه مرغ رو که لقمه ای خرد کردید به این مواد اضافه و خوب آغشته کنید و پنج شش ساعت در ظرف دردار در یخچال استراحت بدید تا طعمدار بشه.بعد هم به سیخ بکشید و با روش دلخواه گریل یا کباب کنید. این جوجه بسیار لطیف و ترد و لذیذه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دمی_گوجه #استامبولی پياز 1عدد برنج 2 لیوان سیب زمینی 1 عدد نمک به میزان لازم گوجه فرنگی 5 عدد روغن نصف استکان زردچوبه به میزان لازم ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید، برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد، در ظرف مناسب پیازداغ کنید و کمی زردچوبه و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید، برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط درحدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند، برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم🎥 ‌🍔#طرز_تهیه_پلو_شوشتری_معرکه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ ترش😋 یدونه پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره. مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنم و تفت میدم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. سه چهار لیوان آب و درش رو میذارم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته. چاشنی این خورشت میتونه آب نارنج، آبغوره، رب نارنج ویا هر چیزی دوست داشته باشیم، باشه.من اغلب از لیمو عمانی استفاده می کنم.وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنم و میریزم توی خورشت و دیگه تمام. لازمه ذکر کنم که رب انار هم میتونید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی چون رنگ خورشت رو تیره می کنه من استفاده نمی کنم.استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاریه. من هیچوقت توی خورشت مرغ ترش گردو نمی ریزم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#آش_ترخینه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#آش_ترخینه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
۴عدد قرص ترخینه رو با مقداری اب گرم خیس کنید تا کاملا باز بشه .اگر بازم گلوله بود با گوشتکوب معمولی کمی له کنید.حالا یک پیمانه پلوپز عدس رو تمیز کنید با ترخینه های باز شده و مقداری آب در حدیکه روی مواد رو کامل بگیره بزارین بپزه اواسط پخت پیاز و سیر خورد شده رو با روغن تفت بدین زردچوبه بزنید نعناع خشک اضافه کنید یه تفت کوچولو بدین بعد بریزید داخل ترخینه تا بپزه.حالا یک لیوان اسفناج خورد شده هم بریزید داخل آش. نمک غذا رو تست کنید اگر کم نمک بود اضافه کنید .و بزارین کمی دیگه با حرارت ملایم بجوشه تا حسابی لعاب زده و جابیفته.طعم و عطرش فوق العادست.۴تا کاسه آش ترخینه داریم.داخل اش پیازهای کوچیک رو درسته انداختم تا بپزه اون پیازا بعد از پخت خییییلی عالی و پرخاصیت میشن.سفتی و یا آبکی بودن این آش میل خودتونه __ برای ۱کیلو بلغور گندم(گندم پخته و خورد شده که فروشگاههای زنجیره ای بسته بندی دارن.خوار و بار فروشیا هم دارن) ۴کیلو دوغ ترش و غلیظ احتیاج داریم(دوغ محلی باشه بهتره.اصلا دوغ گازدار پاستوریزه استفاده نکنید).بلغور گندم رو ۳ساعت با مقداری آب خیس کنید بعد آبکش کنید.حالا دوغ رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید(دست ازش برندارین وگرنه بریده میشه) تا اطراف دوغ شروع کنه به حباب زدن و دوغ بجوش بیاد حالا بلغور خیس خورده رو داخلش بریزید و روی حرارت ملایم بزارین تا بپزه در این زمان.زردچوبه(یا زعفران آبشده).پودرفلفل قرمز(درصورت دلخواه).پونه کوهی.(یا نعناع خشک)رو اضافه کنید و بزارین اینقدر بپزه تا خمیری شکل بشه.حرارت رو خاموش کنید.بعد که کمی خنک شد اندازه نارنگی بردارین و با دستتون مثل کتلت بهش شکل بدین و داخل سینی بزارین تا خشک بشه در هوای آزاد البته تازمانیکه خشک میشن باید مرتب پشت و رو کنید که دوطرفش به یک اندازه خشک بشن(داخل خونه نزارین چون کپک میزنه).میتونید ترخینه رو خشک نکنید و بعد از پخت مثل بقیه مواد فریزر بسته بندی کنید بذارین فریزر و موقع استفاده مستقیم با عدس بذارین بپزه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ساده و معطر مواد برای 8 نفر نمک 4 ق چ سیر 6 حبه (رنده شده) روغن زیتون نصف لیوان پودر پیاز 2ق غ رب گوجه فرنگی 800 گرم فلفل سیاه 1 ق چ فلفل قرمز 2ق م پودر موسیر 1ق م آویشن 2ق م ابلیمو 3ق غ در ابتدای کار چند قاشق روغن رو داخل تابه بریزید و ادویه رو بهش اضافه کنید و چند ثانیه تفت بدید تا عطرش به مشام برسه و بعد اون رو از روی حرارت بردارید. بقیه روغن رو داخل تابه بریزید و اجازه بدید به خوبی گرم بشه. رب گوجه فرنگی رو به روغن اضافه کنید و خوب سرخش کنید طوری که کامل رنگ رب برگرده. آبلیمو رو هم به رب اضافه کنید و ادویه رو هم با روغنش مخلوط کنید و بریزید توی رب. در مراحل آخر که دیگه سس کاملا سرخ شد و رنگش برگشت سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید و شعله رو کم کنید و اجازه بدید بدون درپوش سس غلیظ بشه. بهتره هر چند دقیقه یکبار سس رو هم بزنید. میتوانید بجای آبلیمو از سرکه سیب استفاده کنید. بهره بعد از تهیه شدن سس بهش کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید. میتوانید بجای پودر پیاز از 2 پیاز رنده شده آبگرفته و خوب سرخ شده داخل سس استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
⁨#کتلت_برنجی مواد لازم: برنج شفته شده یک پیمانه سیب زمینی خام یک عدد متوسط پیاز متوسط یک عدد گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه تخم مرغ یک عدد نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید ) فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی سماق یک قاشق مربا خوری سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم این کتلت بینهایت روغن کم میبره 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آشپزی اینم یه #چیکن_استریپس که فوق العادس👌👌👌👌👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش عالیییییی برای برای پذیرایی من واقعا اینکارو میکنم خیلی عالیه👌👌👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزایین_سالاد #ایده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از تبلیغات بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قلم سفید کننده دندان با خاصیت جرم گیری 😍💯 🔝لمینیت را فراموش کنید و زیبایی و استحکام را با کمترین هزینه به دندان های خود هدیه بدین 🔝ارائه رضایت مشتریان به شما عزیزان ارسال رایگان و پرداخت درب منزل😍 👈 جهت مشاوره و اطلاع از نحوه خرید عدد 2 را به 10004322 پیامک کنید
#ایده #دیزایین_سالاد 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی #کلیپ آموزشی #ماهی_شکم_پر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کباب ترش طرز تهیه: فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌ توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✅ فینگرفود 😋 ✍موادلازم: ارد١و١/٤ پيمانه ماست خامه اي ١/٢ پيمانه اب ١/٢ پيمانه روغن مايع ١/٢ پيمانه من ٢ ق س زدم بكينگ پودر ٢ ق چ نمك ١/٤ ق چ شكر ١ ق س نشاسته ذرت ٢ ق س تخم مرغ ٢ عدد فلفل دلمه رنگي خرد شده يك فنجان موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان 🍜طرزتهيه : اول كپسولاي كاغذي روداخل قالب مافين بذارين وبعدفرروي ١٨٠ روشن شود. از آرد دو قاشق سوپخوري سرصاف بردارين و دوقاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه كنين . آردها وبكينگ پودر رو مخلوط ويك بارالك کنین. تخم مرغ هاروباهمزن دستي بزنين تاازلختگي دربيان.. . درظرفي شكر،نمك،ماست واب روباهم مخلوط كنين وتخم مرغ هاروهم اضافه كنين وهم بزنين ،سپس آرد رو روي مواد مايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي وياچنگال هم بخوره . داخل كپسول كاغذي روتا نيمه ازموادپركنين وروي مايع كاپ كيك روباژامبون ويا موادگوشتي بپوشونين و روشو پنير پيتزابريزين ،سپس روي پنيرروفلفل دلمه رنگي بذارين .(توعكس مشخصه) سيني روداخل فر١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه بذارين تاروي كاپ ها طلايي بشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکو_بدون_تخم_مرغ_ سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🎯 امروزتان ... 🔸پر از شادی های بی دلیل 💢دلتان گرم از آفتاب امیـد 🔸ذهنتان پر از افکار پاک 💢قلبتان مملو از مهربانی باد ❣❣❣
‍ #لقمه_مرغ_و_سیر مواد لازم: سینه مرغ2 عدد سیر5 حبه روغن زیتون به میزان لازم نمک،فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری تند به میزان لازم طرز تهیه: سینه های مرغ رابه قطعات کوچک خرد کنید،در ظرفی روغن زیتون و سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سپس آنها را روی مرغ بریزید و 30 دقیقه بگذارید مرغ به مواد آغشته شود. فر را تا دمای 240 سانتی گراد گرم کنید فلفل قرمز و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید،قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون آورید و درون پودر سوخاری بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قراردهید و به مدت 10 دقیقه در فر قراردهید تا قهوهایی رنگ شوند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خاگینه_ قارچ مواد لازم: تخم‌ مرغ 4 عدد پنیر پیتزا رنده شده 2 قاشق‌ غذا خوری مغز گردو خرد شده 1 قاشق‌ غذا خوری هویج رنده شده 1 قاشق ‌غذا خوری قارچ 4 عدد فلفل دلمه‌ ای خرد شده 1 قاشق ‌غذا خوری نمک، زردچوبه و آویشن کمی روغن مایع 2 قاشق‌ غذا خوری طرز تهیه: تخم مرغ ها را خوب هم می ‌زنیم و همه ی مواد را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و آویشن می‌ ریزیم. سپس مواد فوق را در تابه ای که در آن روغن را داغ کرده ایم، می‌ریزیم. درِ تابه را می‌ گذاریم تا تخم‌ مرغ‌ ها با حرارت ملایم پخته شود. سپس آن را بر می‌ گرانیم تا روی دیگر تخم‌ مرغ‌ ها هم پخته شود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati